Εσωτερική διακόσμηση

Έπιπλα Ιταλών σχεδιαστών για το μοντέρνο σπίτι του Cyrus

ιταλικά έπιπλα από cyrus fur deco

Σας παρουσιάζουμε Κύρος – μια κομψή εταιρεία από την Ιταλία που σχεδιάζει και κατασκευάζει κλασικά και μοντέρνα έπιπλα. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δουλειά της τη δεκαετία του 1970 με την επιθυμία για τη δική σας Έπιπλα ιταλικού σχεδιαστή να σχεδιάσουν με έναν ορισμένο συμβολισμό εμπνευσμένο από την αγάπη και το πάθος της δουλειάς τους. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα προϊόντα της ως έργα τέχνης και αυτή η στάση είναι το κλειδί για την επιτυχή δημιουργία αυτής της κλασικής εγκατάστασης.

Έπιπλα ιταλικού σχεδιαστή για κλασική ατμόσφαιρα

ιταλικά έπιπλα από ξύλινο τραπέζι cyrus

Ο Κύρος δημιουργεί Έπιπλα ιταλικού σχεδιαστή για ολόκληρο το διαμέρισμα, το οποίο επικεντρώνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών για άνεση και απλότητα. Η συλλογή της περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για σαλόνια, υπνοδωμάτια και τραπεζαρίες. Αυτό το κλασικό Έπιπλα Ιταλών σχεδιαστών δημιουργήστε μια ειρηνική και ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι, αλλά προσθέστε επίσης μια κομψή και δροσιστική αίσθηση.

Έπιπλα ιταλικού σχεδιαστή για κομψό εσωτερικό

ιταλικά έπιπλα από την τραπεζαρία του Κύρου

Ο Κύρος σχεδιάζει το δικό του Έπιπλα ιταλικού σχεδιαστή με απλές και καθαρές γραμμές. Τα μοντέλα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ένα μοντέρνο εσωτερικό. Υπάρχουν όμως και κλασικά σχέδια που έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Αυτό αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να είναι δημιουργική και να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στο γούστο του πελάτη. Ο σχεδιασμός επίπλων αντιπροσωπεύει τις καθαρές μορφές και τη μινιμαλιστική αίσθηση των μοντέλων.Το κυρίαρχο χρώμα είναι το λευκό και παίζει μεγάλο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή η εταιρεία. Χτίζει μια καθαρή και φρέσκια εικόνα των επίπλων που μεταφέρει χαλάρωση και απόλυτη καθαρότητα. Εκτός από το σχήμα και το χρώμα, η μινιμαλιστική άνεση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της αντίληψης για τον Cyrus Έπιπλα ιταλικού σχεδιαστή. Οι συλλογές της έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σπίτι σας πιο φωτεινό – ένα καλύτερο μέρος με μια χαρούμενη αίσθηση άνεσης.

Λευκό υπνοδωμάτιο για μια χαλαρή αίσθηση

έπιπλα ιταλικών σχεδιαστών από λευκό κρεβάτι cyrus

Η συλλογή Cyrus – κομψότητα για το σαλόνι σας

έπιπλα ιταλικών σχεδιαστών από ακανόνιστο σχήμα cyrus

Λευκός καναπές με κλασικό σχεδιασμό

ιταλικά έπιπλα από άγαλμα Cyrus

Μοντέρνος σχεδιασμός για το σαλόνι από τον Cyrus

ιταλικά έπιπλα από καναπέ cyrus

Το κλασικό υπνοδωμάτιο σε λευκό χρώμα

ιταλικά έπιπλα από υπνοδωμάτιο Cyrus

Ενδιαφέρουσα σχεδίαση κρεβατιού με σεντόνι με τριαντάφυλλα

ιταλικά έπιπλα από μοτίβο cyrus rosen

Κρυστάλλινος πολυέλαιος στην τραπεζαρία για κλασική κομψότητα

ιταλικά έπιπλα από κρυστάλλινο πολυέλαιο