Εσωτερική διακόσμηση

Ασυνήθιστα έπιπλα – η καρέκλα από καλέ από πλεξιγκλάς του Deger Cengiz

Ασυνήθιστη καρέκλα σχεδιαστών επίπλων από γυάλινα μοντέρνα πάνελ

Θα σας άρεσε ασυνήθιστα έπιπλα? Αυτά δίνουν στα διαμερίσματά μας ακριβώς την πιπεριά που χρειάζονται, μετατρέπονται γρήγορα σε ένα μάτι που τραβάει και, εκτός από τη λειτουργία των καθισμάτων τους, είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση.

Σας παρουσιάζουμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχέδιο. Είναι μια καρέκλα κάκτου – είναι ένας πραγματικά αποτελεσματικός σχεδιασμός καρέκλας από τον Deger Cengiz και η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις των κάκτων και των ασυνήθιστων επίπλων. Η διαφάνειά του σχεδόν εξαφανίζει το έπιπλο όταν το κοιτάξετε από το πλάι. Τα κομψά, ίσια περιγράμματα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα μινιμαλιστικό έπιπλο με το οποίο μπορείτε να αναβαθμίσετε την επίπλωση του σπιτιού σας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ασυνήθιστες ιδέες επίπλων – η καρέκλα ενσωματώνει γλάστρες

Μοντέρνα γυάλινη καρέκλα κάκτου Deger Cengiz γλάστρα

Αυτή η ενδιαφέρουσα καρέκλα κάκτου μπορεί γρήγορα να γίνει το βλέμμα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Είναι μια πραγματική πρόκληση για όσους κάθονται σε αυτό. Ενώ είναι σαφές ότι ο κάκτος είναι κάτω από γυαλί και δεν αποτελεί απειλή, οι περισσότεροι πιθανότατα θα διστάσουν λίγο στην αρχή. Η καρέκλα κάκτου είναι κατασκευασμένη από πράσινο χρώμα, υψηλής ποιότητας πλεξιγκλάς και περιέχει μια γλάστρα. Ο κάκτος που περιβάλλεται από πέτρες του ποταμού είναι μια μοναδική διακόσμηση σπιτιού που κάθε άλλο παρά παραδοσιακή είναι.

Η καρέκλα κάκτων από Ντέγκερ Τσενγκίζ – λεπτομέρεια

Καρέκλα καρέκλας-κάκτος ενσωματωμένη από γυάλινη λεπτομέρεια

Μπορείτε να δείτε το έπιπλο λεπτομερώς στη συλλογή μας. Το πράσινο χρώμα του γυαλιού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις άκρες. Με τη βοήθειά του, μπορείτε επίσης να ορίσετε μια έμφαση χρώματος στην εγκατάσταση ή να συμπληρώσετε τις υπάρχουσες πράσινες διακοσμήσεις.

Ένα αποκορύφωμα της εγκατάστασης – η καρέκλα κάκτου

φανταχτερή καρέκλα κάκτου από γυαλί μοντέρνο σχεδιασμό

Το πότισμα του κάκτου είναι φυσικά επίσης δυνατό χάρη στον ανοιχτό σχεδιασμό της καρέκλας. Υπάρχουν ανοίγματα στις πλευρές μέσω των οποίων μπορεί να ποτιστεί το φυτό. Ωστόσο, δεδομένου ότι γενικά δεν απαιτεί πολύ νερό, είναι μια τέλεια επιλογή για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να τα φροντίσουν. Δημιουργήστε μια μινιμαλιστική και φυσική αίσθηση στο σαλόνι ταυτόχρονα!

Περισσότερες ιδέες για υπερβολικά έπιπλα – 10 σχέδια για μπουφέ