Εσωτερική διακόσμηση

Digitalηφιακό τηλεφωνικό σύστημα: λύσεις για εργασία στο γραφείο του σπιτιού

Όλοι μιλούν για την περίφημη ισορροπία εργασίας-ζωής. Στην πραγματικότητα, το γραφείο στο σπίτι θεωρείται ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να συνδυάσετε τη δουλειά σας με την ιδιωτική ζωή. Οι γονείς βιώνουν ξανά και ξανά ότι οι ώρες παραλαβής ή τα άρρωστα παιδιά μπορούν να συντονιστούν καλύτερα όταν η μακρά μετακίνηση δεν είναι πλέον απαραίτητη. Οι εταιρείες είναι επίσης ανοιχτές στο γραφείο του σπιτιού. Από αυτή την άποψη, όλες οι στάσεις γίνονται στο διαγωνισμό για τους λιγοστούς εξειδικευμένους εργαζόμενους. Ωστόσο, η μετάβαση στο γραφείο του σπιτιού δεν θέλει να πραγματοποιηθεί βιαστικά. Μάλλον, ο προσεκτικός σχεδιασμός είναι το παν και το τέλος. Το γραφείο στο σπίτι μπορεί να είναι επιτυχές μόνο εάν διατίθεται εξοπλισμός εργασίας και το ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα.

Φορητός υπολογιστής, VoIP & Συνεργασία: digitηφιακή εργασία από το σπίτι

Εργαστείτε ψηφιακά από το σπίτι - φορητό υπολογιστή, Voip και Co

Μόνο η ψηφιοποίηση επέτρεψε στο γραφείο του σπιτιού να είναι μια επιλογή σε πολλές δουλειές γραφείου. Φορητοί υπολογιστές, smartphone και tablet κάνουν το δικό σας κινητό γραφείο. Μπορούμε να πάρουμε έγγραφα, email και λογισμικό μαζί μας όπου κι αν πάμε. χάρη σε Τηλεφωνία μέσω Διαδικτύου Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε τοπικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να λαμβάνουμε επαγγελματικές κλήσεις εκτός γραφείου.

Η λεγόμενη Voice-over-IP τηλεφωνία, ή συντομογραφία VoIP, παίζει σημαντικό ρόλο όταν μεταβαίνετε στο γραφείο του σπιτιού. Αυτή είναι η τηλεφωνία μέσω Διαδικτύου. Αντί να χρησιμοποιούν αναλογικά σήματα, οι τηλεφωνικές κλήσεις μεταδίδονται ως πακέτα αρχείων μέσω της γραμμής Διαδικτύου. Τα παλιά μόντεμ ISDN αντικαθίστανται από δρομολογητές DSL. Με αυτόν τον τρόπο, η τηλεφωνία VoIP εγγυάται μια εντελώς νέα ποιότητα σύνδεσης.

Η τηλεφωνία μέσω Διαδικτύου διευκολύνει τη μετάβαση στο γραφείο του σπιτιού

Είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί εδώ τα τηλεφωνικά συστήματα cloud από το Βερολίνο. Αντί για τοπικό σύστημα, οι εταιρείες χρησιμοποιούν διακομιστή στον οποίο οι τηλεφωνικές κλήσεις συντονίζονται ουσιαστικά. Αυτό έχει το αποφασιστικό πλεονέκτημα ότι οι εργαζόμενοι στο γραφείο του σπιτιού μπορούν επίσης να προσεγγιστούν με την επέκταση της εργασίας τους. Για τους υπαλλήλους που εργάζονται ιδιαίτερα για κινητά, οι πάροχοι VoIP παρέχουν τα λεγόμενα softphones: Πρόκειται για λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στην κινητή συσκευή και αντικαθιστά πλήρως το αναλογικό τηλέφωνο. Με τη βοήθεια ακουστικών, οι υπάλληλοι πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις στο φορητό υπολογιστή ή το tablet τους. Οι εργαζόμενοι παίρνουν μαζί τους τον αριθμό επέκτασης της εταιρείας τους όπου κι αν πάνε.

Οι εικονικές αίθουσες συσκέψεων για τηλεφωνικές ή τηλεδιασκέψεις είναι σημαντικές όταν εργάζεστε από το σπίτι

Οι υπηρεσίες VoIP στο γραφείο του σπιτιού είναι απαραίτητες όχι μόνο για εξωτερική, αλλά και για εσωτερική επικοινωνία. Πολλές υπηρεσίες συνδυάζουν διάφορα εργαλεία σε ένα λογισμικό. Οι ομάδες μπορούν να διατηρούν επαφή μέσω κοινών αγγελιοφόρων, να χρησιμοποιούν εικονικές αίθουσες συσκέψεων για τηλεφωνικές ή τηλεδιασκέψεις και επίσης να μοιράζονται έγγραφα μεταξύ τους μέσω εικονικών αρχείων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να συγκεντρωθούν ομάδες από όλο τον κόσμο.

Πώς φαίνεται το σωστό γραφείο στο σπίτι;?

Εργασία από το σπίτι στο τραπέζι της κουζίνας με ακουστικά και φορητό υπολογιστή

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι τεχνικές απαιτήσεις απαραίτητες για την επιτυχία του γραφείου στο σπίτι. Το εργασιακό περιβάλλον πρέπει επίσης να είναι σωστό. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να εργάζονται μόνο στο τραπέζι της κουζίνας. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους χώρο εργασίας, δηλαδή να στήσουν ένα γραφείο και μια καρέκλα γραφείου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τις ώρες εργασίας. Από τη μία πλευρά, αυτό έχει νόημα από την άποψη της υγείας, καθώς μπορεί να αποτρέψει τον πόνο στην πλάτη. Από την άλλη πλευρά, η αλλαγή μεταξύ της ιδιωτικής ζωής και του ρυθμού εργασίας είναι πιο αξιόπιστη.

Θα ήταν ιδανικό εάν μια εξωτερική οθόνη και ένα δεύτερο πληκτρολόγιο ήταν διαθέσιμα δίπλα στο πληκτρολόγιο του φορητού υπολογιστή εκτός από το φορητό υπολογιστή. Η εργασία σε φορητό υπολογιστή για μεγάλα χρονικά διαστήματα οδηγεί γρήγορα σε πόνο στον αυχένα και την πλάτη, καθώς η στάση εργασίας δεν πληροί τις εργονομικές απαιτήσεις. Με εξωτερική οθόνη και δεύτερο πληκτρολόγιο, ο χώρος εργασίας μπορεί να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο λαιμός και η πλάτη να ανακουφίζονται.

Πώς φαίνεται το σωστό γραφείο στο σπίτι με έναν υπολογιστή και φορητό υπολογιστή

Το επαρκές φως της ημέρας είναι εξίσου σημαντικό. Το γραφείο πρέπει ιδανικά να είναι παράλληλο με το παράθυρο. Το χειμώνα ή τις ιδιαίτερα βροχερές μέρες, ο ευχάριστος, τεχνητός φωτισμός βοηθά στη χαλάρωση των ματιών. Ειδικά τα βράδια, το φως της οθόνης δεν πρέπει να είναι η μόνη πηγή φωτός στο δωμάτιο. Ο φωτισμός δεν είναι μόνο κρίσιμος για την υγεία των ματιών σας, αλλά και για τις τηλεδιασκέψεις. Εάν οι συνθήκες φωτισμού είναι κακές, η ποιότητα της εικόνας επηρεάζεται σημαντικά.

Τέλος, ο θόρυβος του περιβάλλοντος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Οι εργαζόμενοι που εργάζονται από το σπίτι πρέπει να εγκαταστήσουν τον χώρο εργασίας τους σε ένα ήσυχο μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, η συγκέντρωση μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, οι τηλεφωνικές κλήσεις και οι εικονικές διασκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μια ήσυχη τοποθεσία χωρίς παρεμβολές. Οι δυνατοί θόρυβοι στο παρασκήνιο είναι ενοχλητικοί και μπορούν να προκαλέσουν τεχνικά ενοχλητικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Πώς λειτουργεί η ασφάλεια δεδομένων στο γραφείο του σπιτιού;?

Οργάνωση στο γραφείο του σπιτιού Αποθήκευση εγγράφων

Όποιος εργάζεται με ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα στο σπίτι θα πρέπει πάνω απ ‘όλα να είναι προσεκτικός και με τάξη. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τα σημαντικά δεδομένα είναι η πτώση ποτηριών νερού ή φλιτζανιών καφέ. Η πτώση του εξοπλισμού είναι επίσης μια κοινή αιτία απώλειας δεδομένων. Σε περίπτωση ατυχήματος, η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να βοηθήσει: ειδικοί στην αποκατάσταση σκληρών δίσκων ή άλλων μέσων αποθήκευσης δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των χαμένων δεδομένων. Εάν το υλικό είναι ανεπανόρθωτο, τα έγγραφα, οι επαφές και τα μέσα μεταφέρονται σε εξωτερική θέση αποθήκευσης υπό τις υψηλότερες συνθήκες προστασίας δεδομένων.

Επιπλέον, θα πρέπει φυσικά να λάβετε τα δικά σας μέτρα προστασίας δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει σύνδεση στο Internet που προστατεύεται από τείχος προστασίας. Επιπλέον, ο εξοπλισμός και τα προγράμματα πρέπει να παρέχονται με κωδικούς πρόσβασης. Αυτά πρέπει να αλλάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η προστασία των δεδομένων είναι σημαντική όταν εργάζεστε από το σπίτι