Εσωτερική διακόσμηση

Εσωτερικός σχεδιασμός της νέας έδρας της σούπερ Google

Η δημιουργικότητα έχει ένα νέο σπίτι

new-google-შტაβες-london

Μπορεί ο χώρος εργασίας σας να γίνει ο κόσμος των ονείρων σας; Για μερικούς τυχερούς, ναι! Το νέο σπίτι της Google αναπτύσσεται από ένα από τα κορυφαία στούντιο αρχιτεκτονικής και εσωτερικού σχεδιασμού στην Ευρώπη – το PENSON. Το μέρος είναι 160.000 τετραγωνικά πόδια επικής μεγαλοπρέπειας στο Saint Giles, Covent Garden, Λονδίνο. Εκτός από την καινοτόμο δεξίωση, αυτό το υπέροχο γραφείο περιλαμβάνει ένα λύκειο, το δημαρχείο, τη βιβλιοθήκη Lala, υπέροχα εστιατόρια και καφετέριες, εκπληκτική θέα στο εκπληκτικό Λονδίνο και άλλες ιδιοτροπίες και περιπέτειες που μπορούν να χαρακτηριστούν ως απλά “παραδεισένιες”. Με άλλα λόγια, “Είναι απολύτως επικό”.

Εσωτερικός σχεδιασμός στη νέα έδρα της Google στο Λονδίνο

interior-design-new-google-შტაβες-london

Αυτό εκπληκτικό εσωτερικό σχεδιασμό έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα νέα κεντρικά γραφεία της Google, έτσι ώστε η εταιρεία να φέρνει το τμήμα πωλήσεών της και άλλα τμήματα πιο κοντά στους πελάτες της και επίσης να προσφέρει στους υπαλλήλους της μια ζεστή ατμόσφαιρα και δημιουργικό περιβάλλον. Ο PENSON το έχει αυτό Εσωτερική διακόσμηση σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει εντελώς από την τεχνολογική έδρα της Google. Αν και τα δύο κέντρα σχεδιάστηκαν από το ίδιο στούντιο εσωτερικής διακόσμησης, βρίσκονται σε απόλυτη αντίθεση. Το τμήμα τεχνολογίας της Google γοητεύει με την οπτική του διακόσμηση “Starship Enterprise” και “Space Odyssey”, ενώ το άλλο μοιάζει περισσότερο με ένα ζεστό, ζεστό αρχοντικό στο παραδοσιακό αγγλικό στιλ, όπου συνδυάζετε σαλόνια όπως γιαγιάδες, κήπους με διαφημίσεις. πνεύμα και έναν πρόχειρο χώρο εργασίας μπορείτε να βρείτε, συμπεριλαμβανομένων φυσικά «μόνο» 1250 καρεκλών συνεδρίων και 1250 γραφείων.

Ελκυστικός εσωτερικός σχεδιασμός – χώρος σαλονιού στη νέα έδρα της Google

lounge-area-new-google-central-london

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι Εσωτερική διακόσμηση η νέα έδρα έχει σχεδιαστεί με πλήρη συμμόρφωση με την «Κόκκινη Λίστα της Google» – αυτό σημαίνει την αφαίρεση όλων των μη φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και επικίνδυνων συστατικών. Αντικαθίστανται με καινοτόμα υλικά με βάση το περιβάλλον και το νερό.

Μερικές από τις πιο εκπληκτικές γωνιές και εργασιακούς χώρους εργασίας και χώρους χαλάρωσης είναι το Grandma’s Apartment, The Secret Google Garden, Google Green και το πάρκο.

Θα μπορούσε να γίνει πιο απίστευτο από αυτό; Προφανώς μπορεί! Λόγω της σοφής και πρακτικής χρήσης οικολογικών υλικών, αυτό το μέρος είναι πολύ οικονομικό.

επικός καναπές lounge στη νέα έδρα της Google στο Λονδίνο

epic-lounge-sofa-new-google-central-london

Όμορφα σχεδιασμένο, δημιουργικό και τεράστιο, η νέα έδρα της Google είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός δημιουργικότητας και πρακτικότητας. Σως είναι καιρός να κουνήσετε το κεφάλι σας και να πείτε την παλιά παροιμία – “Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι” γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι πραγματικά δεν υπάρχει άλλο μέρος όπως το Google.

μπλε αίθουσα συνεδριάσεων στη νέα έδρα της Google

μπλε-αίθουσα συνεδριάσεων-νέα-έδρα της Google

πράσινο εσωτερικό σχέδιο – νέα έδρα της Google στο Λονδίνο

green-interior-design-new-google-central-london

Σχεδιασμός τοπίου – βεράντα στον τελευταίο όροφο της έδρας της Google στο Λονδίνο

τοπίο-σχέδιο-στέγη-βεράντα-google-central-london

άνετος γωνιακός πάγκος στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

άνετο-γωνιακό-παγκάκι-στέγη-βεράντα-google-central-london