Εσωτερική διακόσμηση

Διαμέρισμα HM στη Βιέννη – εξαιρετικός σχεδιασμός πολυτελείας της Destilat

κουζίνα νησί τραπεζαρία λευκές καρέκλες παρκέ κουρτίνες σχεδιασμού οροφής

Θέλουμε να έχετε ένα κομψό Διαμέρισμα HM στη Βιέννη που σχεδιάστηκε από τον Destilat. Πρόκειται για ένα παλιό βιεννέζικο διαμέρισμα επιφάνειας 130μ². Ο ιδιοκτήτης ήθελε ένα σχέδιο που δεν αλλάζει την τυπική εμφάνιση του παλιού κτιρίου, αλλά ενσωματώνεται στη μοντέρνα επίπλωση.

Διαμέρισμα HM στη Βιέννη – κουζίνα και τραπεζαρία

διαμέρισμα κουζίνα ξύλινο πάτωμα τραπεζαρία οροφή ξαπλώστρας

Ως αποτέλεσμα, η κουζίνα έγινε η Διαμέρισμα HM στη Βιέννη ενσωματωμένο στο σαλόνι προκειμένου να αποκτήσει ένα επιπλέον δωμάτιο που θα χρησιμεύσει τώρα ως παιδικό δωμάτιο. Το ιδιαίτερο σε αυτό το δωμάτιο είναι ότι προσφέρει θέα στην εσωτερική αυλή. Επιπλέον, εδώ και σε ορισμένους άλλους χώρους, το δάπεδο από τσιμεντοπλακάκια έχει εκτεθεί, έτσι ώστε το δωμάτιο να λαμβάνει κάποιες χρωματικές πινελιές που είναι πολύ ευπρόσδεκτες στην κατά τα άλλα μονόχρωμη διακόσμηση. Στο παιδικό δωμάτιο προστέθηκε επίσης μέρος του διπλανού, πρώην μπάνιου. Αυτό δημιούργησε μια θέση στον τοίχο που μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί τέλεια για το κρεβάτι, αφήνοντας περισσότερο χώρο για ελιγμούς. Το υπόλοιπο του πρώην μπάνιου του Διαμέρισμα HM στη Βιέννη τώρα χρησιμεύει ως τουαλέτα επισκεπτών.

Διαμέρισμα HM στη Βιέννη – το παιδικό δωμάτιο με τσιμεντοπλακάκια

παιδικό δωμάτιο ράφι διαμέρισμα wien χαλί τσιμέντο πλακάκια φωτιστικό οροφής

Στο νέο μπάνιο του Διαμέρισμα HM στη Βιέννη Για το σχεδιασμό, χρησιμοποιήθηκε ο πρώην χώρος εισόδου. Αυτό είχε επίσης γκαρνταρόμπα, έτσι ώστε να υπήρχε αρκετός χώρος για να χτιστεί το μεγάλο μπάνιο, το οποίο θυμίζει όαση ευεξίας. Η κόλλα πλακιδίων χρησιμοποιήθηκε για τη διακόσμηση των τοίχων, του δαπέδου και της μπανιέρας, η οποία ήταν έξυπνα ενσωματωμένη σε μια κόγχη τοίχου, η οποία δίνει στο μπάνιο μια ομαλή και ελαστική εμφάνιση.

Στο μπάνιο του βιεννέζικου διαμερίσματος, η μπανιέρα είναι σε μια τοίχο

μπάνιο διαμέρισμα νιπτήρα μπανιέρα πλακάκια κολλητικό ντους

Η σάουνα, η οποία υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης, κρύβεται επίσης πίσω από τον μεγάλο καθρέφτη τοίχο. Τι στο νέο μπάνιο του Διαμέρισμα HM στη Βιέννη επισης Αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι ότι ο νέος διάδρομος δεν χωρίζεται από το μπάνιο από τον τοίχο και την πόρτα. Αντ ‘αυτού, υπάρχει μια κουρτίνα που μπορεί να σχεδιαστεί εάν είναι απαραίτητο.

Διαμέρισμα χωρίς πόρτα – το μπάνιο χωρίζεται από το διάδρομο με μια κουρτίνα

κουρτίνα μπάνιου φυσική εμφάνιση μοντέρνο βιέννη παλιό κτίριο

Το υπνοδωμάτιο του Διαμέρισμα HM στη Βιέννη κράτησε και πάλι το παρκέ του, αλλά επεκτάθηκε από ένα μικρό διπλανό δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν οι ενσωματωμένες ντουλάπες, οι οποίες, όπως και το μπάνιο, μπορούν να καλυφθούν από κουρτίνες που εκτείνονται από την οροφή στο πάτωμα.

Διαμέρισμα στη Βιέννη με μοντέρνο υπνοδωμάτιο

παλιό κτίριο διαμέρισμα wien κρεβάτι χαλί γκρι ξύλινο πάτωμα

Όσο για τα έπιπλα στο Διαμέρισμα HM στη Βιέννη Όσον αφορά, αυτά επιλέχθηκαν εν μέρει σύμφωνα με το σχέδιο του ίδιου του πελάτη. Τα φωτιστικά οροφής, τα οποία βρίσκονται πάνω από την τραπεζαρία και στο παιδικό δωμάτιο, είναι σχεδιασμένα από τη σύζυγο του πελάτη. Άλλα έπιπλα προέρχονται από τη συλλογή του σχεδιαστή. Τέτοιες είναι για παράδειγμα η κουζίνα “Camouflage” από ίνες τσιμέντου, καθώς και η τραπεζαρία “4tothefloor” από μασίφ ξύλο.

Μοντέρνα λευκή κουζίνα στο διαμέρισμα HM στη Βιέννη

διαμέρισμα κουζίνα λευκή τραπεζαρία τραπεζαρία παρκέ χαλί

 Παλιό κτίριο διαμέρισμα με όμορφα στολίδια στο ταβάνι

παλιό κτίριο κουζίνα μοντέρνα τραπεζαρία σαλόνι κουζίνα πάγκος εικόνες

 Διαμέρισμα HM με απλό σαλόνι

hm διαμέρισμα στη βιέννη σαλόνι καναπές γκρι ζωγραφική τοίχου

Ο απλός σχεδιασμός που εμφανίζεται σε όλο το διαμέρισμα υποστηρίζεται από χρώματα σε φυσικούς τόνους. Αυτές περιλαμβάνουν γκρι αποχρώσεις που μπορούν να βρεθούν στο υπνοδωμάτιο, στον καναπέ, στο χαλί στο παιδικό δωμάτιο και τις κουρτίνες, καθώς και διάφορες αποχρώσεις του μπεζ χρώματος. Αυτό αντανακλάται ιδιαίτερα στο μπάνιο. Διαφορετικά οι τοίχοι έχουν απλό λευκό χρώμα. Το ξύλινο δάπεδο από παρκέ και μερικά χαλιά σε ζεστό μπεζ τόνο προσφέρουν ζεστές πινελιές.

Διαμέρισμα HM με σάουνα πίσω από καθρέφτες

διαμέρισμα βιέννη καθρέφτης μπάνιου νεροχύτη σάουνα

Το μπάνιο του διαμερίσματος HM στη Βιέννη μπορεί να μπει από το διάδρομο και το υπνοδωμάτιο

διαμέρισμα μπάνιου χαλιά μπάνιου καθρέφτη μπανιέρα νιπτήρα μπεζ

Άποψη από την μπροστινή πόρτα στο διάδρομο

hm διαμέρισμα στη βιέννη πόρτα διαδρόμου λευκό παρκέ

  Οι κουρτίνες στο διάδρομο μπορούν να τραβηχτούν

hm διαμέρισμα στη βιέννη παρκέ αίθουσα κουρτίνα πόρτα εισόδου

Η κάτοψη του διαμερίσματος HM στη Βιέννη

hm διαμέρισμα στη Βιέννη κάτοψη κάτοψης δωμάτιο

Ένα σχέδιο από Απόσταγμα.