Εσωτερική διακόσμηση

Ιταλικός πολυτελής εξοπλισμός φωτισμού από τη La Murrina

κομψά φωτιστικά από στρογγυλή λάμπα la murrina

ο Πολυτελής εξοπλισμός φωτισμού από Λα Μουρίνα είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως. Αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα όταν η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960. Η εταιρεία δημιουργήθηκε αρχικά με την επωνυμία “Murrina Furnace” και αποτελείται από μια ομάδα φυσητήρων γυαλιού. Αυτοί οι τεχνίτες παρήγαγαν μόνο μερικά αποκλειστικά έργα τέχνης από γυαλί. Το εργαστήριο συνεχίστηκε με αυτήν την περιορισμένη παραγωγή μέχρι το 1974, όταν ξαφνικά όλα άλλαξαν και η παραγωγή από την ιταλική Πολυτελής εξοπλισμός φωτισμού εχει αρχισει.

Διεθνής ζήτηση για εξοπλισμό φωτισμού πολυτελείας από την Ιταλία

πολυτελή φωτιστικά από το la murrina διαφανή

Το 1974 το εργαστήριο αγοράστηκε από μια οικογένεια από το Μιλάνο που είχε ήδη κάποια εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων γυαλιού. Αυτό ήταν της ομάδας La Murrina. Η νέα εταιρεία La Murrina επωφελήθηκε από τη νέα διοίκηση, η οποία ήταν περισσότερο προσανατολισμένη στην αγορά και εξελίχθηκε για να γίνει μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα. Με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα και η γκάμα των προϊόντων έχει μεταβεί από πολύ καλή σε εξαιρετική. Σήμερα η ιταλική εταιρεία είναι για την Πολυτελής εξοπλισμός φωτισμού κατασκευασμένο από γυαλί Murano αναγνωρισμένο ως ηγέτης της αγοράς. Η La Murrina έχει διατηρήσει τις παραδοσιακές τεχνικές για την κατασκευή των προϊόντων γυαλιού με τα χρόνια, διατηρώντας έτσι ένα σταθερό επίπεδο ποιότητας. Η διαφορά ήταν ότι η εταιρεία άρχισε να εφαρμόζει πολιτική μάρκετινγκ και διανομής που δεν βλάπτει την ποιότητα των προϊόντων.

Κορυφαίοι σχεδιαστές δημιουργούν πρωτότυπα πολυτελή φωτιστικά

κομψά φωτιστικά από πολυέλαιο la murrina

Η συνεργασία με διάφορους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες είχε ως αποτέλεσμα το Πολυτελής εξοπλισμός φωτισμού Οι συλλογές La Murrina παραμένουν πάντα πρωτότυπες και συναρπαστικές. Μια τέτοια συνεργασία συνεχίζεται από το 2000. Μαζί με τον παραδοσιακό φωτισμό La Murrina, υπάρχουν όλο και πιο μοντέρνα και καινοτόμα σχέδια. Τα νέα μοντέλα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις απλούστερα από τα παραδοσιακά προϊόντα, αλλά η πολύπλοκη παραγωγή μπορεί ακόμα να φανεί. Η ελκυστικότητα του εξοπλισμού φωτισμού της La Murrina προκύπτει από τον επιτυχημένο συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και μακροχρόνιων παραδόσεων στην παραγωγή γυαλιού.

Κρυστάλλινος πολυέλαιος από κλασικό βενετσιάνικο γυαλί

πολυτελή φωτιστικά από την παραδοσιακή la murrina

Μπλε φωτιστικό με μοντέρνο σχεδιασμό

κομψός φωτισμός από το la murrina μοντέρνο

Γυάλινος πολυέλαιος με σφαιρικό σχήμα

κομψά φωτιστικά από την μπάλα la murrina

Γυάλινα φωτιστικά από την La Murrina με πρωτοποριακό σχεδιασμό

κομψός φωτισμός από la murrina καινοτόμος

 Γυάλινος πολυέλαιος με μπλε διακόσμηση

κομψά φωτιστικά από μπλε la murrina

Διαφορετικά προϊόντα γυαλιού από τη La Murrina

κομψά φωτιστικά από προϊόντα γυαλιού la murrina