Εσωτερική διακόσμηση

Σκανδιναβικός σχεδιασμός στην ιδέα του δωματίου του διαμερίσματος “Maja” του Deko

Λευκό εσωτερικό ξύλινο χρώμα-Σετ έπιπλα σκανδιναβικού στιλ

Ο σχεδιασμός είναι ίσως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη Φινλανδία. Το διάσημο φινλανδικό περιοδικό εσωτερικού Deko συμμετέχει στο Housing Fair Finland 2013 αυτό το καλοκαίρι και παρουσιάζει το αποκλειστικό διαμέρισμα σοφίτας “Maja”. Η Έκθεση Στέγασης είναι ετήσια Σκανδιναβικό σχέδιο Φόρουμ για την προώθηση καινοτόμων λύσεων σχεδιασμού. Όσον αφορά την αρχιτεκτονική, το τοπίο και την εσωτερική διακόσμηση, η εκδήλωση θέτει τάσεις για το μέλλον. Οι συμμετέχοντες είναι αναγνωρισμένοι ή πρωτοεμφανιζόμενοι κατασκευαστές και σχεδιαστές επίπλων που θέλουν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στον κόσμο.

Πλούσιο σκανδιναβικό σχέδιο από την Deko

Loft Apartment Architecture Finland Maja Interior Design-Black and White Contrasts

Τα κτίρια κατοικιών που είναι ειδικά κατασκευασμένα και εξοπλισμένα για την εκδήλωση μπορούν να επισκεφθούν το κοινό και να τα αγοράσουν και να τα μετακινήσουν αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης. Έκθεση Στέγασης Φινλανδία για Σκανδιναβικό σχέδιο πραγματοποιείται εντός ενός μήνα – μεταξύ 12 Ιουλίου και 11 Αυγούστου στο Hyvinkää.

Ο σκανδιναβικός σχεδιασμός ενσαρκώνει μια ατομική κουλτούρα διαβίωσης

Εσωτερικό σκανδιναβικού σχεδιασμού που δημιουργεί ασπρόμαυρες αντιθέσεις

Ο σχεδιασμός και οι απλές φόρμες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του διαμερίσματος Maja. Σχεδιάστηκε από τους ίδιους τους κατοίκους, υπό τη διεύθυνση του κύριου συντάκτη του περιοδικού διακόσμησης -Ulla Koskinen. Το σκανδιναβικό στυλ αντικατοπτρίζει τη διακόσμηση του σπιτιού των Σκανδιναβών. Ο χώρος διαβίωσης διατηρείται ουδέτερος και απλός. Τα συμπαγή τσιμεντένια δάπεδα και οι λείες λευκές επιφάνειες φέρνουν μια ψυχρή πινελιά στο διαμέρισμα. Τα έπιπλα χαρακτηρίζονται από έναν λειτουργικό μινιμαλισμό. Μοναδικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τη βιομηχανία συμπληρώνουν την εικόνα.

Βόρεια χαρακτηριστικά για το διαμέρισμα του Διακόσμηση

Maja Wohnung-Design απλό ασπρόμαυρο περιοδικό διακόσμησης Projekt Finland Housing Fair

Η κομψή μαύρη κουβέρτα είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό και δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας. Η εντύπωση του βάθους δημιουργείται στον μινιμαλιστικό χώρο διαβίωσης. Τα πολύχρωμα χαλιά, η εκλεκτική διακόσμηση και τα διακοσμητικά μοτίβα δεν είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα – όλα έχουν περιοριστεί σε μια απλή εμφάνιση. Οι ξύλινες καρέκλες από ελαφριά είδη ξύλου προσφέρουν περισσότερη ζεστασιά και ασφάλεια. Τα έπιπλα και η επίπλωση εντυπωσιάζουν με την ήρεμη κομψότητα, την καθαρή αισθητική και τη λειτουργία τους, γιατί η διαβίωση πρέπει πάνω απ ‘όλα να είναι πρακτική.

Χαλαρωτικό φως γεμίζει το χώρο διαβίωσης

 

Maja διαμέρισμα σχεδιασμού κρεβατοκάμαρα ενσωματωμένη ντουλάπα Σκανδιναβική

Έπιπλα σε σκανδιναβικό σχεδιασμό

Έπιπλα σχεδιασμού επίπλων στυλ Έκθεση κατοικιών Φινλανδία

Ο δεσμός με τη φύση αντανακλάται παντού στο διαμέρισμα

Design Forum-Finland Deko-Magazin Maja-Haus-Projekt Loft

Αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης σε εξωτερικούς χώρους

Κήποι Maja Wohnung-Φινλανδία Housing-Fair 2013 Επένδυση από ξύλο από σκυρόδεμα δαπέδου

Τρόπος ζωής από τη Φινλανδία

Housing Fair Finland-Dekoeinrichtung-Maja Haus-Υπαίθριες εγκαταστάσεις κοντά στη φύση