Εσωτερική διακόσμηση

Mirabeau ειδικός για έπιπλα εξοχικού σπιτιού και αξεσουάρ μεσογειακού σπιτιού

Τραπεζαρία στυλ εξοχικού σπιτιού εσωτερικές ιδέες λευκές καρέκλες μπλε χρώμα τοίχου

Η εταιρεία ταχυδρομικών παραγγελιών mirabeau ειδικεύεται στα έπιπλα εξοχικού σπιτιού και στα αξεσουάρ σπιτιού της Μεσογείου. Ο λόγος είναι το πάθος για ένα στυλ με πολύ ιδιαίτερη γοητεία. Η ευκολία των χωρών της Μεσογείου. Η ζεστασιά του ήλιου και τα ζεστά χρώματα του νότου. Το άρωμα των πευκοδάσωνων και του αλμυρού θαλασσινού αέρα. Καταπράσινοι λόφοι στους οποίους μεσαιωνικά χωριά φωλιάζουν σαν καφέ κηλίδες. Το στυλ του εξοχικού σπιτιού αποτυπώνει όλες αυτές τις εντυπώσεις και τις μεταφράζει σε έπιπλα όπως σε μια εξοχή της Τοσκάνης, σε μια μαγιόρκα φινκά ή σε μια βίλα στην Προβηγκία της Γαλλίας.

Μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού και γοητευτικό στυλ εξοχικού σπιτιού

Σαλόνι ιδέες σαλόνι λευκός καναπές τραπεζαρία έπιπλα στυλ

Το στυλ εξοχικού σπιτιού και τα μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού αποπνέουν τον τρόπο ζωής των μεσογειακών χωρών και μας θυμίζουν την ομορφιά της φύσης. Το γαλάζιο γαλάζιο της Προβηγκίας, τα μεγάλα πεδία της λεβάντας, το καταπράσινο πράσινο των φυτειών ελιάς, η ώχρα και η ομπρέλα της αρχιτεκτονικής της Μαγιόρκα ήταν και αποτελούν την έμπνευση για αυτό το στυλ. Κυριαρχούν ζεστά χρώματα, φυσικά υλικά και σχήματα και σχέδια εμπνευσμένα από την αρχαιότητα και τη φύση. Χαρακτηριστικά είναι τα ξύλινα πατώματα και τα πλακάκια από φυσική πέτρα σε ώχρα και τερακότα, βαριά έπιπλα από ξύλο, σίδερο ή μπαστούνι σε συνδυασμό με ελαφριά λινά μαξιλάρια και πολύχρωμα κεραμικά. Το στυλ του εξοχικού σπιτιού μας δίνει ασφάλεια, άνεση και χαρά.

Αποκλειστικά έπιπλα εξοχικής κατοικίας και μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού

Μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού διακοσμήσεις τραπεζιών ιδέες καλάθια φλιτζάνια

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα mirabeau θα βρείτε έπιπλα και μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού με τα οποία μπορείτε να επαναφέρετε τον τρόπο ζωής των χωρών της Μεσογείου. Στο mirabeau, δίνεται προσοχή στα υλικά υψηλής ποιότητας και στην ποιότητα κατασκευής. Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ δεν είναι απρόσωπα προϊόντα μαζικής παραγωγής, είναι κομμάτια που λένε ιστορίες. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν στο κατάστημα μοναδικά αντικείμενα από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας και χειροποίητα έπιπλα και αξεσουάρ. Όχι μόνο το σπίτι μπορεί να επιπλωθεί σε στιλ εξοχικής κατοικίας. Για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι mirabeau επίσης αποκλειστικά έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ σε στιλ εξοχικής κατοικίας.

Πηγή έμπνευσης για το στυλ της εξοχικής κατοικίας

Παντελόνι κήπου διακόσμηση κήπου μαξιλάρι φανάρι ξύλινα έπιπλα

Με τα αποκλειστικά μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού και έπιπλα, η επιχείρηση παραγγελιών ταχυδρομείου θα ήθελε να προσελκύσει περισσότερους λάτρεις του εξοχικού στυλ. Για το λόγο αυτό, το mirabeau θέλει επίσης να αποτελέσει πηγή έμπνευσης: τα έπιπλα και τα αξεσουάρ παρουσιάζονται σε αρμονικά σύνολα στους χώρους διαβίωσης του καταστήματος και στους καταλόγους που εμφανίζονται τέσσερις φορές το χρόνο. Οι αγοραστές στο mirabeau αναζητούν συνεχώς χειροτεχνίες, εξειδικευμένους σχεδιαστές επίπλων και τις τελευταίες τάσεις στο country style. Η εταιρεία ταχυδρομικών παραγγελιών επιτρέπει στους πελάτες της να συμμετέχουν σε αυτήν την αναζήτηση με άρθρα σύνταξης για τη ζωή στις χώρες της Μεσογείου και συμβουλές για θέματα ταξιδιού, διακόσμησης και μαγειρικής.

Μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού φέρνουν τη ρομαντική πινελιά της αρχαιότητας

Μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού διακοσμητικά κρυστάλλινα κύπελλα

Φυσικά σχήματα και υλικά καθορίζουν το εσωτερικό στυλ της εξοχικής κατοικίας

Πετσέτες διακόσμηση ιδέες έπιπλα εξοχικό στυλ φυσικός τοίχος τοίχου

Μεσογειακά αξεσουάρ σπιτιού – ρίξτε μαξιλάρια

Ρίξτε μαξιλάρι έπιπλα κήπου καρέκλα ξυλείας σε στυλ χώρας

Αποκλειστικά έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ σε στιλ εξοχικής κατοικίας

Έπιπλα κήπου ιδέες διακόσμησης κήπου φωτισμός φανάρι