Εσωτερική διακόσμηση

Φέρτε τον ωκεανό στο σαλόνι σας – Nano Aquarium

Το ενυδρείο διαθέτει έπιπλα σαλονιού

Ακόμα και ως μικρό παιδί, είχατε πάντα την ιδέα να φέρετε τους μυστηριώδεις υποβρύχιους κόσμους στο σαλόνι σας με ένα ενυδρείο. Αλλά κυρίως ο λόγος που δεν το πήρα ήταν πολύ δουλειά ή πολύ λίγος χώρος. Αλλά αυτή η ιδέα ενός ενυδρείου μπορεί τώρα να εκπληρωθεί με ένα λεγόμενο νανο ενυδρείο. Ο υποβρύχιος κόσμος σε μικρογραφία αποκαλύπτει έναν χαρισματικό κόσμο με γαρίδες, σαλιγκάρια και καρκινοειδή. Τι σημαίνει όμως ο όρος νανο ενυδρείο;? Και ποια κριτήρια πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός ενυδρείου? Και μπορούν πραγματικά οι ιδέες σας για το ενυδρείο να γίνουν πράξη; Διαβάστε παρακάτω ποια είδη ζώων μπορείτε τώρα να φέρετε στους τέσσερις τοίχους σας.

Η πρακτική εναλλακτική λύση για μικρούς χώρους διαβίωσης – το Nano Aquarium

χτισμένο σε δροσερή ιδέα εσωτερικού σχεδιασμού μοντέρνο σπίτι

Το όνομα Nano Aquarium προέρχεται από την ελληνική λέξη nanos (στα γερμανικά: νάνος). Στην πραγματικότητα, τέτοια ενυδρεία είναι μικροί βιοτόποι, συχνά με χωρητικότητα μικρότερη από 30 λίτρα. Μπορούν να φιλοξενήσουν γαρίδες νάνους, καβούρια και μικρά ψάρια. Σε κάθε περίπτωση, οι αρχάριοι του ενυδρείου θα πρέπει να ενημερώνονται εκ των προτέρων λεπτομερώς για τη φροντίδα αυτών των ζώων και πώς να τα διατηρούν κατάλληλα. Λόγω του περιορισμένου χώρου, ένα μικρό λάθος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το βιοσύστημα.

Nano Aquarium – από τη συναρμολόγηση μέχρι την τελική εμπειρία

 Nano Aquarium Πλεονέκτημα ψαριών

Εάν θέλετε να εφαρμόσετε την ιδέα σας για ένα νανο ενυδρείο, θα πρέπει να σκεφτείτε ένα κατάλληλο μέρος πριν από τη συναρμολόγηση. Πρέπει να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως ή το έντονο φως. Διαφορετικά τα φύκια θα σχηματιστούν γρήγορα και η θερμοκρασία στο ενυδρείο δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. Ως εκ τούτου, για αρχάριους, είναι σκόπιμο να αποκτήσετε ένα πλήρες σετ που περιλαμβάνει εσωτερικό φίλτρο, αντλία, θερμαντήρα και σύστημα φωτισμού που είναι άμεσα έτοιμο για χρήση.

Μόνο νερό πρέπει να χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του ενυδρείου. Το έδαφος στη συνέχεια καλύπτεται από ένα στρώμα περίπου 1,5 εκατοστών χώματος. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να διακοσμηθεί με κατάλληλη διακόσμηση, όπως ρίζες ενυδρείου, μίνι κοχύλια ή αμφορείς από πηλό. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή υποβρύχια ατμόσφαιρα μόνοι σας με μπαμπού. Τα φυτά και τα ζώα τοποθετούνται μόνο στο ενυδρείο στο τέλος. Από εκεί και πέρα, έγειρε πίσω και απόλαυσε τον μικρό σου υποβρύχιο κόσμο από τον καναπέ.

Συμβουλές φροντίδας από τους ειδικούς

Κομψά διακοσμητικά σαλόνι με φώτα

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν σημαντικές συμβουλές για τη φροντίδα του νερού και του ενυδρείου από την Axperto. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας διαδικτυακά εδώ τρόφιμα ψαριών ή την αντίστοιχη τεχνολογία ενυδρείου. από πλήρη σύνολα, εκτός από μεμονωμένα διακοσμητικά στοιχεία – υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Αν θέλετε να υλοποιήσετε την ιδέα σας για ένα ενυδρείο με πιο εντυπωσιακό στυλ, αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης σχέδια για τον κάπως μεγαλύτερο υποβρύχιο κόσμο στους τέσσερις τοίχους σας, όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα.