Εσωτερική διακόσμηση

Ιδέες για το γραφείο του σπιτιού – δημιουργικές προτάσεις για μια χαλαρή εργάσιμη μέρα

Το γραφείο του σπιτιού δεν είναι μόνο στα χείλη όλων αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, πολλές εταιρείες βλέπουν τα αποτελέσματα της πανδημίας του κορωνοϊού ως ευκαιρία να αναπτυχθούν περαιτέρω. Το επίκεντρο εδώ πρέπει να είναι η άνεση για τους εργαζόμενους. Η πρόσβαση σε τακτικά γραφεία στο σπίτι δεν εξοικονομεί μόνο χρόνο ταξιδιού. Αντίθετα, οι εργαζόμενοι μπορούν να εγκατασταθούν άνετα στο σπίτι και να παραμείνουν στη δουλειά πιο αποτελεσματικά. Εάν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στο γραφείο του σπιτιού σας, έχετε πρόσβαση σε αυτό το μοντέλο εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα ή θα είστε στο μέλλον, σίγουρα κάνετε στον εαυτό σας μια ερώτηση: Πώς μπορεί το γραφείο στο σπίτι να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο; Ποιες δημιουργικές προτάσεις βοηθούν στο να λειτουργήσει το έργο από μόνο του;?

Χωρίς συσσώρευση θερμότητας: μεμβράνη προστασίας από τον ήλιο έναντι ζεστών χώρων εργασίας

Με μια αντηλιακή μεμβράνη, ο ήλιος δεν λάμπει πλέον στα μάτια σας ή στην οθόνη στο γραφείο του σπιτιού

Ένα πλεονέκτημα που θα χάσουν πολλοί εργαζόμενοι είναι ο κλιματισμός στο γραφείο. Πολλοί άνθρωποι έχουν μόνο περιορισμένες ευκαιρίες να μειώσουν τη θερμοκρασία στο σπίτι. Για αυτό είναι χρήσιμο να εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι ο άνεμος που προκύπτει δεν έρχεται από πίσω σε καμία περίπτωση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κράμπες στο λαιμό. Το αποτέλεσμα είναι ένας δύσκαμπτος λαιμός, που κάνει τη δουλειά αφόρητη. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε μεμβράνη αντηλιακής προστασίας στα παράθυρα.

Μεμβράνη αντηλιακής προστασίας από ζεστά δωμάτια εργασίας

Η μεμβράνη προστασίας από τον ήλιο της Folienmarkt μπορεί να αγοραστεί ως κοπή, με το μέτρο ή ως ρολό. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε ακριβώς τα φύλλα που μπορούν να στερεωθούν στα παράθυρά σας. Το αποτέλεσμα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο και πρακτικό: Εάν τα τζάμια καλύπτονται με μεμβράνη, υπάρχει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας δωματίου το καλοκαίρι. Επειδή η υπέρυθρη θέρμανση και οι υπεριώδεις ακτίνες που ξεθωριάζουν δεν μπορούν πλέον να διεισδύσουν στο εσωτερικό μέσω των παραθύρων. Έχετε επίσης το πλεονέκτημα της αντηλιακής προστασίας. Ο ήλιος δεν λάμπει πλέον ούτε στα μάτια σας ούτε στην οθόνη.

Ντουλάπια και συρτάρια που κλειδώνουν

Η εργασία από το σπίτι είναι μια πρόκληση για τους γονείς

Για τους γονείς στο γραφείο του σπιτιού, υπάρχει ένας άλλος τρόπος να κάνουν τη δουλειά και, κυρίως, τα διαλείμματα και το τέλος της ημέρας πιο χαλαρά. Επίσης, ανησυχείτε πάντα ότι οι απόγονοι θα προκαλέσουν χάος στο γραφείο του σπιτιού σας. Εάν τα αρχεία και τα έγγραφα πέσουν στα χέρια των παιδιών, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια ζημιά. Είστε επίσης συχνά από τον εργοδότη υποχρεούνται να διατηρούν τα έγγραφα ασφαλή, έτσι ώστε κανένας ξένος να μην μπορεί να αποκτήσει διορατικότητα. Συνιστάται ντουλάπι που κλειδώνει ή συρτάρια με λειτουργία κλειδώματος.

Ταξινόμηση και επισήμανση φακέλων με σειρά στο γραφείο του σπιτιού

Η ολοκλήρωση των θεμάτων σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το βράδυ με μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Επειδή γνωρίζετε ότι όλα τα αρχεία διατηρούνται ασφαλή. Εάν επιλέξετε ένα ντουλάπι συρταριού ανεξάρτητο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι άκρες του ντουλαπιού δεν ενέχουν κίνδυνο τραυματισμού για μικρά παιδιά. Καλύψτε τις άκρες με ένα μαλακό προστατευτικό άκρων.

Φυτά για την ατμόσφαιρα

Τα φυτά στο γραφείο του σπιτιού δημιουργούν περισσότερη διάθεση και ατμόσφαιρα

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό, τροπικό παράδεισο για τον εαυτό σας. Τα φυτά δεν είναι μόνο όμορφα στο βλέμμα, βελτιώνουν επίσης τον αέρα στο δωμάτιο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την αυξημένη συγκέντρωση οξυγόνου. Επειδή το οξυγόνο εξασφαλίζει διεγερμένο εγκέφαλο, το οποίο είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα όταν εργάζεστε. Δυστυχώς, εάν δεν έχετε έναν πράσινο αντίχειρα, αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει το τέλος του ονείρου του φυτού. Χρησιμοποιήστε κάκτους. Αυτά μπορούν να περάσουν για αρκετές εβδομάδες χωρίς αρκετό νερό και δεν είναι ευαίσθητα στο ισχυρό ηλιακό φως.

μοντέρνο γραφείο στο σπίτι με έπιπλα σε λευκό και ξύλο και πράσινα φυτά ως διακόσμηση