Εσωτερική διακόσμηση

Δημιουργήστε ένα γυμναστήριο στο σπίτι – πώς να χάσετε βάρος γρήγορα

μοντέρνο στούντιο στο σπίτι

Αν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Γυμναστήριο στο σπίτι στήνω. Στις μέρες μας, ακόμη και με περιορισμένο προϋπολογισμό και χώρο, μπορεί να σχεδιαστεί ένα γυμναστήριο.

Γυμναστήριο στο σπίτι – πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σπίτι γυμναστήριο διάδρομο

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Γυμναστήριο στο σπίτι είναι το κίνητρο. Συχνά νιώθετε κίνητρο όταν προπονείται με άλλους. Αυτό το μειονέκτημα δεν πρέπει να υποτιμάται, γιατί όποιος θέλει να χάσει βάρος και να διατηρηθεί σε φόρμα πρέπει να κάνει συστηματικές ασκήσεις. Αλλά ένα στούντιο γυμναστικής στους τέσσερις τοίχους σας έχει πολλά πλεονεκτήματα – μπορείτε να προπονηθείτε ανά πάσα στιγμή και δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου ο εξοπλισμός στο στούντιο είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τις συσκευές με άλλα μέρη και μπορείτε να τις ρυθμίσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Γυμναστήριο στο σπίτι – επιλέξτε τον εξοπλισμό

Ergometer βεράντα εξωτικό σπίτι στούντιο

Η συμβουλή μας για την επιλογή συσκευής – ρυθμίστε τη δική σας Γυμναστήριο στο σπίτι Βήμα βήμα. Ξεκινήστε με ένα απλό χαλάκι. Κάντε απλές αλλά ισχυρές ασκήσεις όπως pushups και squat. Στη συνέχεια, μπορείτε να σκεφτείτε άλλες παραλλαγές. Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, μπορείτε να επιλέξετε αλτήρες. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, μπορείτε να εξοπλίσετε το στούντιο του σπιτιού σας με διάδρομο – μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο από το 60% των μυών του σώματος. Μπορείτε να έχετε έναν αναρριχητικό τοίχο χτισμένο σε στενά αλλά ψηλά δωμάτια.

Home studio – εξαιρετικές επιλογές

Υπόγειο αναρρίχησης τοίχου

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να μάθετε ποιοι κανόνες ασφαλείας πρέπει να τηρείτε. Εάν ζείτε στο σπίτι και έχετε ένα μεγάλο υπόγειο, μπορείτε να το μετατρέψετε σε παιδική χαρά μπάσκετ. Αυτή είναι μια απλή, φθηνή εναλλακτική λύση που θα σας κρατήσει ενεργούς και θα εξακολουθήσει να είναι πολύ διασκεδαστικός. Συνοψίσαμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για στούντιο στο σπίτι που δείχνουν ότι μπορείτε να ασκηθείτε αποτελεσματικά ακόμη και σε μικρά δωμάτια.

Εξοπλισμός στούντιο στο σπίτι

δημιουργήστε ένα πρακτικό στούντιο γυμναστικής

Γυμναστήριο με τηλεόραση

μοντέρνο σχεδιασμό γυμναστικής

Καλός φωτισμός και καθαρός αέρας στο στούντιο του σπιτιού

Συμβουλές για το σπίτι γυμναστήριο

Home studio – διαμέρισμα στην πόλη

Ποδήλατο γυμναστικής καθίσματος καθρέφτη

Εξοπλισμός – πάγκος προπόνησης

Γυμναστήριο σε σχήμα οβάλ

Μοντέρνα διακόσμηση και γκρι χρώμα

Συμβουλές ρύθμισης εξοπλισμού Boxer Fitness

Πρακτικό και λειτουργικό – στούντιο γυμναστικής στο σπίτι

Γυμναστήριο στο σπίτι για προπόνηση