Εσωτερική διακόσμηση

Ο χώρος συνεργασίας στη Νέα Υόρκη εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητα και τον κομψό εσωτερικό σχεδιασμό

χρωματικός συνδυασμός υποδοχής χώρου συνεργασίας μαύρο και άσπρο

Στη σημερινή ανάρτηση θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το New Work Project Coworking Space σε εσάς. Η κοινότητα ανοιχτών γραφείων με τον ιδιαίτερα σπιτικό χαρακτήρα της σχεδιάστηκε από το στούντιο εσωτερικής διακόσμησης The New Design Project στην πόλη της Νέας Υόρκης. Ο χώρος συνεργασίας μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Εδώ και αρκετό καιρό, το coworking ήταν πολύ δημοφιλές ως μια μοντέρνα, νέα μορφή εργασίας μεταξύ πολλών ελεύθερων επαγγελματιών και νέων εταιρειών. Με αυτόν τον τύπο εργασίας, το επίκεντρο δεν είναι ο χρόνος που αφιερώνεται στο γραφείο, αλλά η δουλειά που γίνεται και τα τελικά αποτελέσματα. Ο χώρος συνεργασίας έχει αναμφίβολα πολλά πλεονεκτήματα.

μαρμάρινα τραπέζια φώτα τοίχου κρεμαστά φώτα coworking χώρος

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους. Εάν επιλέξετε έναν χώρο γραφείου για συνεργασία, τα έξοδα ενοικίου και λειτουργίας μοιράζονται. Ενώ είστε εκτεθειμένοι σε πολλούς περισπασμούς στο γραφείο του σπιτιού, γίνεται διάκριση μεταξύ εργασίας και ιδιωτικού χώρου στο coworking. Ο χωρικός διαχωρισμός έχει επίσης θετική επίδραση στον ελεύθερο χρόνο. Η ατομική ιδιοκτησία με υπαλλήλους γραφείου ή γραφείου στο σπίτι συχνά στερείται επαφής με άλλους υπαλλήλους. Η έλλειψη κοινωνικής επαφής μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα και τα κίνητρα. Το Coworking ενισχύει το πνεύμα της κοινότητας και δεν είναι σπάνιο να αναπτυχθούν πραγματικές φιλίες. Εάν οι άνθρωποι που μοιράζονται τον ανοιχτό χώρο γραφείων εργάζονται επίσης σε παρόμοιες βιομηχανίες, μπορεί να προκύψει ένα σταθερό δίκτυο και συνεργασίες. Οι χώροι συνεργασίας σίγουρα δεν είναι πείραμα, αλλά ένας νόμιμος τρόπος εργασίας και κοινής χρήσης ενός χώρου.

μεταλλικά εφέ μαρμάρινα τραπέζια καρέκλες χώρος γραφείου

Οι σχεδιαστές James Davison και Fanny Abbes από το στούντιο εσωτερικής διακόσμησης The New Design Project δημιούργησαν ένα μοναδικό μέρος από ένα πρώην χυτήριο. Η ανοιχτή κοινότητα γραφείων στην περιοχή Williamsburg της Νέας Υόρκης δημιουργήθηκε από διαφορετικές ζώνες που μπορούν να ενοικιαστούν. Ο σύγχρονος χώρος συνεργασίας διαθέτει μια γκαλερί με ανοιχτούς χώρους εργασίας, τηλεφωνικούς θαλάμους με τζάμια, ένα ιδιωτικό στούντιο με χώρο για εννέα άτομα και ένα σαλόνι.

Καναπές με σαλόνι με μαύρο και άσπρο καθιστικό

Με αυτό το κομψό γραφείο ενιαίας διαρρύθμισης, οι σχεδιαστές έδωσαν μεγάλη έμφαση όχι μόνο στη λειτουργικότητα, αλλά και στην αισθητική. Ο εσωτερικός σχεδιασμός γοητεύει με ένα ασπρόμαυρο συνδυασμό χρωμάτων με υπέροχες γραφικές λεπτομέρειες. Τα φώτα με μεταλλικές επιφάνειες καθώς και οι μαρμάρινες επιφάνειες δίνουν υπέροχες πινελιές και κάνουν το εσωτερικό να φαίνεται ευγενές. Δημιουργίες τοπικών σχεδιαστών συνέβαλαν στη σύγχρονη συνολική εμφάνιση. Οι Pierre Jeanneret, Friso Kramer, Jaime Hayon, Szymanski, Eskayel και άλλοι δημιούργησαν έπιπλα και έργα τέχνης που συνθέτουν τον μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό αυτής της ανοιχτής κοινότητας γραφείων.

γραφείο δωμάτιο γραφείο καρέκλες παρκέ δάπεδο χώρος εργασίας

έπιπλα γραφείου αίθουσα συνεδριάσεων εσωτερικά κρεμαστά φώτα

σχεδιασμός επίπλων χώρου coworking μοντέρνος κομψός

τηλεφωνικός θάλαμος με υαλοπίνακα coworking space μαύρος

* Μπορείτε να βρείτε περισσότερα έργα από το The New Design Project εδώ