Εσωτερική διακόσμηση

Το ανοιχτό ξύλο και το γκρι ανθρακί δημιουργούν ζεστές αντιθέσεις

Ανοιχτό ξύλο -ανθρακί γκρι-τζάκι-σαλόνι-ανοιχτή βεράντα

Ένα ρετιρέ στη Βαρκελώνη της Ισπανίας επανασχεδιάστηκε πρόσφατα από το Susanna Cots Interior Design και βελτιστοποιήθηκε για μια οικογένεια. Ανοιχτό ξύλο και γκρι ανθρακί συνδέουν όλες τις περιοχές του όμορφου διαμερίσματος ως στοιχεία σχεδιασμού. Οι λεπτομέρειες από μαύρο ατσάλι δίνουν έμφαση που δημιουργεί μια δομημένη, τακτοποιημένη εμφάνιση. Μια όμορφη ανοιχτή βεράντα ντυμένη με κλίνκερ διατίθεται στους κατοίκους και επεκτείνει το σαλόνι προς τα έξω. Το εντυπωσιακό ρετιρέ διαθέτει συνολικά 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντους και ξεχωριστή τουαλέτα, δωμάτιο-ντουλάπα και ευρύχωρο σαλόνι με μοντέρνα κουζίνα που χωρίζεται με συρόμενους γυάλινους τοίχους.

Το ανοιχτό ξύλο και το γκρι ανθρακί δημιουργούν ζεστές αντιθέσεις μέσα και έξω

ανοιχτό ξύλο-ανθρακί-γκρι-ανοιχτή βεράντα-κλίνκερ-ξύλινο κατάστρωμα

Το διαμέρισμα φαίνεται πολύ φωτεινό και ανοιχτό. Το σαλόνι πλαισιώνεται από παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή στις δύο πλευρές που αφήνουν άπλετο φως της ημέρας. Αυτό ανοίγει τον εσωτερικό χώρο προς τα έξω και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην ευρύχωρη, ανοιχτή βεράντα. Αν και δεν καλύπτεται, πείθει με μια αξιοσημείωτη άνεση. Αυτό το θετικό χάρισμα δημιουργείται από τους ζεστούς τόνους του λαδωμένου ξύλινου καταστρώματος και την επένδυση του τοίχου από τούβλα κλίνκερ, καθώς και τα φυτά σε γλάστρες, που δημιουργούν μια φυσική ατμόσφαιρα και διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα.

Ανοιχτό ξύλο -ανθρακί-γκρι-ανοιχτή βεράντα-σαλόνι-καναπές

Όλα τα δωμάτια έχουν ελαφρύ ξύλινο πάτωμα, το οποίο φαίνεται ακόμη και στα μπάνια, και αστραφτερούς λευκούς τοίχους που δεν φαίνονται καθόλου γυμνοί. Οι προφορές δίνουν στοιχεία από γκρι ανθρακί από τοίχο και χωνευτά ντουλάπια και ράφια που φιλοξενούν προσωπικά οικογενειακά αντικείμενα και βιβλία. Το τζάκι, το οποίο βρίσκεται σε μια κατασκευή τοίχου στον τοίχο στη μέση του σαλονιού, αποπνέει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Η τοποθεσία επιτρέπει να φαίνεται η φλόγα που σπάει από κάθε γωνιά του δωματίου. Μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη βεράντα από το εσωτερικό στο περβάζι, ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Ανοιχτό ξύλο -ανθρακί-γκρι-ανοιχτή βεράντα-φωτεινό

Η μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα συνδέεται με το σαλόνι. Μπορεί να παραμείνει ανοιχτό, αλλά μπορεί επίσης να διαχωριστεί με συρόμενους γυάλινους τοίχους. Η επίπλωση της κουζίνας είναι απλή, λειτουργική και κυριαρχεί ένας βαθύς, ανθρακί γκρι τόνος. Μόνο ο πάγκος εργασίας και ο ίδιος όροφος όπως στο υπόλοιπο διαμέρισμα είναι κατασκευασμένοι από ελαφρύ ξύλο. Τα παιχνιδιάρικα έμμεσα φώτα που ενσωματώνονται στους τοίχους και την οροφή είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Τα μέτωπα της κουζίνας χαρακτηρίζονται από ματ επιφάνεια και λείπουν οι λαβές. Ο καθαρός μινιμαλισμός επικρατεί σε αυτή τη μοντέρνα, ανοιχτή κουζίνα.

ελαφρύ ξύλο-ανθρακί-γκρι-σαλόνι-άνετο-τζάκι-περβάζι παραθύρου

Απέναντι από την κουζίνα και κρυμμένα πίσω από τον λευκό τοίχο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια – ένα για τους γονείς και δύο για τα παιδιά. Κάθε παιδικό υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι και ενσωματωμένο γραφείο. Υπάρχει ένας τοίχος ψυχαγωγίας μεταξύ των δύο δωματίων, ο οποίος χωρίζεται με συρόμενα χωρίσματα, αλλά συνδέει και τα δύο δωμάτια σε ένα. Τα δύο δωμάτια μοιράζονται ένα μπάνιο με δύο ντους. Διατίθεται επίσης τουαλέτα.

ελαφρύ ξύλο-ανθρακί-γκρι-σαλόνι-λευκό-τζάκι

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ξεχωριστό μπάνιο με διπλούς νιπτήρες και καμπίνα ντους. Το μπάνιο είναι πραγματικά πίσω από το κρεβάτι και το ντους με γυάλινο τοίχο φαίνεται δίπλα στο κομοδίνο. Τα νυχτερινά φώτα, που θυμίζουν κεφαλές ντους, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο σχεδιασμού. Ούτε δύο βήματα πιο πέρα ​​είναι μια προσεγμένη ντουλάπα.

φως-ξύλο-ανθρακί-γκρι-δωμάτιο-διαχωριστικό-γυαλί-τοίχος-κινητό-φως

Ο προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος και η λειτουργική, απλή επίπλωση βελτιστοποιούν τον διαθέσιμο χώρο διαβίωσης και αυξάνουν την άνεση διαβίωσης όλων των μελών της οικογένειας. Το ανοιχτόχρωμο ξύλο και τα προσωπικά αντικείμενα που λίγο πολύ αναλαμβάνουν το ρόλο της διακόσμησης δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Οι έξυπνα χρησιμοποιούμενες, σχεδιαστικές προθέσεις – ανθρακί γκρι και μαύρο ατσάλι, συνδυάζουν το σχεδιασμό του δωματίου σε κάθε περιοχή του διαμερίσματος και το κάνουν να φαίνεται ατομικό και μοντέρνο.

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-ανοιχτό-κουζίνα-πάγκο-μινιμαλιστικό-μοντέρνο

ανοιχτό ξύλο-ανθρακί-γκρι-ανοιχτό-κουζίνα-συρόμενο-γυάλινο τοίχο

ανοιχτό ξύλο-ανθρακί-γκρι-φως-κουζίνα-δωμάτιο-διαχωριστικό-γυάλινος τοίχος

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-υπνοδωμάτιο-ντους-μπάνιο

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-υπνοδωμάτιο-παιδικό δωμάτιο-νιπτήρας

Ανοιχτό ξύλο ανθρακί γκρι τοίχος τηλεόρασης

ανοιχτό ξύλο-ανθρακί-γκρι-λευκό-παιδικό δωμάτιο-παράθυρο

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-μπάνιο-λευκό-μινιμαλιστικό-ντους

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-περπάτημα-σε-ντουλάπα-μπάνιο

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-μπάνιο-ντους-γυάλινο τοίχο-διπλός νιπτήρας

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-μαύρο-διπλό νιπτήρα-μπάνιο

ανοιχτόχρωμο-ανθρακί-γκρι-τουαλέτα-wc-μαύρο

* ένα έργο από Εσωτερική διακόσμηση Susanna Cots