Εσωτερική διακόσμηση

Η εξοικονόμηση χώρου δημιουργεί προστιθέμενη αξία: χρησιμοποιήστε τα δωμάτια με βέλτιστο τρόπο

βέλτιστη χρήση μικρών χώρων σαλόνι ιδέες σαλόνι

Πολλοί άνθρωποι που ονειρεύονται το σπίτι τους έχουν σαφείς ιδέες για τη μελλοντική κατοικία τους. Γνωρίζουν περίπου πώς πρέπει να μοιάζει το σπίτι, ποια καλλιτεχνικά στοιχεία χρησιμοποιούνται, πώς το σπίτι είναι τεχνικά εξοπλισμένο και από τι υλικό είναι κατασκευασμένο. Ωστόσο, υπάρχει ένα ερώτημα που παραβλέπεται τακτικά στον σχεδιασμό κατασκευών, και συγκεκριμένα το ζήτημα της κατασκευής εξοικονόμησης χώρου. Μια κατασκευή που εξοικονομεί χώρο όχι μόνο δημιουργεί το δικό της κομψό σικ, αλλά συμβάλλει επίσης σημαντικά στην ποιότητα ζωής και εξασφαλίζει τεράστια εξοικονόμηση στην κατασκευή. Σε αυτόν τον οδηγό θα θέλαμε να εισαγάγουμε τις μεθόδους κατασκευής εξοικονόμησης χώρου και να δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωμάτια με βέλτιστο τρόπο. Οι ιδέες για αυτό είναι πλούσιες και παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως θα φανεί αργότερα, μια ιδέα εξοικονόμησης χώρου αυξάνει την αξία κάθε εξαρτήματος στους τέσσερις τοίχους σας, τα οποία γίνονται κεντρικά στοιχεία αφήνοντας έξω περιττά εξαρτήματα.

Βέλτιστη χρήση του χώρου: Ο Walter Gropius ως πρωτοπόρος στην κατασκευή εξοικονόμησης χώρου

βέλτιστη χρήση των δωματίων μοντέρνα κατασκευή

Με τις ιδέες του από το Bauhaus, ο Walter Gropius ήταν σίγουρα ο ιμάντας πρωτοπόρου και μετάδοσης για το μετέπειτα λειτουργικό «διεθνές στυλ». Το σχήμα πρέπει να ευθυγραμμίζεται αυστηρά με τη λειτουργία και δεν πρέπει να το βλάπτει σε καμία περίπτωση. Χάρη στα σαφή γεωμετρικά σχήματα, επιτεύχθηκε μια τέλεια χρήση του χώρου, η οποία εξοικονόμησε μεγάλα χρηματικά ποσά από πλευράς χώρου και υλικού. Η βέλτιστη χρήση του χώρου μπορεί να ρυθμιστεί σήμερα με πολλές βίδες ρύθμισης. ο Wingburg συρόμενα εξαρτήματα πόρτας είναι, για παράδειγμα, ένα λογικό μέτρο που πρέπει να ακολουθηθεί από περαιτέρω βήματα.

βέλτιστη χρήση του χώρου σπίτι δύο ορόφων

Σίγουρα, το Bauhaus και η κατασκευή των πάνελ που βασίζονται σε αυτό μπορεί να υποτεθεί ότι έχουν κάποια πλεονασμό, η οποία τελικά οδήγησε στην αρχιτεκτονική αντίδραση του μεταμοντερνισμού. Ωστόσο, αφενός, η κατασκευή του πάνελ ήταν μια υπερ-γενίκευση της αντίληψης του Weimar Bauhaus, στην οποία αγνοήθηκαν οι επιμελώς κομψές αισθητικές βασικές ιδέες, όπως τα κυβικά στοιχεία και η ενσωμάτωση του φωτός και της φύσης στους οικισμούς. Από την άλλη πλευρά, η αρχιτεκτονική έχει αναπτυχθεί περαιτέρω από τον Walter Gropius, έτσι ώστε πολλοί ταλαντούχοι αρχιτέκτονες έχουν αναπτύξει πολύτιμες ιδέες με την πάροδο του χρόνου σχετικά με το πώς η έννοια της κατασκευής που εξοικονομεί χώρο μπορεί να συνδυαστεί με αισθητικά στοιχεία που διεγείρουν το μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων.

Χρησιμοποιήστε τα δωμάτια με τον καλύτερο τρόπο: μινιμαλισμός και σκανδιναβικό στιλ

Αξιοποιήστε βέλτιστα ιδέες για εξοικονόμηση χώρου σε μικρά δωμάτια

Όσοι εκτιμούν την κατασκευή που εξοικονομεί χώρο δεν μπορούν να το συνδυάσουν με κάθε καλλιτεχνικό στυλ. Ένα μπαρόκ στυλ, για παράδειγμα, δεν θα τα πήγαινε καλά. Η έννοια της κατασκευής που εξοικονομεί χώρο της επιβάλλει ορισμένα όρια, τα οποία απαιτούν από τον πελάτη να κάνει μια αρετή από την υποτιθέμενη ανάγκη. Με αυτή την έννοια, λιγότερο είναι περισσότερο. Αυτό που απαιτείται είναι ένα μινιμαλιστικό αρχιτεκτονικό στυλ που σίγουρα έχει τις γοητείες του, ειδικά όταν εφαρμόζεται επιδέξια και καλλιτεχνικά. Η ενθουσιώδης στροφή στο σκανδιναβικό αρχιτεκτονικό στυλ στη Γερμανία, το σκανδιναβικό στυλ, που σημαίνει αυθεντικότητα και άνεση, δείχνει πώς ένα αρχιτεκτονικό στυλ που εξοικονομεί χώρο μπορεί να συνδυαστεί με λειτουργική αισθητική.

Βέλτιστη χρήση των δωματίων: Περαιτέρω ιδέες για κατασκευή εξοικονόμησης χώρου

βέλτιστη χρήση μικρών χώρων τραπεζαρία συρόμενη πόρτα τραπεζιού

Μόλις θεσπιστεί η βασική ιδέα, η εφαρμογή των λεπτομερειών είναι ευκολότερη. Οι συρόμενες πόρτες οδηγούν σε τέλεια χρήση του χώρου, επειδή ο χώρος για το περιστρεφόμενο εύρος μιας πόρτας μπορεί να εξοικονομηθεί. Τα πολυλειτουργικά έπιπλα συμβάλλουν επίσης σε έναν σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου. Ένας καναπές -κρεβάτι πληροί τις λειτουργίες ενός καναπέ και του κρεβατιού, αλλά καταλαμβάνει μόνο το χώρο ενός από τα δύο έπιπλα. Ένα διπλό κρεβάτι εξοικονομεί επίσης χώρο. Τα τολμηρά μοντέλα συνδυάζουν επίσης ένα κρεβάτι σοφίτας με μια βιβλιοθήκη και ένα γραφείο. Ένα μικρό πτυσσόμενο τραπέζι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Οι πτυσσόμενες καρέκλες είναι επίσης εύκαμπτες επειδή δεν καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο με τις κανονικές καρέκλες όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Ιδέες για διακόσμηση ράφια τοίχου εξοικονόμησης χώρου υπνοδωματίου

Το ίδιο ισχύει και για ένα επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού, έτσι ώστε κανείς να μην αναγκάζεται να αφήνει πάντα το τραπέζι να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο που χρειάζεται μόνο όταν είναι παρόντες οι επισκέπτες. Εάν παρέχετε επίσης αρκετό χώρο αποθήκευσης και δίνετε προτεραιότητα στα έπιπλα στα οποία μπορούν να αποθηκευτούν άλλα αντικείμενα, όπως σε πλυντήριο με μπροστινή φόρτωση, μπορείτε ήδη να χρησιμοποιήσετε μεγάλες ποσότητες επίπλων σε μικρά δωμάτια. Ο αποθηκευτικός χώρος κερδίζεται επίσης από εκείνους που χρησιμοποιούν γωνιακά ράφια ή κρεμαστά ράφια ή επιλέγουν μια έξυπνη, ανεξάρτητη και κρεμαστή ντουλάπα, η οποία παραμένει κομψά στο παρασκήνιο. Ένα ιδιαίτερο χτύπημα είναι μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, η οποία δεν είναι μόνο εξαιρετικά εξοικονόμηση χώρου, αλλά και ένα ιδιαίτερο αξιοθέατο.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τους μικρούς χώρους ντουλάπα υπνοδωματίου

Βέλτιστη χρήση μικρών χώρων τραπεζαρίας σαλονιού