Εσωτερική διακόσμηση

Λευκοί τοίχοι και ξύλο, καθώς και έπιπλα που εξοικονομούν χώρο για το εσωτερικό

λευκοί τοίχοι και ξύλινη κουζίνα-μοντέρνα-κουζίνα

Εάν εκτιμάτε ένα απλό εσωτερικό, θα βρεθείτε σε αυτό το διαμέρισμα για λευκοί τοίχοι και ξύλο επιλέχθηκαν για να ερωτευτούν. Βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη και σχεδιάστηκε από τον Oleg Trofimov. Μικρά έπιπλα και διακοσμητικά χρησιμοποιήθηκαν για να επιτευχθεί ο ουδέτερος σχεδιασμός. Για να μην φαίνονται οι λευκοί τοίχοι και η οροφή πολύ γυμνοί και στείροι, ένα μεγάλο μέρος του διαμερίσματος σχεδιάστηκε με ανοιχτόχρωμο ξύλο. Αυτό κοσμεί διάφορους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του δαπέδου, των κουφωμάτων, των θυρών και της μονάδας τοίχου στο σαλόνι.

Λευκοί τοίχοι και ξύλο στο σαλόνι

λευκοί τοίχοι και ξύλινος καναπές-ατσάλι μπλε-σκαμπό-τραπεζάκι σαλονιού-ρόδες-τοιχογραφία

Το σαλόνι είναι ένας ανοιχτός χώρος στον οποίο υπάρχει και η μικρή κουζίνα. Επιλέχθηκε σε λευκό χρώμα και έχει μοντέρνο σχεδιασμό. Η μικρή κουζίνα συμπληρώνεται από ένα μικρό νησί μαγειρέματος, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για εργασία. Το καθιστικό στο σαλόνι, το οποίο χαρακτηρίζεται από λευκούς τοίχους και ξύλο, παρέχει λίγο χρώμα. Ένας καναπές σε ένα ελκυστικό ατσάλινο μπλε και ταιριαστές τοιχογραφίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Λευκοί τοίχοι και ξύλο για ένα απλό εσωτερικό

λευκοί τοίχοι και ξύλινα έπιπλα σαλονιού απλή ιδέα

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια ευρύχωρη ατμόσφαιρα στο σαλόνι, χρησιμοποιήθηκαν λύσεις εξοικονόμησης χώρου εκτός από λευκούς τοίχους και ξύλο. Αυτό περιλαμβάνει το τραπεζάκι σαλονιού σε ρόδες, το οποίο μπορεί εύκολα να παραμεριστεί εάν είναι απαραίτητο. Η μονάδα τοίχου εκπλήσσει επίσης με ενδιαφέρουσες ιδέες. Ένα τραπέζι με τη μορφή πάγκου διπλώνεται γρήγορα. Οι καρέκλες τραπεζαρίας μπορούν, με τη σειρά τους, να διπλωθούν και να αποθηκευτούν ακριβώς όπως πρακτικά στη μονάδα τοίχου.

Ιδέες για εξοικονόμηση χώρου

λευκοί τοίχοι-και-ξύλο-πρακτικοί-στοίβα-μακριά-τραπεζαρία-καρέκλες

Πρακτικά, συνεχίζει στο υπνοδωμάτιο, το οποίο χαρακτηρίζεται επίσης από λευκούς τοίχους και ξύλο. Για να είναι ακόμα σε θέση να εγγυηθεί έναν χώρο εργασίας στο πολύ μικρό δωμάτιο, σχεδιάστηκε ένα συμπαγές γραφείο που μπορεί να διπλωθεί. Εάν δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να ενσωματωθεί στον τοίχο, οπότε δεν υπάρχουν ενοχλητικές γωνίες και άκρες που θα μπορούσαν να χτυπήσουν.

Μονάδα τοίχου με ενσωματωμένο τραπέζι φαγητού

λευκοί τοίχοι-και-ξύλο-τοίχος-μονάδα-ιδέα-τηλεόραση-ζεστή ατμόσφαιρα

Το μπάνιο στο διαμέρισμα είναι επίσης πρωτότυπο, κατασκευασμένο από λευκούς τοίχους και ξύλο. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο υπνοδωμάτιο και μπορεί να μπει από εκεί καθώς και από το διάδρομο. Ο διαχωριστικός τοίχος σχηματίζεται από το γυάλινο ντους και την ντουλάπα, η οποία περιέχει τον νιπτήρα στο πίσω μέρος. Η συρόμενη πόρτα του ντουλαπιού χρησιμοποιείται για να κλειδώσει το μπάνιο εάν είναι απαραίτητο.

Μονάδα τοίχου από ξύλο

λευκοί τοίχοι-και-ξύλο-κουζίνα-νησί-μικρός-εξαγωγέας-κουκούλα-ανοιχτή-κουζίνα

Ξύλινες πόρτες

λευκοί τοίχοι-και-ξύλο-τοίχος-επένδυση-ιδέα-πόρτα-παρκέ

Ιδέα για υπνοδωμάτιο

λευκοί τοίχοι-και-ξύλο-υπνοδωμάτιο-τοίχος-εικόνες-κρεβάτι-κομοδίνο

Ξύλινα κουφώματα

λευκό-τοίχο-και-ξύλο-γραφείο-ιδέα-εξοικονόμηση χώρου-έπιπλα-καρέκλα

Γραφείο στον τοίχο

λευκό-τοίχο-και-ξύλο-κουρτίνα-γκρι-πλαίσιο-παράθυρο-μικρό δωμάτιο

Συρόμενη ξύλινη πόρτα

λευκό-τοίχο-και-ξύλο-γυαλί-ντους-χωρίσματα-μπάνιο-υπνοδωμάτιο

Μοντέρνα ντουλάπα και ντους

λευκό-τοίχο-και-ξύλο-ντουλάπα-συρόμενη-πόρτα-μοντέρνο-εσωτερικό

Νιπτήρας σε εσοχή τοίχου

λευκοί τοίχοι-και-ξύλο-μπάνιο-σχέδιο-νεροχύτης-καθρέφτης

Σχέδιο

λευκός τοίχος-ξύλο-κάτοψη-διαμέρισμα-sankt-petersburg-oleg-trofimov

Σχεδιασμένο από Όλεγκ Τροφίμοφ.