Εσωτερική διακόσμηση

Μεταλλική διακόσμηση: μια ζωντανή τάση με μεγάλο αντίκτυπο σε ένα βικτοριανό σπίτι

βικτοριανό σπίτι ανακαίνιση πρόσοψη γκρι μπροστινή πόρτα μαύρο

Το 2017, οι σχεδιαστές στο SWG Studio ανακαίνιζαν ένα παλιό βικτοριανό σπίτι στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Όταν εκσυγχρονίστηκε η κατοικία, το χαρακτηριστικό στυλ διατηρήθηκε, αλλά ερμηνεύτηκε με μοντέρνο τρόπο και του δόθηκε μια κομψή πινελιά. Ο συνδυασμός απλών επίπλων και μεταλλικών διακοσμήσεων δημιουργεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η μοντέρνα, μάλλον μινιμαλιστική ατμόσφαιρα κάνει τα κατά τα άλλα όχι πραγματικά ευρύχωρα δωμάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά και πολύ μεγαλύτερα.

Διακόσμηση από μέταλλο: μια τρέχουσα τάση ζωής

Διακόσμηση από μεταλλικό ζωντανό πόμολο πόρτας μαύρο διάκοσμο λευκό στόκο

Μικρές προφορές με ευγενή εμφάνιση έχουν συνήθως μεγάλο αντίκτυπο. Έρχονται πραγματικά μόνοι τους όταν το εσωτερικό διατηρείται απλό. Το παλιό βικτοριανό σπίτι επανασχεδιάστηκε σύμφωνα με αυτήν την αρχή. Η διακόσμηση από μέταλλο παρέχει ποικιλία και δημιουργεί όμορφα εφέ. Το μέταλ είναι πλέον μια τρέχουσα τάση ζωής και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Σωστά δοσιμετρημένα, το ασήμι, ο χρυσός, ο ορείχαλκος και ο χαλκός προσφέρουν μια εξαιρετική λάμψη στους χώρους διαβίωσης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πραγματικό μέταλλο ή, εναλλακτικά, σε μεταλλική εμφάνιση. Ένας ολόκληρος τοίχος ή μια μεγάλη περιοχή στο δωμάτιο μπορεί να σχεδιαστεί με στιλ με μεταλλική βαφή τοίχου ή αλουμινόχαρτο. Μικρά αντικείμενα όπως χειρολαβές ντουλαπιού, πόμολα πόρτας και διακοσμητικά σίγουρα φαίνονται καλύτερα όταν είναι κατασκευασμένα από πραγματικό μέταλλο.

διακόσμηση μεταλλική κατοικία τάση διάδρομος λευκό σπίτι βικτοριανό

Είτε χρυσό, ασήμι, ορείχαλκο ή ανοξείδωτο ατσάλι, το μέταλλο σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ουδέτερους τόνους όπως μαύρο, λευκό, γκρι και με ξύλο. Ο καλόγουστος συνδυασμός αυτών των υλικών και χρωμάτων δημιουργεί ένα ήρεμο υπόβαθρο και αφήνει την ευγενή μεταλλική λάμψη να έρθει πραγματικά από μόνη της. Σε αυτό το ανακαινισμένο σπίτι στη Μελβούρνη, οι μεταλλικές πινελιές και τα παλιά κτιριακά στοιχεία όπως ο γυψομάρμαρος και οι σανίδες συμπληρώνουν το ένα το άλλο τέλεια. Σύγχρονα έπιπλα σε μινιμαλιστικό στιλ ολοκληρώνουν το μοντέρνο εσωτερικό.

Μεταλλική διακόσμηση σπιτιού τάση τοίχος χρυσός ορείχαλκος μινιμαλιστικά μαύρα έπιπλα

Λευκοί τοίχοι, φυσικά ξύλινα πατώματα, μινιμαλιστικά μαύρα έπιπλα και μεταλλικές διακοσμήσεις δημιουργούν μια σύγχρονη ατμόσφαιρα που ταιριάζει απόλυτα με την ανακαινισμένη βικτοριανή κατοικία. Κατά τον εκσυγχρονισμό του σπιτιού, η αντίθεση παίζει σημαντικό ρόλο. Εκτός από τη γκρι πρόσοψη και τη μαύρη μπροστινή πόρτα, το εσωτερικό του σπιτιού με λευκούς τοίχους φαίνεται εξαιρετικά λαμπερό. Η επίπλωση περιορίζεται στα βασικά: ελαφριά έπιπλα που αποτελούνται από ένα πλαίσιο και μερικά μέρη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μια λειτουργική, χωρίς χειρολαβές εξοπλισμένη κουζίνα σε λευκό ματ. Μικρά έπιπλα, μια τέχνη και άλλες μεταλλικές διακοσμήσεις δίνουν ένα κομψό σφύριγμα και μια ξεχωριστή πινελιά. Το ευρύχωρο ξύλινο δάπεδο με τη φυσική του εμφάνιση δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο και λειτουργεί ως ένα υπέροχο στοιχείο σύνδεσης.

Διακόσμηση από μεταλλική ζωντανή τάση ορειχάλκινα εφέ καθισμάτων επίπλων μαύρου ανοξείδωτου χάλυβα

Έξω, οι κάτοικοι έχουν μια μικρή πίσω αυλή με μια μικρή βεράντα με ξύλινο κατάστρωμα. Ακριβώς όπως το εσωτερικό του σπιτιού, ο χώρος του κήπου έχει σχεδιαστεί με πολύ μινιμαλιστικό τρόπο και η περιοχή είναι καλυμμένη με χαλίκι και σάπια φύλλα. Η πρόσοψη σε αυτή την πλευρά του σπιτιού είναι επενδυμένη με ξύλινα πηχάκια και συγχωνεύεται με τον μοντέρνο κήπο.

Διακόσμηση από μεταλλική ζωντανή τάση ορείχαλκου τόνους σαλόνι ασπρόμαυρη μινιμαλιστική

διακόσμηση μεταλλική ζωντανή τάση deco γεωμετρική φιγούρα εξάγωνο

διακόσμηση μεταλλική διαβίωση τάση πλαϊνό τραπέζι ανοξείδωτο ατσάλι σαλόνι μαύρο και άσπρο

διακόσμηση μεταλλική διαβίωση τάση χρυσό ορείχαλκο από ανοξείδωτο ατσάλι εφέ μαύρο λευκό

διακόσμηση μεταλλική τάση κουζίνας μοντέρνο μινιμαλιστικό ανοξείδωτο λευκό μαύρο ξύλινο πάτωμα

διακόσμηση μεταλλική διαβίωση τάση ορείχαλκο γωνιά ανάγνωσης μοντέρνο μινιμαλιστικό

διακόσμηση μεταλλική τάση πόμολο πόρτας κρεβατοκάμαρα γκρι

ξύλινο κατάστρωμα υπαίθρια τάση μινιμαλιστική σχεδίαση σκαμπό βεράντα

πρόσοψη φράχτη ξύλινα πηχάκια πόρτα κήπου χαλίκια σάπια φύλλα

* Ένα έργο από SWG Studio