Εσωτερική διακόσμηση

Επιπλώστε ένα μικρό διαμέρισμα με γκαλερί – πολυλειτουργικά έπιπλα για βέλτιστη χρήση του χώρου

διαμέρισμα με ημιώροφο κρεβάτι σοφίτα ξύλινα ράφια επένδυσης λευκό δωμάτιο χρήση διαμερίσματος ενός δωματίου ατελιέ σχεδιασμός διαχωριστική τηλεόραση τοίχου

Οι περισσότεροι άνθρωποι προσαρμόζονται σε διαφορετικές χωρικές συνθήκες και αν έχετε ένα μικρό διαμέρισμα με γκαλερί, μπορείτε να το διαθέσετε λειτουργικά. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να παρέχουμε τις κατάλληλες λειτουργίες σε ένα μικρό χώρο, αλλά οι σχεδιαστές αυτού του διαμερίσματος έχουν επιτύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαμέρισμα με γκαλερί – πρακτικός σχεδιασμός με μοντέρνα στοιχεία

διαμέρισμα με πατάρι σοφίτα ξύλινη επένδυση ράφια λευκό δωμάτιο σχεδιασμού ατελιέ στούντιο

Αφού εξοικειώθηκαν με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, οι αρχιτέκτονες προσπάθησαν να εξετάσουν την αισθητική με δεδομένες τις διαφορετικές απαιτήσεις. Δεδομένου ότι οι ανάγκες των κατοίκων ήταν μεγάλες σε αριθμό, αυτό φαινόταν ένα δύσκολο έργο στην αρχή.

διαμέρισμα με πατάρι σοφίτα ξύλινα ταβάνια οροφής σχεδιασμός ακουστικής κιθάρας

Αφού η ομάδα ανέλυσε τις διάφορες ενέργειες στη λειτουργία του δωματίου, η ομοιογένεια, ο χρόνος και το ύψος προτάθηκαν ως πιθανές λύσεις. Τα παραδείγματα ομοιογένειας περιλαμβάνουν την κουζίνα και το τραπέζι φαγητού, τα οποία συνάδουν με μόνιμες λειτουργίες. Σε αυτή την περίπτωση, χρόνος σημαίνει τη συνειδητή χρήση του χώρου, όπως παρακολούθηση τηλεόρασης, φαγητό και κουβέντα.

χώρο εργασίας γραφείο καρέκλα μαύρο περιοδικό στυλό περσίδες κρεμαστό φως

Αν και ο ύπνος είναι μια μακροχρόνια συμπεριφορά, είναι μια από τις ασυνείδητες δραστηριότητες. Το ύψος αντιπροσωπεύει ενδιαφέροντα γεγονότα. Η ιδέα του ύψους είναι, για παράδειγμα, να ξαπλώνεις για ύπνο, καθώς και να κάθεσαι για φαγητό, δουλειά και διάβασμα. Σηκωνόμαστε για να μετακινηθούμε στο διαμέρισμα.

φωτιστικό καναπέ περιστρεφόμενο τραπέζι τραπεζαρίας καρέκλα τσιμεντένιο πάτωμα φωτισμός κουζίνας σύγχρονο σχέδιο

Ανάλογα με αυτήν την ιδέα, οι σχεδιαστές τοποθέτησαν τον επιθυμητό τρόπο ζωής στο δωμάτιο σύμφωνα με τις ιδέες του πελάτη. Οι κλιμακωτές θέσεις των πολυλειτουργικών επίπλων μπορούν έτσι να καθοριστούν πιο εύκολα, ενώ διαμορφώνεται η βάση του διαμερίσματος με στοά.

Περισσότερος χώρος μέσα από σαφώς καθορισμένα όρια

τσιμεντένια τοιχώματα μαρμάρινο νεροχύτη διπλής λειτουργίας βρύση απορροφητήρα κουκούλα μέταλλο χωνευτό ανοιχτό ξύλο επένδυσης μοντέρνο

Ωστόσο, οι εσωτερικοί σχεδιαστές δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επαρκή χώρο για το έργο με απλές θεωρίες. Για το λόγο αυτό, έχουν ενσωματώσει τις προσαρμόσιμες, διαφορετικές χρήσεις. Αυτό αποσκοπούσε στην τυποποίηση των πολύπλοκων λειτουργιών των επίπλων στο διαμέρισμα με γκαλερί, οι οποίες θα μπορούσαν σαφώς να χρησιμοποιηθούν εάν ήταν απαραίτητο.

φωτιστικό καναπέ περιστρεφόμενο τραπέζι καρέκλα τσιμεντένιο πάτωμα φωτισμός κουζίνας σύγχρονο σχέδιο

Ο συνδυασμός της ανοιχτής κουζίνας και του περιστρεφόμενου τραπεζιού επιτρέπει τη βέλτιστη διάταξη του δωματίου. Εκτός από την ευρεία περιοχή, οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο εάν είναι απαραίτητο. Από την άλλη πλευρά, ο τοίχος είναι επίσης εξοπλισμένος με τη λειτουργία μιας κινητής μνήμης. Έτσι, αυτό αντιστοιχεί στις προσωρινές ανάγκες χρήσης του ιδιοκτήτη.

* Ιστότοπος αρχιτεκτόνων

διαμέρισμα με πατάρι σοφίτα ξύλινη επένδυση ράφια λευκό δωμάτιο χρήση διαχωριστικού τοίχου τσιμεντένιο κλιμακοστάσιο

διαμέρισμα με πατάρι διαμέρισμα ξύλινο πατάρι κρεβάτι μεγάλο παράθυρο κρεμαστό φως κουζίνα

διαμέρισμα πολυλειτουργικό έπιπλο ρούχα ράγα πουκάμισα βαλίτσες ράφια κόγχη

περιοχή εργασίας γραφείο καρέκλα μαύρο περιοδικό στυλό περσίδες κρεμαστό φωτιστικό σκάλα κάκτου

Καρέκλα γραφείου καρέκλα μαύρο στυλό περιοδικό περσίδες κρεμαστό φωτιστικό κολώνα προστατευτικό πάγκο

κάτοψη σκάλες διαχωριστικό τοίχο τσιμεντένιο ξύλο προστασίας πτώση διαμέρισμα σοφίτα σοφίτα

διαμέρισμα με ημιώροφο κρεβάτι σοφίτας ξύλινη επένδυση ράφια λευκή χρήση χώρου μονόχωρου διαμερίσματος ατελιέ σχέδιο κάτοψης