Εσωτερική διακόσμηση

Δημιουργικός σχεδιασμός κρεμαστό φωτιστικό από χειροποίητα πλεκτά

Ιδέες για σχεδίαση κρεμαστής λάμπας δαπέδου πλεκτή

Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα από πλεκτά. Εδώ σας δείχνουμε μια μορφή αυτής της τέχνης με παραδοσιακές ρίζες, την οποία ο Ισραηλινός σχεδιαστής Ariel Zuckerman για το μοναδικό του Σχεδιασμός κρεμαστών φώτων εμπνευσμένος. Η αποκλειστική σειρά φωτισμού που ονομάζεται “Knitted” προέκυψε από τη συνεργασία με τον Oded Sapir. Το “Knitted” συνδυάζει τη βιομηχανική και τη χειροποίητη βελονιά σε μια σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού. Το πλεκτό μαλλί δημιουργεί τρισδιάστατα σχέδια σε στρώματα, στη συνέχεια σχηματίζουν μια βασική δομή και αργότερα εξελίσσονται σε ένα κέλυφος που συγκρατεί τις ελαφρές μπάλες. Το αποτέλεσμα είναι μια καινοτόμος οργανική λάμπα που φαίνεται πολύ ελκυστική.

Κρεμαστό φωτιστικό σχέδιο “Πλεκτό” από τον Ariel Zuckerman

συλλογή πλεκτών σχεδιασμού αριέλ zukherman για αξεσουάρ σπιτιού

Τα πλεκτά φωτιστικά σώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κρεμαστές κατασκευές ή μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε αυτές τις μπάλες στο κλιμακοστάσιο ή να τις κρεμάσετε στον τοίχο. Θυμίζουν λίγο αχινούς και ο καθένας θα μπορούσε να αναπτύξει το θέμα περαιτέρω με επιπλέον έργα τέχνης σύμφωνα με τις ατομικές του προτιμήσεις.

Πλεκτά κρεμαστά φωτιστικά σε διάφορα χρώματα

μοντέρνα κρεμαστά φώτα-Ariel Zuckerman μοναδική υφή πλεκτή εμφάνιση

Είτε ως τρέιλερ, είτε ως φωτιστικό δαπέδου είτε ως φωτιστικό τοίχου, το “Knitted” είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε επιπλέον υφή σε κάθε δωμάτιο.

Το πλεκτό προσφέρει μια ποικιλία χρήσεων

ιδέες για φωτιστικά δαπέδου πλεκτό μοναδικό σχέδιο ariel zuckerman

Εκτός από την υφή, η οπτική εντύπωση είναι αρκετά συναρπαστική. Ένα κρεμαστό φωτιστικό με πλεκτή εμφάνιση, σε συνδυασμό με τραπεζομάντιλο, τραπέζι και καρέκλα με παρόμοιο χρώμα, θα έδινε υπέροχες πινελιές στο δωμάτιο.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού από Άριελ Ζούκερμαν

κρεμαστό κόσμημα σχεδιαστή γαλάζιο κόμπο-πρόβολο-λευκό μοντέρνο

Οι λεπτομέρειες αυτών των έργων τέχνης είναι πολύ ελκυστικές – κάνουν τους πάντες να θέλουν να τα αγγίξουν. Το μικρό βάρος αυτού του πλεκτού κάνει το “Πλεκτό” όχι μόνο εύκολο στη μεταφορά και εύκολο στο κρέμασμα, αλλά και τέλειο υποψήφιο για μεγάλες καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις.

Λαμπτήρας μπάλας σε πλεκτό κάλυμμα

ιδέες για εσωτερικό φωτισμό-έμμεσο φωτισμένο φωτιστικό

Κρεμαστά φώτα “Πλεκτό” σχέδιο 

διακοσμητικό σχεδιασμό λαμπτήρων τοίχου πλεκτά αριέλ ζούκερμαν