Εσωτερική διακόσμηση

Επιπλώστε ένα μικρό διαμέρισμα – μοντέρνο, λειτουργικό και καλόγουστο

Σαλόνι τραπεζάκι σαλονιού καναπές κουζίνα LCD νησί LCD τηλεόραση

Αυτά τα μικρό διαμέρισμα περίπου 40 τ.μ. Όλα όσα χρειάζεστε είναι διαθέσιμα σε αυτό το διαμέρισμα – ίσως αυτό είναι το ονειρεμένο διαμέρισμα πολλών ανθρώπων.

Μικρό διαμέρισμα – ανοιχτός χώρος διαβίωσης

Ιδέες για σαλόνι σχεδιασμού μικρού διαμερίσματος

Η διαβίωση, το μαγείρεμα, το φαγητό και ο ύπνος σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα – αυτό είναι πραγματικά μια πρόκληση για τους σχεδιαστές και τους αρχιτέκτονες. Ο χωροταξικός σχεδιασμός πρέπει να πληροί ορισμένες απαιτήσεις. Ενας μικρό διαμέρισμα δεν μου αρέσουν οι τοίχοι. Το σχέδιο διαβίωσης αυτού του διαμερίσματος είναι παρόμοιο με ένα διαμέρισμα ενιαίας διαρρύθμισης – υπάρχουν μόνο μερικές πόρτες για εξοικονόμηση χώρου. Το διαμέρισμα ήταν εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πολλά έπιπλα – όλα τα έπιπλα εξοικονομούν χώρο, λειτουργικά και ελαφριά.

Μικρό διαμέρισμα σε λευκό και πράσινο

Μικρός γωνιακός καναπές διαμερίσματος πράσινος και λευκός

Τα φωτεινά και φωτεινά χρώματα κάνουν κάθε μικρό σαλόνι πιο άνετο και φωτεινό. Οι κάθετες γραμμές δημιουργούν την ψευδαίσθηση για υψηλότερο ανώτατο όριο. Θα πρέπει ακόμα να σκεφτεί κανείς τον Σπέιγκελ. ο μικρό διαμέρισμα εκτελέστηκε σε λευκό και πράσινο χρώμα. Πολλά ήταν χρωματισμένα σε λευκό – αυτό επέτρεψε στον σχεδιαστή να δημιουργήσει περισσότερο χώρο και να κάνει το δωμάτιο οπτικά μεγαλύτερο. Μερικές γκρι και πράσινες και κίτρινες προφορές κάνουν το εσωτερικό σχέδιο ζωντανό, ενδιαφέρον και γοητευτικό-σκούρο πράσινο χαλί, λουλούδια και διακοσμήσεις. Ένας άνετος γωνιακός καναπές με έμφαση στα μαξιλάρια συνδυάστηκε με ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού σε λευκό χρώμα.

Άνετα ξεχωριστά δωμάτια

Μικρό κρεμαστό κόσμημα φωτιστικό σκαμπό κουζίνας

ο μικρό διαμέρισμα είναι άνετο και φωτεινό.Το πλήρως εξοπλισμένο μικρό νησί της κουζίνας διαθέτει ένα μπαρ που χρησιμοποιείται ως τραπέζι φαγητού. Ο χώρος αποθήκευσης είναι πολύ σημαντικός στην κουζίνα. Λευκά σκαμπό μπαρ και τρεις κρεμαστές λάμπες χρησιμεύουν για να διαχωρίσουν οπτικά το νησί της κουζίνας και τον χώρο του σαλονιού. Το υπνοδωμάτιο χωρίζεται από την κουζίνα με ένα μεγάλο διαμέρισμα βινυλίου με μοτίβο φυτών. Αυτό επιτρέπει στο ηλιακό φως να έχει δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα δωμάτια. Αυτό δημιουργεί μια μικρή ιδιωτική ζώνη. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μια ευρύχωρη ντουλάπα σε λευκό χρώμα, πολλά ράφια και φωτιστικά οροφής. Το μπάνιο είναι ένα άνετο εσωτερικό με μοντέρνο σχεδιασμό, γυάλινη καμπίνα ντους, πλυντήριο και ράφια – όλα σε μια πολύ μικρή περιοχή.

Μικρή κουζίνα σε λευκό-γκρι-πράσινο χρώμα

Κουζίνα λευκό-πράσινο σκαμπό κουζίνας αντί-μπαρ

Σπιτική εσωτερική διακόσμηση

Συμβουλές επίπλωσης μικρού διαμερίσματος Διακοσμητικός τοίχος από γυαλί με λουλουδάτο μοτίβο

Μοντέρνος σχεδιασμός υπνοδωματίου – στήστε μικρά δωμάτια

Κρεμαστό φωτιστικό με κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι

Δημιουργήστε ένα μικρό μπάνιο

Πλυντήριο μπάνιου-πετσέτες τουαλέτας μοβ

Συμβουλές επίπλωσης για μικρά μπάνια

Μοντέρνο σχέδιο γυαλιού καθρέφτη καμπίνας ντους καμπίνας

Μικρό διαμέρισμα στο Σάο Πάολο με πρακτική και κομψή επίπλωση