Εσωτερική διακόσμηση

Τα γεωμετρικά σχήματα χαρακτηρίζουν ένα μοντέρνο σχέδιο εστιατορίου στο Χονγκ Κονγκ

μοντέρνο εσωτερικό εσωτερικό γεωμετρικές φιγούρες Fairwood Buddies Cafe

ΕΝΑ μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου στο Χονγκ Κονγκ προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για μια ευχάριστη συνάντηση με φίλους και συγγενείς. Το Fairwood Buddies Café είναι επίσης μια τέλεια επιλογή για μια επαγγελματική συνάντηση, επειδή το μέρος είναι αρκετά ήσυχο και άνετο για να σπάσει τον πάγο μεταξύ εσάς και του υποψήφιου εργολάβου σας. Κομψό και περίεργο, το Fairwood Buddies Café είναι ένα παράδειγμα εντυπωσιακού γεωμετρικού σχεδιασμού δωματίου που θα επαναληφθεί από άλλους ανταγωνιστές στον τομέα των σύγχρονων σχεδιαστικών ιδεών για δημόσιες εγκαταστάσεις..

Ένας μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου και η ιστορία του

σχέδιο εστιατορίου γρήγορου φαγητού hong kong fairwood buddies cafe

Οι εργασίες στο ευρηματικό Fairwood Buddies Café ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν η δημοφιλής ασιατική εταιρεία – Fairwood Holding – αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην επιχείρηση fast food με νέο στυλ. Η ιδέα δεν ήταν να αλλάξετε το μενού ή να προσθέσετε μερικά πικάντικα φαγητά. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο, πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους ανθρώπους που περνούν το μεσημεριανό τους διάλειμμα σε εστιατόρια γρήγορου φαγητού με όμορφους συντρόφους ή απλά με τους πιο κοντινούς ανθρώπους. Ευτυχώς, η ιδέα όχι μόνο υλοποιήθηκε, αλλά αυτή η διορατικότητα οδήγησε σε μια νέα προσέγγιση του εσωτερικού σχεδιασμού. Η επαγγελματική ομάδα στο Μπεζ σχέδιο  και ο διευθυντής σας Danny SY Chan ήταν επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο της δημιουργίας αυτού του εντυπωσιακού γεωμετρικού εσωτερικού σχεδιασμού. Heξερε καλύτερα τι χρειάζονται οι πολυσύχναστοι και εργατικοί άνθρωποι του Χονγκ Κονγκ όταν πρόκειται για ένα άνετο περιβάλλον γρήγορου φαγητού.

Ένας μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου και η ιδέα του

εσωτερικό σχέδιο εστιατορίου εξάγωνα έμπνευση Fairwood Buddies Cafe

Κομψό και πρωτοποριακό, το υπέροχο ασιατικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού – Fairwood Buddies Café – είναι εμπνευσμένο και δημοφιλές όχι μόνο για το πλούσιο μενού του, αλλά και για την υπέροχη ατμόσφαιρά του. Η βασική ιδέα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία αυτού του εξαιρετικού περιβάλλοντος σχετίζεται στενά με το γεωμετρικό σχήμα που αποτελείται από εξάγωνα. Οι αινιγματικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των εξαγώνων σε καθένα από τα στοιχεία του εντυπωσιακού γεωμετρικού εσωτερικού σχεδιασμού αποκαλύπτουν ένα μυστηριώδες παιχνίδι μεταξύ γωνιών και γραμμών. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη γενική διάθεση των επισκεπτών στο εστιατόριο γρήγορου φαγητού.

Τρισδιάστατα ξύλινα πάνελ τοίχου

σχεδιασμός εστιατορίου γεωμετρικές φιγούρες ξύλινη επένδυση τοίχων

Εκτός από τη γεωμετρική επανάληψη και τη συγχώνευση των μορφών, οι σχεδιαστές από το Beige Design Studio εργάστηκαν επίσης για την αλληλεπίδραση μεταξύ τριών υλικών. Τα πλαστικά έπιπλα συνδυάζονται υπέροχα με τις αινιγματικές γυάλινες επιφάνειες και δημιουργούν επίσης τον τέλειο συνδυασμό με τα στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μικρό παράθυρο δίνει έμφαση στο διαφανές αποτέλεσμα στο ελκυστικό περιβάλλον του Fairwood Buddies Café, ενώ αντιπροσωπεύει επίσης τη μικρή σύνδεση με τον κόσμο έξω από το εστιατόριο. Για να είμαι ειλικρινής, ο ξεχωριστός γεωμετρικός εσωτερικός σχεδιασμός του εστιατορίου δημιουργείται με τρόπο που επιτρέπει στους επισκέπτες να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να βυθιστούν στον κομψό και φιλόξενο κόσμο των ευχάριστων συνομιλιών και των νόστιμων γευμάτων..

Fairwood Buddies Cafe by Beige Studio

μοντέρνο σχεδιασμό εστιατορίου μπεζ στούντιο Fairwood Buddies Cafe

Αν και το καφέ είναι αρκετά μεγάλο, είναι διαρρυθμισμένο και διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει αισθητή έλλειψη κενού. Το αποτέλεσμα που έψαχναν οι σχεδιαστές είναι μια οργανωμένη και τακτική διάταξη όλων των επίπλων και των ντεκόρ, προκειμένου να δημιουργηθεί μια αίσθηση τάξης, γαλήνης και κομψής κανονικότητας. Από την άλλη πλευρά, η διαπλοκή των σχηματισμών και των σχημάτων δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας φανταστικής διαταραχής των στολιδιών και των στυλ.

Fairwood Buddies Café – τα χρώματα

μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου καθρέφτης fairwood φίλοι καφέ

Αν και τα προτιμώμενα χρώματα του Fairwood Holding σχετίζονται στενά με τις ανοιχτές αποχρώσεις – πορτοκαλί, ροζ και πράσινο – η σύνθεση του γεωμετρικού εσωτερικού σχεδιασμού στο Fairwood Buddies Café είναι εντελώς διαφορετική και άτυπη. Η εταιρεία χαρτοφυλακίου αφήνει πίσω τις κλασικές παραδόσεις, ενώ οι σχεδιαστές προσπαθούν να συμφιλιώσουν την ουδετερότητα με την πρωτοτυπία. Ο εσωτερικός σχεδιασμός κυριαρχείται από το λευκό χρώμα, ενώ οι ζεστές καφέ αποχρώσεις προσθέτουν άνεση και ομορφιά. Τα γκρι χρώματα των τοίχων χρησιμοποιούνται για να τονίσουν τις αντανακλαστικές λειτουργίες των μικροσκοπικών καθρεπτών και των λείων γυάλινων επιφανειών. Οι μαύρες διακοσμήσεις, τα εξάγωνα στη δομή του δαπέδου που μοιάζει με μωσαϊκό και η οροφή είναι οι τονισμοί αυτού του πολύ λαμπρού τρισδιάστατου εσωτερικού σχεδιασμού. ΕΝΑ μοντέρνος σχεδιασμός εστιατορίου με αίσθηση πολυτέλειας.

πολλά φώτα κρεμαστά τακτοποιημένα χαοτικά

εσωτερικό εστιατόριο κρεμαστό φώτα ξύλινα εξάγωνα πάνελ τοίχου

Γεωμετρικός σχεδιασμός δωματίου

μπεζ σχεδιαστικό στούντιο μοντέρνο εστιατόριο σχεδιασμός γεωμετρικά σχήματα

μοντέρνο σχεδιασμό εστιατορίου γρήγορο φαγητό fairwood φιλαράκια καφέ Χονγκ Κονγκ

Καθρέπτες τοίχου και γεωμετρικές φιγούρες

μοντέρνος σχεδιασμός καφέ γεωμετρικές φιγούρες τοίχου καθρέφτη

Φωτογραφίες © Ulso Tsang