Εσωτερική διακόσμηση

Μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας – αποκλειστικό μείγμα πολυτέλειας και κομψότητας

μοντέρνο loft διαμέρισμα bader house σαλόνι σε λευκό

ο μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας το σπίτι Bader θα σας εντυπωσιάσει με πολύ χώρο και πολυτέλεια, η οποία περιέχεται σε κάθε στοιχείο από την μπροστινή πόρτα μέχρι την πιο μακρινή γωνία. Στην πραγματικότητα το καλύτερο διαμέρισμα είναι εργένικο. Εάν μπορεί να βρει το απαραίτητο ποσό για ενοικίαση ή αγορά, κάθε εργένης θα χρησιμοποιούσε αυτό το διαμέρισμα για μελλοντικές κατακτήσεις.

Το μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας – βασικές πληροφορίες

μοντέρνο loft διαμέρισμα bader house καθιστικό πανοραμική θέα

ο μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας Το Bader Haus βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυτελείς και ακριβές κατοικημένες περιοχές στο Hollywood Hills. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει πολλά έξτρα και άνετα έπιπλα, τα οποία συνδυάζονται με εξαιρετική επίπλωση, γι ‘αυτό και η επένδυση σε αυτό το διαμέρισμα αξίζει σίγουρα. Το Bader Haus, όπως υποδηλώνει το όνομα, σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για λογαριασμό ενός γνωστού πρώην εργένη μεταξύ των φοιτητών στο L.A. Το έργο πραγματοποιήθηκε και υλοποιήθηκε από τους επαγγελματίες που εργάζονται για το Russel Group και το Palumbo Design.

Το μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας – εκκεντρικότητα και μέγιστη άνεση

σοφίτα διαμέρισμα bader σπίτι σαλόνι μπλε λευκό

ο μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας έχει έναν τεράστιο χώρο δαπέδου γεμάτο με μεγάλη ποσότητα εκκεντρικότητας και μέγιστης άνεσης για έναν μποέμ τρόπο ζωής. Η εκπληκτική θέα της πόλης φαίνεται από κάθε γωνιά του διαμερίσματος χάρη στο φανταστικό αρχιτεκτονικό σχέδιο που περιλαμβάνει μεγάλους γυάλινους τοίχους και τεράστια παράθυρα ακόμη και στο μπάνιο. Όταν προσθέσετε την αποκλειστική ευρυχωρία, που είναι ακριβώς ο στόχος των Russel Group και Palumbo Design, μπορείτε να αποκτήσετε ένα σπίτι ονείρου που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα άλλο στον κόσμο.

Μοντέρνος σχεδιασμός του καθιστικού στο σπίτι Bader

μοντέρνο σοφίτα διαμέρισμα bader house λευκοί καναπέδες ποπ κορν

Τα ψηλά ταβάνια, τα γυαλιστερά δάπεδα και η κομψή επίπλωση είναι μόνο μερικά από τα πρόσθετα για το μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας Εσωτερική διακόσμηση. Η λαμπρότητα και η πολυτέλεια είναι οι κύριες ιδέες που επηρεάζονται σε κάθε δωμάτιο από τα άνετα καθίσματα και την επίπλωση της πρωτοπορίας. Όταν μιλάμε για το ύφος της διακόσμησης στο Bader Haus, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τα περίεργα κατορθώματα. Το ποπ κορν και το ασπρόμαυρο σχέδιο μιας γυναικείας φιγούρας συνδυάζονται με την πλούσια ατμόσφαιρα με έναν μοναδικό και ελκυστικό τρόπο. Είναι αναμφισβήτητο ότι αυτές οι περίεργες εικόνες ταιριάζουν πραγματικά με το κομψό περιβάλλον.

Ενδιαφέρουσα διακόσμηση τοίχων

μοντέρνο διαμέρισμα διακόσμηση τοίχου σπιτιού bader

ο μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας έχει κυρίως ουδέτερη παλέτα χρωμάτων. Οι λευκές, μαύρες και γκρι αποχρώσεις χρησιμοποιήθηκαν για τις επιφάνειες στο διαμέρισμα και είναι σε τέλεια αρμονία με το πολυτελές περιβάλλον. Ωστόσο, τα φωτεινά στοιχεία είναι η έμφαση στην εσωτερική διακόσμηση του διαμερίσματος, τα οποία είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά και τραβούν τα βλέμματα και εξυπηρετούν τον σκοπό τους ανάλογα. Τα συστήματα LED είναι τα άλλα αντίθετα στοιχεία του σπιτιού Bader – το ηλεκτρικό μπλε φως είναι σύμβολο της ανώτερης τάξης, όπου στην πραγματικότητα ανήκει ο εργένης.

Το μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας και τα δωμάτιά του

μοντέρνο διαμέρισμα bader σπίτι υπνοδωμάτιο πίνακες ζωηρόχρωμοι

ο μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας έχει ένα υπνοδωμάτιο που αποπνέει ρομαντισμό και ελκυστική πρόσκληση για κάθε κυρία. Το χρυσό μαξιλάρι είναι σύμβολο του πλούτου και της πολυτέλειας του σπιτιού. Ένα τέτοιο σύμβολο υπάρχει σε κάθε δωμάτιο. Εκτός από τους πίνακες, υπάρχουν και άλλα περίεργα έπιπλα, όπως ο ροζ καναπές στο σαλόνι.

Ο ροζ καναπές στο σαλόνι

μοντέρνο πατάρι διαμέρισμα bader house ροζ καναπές σαλόνι

Η εξαιρετικά μοντέρνα κουζίνα στο διαμέρισμα της σοφίτας τραβάει τα βλέμματα με τον πρωτότυπο εξοπλισμό και τον καινοτόμο σχεδιασμό της. Είτε για ένα γρήγορο γεύμα είτε για ένα μακρύ ρομαντικό δείπνο, η κουζίνα είναι τέλεια εξοπλισμένη. Το μπάνιο είναι εξίσου μεγάλο και ευρύχωρο με το υπνοδωμάτιο. ο μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να περάσετε ήσυχες στιγμές χαλάρωσης καθώς και να κάνετε πάρτι και να περάσετε πολύ καλά.

Γωνία με μαλακό καναπέ και πανοραμική θέα

μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας bader house καναπέ με γωνία

Υπνοδωμάτιο στο σπίτι Bader με όμορφη θέα

σοφίτα διαμέρισμα bader σπίτι υπνοδωμάτιο με θέα

   Μοντέρνο μπάνιο σε καφέ και λευκό

μοντέρνο διαμέρισμα bader house πολυτελές μπάνιο

Νησί κουζίνας με ενδιαφέρουσα διακόσμηση

σοφίτα διαμέρισμα bader σπίτι κουζίνα σχεδιασμό απλό

Απλός σχεδιασμός κουζίνας σε καφέ και λευκό

μοντέρνο διαμέρισμα bader house κουζίνα σε καφέ λευκό

Εκπληκτική θέα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού Bader

μοντέρνο διαμέρισμα bader house γυάλινη τηλεόραση τοίχου

Το μοντέρνο διαμέρισμα σοφίτας με φωτιστικά δαπέδου σε μπλε και μοβ χρώμα

σοφίτα flat bader σπίτι φωτίζοντας μπλε

Γυάλινος τοίχος στο υπνοδωμάτιο

μοντέρνο διαμέρισμα bader σπίτι υπνοδωμάτιο με θέα