Εσωτερική διακόσμηση

Ελκυστικό διαμέρισμα σοφίτας με μοντέρνα επίπλωση στη Μολδαβία

Έπιπλα από λευκό δέρμα σε διαμέρισμα σοφίτας με υψηλή γωνία

Το ελκυστικό Διαμέρισμα στη σοφίτα στα λευκά, που σας παρουσιάζουμε, είναι ένας μικρός παράδεισος στη μέση της πρωτεύουσας της Μολδαβίας Κισινάου. Η Μολδαβία είναι μια όμορφη χώρα με ήπιο ηπειρωτικό κλίμα και πολύ ήλιο όλο το χρόνο που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Το Moldovan Grosu Art Studio σχεδίασε αυτό το καταπληκτικό ολόσωμο σχέδιο σοφίτας σοφίτας. Από τότε που ιδρύθηκε το 2003, το Grosu Art Studio δημιουργεί βιώσιμη αρχιτεκτονική μέσω καινοτόμου σκέψης, εξαιρετικού σχεδιασμού και φροντίδας πελατών.

Διαμέρισμα σοφίτας με ξύλινο πάτωμα και δερμάτινα έπιπλα

Επίπλωση με σοφίτα και γωνιακά φώτα οροφής με καναπέ

Το εσωτερικό του διαμερίσματος στη σοφίτα είναι αισθητικά και με γούστο. Σαφείς γραφικές γραμμές, λευκοί τοίχοι, απλά λευκά έπιπλα και κάποιες έντονες χρωματικές πινελιές αποτελούν μια ονειρική μονάδα. Οι συνημμένες εικόνες είναι πολύχρωμα εστιακά σημεία στους λευκούς τοίχους – τόσο στο υπνοδωμάτιο όσο και στο σαλόνι. Τα ξύλινα πατώματα και τα γκρι χαλιά δημιουργούν μια ζεστή, ζεστή ατμόσφαιρα. Σύγχρονα χωνευτά φώτα και πολύχρωμες διακοσμήσεις έρχονται σε αντίθεση με τα κομψά λευκά δερμάτινα έπιπλα.

Το διαμέρισμα στη σοφίτα – μια υπέροχη κατοικία

λευκές καρέκλες-ιδέες επίπλωσης εικόνων

Το σαλόνι είναι μια ευχάριστη ψυχαγωγία και άνετη τραπεζαρία ταυτόχρονα. Τα βιτρό παράθυρα προσφέρουν γραφική θέα στην πόλη. Ο συμπαγής ασπρόμαυρος χώρος κουζίνας είναι στην πραγματικότητα πολύ ευρύχωρος, με σκαμπό μπαρ και μαρμάρινους πάγκους και γεμάτο εξοπλισμό κουζίνας. Τα μεμονωμένα δωμάτια είναι ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Όλες αυτές οι μικρές κομψές λεπτομέρειες μεταμορφώνουν τη μοντέρνα Διαμέρισμα στη σοφίτα σε μια ελαττωματική κατοικία.

Το Μολδαβικό Grosu Art Studio και τα έργα του

Τραπέζι τραπεζαρίας λευκή κρεμαστή οροφή

Το Grosu ART STUDIO προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης, ταλέντο, θάρρος, εμπειρία και καινοτομία καθώς και μια σε βάθος κατανόηση της ταυτότητας κάθε πελάτη και των προσδοκιών και αναγκών του. Έχει πολλά πολυτελή έργα ακινήτων, Διαμέρισμα στη σοφίτα, Υλοποιημένες πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ντίσκο, καφετέριες και εμπορικά κτίρια.

Φωτισμός οροφής – ρομαντικό υπνοδωμάτιο

Σχέδιο υπνοδωματίου μπλε κρεβάτι ιδέες φωτισμού οροφής

Ξύλινο πάτωμα, μπλε κλινοσκεπάσματα και ενδιαφέροντες πίνακες ζωγραφικής

Κάλυμμα κρεβατιού indigo μπλε κρεβατοκάμαρα

Λευκό υπνοδωμάτιο με στρογγυλό κρεβάτι

Σοφίτα διαμέρισμα κρεβατοκάμαρα στρογγυλό κρεβάτι

Μάλλινο χαλί και κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο

Στρογγυλό κρεβάτι λευκό σχέδιο υπνοδωματίου

Ιδέες για μοντέρνα και κομψή επίπλωση στο υπνοδωμάτιο

Πουριστική κρεβατοκάμαρα-λευκά ενσωματωμένα ράφια επίπλων

Μπάνιο σε μαύρο και άσπρο

Εσωτερικό μπάνιου ασπρόμαυρο

Κομψός σχεδιασμός κουζίνας

Κουζίνα σε λευκό και μαύρο χωνευτό σκαμπό

Λευκό σύστημα ραφιών με διακοσμητικά

Μουσικό σύστημα σχεδιασμός λευκού τοίχου

Διακοσμητικά φώτα – λευκή ατμόσφαιρα

Κουζίνα με λευκό σαλόνι με θέα