Εσωτερική διακόσμηση

Εκλεκτική επίπλωση γραφείου – σκυρόδεμα και ξύλο χαρακτηρίζουν το εσωτερικό

Τραπέζι επίπλων σχεδιασμού γραφείου

Μια γνωστή εταιρεία λογισμικού στο Σαν Φρανσίσκο χρειάστηκε επειγόντως μια νέα, μοντέρνα εμφάνιση για το γραφείο τους που θα λατρέψουν οι πελάτες και όπου οι εργαζόμενοι θα νιώθουν άνετα. ο Έπιπλα γραφείου, που δημιουργήθηκε αφού οι εργασίες ανακαίνισης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Είναι ένα μοντέρνο, τολμηρό έργο όπου το σκυρόδεμα και το ξύλο παίζουν τους κύριους ρόλους.

Εκλεκτικό εσωτερικό γραφείου στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο

Λέιζερ διαχωριστικό δωματίου για διαίρεση γραφείου

Η εταιρεία λογισμικού Giant Pixel στο Σαν Φρανσίσκο ανέθεσε το στούντιο σχεδιασμού Ο συν με το έργο ενός σύγχρονου Έπιπλα γραφείου για το γραφείο της στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο. Η περιοχή είναι γνωστή για την vintage αρχιτεκτονική της. Με γείτονες σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και ένα από τα πιο διάσημα καφέ, το εσωτερικό έπρεπε να φαίνεται ανάλογα εντυπωσιακό. Η πρόκληση που αντιμετώπιζαν οι αρχιτέκτονες ήταν να σχεδιάσουν τον διαθέσιμο χώρο με λογικό τρόπο και ταυτόχρονα να υπογραμμίσουν τις δραστηριότητες της εταιρείας. Η επιλογή υλικών – σκυροδέματος και ξύλου – είναι το συνδετικό στοιχείο στο εσωτερικό. Η τραχιά ομορφιά των τσιμεντένιων τοίχων έρχεται σε αντίθεση με τα ρουστίκ ξύλινα δοκάρια. Ο συνδυασμός σκυροδέματος και ξύλου χαρακτηρίζει το εσωτερικό και είναι η τέλεια “σκηνή” για έπιπλα από γυαλιστερά υλικά.

Τα έπιπλα γραφείου εμπνέουν έναν συνδυασμό ρουστίκ και βιομηχανικού στιλ

Οροφές από ξύλινα δοκάρια σχεδιασμό εσωτερικού γραφείου

ο Έπιπλα γραφείου εμπνέει με έναν κομψό συνδυασμό διαφορετικών τρόπων ζωής. Ένα μεταλλικό διαχωριστικό δωματίου κομμένο με λέιζερ καθορίζει τους δύο χώρους – την αίθουσα υποδοχής και τον χώρο γραφείου. Η ρεσεψιόν είναι μια ειδική παραγωγή και χύθηκε από σκυρόδεμα. Ένα ζεστό μπαρ με δερμάτινα έπιπλα προσφέρει την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους πελάτες σε μια ανεπίσημη ατμόσφαιρα. Ο χώρος του γραφείου χωρίζεται σε δύο – αίθουσα συνεδριάσεων με τζάκι και ανοιχτό χώρο όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες.

Η αίθουσα συνεδριάσεων με γυάλινους τοίχους

Ιδέα εσωτερικού σχεδιασμού γραφείου

Ειδική παραγωγή επίπλων για την αίθουσα υποδοχής πελατών

Γυαλιστερό εσωτερικό γραφείο ρεσεψιόν επίπλων

Εργασία σε χαλαρή ατμόσφαιρα

Καθιστικός Χώρος αναψυχής Εργασία με φορητό υπολογιστή

Δερμάτινα έπιπλα στην καφετέρια

Ελαφριές αλυσίδες δαπέδου LED, καθίσματα, δερμάτινα έπιπλα

Τα ξύλινα δοκάρια χαρακτηρίζουν το εσωτερικό

Καφετέρια ξύλινα έπιπλα φωτισμού δαπέδου