Εσωτερική διακόσμηση

Αποκλειστική μοντέρνα κατοικία με καλλιτεχνική αίσθηση

από Fernanda Marques Arquitetos Associados

συναρπαστικό-εσωτερικό-σχέδιο-διαμέρισμα-malibu

Το Malibu Residence είναι ένα μεγάλο διώροφο διαμέρισμα στο ηλιόλουστο Malibu της Καλιφόρνια. Δημιουργήθηκε από στούντιο με έδρα το Σάο Πάολο Fernanda Marques Arquitetos Associados, το εντυπωσιακό σύγχρονη κατοικία αντιπροσωπεύει το στυλ και την πολυτέλεια, που δημιουργήθηκε μέσω σύγχρονων λειτουργιών και ενισχύθηκε με μια καλλιτεχνική πινελιά. Η κύρια ιδέα του είναι να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να εισαγάγει την καινοτομία που δημιουργεί ένα διαφορετικό είδος περιβάλλοντος μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας.

Σύγχρονη κατοικία στο Μαλιμπού

μοντέρνο-διαμέρισμα-Μαλιμπού-εσωτερικό

Το διώροφο σύγχρονη κατοικία προσφέρει πολύ χώρο διαβίωσης για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των κατοίκων. Τα έπιπλα και η καλλιτεχνική διακόσμηση παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη μοντέρνα κατοικία. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ισορροπημένο με το μέγεθος του δωματίου και τα υπόλοιπα στοιχεία. Ο σχεδιασμός κυριαρχείται από ιταλικά έπιπλα από βελούδο, δέρμα, γυαλί και μέταλλο. Η διακόσμηση είναι πολύχρωμη, φρέσκια και γεμίζει όλο τον χώρο με ενέργεια και χρώμα.

Unique Guitars Collection – Malibu Residence

μοναδική-κιθάρα-συλλογή-malibu-κατοικία

Ο κάτω όροφος του σύγχρονη κατοικία αποτελείται από έναν ανοιχτό χώρο που περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες ενός χώρου διαβίωσης. Υπάρχει μια γκουρμέ κουζίνα που συνδέεται με την τραπεζαρία, η οποία με τη σειρά της ανοίγει στο σαλόνι. Το σαλόνι συνδέεται με μια αίθουσα πολυμέσων και τον μεγάλο χώρο της πισίνας στο άλλο άκρο του διαμερίσματος. Τα δωμάτια είναι εύκολα προσβάσιμα με μια μοντέρνα γυάλινη σκάλα και ασανσέρ. Το πιο σημαντικό σημείο είναι να δημιουργήσετε μια ενιαία αίσθηση χώρου που ρέει έξω από τα μεγάλα παράθυρα σε κάθε πλευρά.

Σύγχρονη κατοικία – διακόσμηση τοίχων στην αίθουσα πολυμέσων

μοντέρνα-κατοικία-διακόσμηση τοίχου malibu

Ο επάνω όροφος του σύγχρονη κατοικία περιλαμβάνει χώρο ύπνου, home theater και γυμναστήριο. Η κύρια σουίτα και το υπνοδωμάτιο έχουν ιδιαίτερη θέα στον χώρο της πισίνας, που φαίνεται να είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του υπέροχου σχεδιασμού. Η πισίνα έχει γυάλινους τοίχους που προσφέρουν εκπληκτική υποβρύχια θέα από έξω. Ο φωτισμός είναι επίσης πολύ αποτελεσματικός και πλημμυρίζει από τρία μεγάλα παράθυρα πλαισιωμένα από πλούσιο πράσινο. Είναι ένας μικρός εσωτερικός παράδεισος της σύγχρονης κατοικίας.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Μοναδική γυάλινη σκάλα στη μοντέρνα κατοικία του Μαλιμπού

μοναδικές γυάλινες σκάλες

μινιμαλιστικός σχεδιασμός κουζίνας σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα

μινιμαλιστικός-σχεδιασμός κουζίνας-malibu-Residenz

Πορτοκαλί τόνους στο σαλόνι

πορτοκαλί-διακόσμηση-σαλόνι

Αποκλειστικό διαμέρισμα με καλλιτεχνική ατμόσφαιρα

αποκλειστικό-διαμέρισμα-καλλιτεχνική αίσθηση

Ασυνήθιστος πολυέλαιος σε μοβ χρώμα

malibu-κατοικία-πολυέλαιος-βιολετί

Πολύχρωμη διακόσμηση στο σαλόνι

πολύχρωμη-διακόσμηση-σαλόνι

Καταπληκτική εσωτερική γυάλινη πισίνα

καταπληκτική-εσωτερική-πισίνα-γυαλί-malibu-κατοικία

Η σύγχρονη τσιμεντένια κατοικία αποικιακού στιλ ενσωματώνει παλιά ερείπια τοίχων