Εσωτερική διακόσμηση

Το «κουτί ύπνου» είναι ένας πολύ καινοτόμος σχεδιασμός επίπλων

Σχεδιάστηκε από τον Caspar Lohner από τη Ζυρίχη

πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων - το κουτί για ύπνο - μπροστά

Timeρα να κοιμηθείτε! Πόσο συχνά θέλετε να κοιμηθείτε; Τώρα ο σχεδιαστής Casper Lohner βρήκε μια εξαιρετικά κομψή λύση. Έχουμε αγχωτικές ζωές, οπότε μπορεί ‘Κουτί ύπνου’ και να είναι πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων μια διέξοδος για πολυσύχναστους ταξιδιώτες, εξαντλημένους υπαλλήλους γραφείου, μαθητές με άγχος και παρόμοια, ένα χώρο για ανανέωση και ξεκούραση. Ειδικά σχεδιασμένο για το κοινό, το επαναστατικός σχεδιασμός από το ‘Κουτί ύπνου’ φαίνεται ευχάριστα γλυπτό. Η λεία επιφάνεια και τα ρέοντα σχήματα υπογραμμίζονται από το λευκό της χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, η αισθητική είναι μόνο μέρος αυτού του οργανικού σχεδιασμού επίπλων. Το πιο σημαντικό έργο του ‘Sleeping box’ –s είναι να προσφέρει έναν άνετο και προσβάσιμο χώρο για ξεκούραση και ύπνο.

Ένας πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων

πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων - ενδιαφέρον κρεβάτι

Το σχήμα κουκούλι αυτού καινοτόμα σχέδια επίπλων φαίνεται ελκυστικό και κούφιο. Στο εσωτερικό, ένα άνετο δερμάτινο στρώμα προσφέρει μια διέξοδο από την αγχωτική καθημερινότητα. Η επιφάνεια, κατασκευασμένη από υλικό HI-MACS, είναι πολύ σκληρή, ακόμη και αν κάποιος είναι μέσα ‘Κουτί ύπνου’ ξεκουραστείτε, άλλοι δύο μπορούν να καθίσουν στην ταράτσα.

το «κουτί ύπνου»

ένα μοντέρνο κρεβάτι - ενδιαφέρουσα ιδέα σχεδιασμού

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι γίνεται πολύς κόσμος και δυναμώνει στο αστικό μας περιβάλλον. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός επίπλων θα μπορούσε εύκολα να εγκατασταθεί σε αεροδρόμια, σούπερ μάρκετ, γραφεία κ.λπ. και να παρέχει μια σημαντική υπηρεσία. Φανταστείτε να στέκεστε στο αεροδρόμιο και να διαπιστώσετε ότι η πτήση σας καθυστερεί. Εάν έχετε πρόσβαση στο ‘Κουτί ύπνου’ μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας όλη την άβολη αναμονή.

Το πλεονέκτημα αυτού κοντά στη φύση Σχέδια επίπλων  είναι ότι ταιριάζει με οποιοδήποτε στυλ. Τα ηχοειδή σχήματα φαίνονται εξίσου καλά σε έναν σύγχρονο χώρο «υψηλής τεχνολογίας» όπως σε ένα παραδοσιακό ή ακόμη και ιστορικό κτίριο. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω και χρειάζεστε χώρο για να κάνετε παρέα, κοιτάξτε γύρω για μια καμπύλη δομή. Couldσως κάποιο προοδευτικό άτομο ή οργανισμός το έκανε ευγενικά πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων, ο ‘Κουτί ύπνου’ έφιππος.

Από την Τζαζ

πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων - κρεβάτι και πολυθρόνα

πρωτοποριακός σχεδιασμός επίπλων