Εσωτερική διακόσμηση

Shabby chic ιδέες επίπλωσης για κάθε χώρο διαβίωσης

shabby chic σαλόνι-έπιπλα-καναπές-λευκό-κάλυμμα-καρέκλα-vintage

Οι άνθρωποι δεν θέλουν να αλλάξουν τη χωρική διάταξη, οπότε είναι εύκολο Shabby chic Στυλ που πρέπει να επιτευχθεί – αλλάζει μόνο ο εσωτερικός σχεδιασμός. Όπως στην περίπτωση του Adam και της Carolina. Το ρομαντικό σαλόνι με κομψά έπιπλα και η απόλαυση από την ομορφιά και την αποκατάστασή του έγινε το πάθος και ο τρόπος ζωής σας. Ο Άνταμ έζησε για χρόνια στην Αγγλία, όπου ανέπτυξε την αγάπη του για τις αντίκες επειδή ήθελε να έχει κομψά έπιπλα στο σαλόνι. Η Καρολίνα είναι ακριβώς το αντίθετο – της αρέσουν τα πολύ σκοτεινά, μαζικά έπιπλα. Ονειρευόταν εσωτερικούς χώρους γαλλικού στιλ, φωτεινούς και κάπως στυλιζαρισμένους. Αναζητούσαν έναν συμβιβασμό – δύο διαφορετικά οράματα εσωτερικού σχεδιασμού. Δημιουργήθηκε ένα ρομαντικό, shabby-chic εσωτερικό στυλ. Το σαλόνι είναι λευκό και διακοσμημένο με κομψά έπιπλα, τα οποία έχουν ανακαινιστεί κυρίως από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, δημιουργώντας ένα ζεστό και κομψό  παλιός η ατμόσφαιρα.

Shabby chic εσωτερικός σχεδιασμός

shabby chic διάδρομος-διάδρομος-πλακάκια-πάγκος-ξύλο-λευκά-δοκάρια

Η ιδέα ήταν να καλύψουμε τα παλιά έπιπλα σε λευκό χρώμα. Τα έπιπλα ήταν μέσα Shabby chic ανακαινισμένο. Η ανακαίνιση επίπλων έδωσε καλά αποτελέσματα. Επιπλέον, δεν τους αρέσει να δέχονται απλές λύσεις. Αποφάσισαν να κάνουν τη δουλειά μόνοι τους. Τα κομψά έπιπλα μαγεύουν με την ομορφιά τους και καθορίζουν το κλίμα του εσωτερικού σχεδιασμού στο shabby chic στιλ. Οι ιδιοκτήτες μαθαίνουν να δοκιμάζουν συστηματικές τεχνικές αποκατάστασης και άθλια κομψά χρώματα και βερνίκια, μαθαίνουν για τη δομή και τις ιδιότητες του ξύλου.

Shabby Chick – λευκό και σκούρο ξύλο

shabby chic μπάνιο-ρουστίκ-γκρι-ξύλινη επένδυση-σχέδιο τοίχου-καθρέφτης

Γίνετε ο πρώτος που θα ανεβάσει τις εγκαταστάσεις σας Shabby chic ανανεώνω. Ξεκινήστε με μια καρέκλα, στη συνέχεια τις καρέκλες και το τραπέζι. Όταν τα περισσότερα έπιπλα στο σπίτι έχουν μεταμορφωθεί, ξεκινήστε να ψάχνετε. Όπως ο Adam και η Carolina – οι αποστολές στις υπαίθριες αγορές έχουν γίνει παράδοση, ένα πάθος που γεννήθηκε από την ανακαίνιση μετατράπηκε σε τρόπο ζωής τους. Σήμερα έχουν στην κατοχή τους μια εταιρεία που ειδικεύεται στην shabby chic αποκατάσταση επίπλων και ένα διαδικτυακό κατάστημα που πωλεί προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης.

Άθλιο στυλ στην κρεβατοκάμαρα

shabby chic υπνοδωμάτιο-ξενώνα-μεταλλική-διακόσμηση τοίχου-κουρτίνα

Μικρό φυτώριο

shabby-chic-παιδικο-δωματιο-μικρη-ιδεα-τεσσερις-αφισες-γκρι-τοιχος

Ρομαντικό κρεβάτι ημέρας

Shabby chic υπνοδωμάτιο

Shabby chic στυλ σε μια λευκή κουζίνα

Shabby chic λευκή κουζίνα

Παστέλ πράσινο ως χρώμα για το εσωτερικό

Shabby chic ιδέα επίπλωσης

Ιδέα για κεφαλάρι

shabby-chic-ιδέα-υπνοδωμάτιο

Shabby chic στο σχεδιασμό της τραπεζαρίας

shabby chic σχεδιασμός τραπεζαρίας

Ελαφριά επίπλωση

Shabby chic εσωτερικός σχεδιασμός

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με μοτίβα λουλουδιών

shabby-chic ιδέα επίπλωσης

Σκούρο παρκέ

shabby-chic-white-dark-wood

Shabby chic έπιπλα και τα χρώματα του