Εσωτερική διακόσμηση

Βραζιλιάνικο σχέδιο επίπλων από την Triptyque International

κρεμασμένο ντεκό σχέδιο επίπλων

Αφού ολοκληρώθηκε το διοικητικό κτίριο της Milbank στο Σάο Πάολο, το διεθνές δικηγορικό γραφείο ανέλαβε το Triptyque ανάθεση με την εσωτερική διακόσμηση. Βραζιλιάνικο σχέδιο επίπλων, που προσφέρει μια βόλτα στα 95 χρόνια ιστορίας των τύπων επίπλων, των σχεδιαστών τους και του φιλότιμου. Είναι μια επανερμηνεία του παραδοσιακού σχεδιασμού ενός χώρου εργασίας. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το αρχιτεκτονικό και το καλλιτεχνικό. το μεγάλο τραπέζι στην αίθουσα συνεδριάσεων φέρει τη σφραγίδα του Oscar Niemeyer, οι καρέκλες στην αίθουσα δεξίωσης σχεδιάστηκαν από τον Paulo da Rocha και οι ξεχωριστές αίθουσες δικηγορικών σημειώνονται με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Sergio Rodrigues. Αν περπατήσετε στα δωμάτια και τους χώρους, θα παρατηρήσετε μια διαφάνεια και διαφάνεια που μπορεί να φανεί χάρη στους συρόμενους τοίχους από γυαλί και ξύλο αντί από σκυρόδεμα.

 Βραζιλιάνικο σχέδιο επίπλων

Αίθουσα συνεδριάσεων-ξύλινο τραπέζι-ευρύχωρο

Βραζιλιάνικο σχέδιο επίπλων συνδυάζει λεπτομερώς την ποικιλομορφία: η παραγωγή χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη των υλικών, την απλότητα των μορφών και μερικές φορές από την υποτυπώδη χρήση τεχνολογιών. Όλες οι φωτογραφίες είναι από Πέδρο Κοκ  και αποτελούν εμπορικά σήματα της αρχιτεκτονικής και του εσωτερικού σχεδιασμού της Triptyque.

 Βραζιλιάνος σχεδιασμός επίπλων – τα δημόσια και ιδιωτικά όρια είναι θολά

Εσωτερική αρχιτεκτονική επίπλων σχεδιασμού σκάλας

Βραζιλιάνικο σχέδιο επίπλων συνδέει επίσης την προέλευση των κατασκευαστών: το πορτογαλικό εμπορικό σήμα και η αφρικανική παρέμβαση συμβάλλουν σε μια σύγχρονη διαδικασία που είναι ο προτιμώμενος τύπος στις μέρες μας. Το έργο αντανακλά την ανάπτυξη ευθείων γραμμών, καμπυλών και ενός άγγιγμα αυτοσχεδιασμού, που εκφράζουν και ενώνουν το χρονοδιάγραμμα στη βραζιλιάνικη τέχνη.

 Ο χώρος του lounge

Δερμάτινη πολυθρόνα χαλάρωσης στο σαλόνι

 Αίθουσα συνεδριάσεων για πελάτες και υπαλλήλους

Αίθουσα συνεδριάσεων-πελάτες-και-εργαζόμενοι

 Εξοπλισμός δωματίου γραφείου

Ξύλινο τραπέζι-γυαλιστερό-γυαλιστερό-λουλούδι-στη-κατσαρόλα-διακόσμηση

 Σκυρόδεμα κάγκελα

Τσιμεντένια κάγκελα σκάλας

 Αίθουσα συνεδριάσεων

Αίθουσα συνεδριάσεων-γυαλιστερό τραπέζι με καρέκλες

 Το βραζιλιάνικο πνεύμα με λεπτομέρειες

Κοιτάξτε-έξω-χαλί-στο-πάτωμα

 Οι συρόμενοι τοίχοι

Περιστρεφόμενη-γυάλινη πόρτα-αίθουσα δύο συνεδριάσεων

 Ξύλινοι τοίχοι σε ενσωματωμένες ράγες

Γυριστικοί τοίχοι από ξύλο σε ράγες