Εσωτερική διακόσμηση

Επένδυση τοίχου και οροφής από την Troldtekt κατάλληλη για κάθε δωμάτιο

Επένδυση τοίχου και οροφής από το λαμπερό Troldtekt

ο Επένδυση τοίχου και οροφής von Troldtekt μπορεί να χαρακτηριστεί με και έναν όρο – φυσικά. Όλα τα ακουστικά πάνελ είναι κατασκευασμένα από εντελώς φυσικά υλικά. Στις μέρες μας η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών γίνεται μια τάση.

Επένδυση τοίχου και οροφής από την Troldtekt για δημόσια κτίρια

Επένδυση οροφής τοίχου από τη βιβλιοθήκη Troldtekt

ο Επένδυση τοίχου και οροφής Το von Troldtekt είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο της Δανίας. Ο κύριος σκοπός των πάνελ είναι η ακουστική εξουδετέρωση του θορύβου. Η εταιρεία είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς σε αυτόν τον τομέα και παράγει πολύ πρακτικά πάνελ με κομψό σχεδιασμό που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο. Αυτά τα ακουστικά πάνελ είναι φθηνά, κλασικά και τυποποιημένα. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δημόσιων κτιρίων – πισίνες, κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και σχολεία. Οι τοίχοι από την Troldtekt συνδυάζουν πρακτική εφαρμογή και όμορφο σχεδιασμό σε ένα. Η χρήση φυσικών υλικών αυξάνει μόνο την αποτελεσματικότητα.

Η επένδυση τοίχου και οροφής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πολύ πρακτικά στο σπίτι

Επένδυση τοίχου και οροφής από την Troldtekt küche

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού Επένδυση τοίχου και οροφής είναι η ευελιξία. Αυτά τα ακουστικά πάνελ μπορούν να σχεδιαστούν και να αναμειχθούν σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Έτσι θα φαίνονται πάντα μοναδικά και ενδιαφέροντα και θα ικανοποιούν πολλαπλά αιτήματα πελατών. Οι πλάκες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο επιφάνειας και διατίθενται σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τα ακουστικά πάνελ σε οποιοδήποτε εσωτερικό και σχέδιο. Το μέγεθος και το σχήμα είναι επίσης αρκετά διαφορετικά. Αυτή η πρακτική και όμορφη επένδυση οροφής και τοίχου με ευέλικτο σχεδιασμό και κομψή εμφάνιση θα κάνει το εσωτερικό σας να φαίνεται πιο άνετο, φιλόξενο και πολύ ευχάριστο.

Τα ακουστικά πάνελ για το ταβάνι σε κτίρια γραφείων

Επένδυση οροφής τοίχου από κτίριο γραφείων Troldtekt

 Ο σχεδιασμός της οροφής από την Troldtekt στην πισίνα

Επένδυση τοίχου και οροφής δίπλα στην πισίνα Troldtekt

Κομψός σχεδιασμός στέγης στην καφετέρια

Επένδυση οροφής τοίχου από την καφετέρια Troldtekt

Ακουστικά πάνελ σε δημόσια κτίρια

Επένδυση τοίχου και οροφής από την Troldtekt mensa

Τα ακουστικά πάνελ για το ταβάνι στο σχολείο

Επένδυση τοίχου και οροφής από το αθλητικό δωμάτιο Troldtekt