Ιδέες χειροτεχνίας

Πώς να χρησιμοποιήσετε οδηγίες για αρχάριους για να βάψετε πέτρες – 14 ιδέες

Εάν δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει την τάση της ζωγραφικής πέτρων, θα πρέπει να το κάνετε το αργότερο τώρα, γιατί με τις οδηγίες ζωγραφικής μας το έργο γίνεται πραγματικά παιδικό παιχνίδι. Ξεχάστε λοιπόν τη δικαιολογία ότι δεν μπορείτε να ζωγραφίσετε και να σχεδιάσετε και δοκιμάστε τις απλές ιδέες μας ακολουθώντας τις βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς να βάψετε πέτρες.

Πώς να βάψετε πέτρες με χαριτωμένα ζώα του δάσους

Για να βάψετε πέτρες, χρησιμοποιήστε οδηγίες για ζώα του δάσους - κουκουβάγια, αλεπού και αρκούδα

Τα ζώα του δάσους είναι απίστευτα ευπροσάρμοστα και μπορούν να σβηστούν σε ένα δάσος αφού βαφτούν για να ευχαριστήσουν τους περιπατητές εκεί. Το να ζωγραφίζεις μια αλεπού, μια κουκουβάγια ή μια αρκούδα πάνω σε πέτρες είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Παρακάτω υπάρχουν οδηγίες για το πώς να βάψετε πέτρες και για τα τρία αυτά ζώα. Στην αρχή μπορείτε να βάψετε την καθαρισμένη και στεγνή πέτρα με ένα λευκό ακρυλικό χρώμα, ώστε τα χρώματα να μπουν στη συνέχεια στη συνέχεια. Αλλά αυτό είναι προαιρετικό. Αφήστε το λευκό χρώμα να στεγνώσει καλά πριν συνεχίσετε το βάψιμο.

Πώς να βάψετε πέτρες Οδηγίες – ζωγραφίστε μια κουκουβάγια

Πέτρα ζωγραφικής με μια γκρίζα κουκουβάγια - οδηγίες για αρχάριους

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να σχεδιάσετε ένα λεπτό περίγραμμα του κεφαλιού μιας κουκουβάγιας και στη συνέχεια να το βάψετε με γκρι χρώμα. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε λευκό χρώμα για να τραβήξετε τα μάτια, καθώς και ένα κίτρινο ράμφος. Μόλις στεγνώσει το λευκό χρώμα, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τους μαθητές με μαύρο ακρυλικό χρώμα ή στυλό. Τέλος, η πέτρα μπορεί να σφραγιστεί με διαφανές βερνίκι αν θέλετε. Η χαριτωμένη κουκουβάγια είναι έτοιμη!

Ζωγραφική πέτρες – οδηγίες για μια αλεπού

Οδηγίες για τον κήπο με πέτρες αλεπούς πορτοκαλιάς

Μια αλεπού γίνεται επίσης γρήγορα και εύκολα. Με πορτοκαλί ακρυλικό χρώμα, σχεδιάστε πρώτα ένα σχήμα δακρύων στην πέτρα και αφήστε το χρώμα να στεγνώσει. Στη συνέχεια, βάψτε στενές λευκές λωρίδες κατά μήκος των δύο κεκλιμένων πλευρών που τρέχουν προς την κορυφή. Τώρα προσθέστε τα μάτια, τη μύτη και τα αυτιά και τελειώσατε με τη ζωγραφική! Σφραγίστε την πέτρα με διαφανές βερνίκι αν θέλετε.

καφέ αρκούδα

Ζωγραφίστε μια αρκούδα σε μια πέτρα ως δώρο

How τι γίνεται με αυτή την αρκούδα; Η βάση είναι ένας καφέ κύκλος, ο οποίος μπορεί επίσης να κωνικοποιηθεί όπως στο παραπάνω παράδειγμα. Επίσης βάψτε τα αυτιά ταυτόχρονα. Μόλις στεγνώσει το καφέ χρώμα, χρησιμοποιήστε μπεζ ακρυλικό χρώμα για να βάψετε το στόμα και το εσωτερικό των αυτιών. Μόλις στεγνώσουν και αυτά τα στρώματα χρώματος, βάψτε μια μαύρη μύτη σε τριγωνικό ή στρογγυλό σχήμα και τα μάτια. Μπορείτε επίσης να σφραγίσετε την εικόνα με διαφανές βερνίκι.

Χρωματίστε νεοσσούς

Βάψτε πέτρες με νεοσσούς, ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα

Μια ιδέα που μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε με παιδιά είναι αυτά τα αστεία γκόμενα. Ξεκινήστε με ένα λευκό στρώμα που αφήσατε να στεγνώσει, ακολουθούμενο από ένα κίτρινο στρώμα. Όταν στεγνώσει το κίτρινο ακρυλικό χρώμα, μπορείτε να σχεδιάσετε τα πρόσωπα των νεοσσών: Πρώτα ένα πορτοκαλί ράμφος, το οποίο αφήσατε να στεγνώσει, και στη συνέχεια τα δύο άσπρα μάτια, τα οποία μπορείτε επίσης να τρίψετε με τη γόμα ενός μολυβιού.

Απλά ζωγραφίστε πέτρες Οδηγίες για κίτρινα νεοσσούς για το Πάσχα

Βάψτε κόκκινα μάγουλα με μπεζ ή ροζ και πρώτα τις κόρες και μετά τα φρύδια στα αποξηραμένα μάτια με μαύρο ακρυλικό χρώμα ή μαρκαδόρο. Οι νεοσσοί είναι μια εξαιρετική ιδέα, ειδικά το Πάσχα. Εάν τα σφραγίσετε με διαφανές βερνίκι, μπορείτε ακόμη και να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον κήπο.

Ζωγραφική πέτρες με κάκτους – δωρεάν οδηγίες

Οδηγίες ζωγραφικής για πέτρες με μεξικάνικο θέμα

Οι κάκτοι αποτελούν προς το παρόν ένα πολύ δημοφιλές μοτίβο όταν πρόκειται για διακοσμήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλαμε να σας προσφέρουμε απλές οδηγίες και για αυτό. Βάψτε τις πέτρες με ακρυλικό χρώμα σε σκούρο πράσινο χρώμα και αφήστε το στρώμα βαφής να στεγνώσει. Στη συνέχεια, με ένα λεπτό πινέλο, σχεδιάστε γραμμές στην πέτρα και καφέ μεταξύ αυτών των γραμμών. Στη συνέχεια, σχεδιάστε σημεία κατά μήκος της πράσινης γραμμής, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται σε αιχμές με σταυρό.

Πώς να βάψετε πέτρες Οδηγίες για κάκτους σε πράσινο χρώμα και με πικάνες

Σύμπαν στις πέτρες

Πέτρες ζωγραφικής Οδηγίες για γαλαξιακά σχέδια με αστέρια

Ζωγραφική πέτρες Οδηγίες για γαλαξιακά σχέδια: Αυτή τη φορά, χρησιμοποιήστε μαύρο αντί για λευκό ως αστάρι για την πέτρα. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να βάλετε χρώματα τυπικά των γαλαξιών στην πέτρα. Τέτοιες είναι οι αποχρώσεις του μπλε, μοβ, ροζ και ροζ, αλλά και τιρκουάζ. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε τα αστέρια. Μπορείτε να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας δύο απλές τεχνικές:

  • Είτε μαζεύετε λευκό ή ανοιχτό κίτρινο χρώμα με μια οδοντόβουρτσα και το πιτσιλάτε στην πέτρα περνώντας το δάχτυλό σας πάνω από τις τρίχες ή
  • Ανακατεύετε το χρώμα με λίγο νερό για να γίνει λίγο πιο ρευστό, το σηκώνετε με ένα πινέλο και χτυπάτε τη λαβή σε ένα άλλο πινέλο κρατώντας το πάνω από την πέτρα. Έτσι, οι πιτσιλιές πέφτουν κατευθείαν στην πέτρα.

Ζωγραφίζοντας τυχερές πέτρες – αυτό που χρειάζεστε, από πού προέρχεται η τάση & Ιδέες με οδηγίες

Πώς να βάψετε πέτρες με ρήσεις – οδηγίες χειροτεχνίας, ιδέες & Πρότυπα για εκτύπωση

Μεταφορά του μοτίβου σε πέτρα – έτσι μπορείτε να φέρετε εικόνες, κείμενο και φωτογραφίες σε πέτρες κάθε είδους

Οδηγίες ζωγραφικής πέτρες για περαιτέρω μοτίβα

Πώς να βάψετε οδηγίες πέτρες για παιδιά και ενήλικες - ιππόκαμπος και φράουλα

Συγκεντρώσαμε μερικές πιο δημιουργικές και απλές οδηγίες για εσάς με τις οποίες μπορείτε να βάψετε τις πέτρες σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές τυχερές πέτρες που μπορείτε να βάλετε πίσω σε εξωτερικούς χώρους στη φύση ή να τις χαρίσετε απευθείας.

Χαριτωμένοι πιγκουίνοι με λουλούδια ζωγραφίζουν για να χαρίσουν ως τυχερή γοητεία

Περιγράψτε τους πιγκουίνους με ένα μολύβι

Πιγκουίνοι ζωγραφίζουν σε βότσαλα ασπρόμαυρα

Βάψτε τις πέτρες μαύρες

Μετατρέψτε τις τυχερές πέτρες σε πιγκουίνους με έναν οδηγό ζωγραφικής

Χρωματίστε τη χελώνα με μαρκαδόρους σε λευκές πέτρες

Αστεία χελώνα μόλις βαμμένη με στυλό

Σχεδιάστε μια χελώνα με μολύβι

Σχεδιάστε τα περιγράμματα της χελώνας με ένα μολύβι και έπειτα χρωματίστε

Χρωματίστε τη χελώνα σε καφέ και πράσινο

Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους για ζωγραφική σε πέτρες - χαριτωμένο μοτίβο χελώνας

Δημιουργήστε μια μέλισσα ως διακόσμηση κήπου

Ζωγραφίστε μέλισσα σε πέτρα σε κίτρινο και μαύρο χρώμα και χρησιμοποιήστε το ως διακόσμηση κήπου

Βάψτε τις πέτρες κίτρινες και προσθέστε μαύρες λωρίδες

Ζωγραφική με παιδιά - χαριτωμένες μέλισσες φτιάχνουν χειροτεχνίες με βότσαλα

Σκύλος με κόκαλο

Ιδέα για σκύλο ως μοτίβο για τυχερές πέτρες

Βάψτε το κεφάλι ενός σκύλου βήμα προς βήμα

Οδηγίες για σκύλους για μικρούς και μεγάλους

Περιγράψτε το σκυλί, χρωματίστε και εντοπίστε τα περιγράμματα με ένα μαύρο στυλό

Σχεδιάστε ένα σκυλί με ένα κόκαλο και χρωματίστε το με χρώματα

Πώς να βάψετε πέτρες Οδηγίες για πολύχρωμες κουκουβάγιες και μονόκερους

Οδηγίες χρωματισμού για πολύχρωμη κουκουβάγια και μονόκερο