Ιδέες χειροτεχνίας

Χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό – 15 διασκεδαστικές ιδέες χειροτεχνίας με παιδιά

Χειροτεχνίες με αφρώδες καουτσούκ παιδιά-ελατήριο-DIY-κορίτσι-μολύβι-πεταλούδα

Οι χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό προσφέρουν διασκεδαστικές ιδέες χειροτεχνίας και διάφορες τεχνικές που αναπτύσσουν την επιδεξιότητα και τη φαντασία των μικρών. Το αφρώδες καουτσούκ είναι από καιρό ένα δημοφιλές υλικό χειροτεχνίας. Επειδή τα φύλλα αφρού από καουτσούκ είναι πολύ μαλακά και επομένως είναι εύκολο να κοπούν, τα παιδιά διασκεδάζουν πολύ κάνοντας χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό. Είναι επίσης πολύ κατάλληλο για ιδέες χειροτεχνίας με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε σπιτικά κοσμήματα, μεμονωμένα γραμματόσημα, ανοιξιάτικα διακοσμητικά ή, για παράδειγμα, πασχαλινά καλάθια. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία απλών οδηγιών με πρότυπα για το πώς να φτιάξετε όμορφα και πολύχρωμα παιχνίδια από αφρώδες ελαστικό με παιδιά. Μπορείτε να βρείτε πρακτικές συμβουλές σχετικά με αυτό κάτω από τις ενδιαφέρουσες ιδέες χειροτεχνίας στη συλλογή μας.

Η κατασκευή με αφρώδες ελαστικό προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ιδεών για ανοιξιάτικες διακοσμήσεις

Χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό για παιδιά-ελατήριο-DIY-κορίτσι-λουλούδι-στεφάνι-καθαριστικό σωλήνων

Η χειροτεχνία με καουτσούκ αφρού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρότερα παιδιά λόγω της γρήγορης αίσθησης επίτευξης όταν δημιουργούν λουλούδια, ζώα ή άλλες φιγούρες από αφρώδες ελαστικό. Ενώ τα φύλλα αφρού από καουτσούκ χρησιμοποιούνται για τσίμπημα σε χαρούμενα χρώματα ή με λάμψη, δεν υπάρχουν πρακτικά όρια στη φαντασία. Διαφορετικά σχήματα μπορούν να κοπούν εύκολα και με ακρίβεια από αυτό το υλικό χειροτεχνίας με ψαλίδι. Για φιγούρες με ευθείες γραμμές όπως γράμματα ή κορνίζες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόφτη. Οι δημοφιλείς διατρητικοί λάτρεις της διακόσμησης έρχονται επίσης στη διάσωση όταν φτιάχνουν χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό.

Χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό – δημιουργήστε όμορφα ανοιξιάτικα και πασχαλινά στολίδια με παιδιά

Χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό κορίτσι-παιδιά-σπιτικό-λουλούδι-στεφάνι-καθαριστικό σωλήνων

Η παραπάνω εικόνα δείχνει τα υλικά που απαιτούνται για ένα στεφάνι λουλουδιών από αφρώδες ελαστικό ως ανοιξιάτικη διακόσμηση για να φτιάξετε τον εαυτό σας. Για αυτήν την ιδέα χειροτεχνίας χρειάζεστε φιόγκους, καθαριστικά σωλήνων σε ανοιχτό πράσινο και αφρώδη ελαστικά φύλλα σε χαρούμενα χρώματα. Τα λουλούδια κόβονται από αυτό και γίνονται δύο τρύπες στη μέση κάθε φιγούρας. Στρώστε τα λουλούδια στο πράσινο καθαριστικό σωλήνων καθώς τρυπάτε το σύρμα στις τρύπες. Τοποθετήστε τα αφρώδη λαστιχένια λουλούδια διαφορετικών χρωμάτων το ένα δίπλα στο άλλο και διακοσμήστε με φιόγκους σε αντίστοιχες αποχρώσεις ενδιάμεσα, έτσι ώστε να αναδειχθεί πραγματικά η ανοιξιάτικη αίσθηση της χειροτεχνικής ιδέας.

Πρακτικά πράγματα και δώρα για χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό

Χειροτεχνίες με αφρώδες καουτσούκ παιδιά-τσίμπημα-ιδέα-σφραγίδα-φελλούς κρασιού-αφρώδη λαστιχάκια

Τα γραμματόσημα από αφρώδες λάστιχο είναι τα ίδια ένα έργο για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση με διάφορες ιδέες χειροτεχνίας, όπως ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια κ. Είτε για τα Χριστούγεννα, για τα γενέθλια ή για τη γιορτή της μητέρας, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε ένα κατάλληλο, ατομικό σχέδιο. Η λαβή μιας σφραγίδας μπορεί να κατασκευαστεί από μια μεγάλη ποικιλία υλικών – μικρά, κυβοειδή κομμάτια ξύλου ή φελλούς κρασιού, όπως φαίνεται στο παράδειγμα. Αλλά οι εικόνες των γραμματοσήμων είναι πιο εύκολο να σχεδιαστούν από αφρώδες καουτσούκ, επειδή απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια και επιμέλεια με υλικά όπως τα μισά πατάτας, γόμες ή λινέλλες.

Κάνοντας καλάθια του Πάσχα – μια ιδέα για πασχαλινές διακοσμήσεις από αφρώδες ελαστικό

Χειροτεχνία και αφρώδες λάστιχο για ιδέα-παιδάκι-πασχαλινό καλάθι-πασχαλινό λαγουδάκι-οδηγίες-πράσινο-κίτρινο

Η τυπική χαρά των χρωμάτων στις πασχαλινές διακοσμήσεις μπορεί να δημιουργηθεί με δεξιοτεχνία όταν τσιμπάτε με αφρώδες ελαστικό. Κόψτε το γρασίδι για ένα πασχαλινό καλάθι από αφρώδες ελαστικό σε ανοιχτό και σκούρο πράσινο χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο και τη λαβή και το φράχτη – από αφρώδες ελαστικό σε έντονο κίτρινο χρώμα. Τα λαγουδάκια του Πάσχα ή άλλα πασχαλινά μοτίβα μπορούν να κατασκευαστούν από κομμάτια σε λευκό, μωρό ροζ, μοβ και άλλα χρώματα και να διακοσμήσουν το πασχαλινό καλάθι με λάμψη ή στρας σύμφωνα με το γούστο σας.

Παιδική τσάντα για να φτιάξετε τη δική σας χειροτεχνία με αφρώδες λάστιχο και κορδόνι χειροτεχνίας

Χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό τσαντάκι-πασχαλινό καλάθι-παιδιά-σπιτικό-πορτοκαλί-κορίτσι

Τα χειροτεχνήματα με αφρώδες λάστιχο είναι πολύ δημοφιλή στα παιδιά επειδή μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν τα ίδια τα πολύχρωμα τρισδιάστατα αντικείμενα. Μια διασκεδαστική παιδική τσάντα φτιαγμένη από δύο χρώματα από αφρώδες ελαστικό μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα ακολουθώντας τα βήματα στις οδηγίες που δίνονται. Οι δύο πλευρές της τσάντας και το στοιχείο σύνδεσης είναι διάτρητες στην άκρη και ραμμένες μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα σκοινί χειροτεχνίας. Κολλήστε τις λαβές της τσάντας και επιπλέον διακοσμητικά στο πλάι της παιδικής τσάντας. Β. Κομμένο από αφρώδες ελαστικό με λάμψη.

Τσάντες μολύβι Nutzhafen με αφρώδες ελαστικό – μια πολύχρωμη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά και ενήλικες

Χειροτεχνία-αφρώδες λάστιχο-τσίμπημα-ιδέα-μολύβι-τσάντα-παιδιά-DIY-οδηγίες-φτιάξτο μόνος σου

Εάν μπορείτε αργότερα να χρησιμοποιήσετε τα τελικά προϊόντα για χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό ή άλλα υλικά, τότε η διασκέδαση με τη χειροτεχνία είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη. Σας παρουσιάζουμε την ιδέα για το πώς μπορείτε να φτιάξετε μια τσάντα μολυβιού μόνοι σας και να τη διακοσμήσετε ξεχωριστά με φιγούρες από αυτοκόλλητο αφρώδες ελαστικό σε διάφορα χρώματα.

Υλικά που απαιτούνται για το έργο από πρίζες από μολύβι από αφρώδες ελαστικό

Χειροτεχνία-αφρός-καουτσούκ-μολύβι-τσάντα-παιδιά-DIY-template-do-it-yourself-tinkering ιδέα

Χρησιμοποιήστε λαστιχένια φύλλα από σφουγγάρι DIN A4 και κόψτε από το ορθογώνιο το σχήμα που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Δεν χρειάζεστε άλλα εργαλεία εκτός από ψαλίδι και χάρακα.

Τσάντα μολυβιού από αφρώδες ελαστικό – συνδυάστε το και διακοσμήστε το μόνοι σας

Χειροτεχνία-αφρώδες καουτσούκ-τσιμπήματα-ιδέα-παιδιά-μολύβι-τσάντα-χέρι-γροθιά-φτιάξτε μόνοι σας

Φτιάξτε ένα δοχείο μολυβιού Minion από ένα δοχείο κασσίτερου με ελαστικό αφρού

Χειροτεχνία-αφρός-καουτσούκ-παιδιά-τσιράκια-DIY-μολύβι-δοχείο-πρότυπο-τσίμπημα-ιδέα

Μεγεθύνετε το συνημμένο πρότυπο για να ταιριάζουν οι λεπτομέρειες της φιγούρας με το μέγεθος ενός δοχείου από κασσίτερο. Στη συνέχεια, κόψτε τα τυπικά Minion dungarees σε λευκό, γκρι, μαύρο και μπλε από αφρώδες ελαστικό.

Δοχείο μολυβιών μινιόν-χειροτεχνία με ελαστικό αφρού τόσο εύκολο όσο 1-2-3

Χειροτεχνία-αφρώδες καουτσούκ-παιδάκια-τσιγκούνη-ιδέα-minions-DIY-μολύβι-δοχείο-κόλλα

Κόψτε δύο ορθογώνια από καουτσούκ κίτρινο αφρώδες ελαστικό και καλύψτε με αυτά την εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια του κασσίτερου. Χρησιμοποιήστε τις λεπτομέρειες που έχουν ήδη κοπεί για να αναδείξετε το σχήμα του μινιόν. Για πιο ακριβείς χειροτεχνίες με αφρώδες λάστιχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα punch – z. Β. Για τους κύκλους των ματιών και τα γυαλιά.

Μια πολύχρωμη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά – αλφάβητο κατασκευασμένο από αφρώδες ελαστικό

Χειροτεχνίες-αφρώδες λάστιχο-γράμματα-τσιμπήματα-ιδέα-παιδιά-aplhabet-συνδετήρα ρούχων

Μετατρέψτε την εκμάθηση του αλφαβήτου σε παιχνίδι, παίζοντας με αφρώδες ελαστικό και μανταλάκια. Εάν κάνετε το έργο με νήπια, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητο ελαστικό αφρού αντί κόλλας για όλες τις χρήσεις για κόλληση.

Κορνίζα από αφρώδες ελαστικό κάνει – ένα ωραίο δώρο για την Ημέρα της Μητέρας

Χειροτεχνίες-αφρώδες καουτσούκ-κορνίζα-φωτογραφία-σπιτικά-παιδικά-λουλούδια-glitter-haerz

Το πλαίσιο φωτογραφιών είναι ένα επιτυχημένο δώρο ή δώρο για να κάνετε τον εαυτό σας σε πολλές περιπτώσεις, όπως πάρτι γενεθλίων παιδιών ή γιορτή μητέρας. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί ως διασκεδαστική ιδέα χειροτεχνίας για χριστουγεννιάτικα ή ανοιξιάτικα στολίδια.

Κορνίζα από αφρώδες ελαστικό – οδηγίες και συμβουλές για το στήριγμα

Χειροτεχνίες-αφρώδες καουτσούκ-κορνίζα φωτογραφιών-τσιμπήματα-ιδέα-παιδιά-λουλούδια-λάμψη-haerz

Το πίσω μέρος του πλαισίου φωτογραφιών είναι κατασκευασμένο από συμπαγές χαρτόνι σε ορθογώνιο σχήμα. Κολλήστε ένα στρώμα διαφανούς μεμβράνης από πάνω και στερεώστε το από τρεις πλευρές. Διακοσμήστε τη κορνίζα φωτογραφιών με αφρώδεις φιγούρες από διάφορα σχήματα σύμφωνα με την ιδέα σας. Δημιουργείτε το στήριγμα από ένα κομμάτι σκληρού χαρτονιού, το οποίο διπλώνετε σε ζιγκ -ζαγκ και το στερεώνετε στο πίσω μέρος.

Χειροτεχνίες με αφρώδες καουτσούκ – αστραφτερά αξεσουάρ για μικρές γυναίκες

Χειροτεχνίες-αφρός-λάστιχο-κορίτσια-παιδιά-σπιτικά-μαλλιά-κλιπ-στέμμα-ιδέα

Δημιούργησε μια μικρή κορώνα bobby από αφρώδες λάστιχο με λάμψη στα δημοφιλή χρώματα της μικρής σου πριγκίπισσας. Η διάμετρος κάθε κορώνας πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του χρησιμοποιούμενου πείρου.

Kronen bobby pin – η χειροτεχνία με αφρώδες ελαστικό δημιουργεί όμορφα πράγματα

Χειροτεχνία-αφρός-λάστιχο-κορίτσια-παιδιά-αυτο-φτιαγμένα-κούρεμα-στεφάνι-οδηγίες

Διακοσμήστε την επιφάνεια της επιλεγμένης καρφίτσας με ένα τόξο του κατάλληλου πλάτους και κολλήστε τις στεφάνες από αφρώδες ελαστικό πάνω της με ζεστή κόλλα.

Ιδέες χειροτεχνίας για την Hebst – δημιουργικά πράγματα από αφρώδες ελαστικό σε ζεστά χρώματα

Χειροτεχνία-αφρός-καουτσούκ-παιδιά-βότανα-ντεκό-DIY-φύλλα-δένδρα-φύλλα-χαρτόνι-πιάτο

Αφήστε τα παιδιά να νιώσουν την ομορφιά του φθινοπώρου μέσα από αυτήν την απλή και βιώσιμη ιδέα χειροτεχνίας. Πρώτα σχεδιάζεται ένα δέντρο σε μια πλάκα από χαρτόνι και στη συνέχεια φύλλα από καουτσούκ αφρού κολλούνται στα κλαδιά.

Ακριβώς κομμένα φύλλα δέντρων από αφρώδες ελαστικό με γροθιά

Χειροτεχνίες-αφρώδες ελαστικό-παιδικά-βότανα-οδηγίες-DIY-γροθιά-κίτρινο-πορτοκαλί

Βοηθήστε τους μικρούς οπαδούς της τέχνης με αυτό το έργο, ανοίγοντας πρώτα κύκλους από κίτρινο αφρώδες ελαστικό με μια γροθιά. Στη συνέχεια, δημιουργήστε δύο φύλλα δέντρων από αυτό και ζητήστε από τα παιδιά να κόψουν τα φύλλα από το αφρώδες ελαστικό σε πορτοκαλί σύμφωνα με αυτό το μοτίβο με ψαλίδι.

Ένας χιονάνθρωπος ως χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό

Χειροτεχνίες-αφρώδες καουτσούκ-παιδιά-DIY-Χριστούγεννα-χιονάνθρωπος-λευκό-ιδέα

Χειροτεχνίες με αφρώδες ελαστικό για τα Χριστούγεννα – ιδέα συσκευασίας για να φτιάξετε μόνοι σας

Χειροτεχνία-αφρός-καουτσούκ-παιδάκια-φτιάξτε μόνοι σας-χριστουγεννιάτικα-συσκευασία δώρου

Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις οδηγίες για το αφρώδες ελαστικό στεφάνι λουλουδιών εδώ.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες για το μολύβι αφρού από καουτσούκ εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις οδηγίες για το αλφάβητο με αφρώδες ελαστικό εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις οδηγίες για τις κορώνες του bobby pin εδώ.

Οι πλήρεις οδηγίες για το φθινοπωρινό δέντρο μπορούν να βρεθούν σε πλάκες από χαρτόνι εδώ.