Ιδέες χειροτεχνίας

15 ιδέες για την κατασκευή καρτών με φακελάκια τσαγιού

Ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι είναι απαραίτητο, ειδικά το χειμώνα. Με τις χαμηλές θερμοκρασίες έξω, το ζεστό ρόφημα είναι πολύ δημοφιλές σε όλους. Για τους παθιασμένους πότες τσαγιού, ωστόσο, είναι καθαρή απόλαυση και εκτιμούν κάθε τσάντα τσαγιού ως ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι. Ειδικά όταν είναι όμορφα και ξεχωριστά συσκευασμένο, ευχαριστεί το μάτι και το μυαλό. Ανάλογα με το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον παραλήπτη, η διαδικασία κατασκευής καρτών με φακελάκια τσαγιού ποικίλλει. Σας εμπλουτίζουμε με πρωτότυπες ιδέες και απλές οδηγίες αντιγραφής.

Φτιάχνοντας κάρτες με φακελάκια τσαγιού: υπέροχες ιδέες για παθιασμένους πότες τσαγιού

κάρτες tinker φακελάκια τσαγιού βάψτε τον εαυτό σας χρώμα

Όχι μόνο οι παθιασμένοι που πίνουν τσάι, αλλά όλοι όσοι αγαπούν να πίνουν τσάι και, ειδικά το χειμώνα, αυτό περιλαμβάνει κάθε δεύτερο άτομο στο δρόμο, θα ανυπομονούσαν για ένα μεμονωμένο σχεδιασμένο μενού τσαγιού. Το ιδιαίτερο πράγμα για την κατασκευή καρτών με φακελάκια τσαγιού δεν είναι μόνο το θέμα του “τσαγιού”. Μια πραγματική τσάντα τσαγιού ενσωματώνεται με έναν πρωτότυπο τρόπο, τον οποίο ο παραλήπτης μπορεί να ρίξει λίγο ζεστό νερό και να το απολαύσει μετά από λίγα λεπτά. Μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών είναι κατάλληλη για αυτό – σε πακέτα ή χαλαρά, τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε ευφάνταστα και να επεξεργαστείτε για μια κάρτα.

Δημιουργία καρτών με φακελάκια τσαγιού: Stampin up card

tinker κάρτες τσάντα τσαγιού ιδέα stampin επάνω

Σε μια άλλη ανάρτηση σας δείξαμε πώς μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες κάρτες Stampin up μόνοι σας. Με αυτήν την τεχνική με μοτίβα γροθιές και γραμματόσημα, μπορούν να δημιουργηθούν σπουδαία πράγματα και δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες ή ταλέντο. Πάνω απ ‘όλα, απαιτούνται διάφορα αξεσουάρ και βοηθήματα. Υπάρχουν επίσης πολύ ωραία μοτίβα τσαγιού που μπορείτε να συνδυάσετε δημιουργικά. Μια κάρτα εμπνευσμένη από Stampin up μπορεί επίσης να τσιμπηθεί χωρίς μοτίβο και σφραγίδα. Θα ήταν πλεονέκτημα αν μπορείτε να σχεδιάσετε και να γράψετε όμορφα.

Δώρα τσαγιού για τα Χριστούγεννα για όσους πίνουν τσάι: 5 εμπνεύσεις για μίμηση

Ιδέες δώρων για τους λάτρεις του τσαγιού – δημιουργικά και δροσερά σχέδια έγχυσης τσαγιού

Φτιάξτε ένα κουτί έκρηξης για τα Χριστούγεννα – δώρο και ευχετήρια κάρτα σε ένα!

κάρτες tinker τσάντες τσαγιού vintage μπλε ιδέα

Πρώτα πρέπει να πάρετε ωραία χαρτιά και διακοσμητικά υλικά για την κατασκευή καρτών. Το δεύτερο βήμα είναι να βρείτε ένα γραφικό αρχείο με ένα όμορφο φλιτζάνι τσαγιού στο Διαδίκτυο, να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε ασπρόμαυρο. Αυτή η εικόνα χρησιμεύει ως πρότυπο και μετά κόβετε το μοτίβο από ένα όμορφο κομμάτι χαρτί. Βεβαιωθείτε ότι το φλιτζάνι είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει μια σακούλα τσαγιού εκεί. Σχεδιάστε την κάρτα με τα χαρτιά που έχετε επιλέξει για αυτήν και στη μέση στερεώστε το κύπελλο από κάτω με κολλητική ταινία διπλής όψης στις άκρες. Αφήνετε αρκετό χώρο για να τοποθετηθεί μια σακούλα τσαγιού.

Δημιουργία καρτών με φακελάκια τσαγιού για τα Χριστούγεννα

κάρτες τσαντέρ τσάντες τσαγιού χριστουγεννιάτικη ιδέα κόκκινο

Επιλέξτε τα χρώματα και τα χαρτιά, ανάλογα με την περίσταση για την οποία θέλετε να φτιάξετε την κάρτα. Ατμοσφαιρικά χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και το λευκό θα ήταν κατάλληλα για τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, μπορούν να ενσωματωθούν όμορφα διακοσμητικά στοιχεία όπως λάμψη, κορδέλες και αυτοκόλλητα. Ένα υπέροχο μενού τσαγιού μπορεί επίσης να σχεδιαστεί με δύο ή περισσότερες σακούλες τσαγιού. Συνιστάται να δημιουργήσετε μια διπλωμένη κάρτα. Αυτό μπορεί να είναι μόνο λίγο μεγαλύτερο από τις σακούλες τσαγιού, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν εκεί. Τώρα χρησιμοποιήστε λίγο κατασκευαστικό χαρτί για να φτιάξετε δύο τσέπες στο εσωτερικό της κάρτας και τοποθετήστε μια ωραία διακοσμητική ταινία στο εξωτερικό που θα κρατήσει την κάρτα κλειστή.

Δημιουργία καρτών με φακελάκια τσαγιού: ευφάνταστες ιδέες με οδηγίες

κάρτα tinker ιδέα συσκευασίας σακουλάκι τσαγιού

Η κατασκευή καρτών με φακελάκια τσαγιού είναι μια εξαιρετική ιδέα για έναν φίλο ή συνάδελφο που είναι άρρωστος. Για να του ευχηθείτε ταχεία ανάρρωση, μπορείτε να τυλίξετε με αγάπη ένα ή περισσότερα φακελάκια τσαγιού και να γράψετε ένα ωραίο μήνυμα. Επιλέξτε όμορφα χρώματα που θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεση του ατόμου που λαμβάνει το δώρο, χρησιμοποιήστε χαρούμενα μοτίβα και λόγια ενθάρρυνσης.

κάρτες tinker τσάντες τσαγιού δέμα οδηγίες συσκευασίας ιδέα

Δεδομένου ότι μια σακούλα τσαγιού δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι υπερβολική, ειδικά το χειμώνα, συνιστούμε να ενσωματώσετε πολλά διαφορετικά είδη τσαγιού ως ωραία κάρτα ή μίνι δώρο με πρωτότυπο τρόπο. Επιλέξτε μόνο τσάι που θα ήθελε το άτομο και συσκευάστε τα δημιουργικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε κάθε πακέτο τσαγιού για μια διάθεση ή να περιγράψετε εν συντομία τι περιέχεται σε αυτό. Σύμφωνα με την αρχή του ακορντεόν, 3, 4 ή περισσότερες σακούλες τσαγιού μπορούν να συσκευαστούν δημιουργικά μεταξύ τους και να δέσουν στο σύνολό τους. Συνδέστε μια μικρή κάρτα στο μπροστινό μέρος με μερικές ωραίες λέξεις.

κάρτες tinker φακελάκια τσαγιού φάκελοι σχεδιαστική ιδέα

Μια άλλη εφευρετική ιδέα είναι να συσκευάσετε τσάι με διαφορετικές γεύσεις για κάθε μέρα της εβδομάδας σε μικροσκοπικούς φακέλους. Κάθε φάκελος πρέπει να σχεδιάζεται σε διαφορετικό χρώμα και να γράφεται με αγάπη. Μπορείτε επίσης να καταλήξετε σε ωραία λόγια και ενθαρρυντικά αποσπάσματα. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο που λαμβάνει το δώρο θα απολαύσει το καθημερινό φλιτζάνι τσάι με καλή διάθεση για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Δημιουργία καρτών με φακελάκια τσαγιού: ιδέες & Εμπνεύσεις από διαφορετικά υλικά

οι κάρτες τσίμπημα κάνουν αστείες ιδέες για φακελάκια τσαγιού

Οι ιδέες για την κατασκευή καρτών με φακελάκια τσαγιού είναι εύκολες και απλές στην εφαρμογή. Τις περισσότερες φορές, μια κάρτα τσαγιού είναι ιδανική για την τελευταία στιγμή εάν δεν έχετε μια ευχετήρια κάρτα. Πάνω απ ‘όλα, απαιτείται δημιουργικότητα και απαιτείται μια σακούλα τσαγιού. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια! Εδώ παρουσιάζουμε δύο χιουμοριστικές ιδέες DIY που σίγουρα δεν χρειάζονται περισσότερο από 5 έως 10 λεπτά για να εφαρμοστούν.

κάρτες τσαντέρ τσάντες τσαγιού αστεία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

κάρτες μπερδεμάτων φτιάξτε φακελάκια τσαγιού μόνοι σας ράβοντας ύφασμα

Υπάρχουν ήδη πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φτιάξετε μια κάρτα με μια τσάντα τσαγιού. Εάν μπορείτε να ράψετε και έχετε μια ραπτομηχανή, αφήστε έξω το χαρτί χειροτεχνίας και τα μοτίβα και συνεχίστε για αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα. Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες σακούλες για μερικά πακέτα τσαγιού από πολύχρωμα υπολείμματα. Χρησιμοποιήστε τη ζιγκ -ζαγκ ραφή, γιατί φαίνεται πιο αποτελεσματική από την ίσια. Τέλος, στερεώστε τις μικρές τσέπες με ένα πιστόλι θερμής κόλλας σε μια πτυσσόμενη κάρτα από στιβαρό χαρτόνι και τελειώσατε.

κάρτες tinker φακελάκια τσαγιού διάφορα είδη τσαγιού

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε έτοιμες σακούλες τσαγιού για να φτιάξετε κάρτες με φακελάκια τσαγιού. Οι τσαγιέρες ορκίζονται στην πραγματικότητα ότι το τσάι υψηλής ποιότητας που παίρνετε σε καλές τσαγιέρες, για παράδειγμα, είναι μόνο χαλαρό. Μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικούς τύπους και να δημιουργήσετε ένα τσάι σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Φτιάξτε μόνοι σας φακελάκια τσαγιού: ιδέες και οδηγίες

κάρτες μπερδεμάτων φτιάξτε σακούλες τσαγιού μόνοι σας οδηγίες

Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε το τσάι χαλαρό στο τσάι και να το συσκευάσετε μόνοι σας. Οι κομπρέσες από επίδεσμο ή φίλτρα καφέ είναι κατάλληλες για αυτό. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε επίδεσμους, βάλτε 3-4 στρώσεις το ένα πάνω στο άλλο, βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού χαλαρό τσάι στο κέντρο και δέστε με ένα νήμα. Τα σπιτικά σακουλάκια τσαγιού από φίλτρα καφέ πρέπει να ράβονται είτε με το χέρι είτε με ραπτομηχανή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δημιουργηθούν πολύ παιχνιδιάρικες σακούλες τσαγιού με τη μορφή σύννεφων, καρδιών κ.λπ.

κάρτες tinker τσάι τσαγιού σχήμα ράψιμο

Διακοσμήστε φακελάκια τσαγιού: φτιάξτε ετικέτες τσαγιού

κάρτες tinker φακελάκια τσαγιού φτιάχνετε μόνοι σας φωτογραφίες polaroid

Μια άλλη πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να σχεδιάσετε διαφορετικά την ετικέτα στο τέλος της χορδής τσαγιού. Εδώ έχουμε απαριθμήσει μερικές δημιουργικές προτάσεις.

κάρτες τσαντάκι φακελάκια τσαγιού φακελάκια τσαγιού διακοσμούν την ημέρα των Χριστουγέννων του Αγίου Βαλεντίνου

Η τέλεια ιδέα δώρου για όσους πίνουν τσάι: Σπιτικό σετ τσαγιού

κάρτες tinker τσάντες τσαγιού δώρο ιδέα συσκευασία τσαγιού

Μια υπέροχη ιδέα για όσους πίνουν τσάι είναι να σχεδιάσουν ένα ολόκληρο σετ τσαγιού ξεχωριστά. Έχουμε ήδη παρουσιάσει μερικές εμπνεύσεις σε αυτήν την ανάρτηση.

κάρτες tinker τσάντες τσάι που πίνουν τσάι ιδέες δώρων τσαγιού