Ιδέες χειροτεχνίας

Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα – 20 υπέροχες ιδέες ανακύκλωσης

Εάν θέλετε να φτιάξετε κάτι κατάλληλο για την περίοδο των Χριστουγέννων, δεν χρειάζεται πάντα να είναι κάτι περίπλοκο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες μαζί με τα παιδιά σας. Υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε έχετε ακόμα την ευκαιρία να αγοράσετε τα απαραίτητα υλικά. Πιο συγκεκριμένα, εννοούμε τα ρολά από χαρτί υγείας που ίσως δεν θεωρούσατε χρήσιμα μέχρι τώρα. Πέρυσι σας δείξαμε πώς να φτιάξετε κράκερ. Σήμερα θα σας δείξουμε ξανά ποια αστεία και, κυρίως, απλά πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με τα ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα. Αλλά τι μπορείτε να μπερδέψετε με ρολά τουαλέτας? Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα είναι παιδικό παιχνίδι, οπότε δοκιμάστε τις παρακάτω χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ιδέες χειροτεχνίας με ρολά από χαρτί υγείας και διακοσμήστε το σπίτι σας για μια γιορτινή περίσταση.

Tinker με ρολά τουαλέτας για χριστουγεννιάτικο στεφάνι-ιδέα-τοίχο-διακόσμηση-νιφάδα χιονιού-αστερίας

Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα – 20 ιδέες χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα

τσίμπημα με ρολά τουαλέτας για χριστουγεννιάτικη χορωδία-τραγουδίστρια-καπέλο-πλέξιμο-ζωγραφική-χαρτόνι

Ο ευκολότερος τρόπος για να μπερδέψετε ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα είναι αν βάψετε τα ρολά. Χρησιμοποιήστε ακρυλικό χρώμα και χρησιμοποιήστε στυλό για να βάψετε πρόσωπα ή άλλα μοτίβα στα ρολά. Στη συνέχεια, μπορείτε να σχεδιάσετε οποιεσδήποτε φιγούρες χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα ή υλικά. Αυτοί οι τραγουδιστές χορωδίας λαμβάνουν, για παράδειγμα, ένα πλεκτό καπέλο, γάντια και βιβλία ύμνου.

Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα – αστείοι τάρανδοι

τσίμπημα με ρολά τουαλέτας για χριστουγεννιάτικο χαρτί-φυσικά υλικά-κοπή-κόλλα-ταράνδους

Αυτός ο τάρανδος είναι χαριτωμένος και πρωτότυπος και δεν θα δυσκολευτείτε να τον φτιάξετε με λουλούδια για τα Χριστούγεννα. Το ρολό τουαλέτας γίνεται μικρότερο και τα πόδια των ταράνδων σχηματίζονται στο κάτω άκρο. Στη συνέχεια, κόψτε τα κέρατα και το πρόσωπο από επιπλέον χαρτόνι (ή άλλο ρολό τουαλέτας) και κολλήστε τα στο πρώτο ρολό. Μην ξεχνάτε τα μάτια και την κόκκινη μύτη του Ρούντολφ.

45 απλές ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για χειροτεχνίες

Βασίλης του Άγιου Βασίλη με διαφορετικά υλικά – 15 υπέροχες ιδέες

DIY ημερολόγιο έλευσης από ρολά τουαλέτας – 7 οδηγίες για χειροτεχνίες με και για παιδιά

Φτιάξτε δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας για τα Χριστούγεννα

μπερδεμένο με ρολά τουαλέτας για χριστουγεννιάτικα λινά-κόκκινα-κόλλα-διακοσμούν-χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν θέλετε να κάνετε το γιορτινό τραπέζι όμορφο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα. Σε αυτό το παράδειγμα, το ρολό ήταν επικολλημένο με λινό και διακοσμημένο με μουσικό χαρτί, χορδή και διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αλλά μπορείτε επίσης να φέρετε τις δικές σας ιδέες. Μια άλλη παραλλαγή είναι να κόψετε μόνο ελαφρώς φαρδύτερους δακτυλίους αντί για ολόκληρο ρολό.

Τσιμπούρι με χαρτόνι για τα Χριστούγεννα

τσίμπημα με ρολά τουαλέτας για χριστουγεννιάτικο έλατο-στρας-διακόσμηση-ακρυλικό χρώμα

Αν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες για τα Χριστούγεννα, αυτά τα όμορφα έλατα μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς. Κατ ‘αρχήν, το ρολό χαρτιού τουαλέτας κόβεται μόνο σε πολλά μέρη και παίρνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε επίσης να σημειώσετε τα σημεία τομής έτσι ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να κάνουν χειροτεχνίες. Εάν κάνετε αυτήν την ιδέα με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στρας ως διακόσμηση.

Φτιάξτε έναν χιονάνθρωπο με βαμβάκι

τσίμπημα με ρολά τουαλέτας για χριστουγεννιάτικο χιονάνθρωπο-καρό-κασκόλ-ύφασμα

Αν θέλετε να τσιμπήσετε ρολά από χαρτί υγείας και να φτιάξετε έναν χιονάνθρωπο, μπορεί να χρειαστείτε μερικά άλλα υλικά εκτός από το ρολό. Βαμβακερό μαλλί και τσόχα δουλεύουν καλά. Χρησιμοποιήστε ένα μαρκαδόρο και googly μάτια για να σχεδιάσετε το πρόσωπο. Τα χέρια μπορούν να γίνουν από οδοντογλυφίδες ή σουβλάκια κεμπάπ.

Χειροτεχνία με ρολά από χαρτί υγείας – Νικόλα από τσόχα

tinker-wc-rolls-christmas-diy-nicholas-feel-clothes-hat-lace-beard

Μπορείτε να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη για τον Άγιο Βασίλη καθώς και για τα Χριστούγεννα. Για να κάνετε αυτή την ιδέα με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα θα χρειαστείτε επίσης τσόχα και δαντέλα. Κόψτε τα μεμονωμένα στοιχεία από την τσόχα. Το μούσι είναι κατασκευασμένο από λευκή δαντέλα. Στη συνέχεια κολλήστε όλα τα στοιχεία στο ρολό της τουαλέτας.

Άγιος Βασίλης στην καμινάδα

tinker-toilet-rolls-christmas-fun-children-chimney-santa-claus-stuck

Αυτή η ιδέα για μπερδέματα με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα είναι επίσης ιδιαίτερα απλή. Σχεδιάστε το σχήμα των ποδιών σε λευκό κατασκευαστικό χαρτί. Στη συνέχεια βάψτε τα κόκκινα (στην περιοχή του παντελονιού) και μαύρα ή καφέ (για τα παπούτσια). Ενδιάμεσα, αφήστε έναν ελεύθερο χώρο για να αντιπροσωπεύσει η γούνα. Κόψτε τα πόδια του Άγιου Βασίλη και κολλήστε τα ανάποδα στο ρολό τουαλέτας σε σχήμα καμινάδας.

Τυλίξτε μικρά δώρα

μπερδεμένος-τουαλέτα-ρολά-χριστουγεννιάτικα-δώρα-συσκευασία-φτιάξε μόνος σου-πτυσσόμενο-χαρτόνι

Αυτή η όμορφη συσκευασία μπορεί να φαίνεται περίπλοκη στην αρχή, αλλά είναι απλούστερη από όσο νομίζετε. Εάν κάνετε αυτήν την ιδέα με λουλούδια για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε μικρότερα δώρα. Εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα ημερολόγιο εμφάνισης με ρολά τουαλέτας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευασία.

Tinker συσκευασία

τσιμπιδάκι-τουαλέτα-ρολά-χριστουγεννιάτικο-κουτί-ιδέα-οδηγίες-μικρά-δώρα-κορδέλες

Τυλίξτε πρώτα το ρολό τουαλέτας με ένα ωραίο κομμάτι χαρτί. Μπορείτε να το κολλήσετε εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια διπλώστε τις εξωτερικές άκρες προς τα μέσα όπως φαίνεται για να σφραγιστεί η συσκευασία. Αυτό το είδος κουτιού μπορεί να το έχετε ξαναδεί. Η ιδέα της χειροτεχνίας με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα μπορεί στη συνέχεια να ολοκληρωθεί με μια όμορφη κορδέλα.

Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας – κουκουβάγια

tinker-wc-rolls-christmas-christmas-tree-διακοσμήσεις-κουκουβάγια-trend-κόλλα

Οι κουκουβάγιες ως μοτίβα είναι πολύ στη μόδα και πιθανότατα τις έχετε ήδη συναντήσει. Αν φτιάχνετε κουκουβάγιες με ρολά για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή άλλους χώρους του σπιτιού. Το σώμα της κουκουβάγιας είναι κονσερβοποιημένο όπως και η παραπάνω συσκευασία. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε το πρόσωπο και το φτέρωμα από στρογγυλά κομμάτια χαρτιού ή άλλα παρόμοια πράγματα.

Χιονάνθρωπος και Άγιος Βασίλης από ρολό χαρτιού τουαλέτας και χαρτί

tinker-wc-rolls-christmas-santa-claus-snowman-απλές-οδηγίες

Φτιάξτε έναν Άγιο Βασίλη εξ ολοκλήρου από χαρτί αν δεν έχετε τσόχα στο σπίτι σας. Και πάλι, προετοιμάστε τα μεμονωμένα στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια απλά κολλήστε στο ρολό αφού τα τυλίξετε με κόκκινο χαρτί. Το ίδιο ισχύει και για τον χιονάνθρωπο. Οι αστείες φιγούρες μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για χαρτοπετσέτες ή να αποθηκεύσουν μπουκέτα αποξηραμένων λουλουδιών.

Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα – ένα πράσινο χριστουγεννιάτικο ξωτικό

tinker-toilet-rolls-christmas-christmas-elf-green-paper-tinkering-ideas

Οι σημαντικοί βοηθοί του Άγιου Βασίλη δεν πρέπει φυσικά να λείπουν την περίοδο των Χριστουγέννων! Μπορείτε να φτιάξετε το καπέλο από χαρτί που πλάθετε σε χοάνη. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε τα ίδια βήματα με τα δύο παραπάνω σχήματα για να φτιάξετε χειροτεχνίες με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, το ρολό δεν είναι τυλιγμένο εντελώς με πράσινο χαρτί εδώ. Το άνω άκρο παραμένει ελεύθερο να σχεδιάσει το πρόσωπο εκεί.

Πρωτότυπα φανάρια

tinker-toilet-rolls-christmas-lanterns-ιδέα-πρωτότυπο-led-ρεσώ-κεριά

Μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπα φανάρια με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα με απλά βήματα. Σχεδιάστε τη σιλουέτα των κεριών στο ρολό και κόψτε τα όπως φαίνεται. Στη συνέχεια βάψτε τα κεριά με ακρυλικά χρώματα και καλύψτε το εσωτερικό των ρολών με αλουμινόχαρτο, το οποίο θα αντανακλά το φως. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τα φανάρια για κεριά LED. Τα πραγματικά ρεσώ θα μπορούσαν να κάψουν το χαρτόνι και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο υπό επίβλεψη.

Αστείο χριστουγεννιάτικο δέντρο

tinker-toilet-rolls-christmas-spiral-diy-paint-bobbles-κόλλα-έλατο-δέντρο-στολίζουν

Ολοκληρώστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας φτιάχνοντας τέτοια μίνι δέντρα με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα. Το ρολό κόβεται σαν σπείρα και στη συνέχεια βάφεται. Μπορείτε επίσης να κάνετε το αντίθετο. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να διακοσμήσετε το έλατο. Χρησιμοποιήστε πομπόν, στρας, κουμπιά ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Έλατο από δαχτυλίδια

τσιμπιδάκι-τουαλέτα-ρολά-χριστουγεννιάτικο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-ιδέα-απλή-διακόσμηση

Εάν κόψετε το ρολό της τουαλέτας σε δαχτυλίδια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διαφορετικά πράγματα. Αυτό συμβαίνει επίσης με αυτό το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι δακτύλιοι πιέζονται ελαφρά και στη συνέχεια τοποθετούνται σε μια βάση. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη διάταξη, κολλήστε τους μεμονωμένους δακτυλίους μεταξύ τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να κολλήσετε το τελικό στέμμα δέντρου σε ρολό χαρτιού.

Αστέρια για μια γιρλάντα

τσιμπιδάκι-τουαλέτα-ρολά-χριστουγεννιάτικα-γιρλάντα-δαχτυλίδια-λουλούδια-φτιάξτε μόνοι σας

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αστέρια από τους ίδιους δακτυλίους, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε σε γιρλάντα με τη βοήθεια ενός κομματιού κορδονιού. Για να κάνετε τη διακόσμηση να φαίνεται πιο γιορτινή, μπορείτε να σχεδιάσετε τα δαχτυλίδια σε χριστουγεννιάτικα χρώματα. Χρυσό, ασημί, λευκό, κόκκινο και πράσινο είναι κατάλληλα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα πιστόλι ζεστής κόλλας για να μπερδέψετε ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα.

Tinker advent ημερολόγια με ρολά τουαλέτας

tinker-wc-rolls-christmas-advent-calendar-simple-crepe-paper-πολύχρωμο

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε δημιουργικά ημερολόγια με ρολά από χαρτί υγείας. Καθορίστε πρώτα το απαιτούμενο μέγεθος του δοχείου και στη συνέχεια κόψτε τα ρολά στο μέγεθος. Αυτά καλύπτονται το καθένα με ένα κομμάτι χαρτί κρέπα, στο οποίο γράφετε τους αριθμούς από το 1 έως το 24, και σφραγίζονται με ένα λαστιχάκι. Κολλήστε τα έτοιμα ρολά σε μια βάση. Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε επίσης να κάνετε δώρα με λουλούδια για τα Χριστούγεννα.

Χειροτεχνία με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα – λευκά ρολά

μπερδεμένος-τουαλέτα-ρολά-χριστουγεννιάτικα-αστεία-χιονάνθρωποι-διακοσμούν-κουνάει τα μάτια

Η κατασκευή χιονάνθρωπων μπορεί να γίνει ευκολότερη εάν χρησιμοποιείτε λευκά ρολά τουαλέτας. Έτσι δεν χρειάζεται να βάψετε τα ρολά ή να τα καλύψετε με λευκό χαρτί. Βρίσκουμε επίσης τις ωτοασπίδες πολύ αστείες. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτήν την ιδέα για μπερδέματα με ρολά τουαλέτας για τα Χριστούγεννα από πομ-πομ και βελούδινο σύρμα.