Ιδέες χειροτεχνίας

Φτιάξτε διακοσμήσεις δέντρων για τα Χριστούγεννα μόνοι σας από λαμπτήρες – 20 ιδέες

διακοσμήσεις δέντρων για χριστουγεννιάτικες λάμπες-ιδέες-διακόσμηση-τσιμπήματα-εύκολα

Οι διακοσμήσεις δέντρων αποτελούν σημαντικό στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Εκτός από τις αγορασμένες χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σπιτικές για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έτσι να χρησιμοποιήσετε ατομικές διακοσμήσεις. Μια μεγάλη ποικιλία υλικών χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση χριστουγεννιάτικων δέντρων. Και αν σας αρέσει να ανακυκλώνετε παλιά πράγματα, σίγουρα θα σας αρέσει η σημερινή ιδέα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως υπέροχους παλιούς λαμπτήρες Διακόσμηση δέντρων για τα Χριστούγεννα σχεδιάζοντάς τα όπως θέλετε εκ των προτέρων. Συγκεντρώσαμε μερικές εμπνεύσεις σε αυτό το άρθρο.

Διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων από γυαλί

διακοσμητικά δέντρων για χριστουγεννιάτικες λάμπες-γυαλί-εμπνεύσεις-πολύχρωμο-μεταλλικό σχέδιο

Οι λαμπτήρες που επιλέγετε για τη διακόσμηση των δέντρων για τα Χριστούγεννα μπορούν επίσης να έχουν οποιοδήποτε σχήμα. Δεν έχει καθόλου σημασία αν χρησιμοποιείτε το κλασικό σχήμα αχλαδιού ή προτιμάτε πιο μοντέρνα. Το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος. Οι καμένες λάμπες μιας παλιάς σειράς φώτων είναι επίσης πολύ δημοφιλείς για τη διακόσμηση δέντρων για τα Χριστούγεννα.

Λαμπτήρες ως στολίδια δέντρων για τα Χριστούγεννα σε ομάδες

διακοσμητικά δέντρων για χριστουγεννιάτικες λάμπες-λάμψη-σχέδιο-ομάδες-φτιάξτε μόνοι σας

Έτσι ώστε οι διακοσμήσεις των δέντρων να φαίνονται ασυνήθιστες για τα Χριστούγεννα, δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνο μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση και σχεδιασμό των λαμπτήρων. Εάν χρησιμοποιείτε μικρούς λαμπτήρες, μπορείτε να τους τραβήξετε την προσοχή κρεμώντας τους σε μικρές ομάδες. Είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν περιττό αριθμό. Το κανονικό κορδόνι ή το νήμα, αλλά και οι ωραίες κορδέλες, είναι κατάλληλα για κρέμασμα.

Φτιάξτε διακοσμήσεις δέντρων μόνοι σας με λάμψη

διακοσμήσεις δέντρων για χριστουγεννιάτικες λάμπες-λάμψη-σχέδιο-πολύχρωμα-χρώματα-νήματα-μενταγιόν

Σως ο απλούστερος αλλά αποτελεσματικός τρόπος σχεδιασμού των λαμπτήρων είναι η χρήση λάμψης σε οποιοδήποτε χρώμα. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τους λαμπτήρες ως στολίδια δέντρων για τα Χριστούγεννα από έξω, για παράδειγμα, ψεκάζοντάς τους με κόλλα ψεκασμού και έπειτα βυθίζοντάς τους σε λάμψη. Απλώς αφαιρέστε την περίσσεια αφού στεγνώσει.

Διακοσμήστε λαμπτήρες από μέσα

διακοσμητικά δέντρων για χριστουγεννιάτικες λάμπες-ασημί-γκλίτερ-κορδέλα-κόκκινα-χρώματα

Μια άλλη παραλλαγή είναι να διορθώσετε τη λάμψη από μέσα όταν σχεδιάζετε διακοσμήσεις δέντρων από λαμπτήρες ως χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να το κάνετε αυτό και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι πιο εύκολο για εσάς. Είτε βάζετε κόλλα στον λαμπτήρα και στρίβετε μέχρι να καλυφθούν όλα τα εσωτερικά με κόλλα. Ρίξτε την περίσσεια κόλλας και ρίξτε αρκετή λάμψη στη λάμπα. Εναλλακτικά, η κόλλα ψεκασμού ή ένα ισχυρό βερνίκι μαλλιών είναι επίσης κατάλληλα. Αφαιρέστε την περίσσεια λάμψης για να τελειώσετε τη διακόσμηση των δέντρων για τα Χριστούγεννα.

Glitter σε διάφορα χρώματα

διακοσμητικά δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-λάμψη-δύο-χρώματα-πράσινο-μπλε-μικρό

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε πολλά χρώματα. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία λίγο πιο περίπλοκο. Σχεδιάστε πρώτα το κάτω μέρος του λαμπτήρα ως διακόσμηση δέντρου για τα Χριστούγεννα. Μόλις στεγνώσει, συνεχίστε με το επόμενο χρώμα. Ακόμα κι αν δεν λειτουργεί την πρώτη φορά, μην τα παρατάτε! Η πρακτική δημιουργεί δασκάλους!

Διακόσμηση με αυτοκόλλητα

διακοσμητικά δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-λευκό-μπλε-νιφάδα χιονιού-γκλίτερ-κόλλα

Είναι ακόμη πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε έτοιμα αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τους λαμπτήρες. Επιλέξτε μοτίβα Χριστουγέννων ή χειμώνα όπως νιφάδες χιονιού. Μπορείτε επίσης να χρωματίσετε τις μελλοντικές διακοσμήσεις δέντρων για τα Χριστούγεννα εκ των προτέρων, προκειμένου να επιτύχετε μια ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση.

Φτιάξτε διακοσμήσεις δέντρων και βάψτε λαμπτήρες

διακοσμητικά δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-μπογιά-χιονάνθρωπος-ιδέα-ύφασμα-διακόσμηση

Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη ποικιλία υλικών για να σχεδιάσετε τους λαμπτήρες και να αποκτήσετε όμορφες ή αστείες πινελιές στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένας λαμπτήρας σε κλασικό σχήμα μπορεί να μετατραπεί τέλεια σε χιονάνθρωπο σε λευκό χρώμα. Αφού στεγνώσει το χρώμα, διακοσμήστε τα στολίδια των δέντρων για τα Χριστούγεννα με πανί, κουμπιά ή άλλα πράγματα.

Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου σε λευκό και ασημί

διακοσμήσεις δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-λευκό-ασημί-χιονάνθρωπος-διακοσμούν το έλατο

Το πλαίσιο μπορεί να κρυφτεί από ένα αυτοσχέδιο καπέλο για την αντίστοιχη φιγούρα. Αλλά μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το ίδιο το καπέλο, όπως έγινε με αυτές τις δύο παραλλαγές για διακοσμήσεις δέντρων. Τα βασικά χρώματα είναι το λευκό και το ασημί με τη μορφή λάμψης. Μπορείτε να κάνετε τέτοιες διακοσμήσεις δέντρων με παιδιά. Τα πιτσιρίκια μπορούν να χρησιμοποιήσουν μαρκαδόρους για να σχεδιάσουν πρόσωπα.

Διακοσμήσεις δέντρων Tinker μόνοι σας

Διακόσμηση δέντρων-Χριστούγεννα-λαμπτήρες-σχέδιο-χρώματα-ακρυλικό-άγγελος-τάρανδος-μοτίβο

Ανάλογα με το πόσο καλά μπορείτε να βάψετε, οποιοδήποτε μοτίβο μπορεί να βαφτεί με χρώμα αφού σχεδιάσετε τον λαμπτήρα με οποιοδήποτε βασικό χρώμα. Εκτός από χιονάνθρωπους και Άγιους Βασίληδες, εδώ είναι κατάλληλοι και άγγελοι, τάρανδοι, αστέρια ή κεριά. Όπως μπορείτε να δείτε, η διακόσμηση των δέντρων για τα Χριστούγεννα μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με το γούστο σας.

Χρησιμοποιήστε το σχήμα του λαμπτήρα

διακοσμήσεις δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-τάρανδο-ιδέα-μπερδεμένο-χρώμα-καπέλο

Το πραγματικό σχήμα του λαμπτήρα είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία προσώπων. Το μόνο που λείπει είναι το σωστό χρώμα. Σε αυτό το παράδειγμα κατασκευής διακοσμήσεων δέντρων για τα Χριστούγεννα, ένας χαριτωμένος τάρανδος χρησιμοποιήθηκε ως μοτίβο. Επιπλέον, προστέθηκε κάλυμμα και κέρατα από χαρτί. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε χρώματα που πέφτουν μεταξύ τους είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι.

Σχεδιάστε τον Άγιο Βασίλη

δέντρο-διακοσμητικά-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-παιδιά-Άγιος Βασίλης-γενειάδα-ζωγραφική

Ο Άγιος Βασίλης είναι ίσως ο πιο κατάλληλος για τους ταράνδους. Μην το ξεχνάτε λοιπόν όταν σχεδιάζετε διακοσμήσεις δέντρων για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να πλέξετε μόνοι σας το καπέλο. Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια κόκκινη κάλτσα που γλιστράτε πάνω στον λαμπτήρα. Επιπλέον, διακοσμήστε τα με μια λευκή κορδέλα και μια νιφάδα χιονιού.

Οδηγίες για διακοσμήσεις δέντρων

διακοσμητικά δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-οδηγίες-εύκολα-κάνε-μόνος-σου-άγιος-Βασίλης-βαφή

Εδώ είναι ένας απλός οδηγός που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη. Πρώτα βάψτε τα περιγράμματα και έπειτα χρωματίστε τα με το κατάλληλο χρώμα. Αυτό μπορεί να γίνει και από παιδιά. Το πλαίσιο έχει κόκκινο χρώμα και με αυτόν τον τρόπο χρησιμεύει επίσης ως καπέλο. Ολοκληρώστε τη διακόσμηση των δέντρων για τα Χριστούγεννα με ένα μπαμπάκι ή βαμβάκι.

Διακοσμήσεις δέντρων σε shabby chic στιλ

διακοσμητικά δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-σπρέι-μπογιά-σχέδια-υφάσματα-δαντέλα-πλέγμα-ασήμι

Η φθαρμένη, παλιά εμφάνιση είναι πολύ δημοφιλής στη διακόσμηση. Και ειδικά τα Χριστούγεννα, δημιουργεί μια κατάλληλη, νοσταλγική ατμόσφαιρα. Δημιουργήστε το μόνοι σας ακολουθώντας τις οδηγίες για το πώς να φτιάξετε διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου από λάμπες. Κολλήστε μια άκρη ή ένα δίχτυ στον λαμπτήρα και ψεκάστε το με ένα σπρέι σε ασήμι. Αφού στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να αφαιρέσετε το ύφασμα. Μην ξεχάσετε να στρώσετε ένα χαλάκι.

Χιονάνθρωπος ως μοτίβο

διακοσμήσεις δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-οδηγίες-χιονάνθρωπος-μαντίλι-τσόχα-πινέλο

Ένας χιονάνθρωπος φτιάχνεται επίσης γρήγορα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, ένα λευκό βασικό χρώμα είναι απαραίτητο για αυτό. Αφήστε τα να στεγνώσουν και προχωρήστε στη ζωγραφική του προσώπου. Το πώς ακριβώς διαμορφώνετε το πρόσωπο είναι δική σας απόφαση. Πάνω μπορείτε να δείτε ένα υπέροχο παράδειγμα που μπορείτε να αντιγράψετε για τη διακόσμηση των δέντρων σας για τα Χριστούγεννα.

Λαμπτήρες ως βάζο

δέντρο-διακοσμητικά-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-βάζο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-μούρο-νερό

Τι θα λέγατε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με φρέσκα λουλούδια ή άλλα στοιχεία; Αυτό απαιτεί βάζα που τροφοδοτούν με λουλούδια ή κλαδιά νερό. Και οι λαμπτήρες είναι πολύ κατάλληλοι. Κάντε μια αρκετά μεγάλη τρύπα στην υποδοχή για να χωρέσουν τα κλαδιά. Γεμίστε τη λάμπα με νερό και τοποθετήστε το κλαδί μέσα. Κλείστε λοιπόν τα στολίδια των δέντρων για τα Χριστούγεννα.

Διακόσμηση για τα Χριστούγεννα με μαργαριτάρια

διακοσμήσεις δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-παιδιά-μαργαριτάρια-γέμιση-ασήμι-χρυσό

Συνδυάστε το glitter με άλλα στοιχεία όπως τα μαργαριτάρια. Ωστόσο, για να φαίνονται και αυτά, το glitter θα πρέπει να επιλέγεται μόνο πολύ διακριτικά. Απλώς βάλτε πολύ λίγο glitter στη λάμπα αφού απλώσετε την κόλλα. Στη συνέχεια, γεμίστε τη διακόσμηση των δέντρων για τα Χριστούγεννα με μαργαριτάρια στο ίδιο ή σε αντίθεση χρώμα.

Βρώσιμη γέμιση

διακοσμήσεις δέντρων-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-ψεκασμοί-δώρο-ψήσιμο-μείγμα-διακόσμηση

Μια τάση είναι να χαρίσετε έτοιμα μείγματα ψησίματος για τα Χριστούγεννα. Εάν έχετε επιλέξει αυτό το είδος δώρου, μπορείτε να προσθέσετε λαμπτήρες γεμάτους με πολύχρωμα ψεκαστικά σε αυτό. Αυτό το πολύχρωμο σχέδιο για τη διακόσμηση των δέντρων για τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο, αλλά δεν πρέπει απαραίτητα να τρώγεται, αλλά μπορεί να κρεμαστεί στο δέντρο κάθε χρόνο.

Άλλα γεμίσματα

δέντρο-διακοσμητικά-χριστουγεννιάτικα-λαμπάκια-γυαλί-θραύσματα-θάλασσα-γέμιση-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-στολίζουν

Βρείτε κάτι για να γεμίσετε τους λαμπτήρες ως στολίδια δέντρων για τα Χριστούγεννα. Είτε πολύτιμοι λίθοι, θραύσματα γυαλιού από την παραλία, μαργαριτάρια, στρας ή κομφετί, όλα είναι κατάλληλα που δεν είναι υγρά και θα μπορούσαν ενδεχομένως να μουχλιάσουν με την πάροδο του χρόνου. Ελάτε με κάτι και σχεδιάστε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή χαρίστε τα έργα σας.