Ιδέες χειροτεχνίας

Φτιάξτε έναν Άγιο Νικόλαο για την Ημέρα του Αγίου Νικολάου – 20 ιδέες διακόσμησης και χειροτεχνίας

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και μοτίβων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χειροτεχνίες για να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων ταυτόχρονα. Μία από τις πιο δημοφιλείς εορταστικές ημέρες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι η Ημέρα του Αγίου Νικολάου, ειδικά με τα παιδιά. Μια πολύ κατάλληλη φιγούρα με την οποία μπορείτε να βάψετε αυτή τη στιγμή είναι ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά και πράγματα για αυτό, όπως θα σας δείξουμε σε αυτό το άρθρο. Είναι επίσης πολύ πρακτικό ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Άγιο Βασίλη ως διακόσμηση καθ ‘όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Μερικές υπέροχες ιδέες με οδηγίες για το πώς Tinker με τον Nicholas συγκεντρώσαμε παρακάτω. Υπάρχουν παραλλαγές τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

nicholas tinker ιδέες-οδηγίες-λαστιχένιες μπότες-κόκκινο-γιορτινό

Ο Άγιος Νικόλαος φτιάχνει χειροτεχνίες από οποιοδήποτε υλικό

nikolaus tinker χαρτί τουαλέτας ρολό-τσόχα-γυαλιά-σύρμα-κουνάει τα μάτια

Μπορείτε να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη από ρολά τουαλέτας με τα παιδιά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν σας αρέσει να κάνετε χειροτεχνίες και συχνά, σίγουρα θα μαζεύετε τα ρολά τουαλέτας σε τακτική βάση. Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να κάνετε έναν αισθητό Άγιο Βασίλη ταυτόχρονα. Για να φτιάξετε τον Άγιο Βασίλη, απλώς καλύψτε το ρολό τουαλέτας με την τσόχα που κόψατε εκ των προτέρων. Μπορείτε να πάρετε ποτήρια γρήγορα και εύκολα με σύρμα που τυλίγετε γύρω από ένα μολύβι για να δημιουργήσετε ομοιόμορφους κύκλους.

Nicholas tinker με παιδιά – απλές χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με οδηγίες

Βασίλης του Άγιου Βασίλη με παιδιά: 13 δημιουργικές ιδέες με υψηλό παράγοντα διασκέδασης

Βασίλης του Άγιου Βασίλη με διαφορετικά υλικά – 15 υπέροχες ιδέες

Νικόλαος από χάρτινο πιάτο

nicholas tinker χάρτινα πιάτα-βάτα-γένια-καπέλο-παιδιά

Κάθε είδος χριστουγεννιάτικης χειροτεχνίας είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά. Παρ ‘όλα αυτά, θα πρέπει να επιλέξετε απλούστερες οδηγίες για τα μικρά, ώστε να μην χάσουν το ενδιαφέρον τους. Τα χάρτινα πιάτα είναι τέλεια ως υλικό γιατί δεν διευκολύνουν τις χειροτεχνίες. Η εσωτερική περιοχή της πλάκας έχει σχεδιαστεί με χρώμα δέρματος. Φτιάξτε τα γένια για τον Άγιο Βασίλη από μπαμπάκια. Στη συνέχεια, πρέπει να φτιάξετε ένα καπέλο Άγιου Βασίλη από χαρτί και στη συνέχεια να προσθέσετε γκουγκλά μάτια και μια κόκκινη φούσκα ως μύτη και το πρόσωπο είναι έτοιμο.

Χειροτεχνία με παιδιά για τα Χριστούγεννα

nicholas tinker triangle-children-ideas-papptelle-beard

Εάν φτιάχνετε Άγιους Βασίληδες με χάρτινα πιάτα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτήν την παραλλαγή. Παίρνετε δύο Άγιους Βασίληδες από ένα πιάτο. Θα φτιάξετε αυτόν τον Άγιο Βασίλη από τρίγωνο από κόκκινο χαρτί. Κολλήστε μισό χάρτινο πιάτο πάνω του και κόψτε το ελαφρά κατά μήκος της εξωτερικής άκρης. Γουγλίτικα μάτια και μια μπομπίνα διαμορφώνουν το πρόσωπο, ενώ το βαμβάκι κοσμεί το καπέλο.

nicholas tinker κόκκινο-χαρτί-πιάτα-εύκολα-παιδιά-φτιάχνουν μόνοι τους

Είναι εύκολο να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη από χαρτί και μαθαίνει στα παιδιά να χρησιμοποιούν ψαλίδι ταυτόχρονα. Και πάλι, χρησιμοποιήστε ένα χάρτινο πιάτο ως βάση για αυτήν την ιδέα. Επιπλέον, κόβετε διάφορα στοιχεία όπως χέρια, χέρια και πόδια, αντίστοιχα, μπότες και ζώνες. Το μούσι είναι κατασκευασμένο από κομμάτια χαρτιού. Μπορείτε να τα παράγετε πολύ γρήγορα με έναν τεμαχιστή χαρτιού.

Φτιάξτε ένα καπέλο Άγιου Βασίλη και διακοσμήστε με αυτό – Εδώ θα βρείτε οδηγίες και ιδέες

Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε ένα σάκο Άγιου Βασίλη από διαφορετικά υλικά – ιδέες & Οδηγίες

6 εμπνεύσεις για μια δημιουργική διακόσμηση cupcake και τούρτας για τα Χριστούγεννα

Ιδέες χειροτεχνίας Nicholas με βελούδινο σύρμα

nicholas-tinker-wood-ball-head-βελούδινο-σύρμα-καπέλο

Άλλες εξαιρετικές ιδέες για την κατασκευή του Άγιου Βασίλη είναι οι φιγούρες που χρησιμοποιείτε για να φτιάξετε βελούδινο σύρμα ή καθαριστικά σωλήνων. Οι παραλλαγές είναι και πάλι πολλές. Το ποιο θα επιλέξετε εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα άλλα υλικά που έχετε στη διάθεσή σας. Το παραπάνω παράδειγμα έχει ένα σώμα από λακαρισμένο ξύλο στο οποίο έχει κολληθεί μια ξύλινη μπάλα για το κεφάλι. Μόνο το καπέλο είναι κατασκευασμένο από βελούδινο σύρμα.

Φτιάξτε αστείες φιγούρες για την Ημέρα του Αγίου Νικολάου

nikolaus-tinker-βελούδινο-σύρμα-σωλήνας-καθαριστής-αστέρι-σχήμα-κόκκινο-χρυσό-πράσινο

Εδώ πάλι το ίδιο το σώμα σχεδιάστηκε με βελούδινο σύρμα. Αυτό παίρνει το σχήμα ενός αστεριού, το οποίο ταιριάζει εξίσου καλά με ένα μοτίβο για την περίοδο των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, μια ξύλινη μπάλα παρέχεται με τελείες για τα μάτια και ένα καπάκι και γενειάδα και στη συνέχεια κολλάται στο σώμα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόκκινο βελούδινο σύρμα για να φτιάξετε πράγματα για τον Άγιο Βασίλη. Με έναν μπεζ ή γκρι τόνο αποκτάτε σκανδιναβική αίσθηση.

Φτιάξτε τον Άγιο Νικόλαο από χαρτόνι

nicholas-tinker-paper-mache-cardboard-cone-paint-face

Μπορείτε να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη από χαρτόνι αν έχετε τέτοιο κώνο. Οι οδηγίες χειροτεχνίας είναι πραγματικά πολύ απλές και μπορούν επομένως να εφαρμοστούν και από παιδιά. Αυτή η διακόσμηση είναι και πάλι μια κάπως πιο πρωτότυπη παραλλαγή που αποκλίνει από την κλασική εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά προσωποποιημένη.

Το χαρτόνι ως υλικό χειροτεχνίας

nicholas-tinker-paint-paint-modern-idea-red-light-blue-white-cone

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έναν τέτοιο Άγιο Βασίλη από χαρτί. Είτε από χαρτόνι είτε από χαρτί, βάψτε πρώτα τον κώνο. Το κόκκινο είναι και πάλι κλασικό, αλλά μπορεί επίσης να αντικατασταθεί από άλλο χρώμα και να συνδυαστεί με άλλα χρώματα. Όταν ζωγραφίζετε, αφήστε ελεύθερο ένα ημικύκλιο για το πρόσωπο, πάνω στο οποίο θα βάψετε δύο σημεία και θα κολλήσετε μια φούσκα. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την άκρη του κώνου με μια μικρή φούσκα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τέτοιους Άγιους Βασίληδες σε υπερμεγέθη.

Οδηγίες για την κατασκευή του Άγιου Βασίλη με το Lego

nicholas-tinker-lego-ιδέα-οδηγίες-απλά-δομικά στοιχεία

Εάν το παιδί σας έχει πολλά δομικά στοιχεία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξετε γιορτινές φιγούρες από αυτά. Και δεδομένου ότι ασχολούμαστε με το θέμα του Άγιου Βασίλη, έχουμε επίσης παραπάνω οδηγίες για εσάς για το πώς να φτιάξετε ένα Lego Santa Claus και ποια δομικά στοιχεία χρειάζεστε για αυτό. Αυτή η ιδέα χειροτεχνίας είναι σίγουρο ότι θα είναι πολύ διασκεδαστική για το παιδί σας.

Άγιοι Βασίληδες φτιαγμένοι από ξυλάκια κανέλας

nicholas-tinker-κανέλα-ξυλάκι-αστείο-ιδέα-διακόσμηση-τρέιλερ

Το άρωμα της κανέλας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και, κυρίως, τυπικό κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Για να το μοιράσετε στα δωμάτια, μπορείτε να φτιάξετε έναν χαριτωμένο Άγιο Βασίλη από ξυλάκια κανέλας και να διανείμετε αυτή τη διακόσμηση στο σπίτι. Στο ένα άκρο των ξυλάκια κανέλας κολλάτε νήματα σε μορφή βρόχου και μπορείτε να κρεμάσετε τα διακοσμητικά όπου θέλετε.

Tinker με φελλούς κρασιού

nicholas tinker κούπα-ιδέα-πραλίνα-κόκκινο-φελλό-diy

Μπορείτε να φτιάξετε έναν τόσο μικρό Άγιο Βασίλη για να διακοσμήσετε δώρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φιγούρα για να διακοσμήσετε πράσινο πεύκου. Θα χρειαστείτε φελλούς, τους μισούς από τους οποίους σχεδιάζετε με κόκκινο χρώμα, καθώς και σοκολάτες που έχουν κόκκινο σχήμα και θυμίζουν καπέλο. Κολλάτε αυτές τις σοκολάτες στον φελλό. Στη συνέχεια ζωγραφίστε στα μάτια και κολλήστε μια μικροσκοπική φούσκα κάτω από τα μάτια ως μύτη και μία στο καπέλο πραλίνας. Η γενειάδα και η γούνα του καπέλου είναι φτιαγμένα με ψιλοκομμένα νήματα.

Σχεδιάστε βάζα με τοιχοποιία

nicholas tinker mason jar-design-color-handprint-costume

Τα βάζα Mason μπορούν να σχεδιαστούν γρήγορα και εύκολα και να μετατραπούν σε ενδιαφέροντα βλέμματα. Για την πρώτη παραλλαγή, εφαρμόζεται πρώτα το βασικό χρώμα και τοποθετείται ένα αποτύπωμα χεριού μόλις στεγνώσει το χρώμα. Στη συνέχεια, το χρησιμοποιείτε για να σχεδιάσετε τον Άγιο Νικόλαο. Μια άλλη παραλλαγή είναι να σχεδιάσετε απλά το βάζο με κτίσματα στα χρώματα της φορεσιάς του Άγιου Βασίλη. Παίρνετε υπέροχα βάζα ή δοχεία για δώρα.

Φτιάξτε Άγιους Βασίληδες από ξύλο

nicholas-tinker-δέντρο-κορμός-κλαδί-ξύλο-ζωγραφική-ομάδα

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν ξύλινο Άγιο Βασίλη χρησιμοποιώντας έναν κορμό δέντρου ή ένα χοντρό κλαδί. Για τις φιγούρες, το πάνω άκρο κόβεται διαγώνια. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη επιφάνεια για να πλαισιώσετε το πρόσωπο. Στη συνέχεια, απλά βάψτε το με κατάλληλα χρώματα. Η γενειάδα μπορεί επίσης να είναι από τσόχα, βαμβάκι ή μαλλί. Αυτή η διακόσμηση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε ομάδες. Εάν φτιάχνετε αυτή τη διακόσμηση του Άγιου Βασίλη, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε πολλές ξύλινες φιγούρες ταυτόχρονα.

Διακοσμήστε το μπουκάλι κρασί ως Άγιος Βασίλης

nicholas-tinker-wine-μπουκάλια-διακοσμούν-καπέλα-baerte

Μπορείτε να φτιάξετε διακοσμήσεις τραπεζιού Nikolaus διακοσμώντας μπουκάλια κρασιού που θα βάλετε στη συνέχεια στο τραπέζι. Η δημιουργία των ιδεών για τον Άγιο Βασίλη είναι επίσης πολύ κατάλληλη ως δώρο για το φεστιβάλ. Μπορείτε να φτιάξετε ένα καπέλο Άγιου Βασίλη από τσόχα, στο οποίο στη συνέχεια συνδέετε απευθείας τη γενειάδα. Μπορείτε να σχεδιάσετε το τελευταίο όπως σας αρέσει. Η μύτη μπορεί να αποτελείται από ένα πομπό, ένα κουμπί ή άλλα πράγματα. Ελάτε με κάτι!

Χρησιμοποιήστε χρώματα δαχτύλων για χειροτεχνίες

nicholas-tinker-kids-fingerprint-painting-christmas-time

Εάν φτιάχνετε έναν Άγιο Βασίλη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βαφές δακτύλων. Αυτά είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά για τα παιδιά. Σχεδιάστε ένα δίχρωμο σε ένα κομμάτι χαρτί και μετά διακοσμήστε το με μερικά δακτυλικά αποτυπώματα. Εναλλακτικά, μπορείτε φυσικά να σχεδιάσετε τον Άγιο Βασίλη εξ ολοκλήρου από δακτυλικά αποτυπώματα. Για να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, σχεδιάστε το με ένα μολύβι ή εκτυπώστε ένα μοτίβο που στη συνέχεια θα “χρωματιστεί” με δακτυλικά αποτυπώματα.

Φτιάξτε όμορφα διακοσμητικά Nikolaus μόνοι σας

nicholas-tinker-στεφάνι-ενήλικες-τσόχα-φελιζόλ-δαχτυλίδια-καρφίτσες

Μια άλλη ιδέα για ενήλικες ή μεγαλύτερα παιδιά είναι αυτό το συμπαθητικό στεφάνι πόρτας που μιμείται έναν Άγιο Βασίλη. Αν θέλετε να φτιάξετε αυτήν την παραλλαγή ενός Άγιου Βασίλη, χρειάζεστε ένα δαχτυλίδι από φελιζόλ, υλικό από τσόχα σε κόκκινο χρώμα και καρφίτσες καθώς και μια αυτοσχέδια ζώνη από χαρτί, τσόχα ή άλλο υλικό. Μπορείτε να δείτε πώς να προχωρήσετε στις οδηγίες.

Tinker Άγιος Βασίλης πρόσωπο

nicholas-tinker-ice-cream-sticks-nicholas-face-wadding-beard-paper-hat

Σίγουρα έχετε δει πολλές ιδέες χειροτεχνίας με ξυλάκια παγωτού. Θα θέλαμε να σας δείξουμε ένα άλλο. Ειδικά σε ένα νοικοκυριό με παιδιά, συνήθως υπάρχει μεγάλος αριθμός μπαστουνιών παγωτού. Εξαιτίας αυτού, τα έργα με αυτό το υλικό είναι ευπρόσδεκτα. Μπορείτε να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη με τα παιδιά, συνδέοντας πολλά ξυλάκια παγωτού μεταξύ τους και στη συνέχεια εξοπλίζοντάς τα με ένα πρόσωπο και ένα καπέλο από χαρτί και μια γενειάδα από βαμβάκι.

Nicholas tinker για ενήλικες – ιδέα για εορταστικά επιδόρπια

nicholas-tinker-dessert-design-original-marshmallows-beard-cupcakes

Σε μια γιορτή όπως ο Άγιος Νικόλαος, το γλυκό δεν πρέπει να λείπει από το βραδινό γλέντι. Θα θέλαμε να σας μυήσουμε στα cupcakes ως ιδέα που σχεδιάζετε ως Άγιος Βασίλης. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες ιδέες σχεδιασμού. Το καπέλο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από γκουμπάστα ενώ φτιάχνετε τα γένια από μικρά marshmallows. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε καλά με λούστρο. Tinker με μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα για τον Άγιο Βασίλη, έτσι δεν είναι?