Ιδέες χειροτεχνίας

Φτιάξτε γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – 21 υπέροχες ιδέες για DIY

Υπάρχουν ορισμένα μοτίβα που συνδέονται αυτόματα με την τύχη και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται συχνά ως τυχερή γοητεία. Αυτά περιλαμβάνουν το τετράφυλλο τριφύλλι, το πέταλο, το γουρουνάκι και το μπακαλιάρο. Και επειδή θέλετε καλή τύχη για το νέο έτος, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας γούρια ή να τα χρησιμοποιήσετε ως δώρα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Επομένως, έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για Κάντε τυχερά γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνθέστε ότι μπορείτε να μιμηθείτε.

Tinker lucky charms για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – το τριφύλλι

καλή τύχη γοητεύει τσίμπημα παραμονή Πρωτοχρονιάς φλις πράσινες αποχρώσεις τριφύλλι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φύλλο τριφυλλιού με διάφορους τρόπους ως τυχερή γοητεία. Αφενός μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό, αφετέρου μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας από διαφορετικά πράγματα. Ρίξτε μια ματιά, για παράδειγμα, στην ακόλουθη ιδέα για DIY τυχερά γούρια.

Αυτά τα όμορφα τριφύλλια γίνονται εύκολα από τσόχα ή φλις. Μπορείτε να κολλήσετε ένα μαργαριτάρι στη μέση, το οποίο θα δώσει σε κάθε φύλλο τριφύλλι μια όμορφη εμφάνιση. Ακολουθούν μερικές οδηγίες εικόνας για να φτιάξετε τυχερά γούρια:

Φτιάξτε τυχερά γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – κόψτε και ράψτε

τυχερά γούρια tinker παραμονή πρωτοχρονιάς fleece diy πράσινες αποχρώσεις ράβω

Κόψτε τέσσερα φύλλα σε σχήμα καρδιάς από δύο αποχρώσεις του πράσινου. Εάν έχετε γροθιά, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για βοήθεια. Βάλτε την πιο ανοιχτή απόχρωση πάνω από την πιο σκούρα και ράψτε και τα τέσσερα φύλλα μαζί.

Προσθέστε το μαργαριτάρι στην τυχερή γοητεία

τυχερή γοητεία tinker πρωτοχρονιάτικη ιδέα shamrock pearl deco λευκό

Το τελευταίο βήμα για να φτιάξετε μια τυχερή γοητεία για το νέο έτος είναι να κολλήσετε το μαργαριτάρι στο κέντρο του τριφύλλι. Το Superglue είναι κατάλληλο για αυτό, αλλά και πιστόλι θερμής κόλλας.

Παρασκευή μανιταριών: 3 DIY έργα για το σπίτι και τον κήπο

Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι κάνουν χειροτεχνίες με παιδιά για να στολίσουν για τα Χριστούγεννα

Βελονάκι amigurumi – φτιάξτε μόνοι σας χαριτωμένες φιγούρες και βελονάκι

Μπερδεύοντας με πομπόν και βελούδινο σύρμα

Tinker lucky charms για παραμονή Πρωτοχρονιάς κλιπ τριφύλλι bobbles βελούδινο σύρμα πράσινο

Αυτή η ιδέα είναι εξίσου εύκολο να τσακιστείς. Κολλήστε τέσσερα εξίσου μικρά, πράσινα πομπόν σε μικρά κλιπ. Τέλος, προσθέστε πράσινο βελούδινο σύρμα που θα χρησιμεύσει ως στέλεχος. Λυγίστε το άκρο του σύρματος σε μια σπείρα. Τελειώσατε με την τυχερή γοητεία.

Αποξηραμένο φύλλο τριφυλλιού ως τυχερή γοητεία

τυχερή γοητεία tinker πρωτοχρονιάτικο φυλαχτό φτιάξτε τον εαυτό σας μεγεθυντικό φακό τριφύλλι ραβδί χαρτί

Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη τυχερή γοητεία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από ένα μενταγιόν cabochon. Αυτά είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο σε καλή τιμή. Εκτός από αυτό, θα χρειαστείτε ένα πραγματικό τριφύλλι και χαρτί από ένα βιβλίο. Για το σκοπό αυτό μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν χαρτιά σημειώσεων ή απόσπασμα από ένα λεξικό με τη λέξη τύχη. Μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο πώς ακριβώς κατασκευάζονται τα κοσμήματα cabochon.

Toadstools ως τυχερή γοητεία

τυχερή γοητεία tinker παραμονή Πρωτοχρονιάς τσόχα μύγα agaric tinkering ιδέα κόκκινο λευκό

Όπως το τριφύλλι, μπορείτε να φτιάξετε μανιτάρια από τσόχα. Για να φτιάξετε μια τυχερή γοητεία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τη μορφή σκαμπό φρυδάκι, χρειάζεστε κόκκινη και άσπρη τσόχα.

Φτιάξτε ένα φρύνο με ξύλο

τυχερή γοητεία tinker πρωτοχρονιάτικο ξύλο toadstool κόκκινα λευκά σημεία τρέιλερ

Εάν είστε καλοί στο ξύλο, μπορείτε φυσικά να φτιάξετε μανιτάρια πάνω του. Τέλος, βάψτε το καπέλο κόκκινο και μετά προσθέστε λευκές κουκίδες.

Γρήγορα δημιουργημένα τυχερά γούρια κατασκευασμένα από φυσικά υλικά

τυχερή γοητεία tinker Πρωτοχρονιάτικα βελανίδια πετούν agaric ιδέα diy

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα φυσικά υλικά όταν φτιάχνετε μανιτάρια ως γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τι θα λέγατε για αυτήν την απλή ιδέα φτιαγμένη από βελανίδια, για παράδειγμα?

Μαστίχος με πέταλα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

τυχερή γοητεία tinker παραμονή Πρωτοχρονιάς πέταλο ντεκό ιδέα σταυρός διακοσμητικός τοίχος

Τα πέταλα είναι επίσης ένα πραγματικό κλασικό όταν πρόκειται για τυχερές γοητείες. Χρησιμοποιήστε τα παπούτσια για να κάνετε ενδιαφέρουσες και τυχερές διακοσμήσεις. Εάν δεν έχετε κανέναν τρόπο να αποκτήσετε πραγματικά, μπορείτε να σχεδιάσετε μερικά μόνοι σας.

τυχερή γοητεία tinker παραμονή πρωτοχρονιάς αποτύπωση deco ιδέα πέταλο άλογο μοντελοποίηση πηλό πηλό

Χρησιμοποιήστε, για παράδειγμα, πηλό μοντελοποίησης που στεγνώνει με αέρα. Σε αυτό μπορείτε να κάνετε μια καλή εντύπωση ενός μικρού πέταλου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση.

τυχερή γοητεία tinker πρωτοχρονιάτικη αλυσίδα diy τρέιλερ πηλό αποτύπωμα πέταλο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αποτύπωμα στον πηλό ως κρεμαστό κόσμημα για μια αλυσίδα. Αυτό μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλες τυχερές γοητείες και έτσι να αντιπροσωπεύει μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

τυχερή γοητεία tinker παραμονή Πρωτοχρονιάς σχήμα σιλικόνης μόλυβδο πέταλο πέταλο

Δεδομένου ότι ο μόλυβδος χύνεται συχνά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτή η ιδέα είναι επίσης ιδανική για να φτιάξετε τυχερές γοητείες. Πάρτε ένα καλούπι σιλικόνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε όσα πέταλα θέλετε.

τυχερή γοητεία tinker για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όνειρο catcher ιδέα καθαρό νήμα διακόσμηση τοίχου

Εκπληκτικά, τα πραγματικά πέταλα μπορούν να διακοσμηθούν με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Αν θέλετε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη συλλογή ονείρων, μπορείτε να επιλέξετε και να δοκιμάσετε αυτήν την τυχερή γοητεία.

τυχερή γοητεία tinker παραμονή Πρωτοχρονιάς vintage ιδέα καρδιά νήματα ντεκό

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια τόσο τυχερή γοητεία για το σπίτι από τρία πέταλα. Έχει σχήμα καρδιάς. Ωστόσο, ένα από τα πέταλα πρέπει να κοπεί στη μέση. Για να κόψετε το μέταλλο, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ένα έμπειρο άτομο.

τυχερή γοητεία tinker πρωτοχρονιάτικο ξύλο πέταλο ιδέα καρδιά διάτρητη

Και εδώ έχετε μια άλλη ιδέα για πρωτότυπα ξύλινα τυχερά γούρια. Αρκετά ψεύτικα πέταλα μπορούν να κατασκευαστούν από αυτό το υλικό και να στολίσουν διαφορετικούς χώρους του σπιτιού. Αντί για τις τυπικές στρογγυλές ή τετράγωνες τρύπες, μπορείτε επίσης να κάνετε αυτές σε σχήμα καρδιάς.

Χρησιμοποιήστε το γουρουνάκι ως τυχερό γούρι

τυχερά γούρια tinker για παραμονή Πρωτοχρονιάς γουρούνι πηλό ιδέα φιγούρα διακόσμηση

Πρώτα απ ‘όλα, ας σας παρουσιάσουμε μια ιδέα για να φτιάξετε τυχερά γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από πηλό μοντελοποίησης. Μια μεγάλη ποικιλία από φιγούρες μπορεί να κοντραριστεί με πηλό. Ένα γουρούνι επίσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το παράδειγμα ως πρότυπο.

τυχερή γοητεία tinker παραμονή πρωτοχρονιάς μοντελοποίηση πήλινα γουρούνια νύφη γαμπρός αστεία φιγούρα

Εδώ έχετε μια άλλη ιδέα για ένα ζευγάρι γουρούνια φτιαγμένα από πηλό μοντελοποίησης. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πλήθους. Απλώς δοκιμάστε διαφορετικά για να δείτε ποια σας αρέσει περισσότερο.

Tinker lucky charms για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ιδέα πλεξίματος ροζ τυχερού χοίρου

Αν μπορείτε να πλέξετε, αυτή η παραλλαγή για να φτιάξετε τυχερά γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για εσάς. Μπορείτε να πλέξετε χαριτωμένα γουρούνια από ροζ νήματα, τα οποία είναι κατάλληλα τόσο ως διακοσμητικά τραπεζιού όσο και ως μπρελόκ.

τυχερή γοητεία tinker παραμονή Πρωτοχρονιάς βελονάκι γουρουνάκι ροζ τρέιλερ

Μια παρόμοια παραλλαγή είναι αυτή, αλλά στην οποία το γουρούνι είναι βελονάκι. Ο ενσωματωμένος μικρός βρόχος καθιστά τη σύνδεση της τυχερής γοητείας ιδιαίτερα εύκολη. Το παράδειγμα της κατασκευής τυχερών γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θυμίζει κουμπαρά.

τυχερή γοητεία tinker παραμονή Πρωτοχρονιάς marzipan χοίροι ροζ στολίδι επιδόρπιο

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε ένα μαγειρικό παράδειγμα για να κάνετε τυχερά γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα τυχερά γουρούνια από αμυγδαλωτό. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν τόσο για κατανάλωση όσο και μόνο για διακόσμηση. Δεν θα βρείτε μια μεγάλη ιδέα δώρου?

Tinker lucky charms για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βασικό δαχτυλίδι με τριφύλλι αποξηραμένο

Tinker lucky charms: Φτιάξτε ιδέες μόνοι σας με παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου

Φτιάξτε τυχερά γούρια με παιδιά. Κόψτε ένα τριφύλλι από τσόχα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα τυχερά γούρια με τα παιδιά! Σας προσφέρουμε μερικές ιδέες DIY που εγγυώνται διασκέδαση χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους. Η πρώτη ιδέα είναι για πολύχρωμους σελιδοδείκτες από τσόχα και ξύλινα ραβδιά. Δημιουργούν μια χαρούμενη διάθεση και είναι ένα καλό δώρο για τους παππούδες. Οι οδηγίες είναι εξαιρετικά απλές, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να χειριστούν το έργο χειροτεχνίας χωρίς προβλήματα. Χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά: ξύλινα ραβδιά, χάρτινο μοτίβο τριφύλλι, πράσινο γρασίδι και σκούρο πράσινο τσόχα, γκουγκλά μάτια, μικρού μεγέθους πομπόν, καθαριστικό σωλήνων, κορδέλα οργάντζα, στυλό τσόχας, ψαλίδι, κόλλα.

Φτιάξτε τυχερά γούρια με παιδιά. Κόψτε ένα τριφύλλι από τσόχα. Οδηγίες για παιδιά στο δημοτικό σχολείο

Έτσι φτιάχνονται οι σελιδοδείκτες: Σχεδιάστε ένα τριφύλλι σε λευκό χαρτόνι και κόψτε το. Τοποθετήστε πολλά φύλλα τσόχας το ένα πάνω στο άλλο και χρησιμοποιήστε το φύλλο τριφυλλιού ως πρότυπο. Στη συνέχεια κόψτε ένα φύλλο τριφυλλιού από κάθε πιάτο. Κολλήστε τα googly μάτια σε αυτό, κόψτε τα καθαριστικά σωλήνων στο μέγεθος και βγάλτε το στόμα από αυτά. Κολλήστε τα μίνι πομπόν στο “κέντρο του προσώπου” ως μύτη. Στη συνέχεια, στερεώστε το φύλλο τριφυλλιού σε ένα ξύλινο ραβδί και διακοσμήστε το με τη διακοσμητική κορδέλα.

Tinker piggy για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: τυχερή γοητεία – μενταγιόν

Το γουρουνάκι της Πρωτοχρονιάς φτιάξτε τις δικές σας ξύλινες κρεμάστρες

Το επόμενο χαριτωμένο μενταγιόν από ξύλο και χαρτί είναι εγγυημένο ότι θα σας βάλει σε καλή διάθεση στο γιορτινό τραπέζι. Χρειάζεστε: ένα μεγάλο στρογγυλό και ένα μικρότερο ωοειδές πιατάκι για ένα φλιτζάνι τσαγιού από ξύλο, γκουγκλά μάτια, ροζ χαρτόνι, δύο κόκκινα στρας με σχήμα σταγόνας, χαρτί, κορδόνι σε χρυσό, ροζ, χρυσό και κόκκινο χρώμα. Αρχικά, τρίψτε τις άκρες του μεγαλύτερου στρογγυλού καζανάκι. Αφαιρέστε απαλά τη σκόνη και εφαρμόστε ροζ χρώμα σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια. Κόψτε τα αυτιά από ροζ χαρτόνι και κολλήστε τα στο ξύλινο σουβέρ. Επίσης βάψτε το μικρότερο τουρνουά ροζ και αφήστε το να στεγνώσει στην άκρη. Στη συνέχεια κολλήστε τα δύο σουβέρ μαζί. Βάψτε το στόμα με κόκκινο χρώμα, στερεώστε τα στρας και κολλήστε τα γκουγκλά μάτια. Βουτήξτε τις άκρες των δαχτύλων σας σε χρυσό χρώμα και τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στα σουβέρ. Τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το κορδόνι και να το κολλήσετε στο σουβέρ.

Ιδέες για τυχερή γοητεία: Φτιάξτε γουρουνάκι μόνοι σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τα γουρούνια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φτιάχνουν χειροτεχνήματα από πέτρες του ποταμού, ζωγραφίζουν ιδέες για τυχερές γοητείες που κάνετε μόνοι σας

Η επόμενη ιδέα είναι πολύ εύκολη και είναι εξαιρετική για παιδιά στο δημοτικό σχολείο. Χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά: πέτρες ποταμού, ένα ροζ μαξιλάρι τσόχας ή ροζ τσόχα που περίσσεψε, γκουγκλά μάτια και ένα μαύρο στυλό. Πρώτα βάψτε τις πέτρες του ποταμού ροζ, στη συνέχεια κόψτε τρεις λεπτομέρειες από την τσόχα που περίσσεψε: μία για τη μύτη και δύο για τα αυτιά. Κολλήστε τα googly μάτια μόλις στεγνώσει τελείως το χρώμα. Το γουρουνάκι είναι έτοιμο. Εάν σχεδιάζετε ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να φτιάξετε ένα γουρούνι για κάθε καλεσμένο και να το τοποθετήσετε στο πιάτο του ως κάρτα θέσης.

Φτιάξτε τυχερά γούρια από πηλό μοντελοποίησης

Οι τυχερές γοητείες κάνουν ιδέες με μοντελοποίηση πηλού με παιδιά στο δημοτικό σχολείο

Οι χειροτεχνίες είναι διασκεδαστικές για μικρούς και μεγάλους! Έτσι, αν έχετε πηλό μοντελοποίησης που σκληραίνει στον αέρα, μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμες καρφίτσες με τα παιδιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καρφίτσες με αυτοκόλλητη επιφάνεια από το κατάστημα χειροτεχνίας και ετικέτες. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας τις ετικέτες από χαρτόνι και να τις γράψετε με κραγιόνια. Μπορείτε επίσης να βρείτε πρότυπα στο διαδίκτυο, να τα κατεβάσετε και να τα εκτυπώσετε σε χαρτόνι.

Φτιάξτε ιδέες για τυχερές γοητείες με παιδιά από πηλό μοντελοποίησης

Έτσι φτιάχνονται οι τυχερές γοητείες: Ζυμώστε πρώτα ένα κομμάτι πηλού μοντελοποίησης μέχρι να είναι εύπλαστο και πιέστε το στο τραπέζι. Στη συνέχεια, κόψτε οποιαδήποτε σχήματα με ένα κοφτερό μαχαίρι (πέταλα, τριφύλλια, καρδιές, ουράνια τόξα, γουρούνια κλπ. Αφήστε τις τελειωμένες φιγούρες να σκληρύνουν εντελώς. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε στη συνέχεια να χρωματίσετε τον πηλό μοντελοποίησης με ακρυλικά χρώματα. Στη συνέχεια, κολλήστε τις καρφίτσες πάνω σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστόλι κόλλας ή να επενδύσετε σε καρφίτσες με αυτοκόλλητη επιφάνεια για αυτό το σκοπό και στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τις ετικέτες!

Φτιάξτε μόνοι σας τυχερές γοητείες: Έτσι μπορείτε να φτιάξετε ένα φύλλο τριφυλλιού από ταινία washi με τα παιδιά

Κάντε τυχερές γοητείες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου. Κάντε μασάζ μόνοι σας από ταινία washi

Θα θέλατε να κάνετε μια τυχερή γοητεία μόνοι σας; Έκπληξη οικογένειας και φίλων με έντονα χρώματα φύλλα τριφυλλιού. Αυτή η ιδέα χειροτεχνίας είναι κατάλληλη ακόμη και για παιδιά στο νηπιαγωγείο. Χρειάζεστε κορδόνι, πρότυπο φύλλου τριφυλλιού και ταινίες washi σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Βασικά, όσο πιο πολύχρωμα, τόσο το καλύτερο. Το πολύχρωμο μενταγιόν είναι εγγυημένο ότι θα προσελκύσει την προσοχή των επισκεπτών και μπορεί να κρεμαστεί στην μπροστινή πόρτα καθώς και να τοποθετηθεί στο τραπέζι μαζί με άλλες εορταστικές διακοσμήσεις.

Οι τυχερές γοητείες της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φτιάχνουν τριφύλλια από κασέτα με παιδιά

Έτσι φτιάχνεται το κρεμαστό κόσμημα: Κόψτε πρώτα ένα φύλλο τριφυλλιού από λευκό χαρτόνι. Στη συνέχεια, βάλτε το τριφύλλι στο τραπέζι και καλύψτε το με ταινία washi. Αφήστε τα παιδιά να βοηθήσουν με την κόλλα. Στη συνέχεια, ανοίξτε μια τρύπα και περάστε το κορδόνι ή μια λεπτή κορδέλα μέσα από αυτό. Το στολίδι τριφύλλι τελείωσε. Εάν είστε εμπνευσμένοι από αυτήν την ιδέα χειροτεχνίας, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα τριφύλλι τριφύλλι αντί για ένα τετράφυλλο τριφύλλι. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Άγιος Πάτρικ εικονογράφησε πρώτα πώς ο Ιησούς Χριστός, ο Ουράνιος Πατέρας και το Άγιο Πνεύμα σχημάτισαν τη θεότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τριφύλλι τριφύλλι ήταν μια τυχερή γοητεία στην Ιρλανδία εδώ και αιώνες.

Φτιάξτε τυχερά γούρια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με παιδιά

Κάντε τυχερές γοητείες με παιδιά δημοτικό σχολείο διακοσμήστε το προσωπικό της νεράιδας με φύλλα τριφυλλιού από χαρτί

Άλλα γοητευτικά τυχερά γούρια μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από χαρτί. Η μικρή πριγκίπισσα σίγουρα θα είναι ευτυχισμένη αν έχει ένα ραβδί νεράιδας για καλή τύχη. Για το σκοπό αυτό χρειάζεστε ξύλινα μπαστούνια μήκους 20 εκατοστών, χρυσό σπρέι, χαρτόνι glitter σε πράσινο γρασίδι, αντίκες χρυσά νομίσματα από το κατάστημα χειροτεχνίας και διακοσμητικές κορδέλες σε χρυσό, κίτρινο και πράσινο χρώμα. Έτσι φτιάχνεται η τυχερή γοητεία: Κόψτε τα τριφύλλια από το πράσινο λαμπερό χαρτόνι. Spεκάστε τα ξύλινα μπαστούνια με χρυσό χρώμα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη ζεστή κόλλα για να στερεώσετε ένα φύλλο τριφυλλιού σε ένα ξύλινο ραβδί. Αν θέλετε, μπορείτε να ντύσετε το φύλλο τριφυλλιού με κόλλα και να το διακοσμήσετε με τις διακοσμητικές κορδέλες.

Tinker Πρωτοχρονιά τυχερά γούρια: Chocolate Goldtaller σε ποτήρι και ουράνιο τόξο από χαρτί στο καπάκι 

Τυχερά γούρια της Πρωτοχρονιάς Κόψτε ένα ουράνιο τόξο από χαρτί, κολλήστε το στο ποτήρι και γεμίστε το με χρυσά νομίσματα σοκολάτας

Ιδέες για τυχερή γοητεία: οι ξύλινοι σελιδοδείκτες σχηματίζουν μια γιρλάντα “τύχης”

Φτιάξτε μόνοι σας ιδέες γούρι. Φτιάξτε σελιδοδείκτες από ξύλο

Κάντε μόνοι σας τυχερές γοητείες: οργανώστε τετράφυλλα τριφύλλια από χαρτόνι σε πήλινο κάδο

Φτιάξτε τυχερές γοητείες από ιδέες για χαρτί για παιδιά