Ιδέες χειροτεχνίας

Ανοίξτε όταν γράφετε μόνοι σας γράμματα – 22 δημιουργικά θέματα και ιδέες

Ανοίξτε όταν γράμματα-έκπληξη-δώρο-ιδέα-περιεχόμενο

Αν ψάχνετε για δημιουργικές ιδέες δώρων ή θέλετε να δώσετε σε κάποιον ιδιαίτερη προσοχή Ανοίξτε όταν γράμματα ένας υπέροχος τρόπος να εκπλήξεις κάποιον. Ειδικά αν ζείτε μακριά ο ένας από τον άλλον ή απλώς δεν έχετε πολύ χρόνο ο ένας για τον άλλον, το δώρο θα εκτιμηθεί σωστά. Γιατί κάθε γράμμα είναι μια μικρή υπενθύμιση ότι υπάρχει κάποιος που σας συμπαθεί.

Τι είναι ανοιχτό όταν γράμματα?

Ανοίξτε όταν γράμματα-ιδέα δώρου

Ανοίξτε όταν η Briefe πρόκειται να γράψει οποιοδήποτε αριθμό μικρών γραμμάτων για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτά μπορούν να ανοίξουν μόνο εάν η κατάσταση στο φάκελο φτάσει στον παραλήπτη. Αυτό το προσωπικά σχεδιασμένο δώρο φέρνει πολλή χαρά, ειδικά σε δύσκολες στιγμές, αλλά και όταν απλά δεν μπορείτε να είστε εκεί.

Άνοιγμα όταν γράμματα: ιδέα δημιουργικού δώρου για φίλο / φίλη

Ανοίξτε όταν γράμματα-φτιάξτε τον εαυτό σας-δημιουργικές-ιδέες

Τα γράμματα “Άνοιξε με αν” μπορούν να δοθούν στον καλύτερό σου φίλο, στα γενέθλια της μαμάς, της αδερφής ή του μπαμπά σου, αλλά και στην επέτειο με τον σύντροφό σου ή ως ρομαντική έκπληξη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δεν κοστίζει πολύ.

Δημιουργικό δώρο για τον καλύτερο φίλο – 23 πρωτότυπες ιδέες για να φτιάξετε τον εαυτό σας

Κουτί δώρου για φίλη – 40 υπέροχες και δημιουργικές ιδέες και εμπνεύσεις!

40 αποσπάσματα για ρητά φιλίας και φιλίας για τους καλύτερους φίλους

Ανοίξτε όταν τα γράμματα διευκολύνονται

Ανοίξτε όταν γράμματα-ιδέες-περιεχόμενο-φίλος-διακοσμούν

Μικρά δώρα, μηνύματα, εικόνες και δώρα μπορούν να προστεθούν στους φακέλους. Ο ακριβής αριθμός γραμμάτων μπορεί να επιλεγεί μεμονωμένα, αλλά θα ήταν καλό αν ο παραλήπτης λάβει τουλάχιστον 10. Στο τέλος, το όλο πράγμα συσκευάζεται όμορφα ή χαρίζεται σε ένα κουτί δώρου. Σύντομα θα αποκαλύψουμε πώς να τα κάνετε όλα αυτά μόνοι σας, καθώς και δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού και συμβουλές χειροτεχνίας.

Ανοίξτε όταν γράφετε γράμματα μόνοι σας – έτσι λειτουργεί!

Ανοίξτε όταν γράμματα-do-it-yourself-tinker-ideas

Ανάλογα με το σε ποιο άτομο προορίζεται το άνοιγμα όταν προορίζονται γράμματα, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για τη δημιουργία μιας ωραίας έκπληξης. Για τον σύντροφο μπορείτε φυσικά να το διατυπώσετε ως ένα γράμμα αγάπης: “10 (0) λόγοι για τους οποίους σ ‘αγαπώ” ή “Οι καλύτερες στιγμές στη σχέση”. Για φίλους και συγγενείς μπορείτε να εργαστείτε σε αστεία πράγματα, καθώς και όμορφες εικόνες που σας υπενθυμίζουν τον καλό χρόνο μαζί ή μελλοντικά έργα και ταξίδια μαζί.

Ανοίξτε όταν γράμματα – DIY ιδέα δώρου

Ανοίξτε όταν γράμματα-φτιάξτε τις δικές σας ιδέες-δημιουργικά

Ο σχεδιασμός των φακέλων είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορείτε να τα σχεδιάσετε όλα πολύ διαφορετικά ή απλά να τα επισημάνετε με έναν πρωτότυπο τρόπο. Αυτό που υπάρχει στο φάκελο μπορεί να γραφτεί στα Αγγλικά ή στα Γερμανικά: “Άνοιγμα όταν …” ή “Άνοιξε με όταν …”. Προσθέστε μια σύντομη περιγραφή της κατάστασης. Σε καταστήματα χόμπι και στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλοί όμορφοι φάκελοι ή μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, θα σας δείξουμε επίσης πώς να το κάνετε. Δεν υπάρχει καμία ενιαία οδηγία ή ακριβής διαδικασία για αυτό, αλλά έχετε μεγάλη ελευθερία σχεδιασμού και μπορείτε να σχεδιάσετε το δώρο ξεχωριστά. Ωστόσο, μπορείτε να συλλέξετε ωραία παραδείγματα και κάποια έμπνευση από τις ιδέες μας.

Άνοιγμα όταν γράμματα – Πόσα?

Ανοίξτε όταν γράμματα-make-yourself-content-text

Τι μπορείτε όμως να γράψετε με τόσα γράμματα; Εδώ πρέπει να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και να σκεφτείτε εν συντομία την κατάσταση στην οποία πρέπει να ακούσετε κάτι θετικό. Τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ωραίο χαρτικό, έτσι ώστε το όλο πράγμα να φαίνεται όμορφο και πραγματικά προσωπικό. Φυσικά, επιλέγετε μόνοι σας τον ακριβή αριθμό γραμμάτων. Ωστόσο, προσπαθήστε να σκεφτείτε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά. Έτσι, ο παραλήπτης μπορεί να το περιμένει περισσότερο.

Ανοίξτε όταν ο αριθμός πρότυπου γράμματος 1.

Ανοιχτά-όταν-γράμματα-κάνε-μόνος-πρώτα

Το πρώτο και το τελευταίο γράμμα πρέπει να διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα, π.χ.: “Ανοίξτε όταν … πήρατε το δώρο μου” ή απλά “Διαβάστε πρώτα”. Στο πρώτο, γράφετε μια εξήγηση για το πώς πρέπει να προχωρήσει το άτομο και γιατί επιλέξατε το Open όταν ο Briefe. Μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε μερικούς κανόνες:

 1. Ανοίξτε μόνο εάν ισχύει ο τίτλος.
 2. Επιτρέπεται να ανοίγετε το πολύ δύο γράμματα την εβδομάδα.
 3. Καμία αναζήτηση στα γράμματα.

Το τελευταίο άνοιγμα όταν σύντομη

ανοιχτή-όταν-γράμματα-κάνε τον εαυτό σου-τελευταία-ιδέα

Στο τελευταίο γράμμα είναι πάντα ωραίο να γράφεις ένα πραγματικό γράμμα. Μια σελίδα είναι συνήθως αρκετή, αλλά μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Σε αυτό μπορείτε να γράψετε λίγα συγχαρητήρια για την ανάγνωση όλων των γραμμάτων και να υπενθυμίσετε για άλλη μια φορά στο άτομο πόσο τα αγαπάτε. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το τι πρέπει να γράψετε και συμπληρώστε τα υπόλοιπα γράμματα:

Ανοιχτή επιστολή όταν..

 • είσαι μοναχικός ή θλιμμένος – ένα κείμενο με υπέροχα λόγια ή ρήσεις για να σε φτιάξει το κέφι, μια πραλίνα σοκολάτας
 • είστε ευχαριστημένοι – κομφετί και μια σημείωση, έτσι ώστε ο παραλήπτης να μπορεί να περιγράψει εν συντομία αυτό που τον έκανε ευτυχισμένο
 • αισθάνεστε άρρωστοι – φακελάκια τσαγιού από το αγαπημένο σας τσάι, τικ τακ ως υποκατάστατο φαρμάκων
 •  μου λείπεις – μικρή εικόνα μαζί και ένα ωραίο γράμμα στο πίσω μέρος

Ανοίξτε όταν γράμματα σε μεγάλους φακέλους

ανοιχτό-όταν-γράμματα-φάκελος-δημιουργικά-σχεδιασμός-diy

 • βαριέστε – χάρτινα παζλ, sudoku,
 • σου λείπει το καλοκαίρι – κουπόνι για σολάριουμ
 • χρειάζεστε χρήματα – ένα λογαριασμό
 • σε πονάει – ένα band -aid
 • αισθάνεστε παλιά – ένα πακέτο μάσκας αντι -φαλάτα
 • νιώθεις μόνος – φουσκωτό μαξιλάρι
 • θέλετε να είστε εναντίον ενός παιδιού – ένα μικρό κομμάτι περιτυλίγματος φυσαλίδων
 • είναι τα γενέθλιά σου – κάρτα γενεθλίων
 • ξεχάσατε πότε είναι η επέτειός μας – κοινή φωτογραφία με την ακριβή ημερομηνία στο πίσω μέρος
 • είστε κουρασμένοι – φακελάκια στιγμιαίου καφέ ή σκόνη γκουαρανά

Ανοίξτε όταν γράμματα – εξατομικεύστε το φάκελο

ανοιχτές-όταν-γράμματα-διακοσμούν φακέλους-δημιουργικές-ιδέες

Ανοιχτή επιστολή όταν …

 • κρυώνετε θερμαντικά σώματα
 • πεινάτε – μια σακούλα σούπα, μια τσάντα πατατάκια ή ένα κουπόνι για το διπλανό σούπερ μάρκετ
 • έχεις τις μέρες σου – ταμπόν, σοκολάτα
 • έχεις ραντεβού – ποίημα αγάπης
 • βρέχει – οδηγίες
 • έχετε αγάπη / θλίψη – εισαγάγετε τον δικό σας αριθμό κινητού τηλεφώνου
 • είσαι ξεχαστικός – κολλώδεις σημειώσεις
 • θέλετε να ταξιδέψετε – ένας ταξιδιωτικός οδηγός
 • θα πας σε πάρτι – μικροσκοπικά φιαλίδια
 • είστε απογοητευμένοι – μάνταλα για χρωματισμό
 • είσαι θυμωμένος μαζί μου – αγαπητά λόγια, ότι παρά τον περίπλοκο χαρακτήρα σου, αγαπάς τον άλλον
 • Πάσχα / Χριστούγεννα κλπ. Είναι – Πασχαλινό αυγό / χιονοπόλεμος / μικρό δώρο
 • είστε σε κακή διάθεση – CD με την αγαπημένη σας μουσική

Ανοίξτε όταν γράμματα – φτιάξτε μόνοι σας φακέλους

ανοιχτό-όταν-γράμματα-φάκελος-φτιάξε τον εαυτό σου-μικρό

Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε φακέλους ανά πάσα στιγμή, αλλά για να δείξετε προσοχή στη λεπτομέρεια και προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αξίζει να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια στο έργο και να φτιάξετε μόνοι σας τους φακέλους. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε αν έχετε πρότυπο. Το μέγεθος του φακέλου πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος των καρτών ή των γραμμάτων. Διάφορα μικροπράγματα όπως σοκολάτες ή μικρά δώρα πρέπει να χωράνε εκεί.

Ανοίξτε όταν γράμματα – πρότυπο φακέλου

do-it-yourself-open-when-γράμματα-φάκελο-πρότυπο

Τα έτοιμα στένσιλ είναι ένα δημοφιλές πράγμα που κάνει το δίπλωμα φακέλων πολύ πιο εύκολο. Αυτά που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές, μπορούν να βρεθούν με λίγα ευρώ για είδη γραφείου. Ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε, μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο πρότυπο στο διαδίκτυο, να το εκτυπώσετε και να το μεταφέρετε σε ένα ανθεκτικό κουτί από χαρτόνι. Έτσι έχετε δημιουργήσει ένα πρότυπο μόνοι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο για να φτιάξετε όσους φακέλους θέλετε και να τυλίξετε όμορφα τα αγαπημένα γράμματα.

Ανοίξτε όταν φτιάχνετε μόνοι σας γράμματα σε στιλ vintage – οδηγίες φακέλου

φτιάξτε μόνοι σας οδηγίες-φάκελοι-γράμματα

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χαρτιά για τους φακέλους. Το χαρτί συσκευασίας και περιτυλίγματος, καθώς και το χαρτόνι και το έγχρωμο χαρτί λειτουργούν υπέροχα. Μπορείτε να τα διπλώσετε πολύ ευφάνταστα. Εδώ είναι η πρότασή μας σε vintage στιλ.

Ανοίξτε όταν γράμματα – διπλώστε το φάκελο

ανοιχτό-όταν-γράμματα-φάκελος-φτιάξε τον εαυτό σου-vintage

Στο παράδειγμα, χρησιμοποιήθηκαν παλιές, κιτρινωπές σελίδες βιβλίων αντί για χαρτί περιτυλίγματος. Για να πάρετε το φάκελο στο επιθυμητό μέγεθος, μια κάρτα χρησιμεύει ως πρότυπο. Ένας χάρακας βοηθά στο να διπλώσετε το χαρτί όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Ανοίξτε όταν γράμματα – φτιάξτε το δικό σας vintage φάκελο

ανοιχτή-όταν-γράμματα-φάκελος-κάνε-μόνος-ιδέα

Είναι καλύτερο να προγραμματίσετε τα πάντα εκ των προτέρων και να γράψετε πόσα γράμματα πρέπει να δημιουργηθούν. Στη συνέχεια, πρέπει να πάρετε τα πάντα χρήσιμα – χαρτί για τα γράμματα και για τους φακέλους. Αυτοκόλλητα, αυτοκόλλητα διακοσμητικά στοιχεία, κάψουλες και ό, τι άλλο συνοδεύει τη διακόσμηση πρέπει να αγοραστεί πριν ξεκινήσετε τη χειροτεχνία.

Ανοίξτε όταν γράμματα – διευκολύνονται οι δημιουργικοί φάκελοι

ανοιχτό-όταν-γράμματα-φάκελος-φτιάξε τον εαυτό σου-μπιφτέκι

Αντί για φακέλους, μπορείτε να φτιάξετε μικρά κουτιά δώρων και να τα γεμίσετε όπως σας αρέσει. Όλα τα γράμματα δεν πρέπει να φαίνονται ίδια. Ανάλογα με την κατάσταση, τα γράμματα και τα μικρά δέματα μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση. Γίνετε δημιουργικοί και κάντε το προσωπικό σας δώρο όσο το δυνατόν πρωτότυπο και μοναδικό.

Ανοίξτε όταν γράφετε μόνοι σας γράμματα – σχεδιάζοντας ένα φάκελο

ανοιχτό-όταν-γράμματα-φάκελος-diy-vintage-χαρτί

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε ένα κατάλληλο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Το Open When Letters είναι πάντα μια καλή ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί άνετα. Εκφραζόμενες ευχές και μικρά πράγματα που κάποιος κατά λάθος έχει επικοινωνήσει, έρχονται ως πραγματικός εμπλουτισμός σε δύσκολες στιγμές. Μπορείτε επίσης να δείξετε πόσο σας αρέσει ο παραλήπτης με ένα αυτοσχέδιο δώρο.

Ανοίξτε όταν γράμματα για αγαπημένα πρόσωπα

άνοιγμα-όταν-γράμματα-κάνε-μόνος-δώσε-φίλο

Οι μεμονωμένες καταστάσεις ανοιχτού τύπου όταν δεν χρειάζεται να τηρούν μια συγκεκριμένη ακολουθία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ένα χρονοδιάγραμμα στο οποίο ο παραλήπτης πρέπει να ανοίξει όλα τα γράμματα. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε τα γράμματα έτσι ώστε ο παραλήπτης να μπορεί να επιλέξει ποιο γράμμα θα διαβάσει σε ποια κατάσταση. Ακόμα κι αν τα σχέδια αποτύχουν, η αγάπη και η προσοχή έχουν επενδυθεί στο περιεχόμενο των γραμμάτων, τα οποία συνήθως αξίζουν περισσότερο από οποιοδήποτε πολύτιμο αντικείμενο.

Ανοίξτε όταν γράμματα στην επέτειο

do-it-yourself-open-when-γράμματα-δώρο-ιδέα-πακέτο

Οποιοσδήποτε αριθμός γραμμάτων μπορεί εύκολα να δεθεί με μια όμορφη κορδέλα ή κορδόνι και να δοθεί με ατμοσφαιρικό τρόπο. Απλώς στοιβάζετε τους μεμονωμένους φακέλους ο ένας πάνω στον άλλο και δένετε τη στοίβα σφιχτά με το κορδόνι. Διαφορετικά, πάρτε ένα πραγματικό κουτί δώρου και μια ωραία φιόγκο ή σατέν κορδέλα για να κάνετε το δώρο μια πραγματική έκπληξη. Έτσι, ο παραλήπτης δεν θα μπορεί ποτέ να μαντέψει τι υπάρχει μέσα.

Άνοιξε με αν κουτί για γενέθλια ή ως δώρο χωρισμού

ανοιχτό-όταν-κάνε-μόνος-γράμματα-δώρο-κουτί

Η ιδέα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δώρο χωρισμού ή όταν είστε σε σχέση από απόσταση και από καιρό σε καιρό χρειάζεστε ένα σημάδι ότι υπάρχει κάποιος που σας σκέφτεται και σας αγαπά. Για παράδειγμα, εάν ο καλύτερος φίλος σας πηγαίνει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να εξετάσετε ένα τέτοιο δώρο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να προσαρμόσετε τον αριθμό των γραμμάτων στη σχετική περίοδο. Τα γράμματα και τα μικρά δώρα μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε πλαίσιο και φυσικά στο άτομο.

Ανοίξτε όταν γράμματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 

ανοιχτή-πότε-επιστολές-δέμα-δώρα-ιδέα

Η ιδέα για το Open When Letters είναι πρώτα απ ‘όλα μια ωραία ανάμνηση που μένει στο χρόνο. Οι αστείες ιστορίες και τα υπέροχα λόγια είναι σίγουρο ότι δεν ξεχνιούνται όταν βρίσκονται όλα σε ένα κουτί δώρου. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια θα ανοίξουν και οι καλές στιγμές θα θυμούνται. Για ζευγάρια, αυτά τα γράμματα είναι τέλεια ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο πρώτο γράμμα μπορείτε στη συνέχεια να γράψετε μια δήλωση αγάπης και να σχεδιάσετε τα υπόλοιπα γράμματα ως απόδειξη αγάπης. Γεμίστε τα γράμματα με προσωπικά δώρα και όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες που θα χαμογελάσουν στο πρόσωπο του αγαπημένου σας προσώπου.

Ανοίξτε όταν γράμματα – θέματα και ιδέες

ανοιχτά-όταν-γράμματα-κάνε-μόνος-διακοσμήσεις-φακέλους

Εδώ σας αποκαλύπτουμε μερικές ακόμη συμβουλές & Κόλπα για το πώς να σχεδιάσετε δημιουργικά το Open όταν γράμματα. Σε γενικές γραμμές, ο σχεδιασμός των γραμμάτων και των φακέλων εξαρτάται από το θέμα. Οι πολύχρωμες διακοσμήσεις και τα στοιχεία είναι πολύ κατάλληλα για τους καλύτερους φίλους, αν και μια διακόσμηση με καρδιές και φιλιά ταιριάζει πολύ με αγαπημένα πρόσωπα. Ανάλογα με το αν το προτιμάτε προσεγμένο και κομψό ή ασυνήθιστο, οι φάκελοι μπορούν επίσης να διακοσμηθούν. Εάν έχετε φτιάξει ή αγοράσει μονόχρωμους φακέλους, έχετε περισσότερο περιθώριο με την επισήμανση. Εδώ έρχονται οι ετικέτες από μόνες τους.

Ανοίξτε όταν διακοσμείτε γράμματα – υλικά και εργαλεία

do-it-yourself-open-when-γράμματα-label-diy

Αυτοκόλλητες ετικέτες μπορείτε να βρείτε σε είδη γραφείου ή μπορείτε να βρείτε ένα ωραίο μοντέλο στο διαδίκτυο και να το εκτυπώσετε. Οι ασπρόμαυρες ετικέτες έχουν ένα κομψό vintage αποτέλεσμα και συνδυάζονται υπέροχα με απλούς φακέλους, ειδικά αυτούς από χαρτί kraft. Με ετικέτες, ολόκληρο το δώρο φαίνεται πολύ πιο κομψό και τακτοποιημένο. Επιπλέον, όλοι οι φάκελοι μπορούν να σχεδιαστούν με τον ίδιο τρόπο με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, εάν θέλετε να εξατομικεύσετε το Open When Letters, είναι σκόπιμο να επισημάνετε μόνοι σας τους φακέλους. Το χειρόγραφο έχει πάντα ένα προσωπικό αποτέλεσμα και μιλάει για το χρόνο που έχετε αφιερώσει για αυτό. Για να γράψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά μολύβια και να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε γράμμα. Οι δυνατότητες για το σχεδιασμό των φακέλων είναι ποικίλες και έχετε πραγματικά μεγάλο εύρος.

Φτιάξτε ετικέτες για το Open when γράμματα μόνοι σας

ανοιχτές-όταν-γράμματα-κάνε-μόνος-γροθιά-έξω-ετικέτες

Εάν έχετε αποφασίσει για την τακτοποιημένη παραλλαγή, τότε μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας ετικέτες με τη βοήθεια του puncher miotiv. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχέδιο, η τιμή του ξεκινά από περίπου 10 ευρώ. Έτσι, μπορείτε να γράψετε όλες τις ετικέτες στον υπολογιστή και μετά να τις εκτυπώσετε σε χαρτόνι και μετά να τις βγάζετε μόνοι σας. Χρησιμοποιήστε όμορφες, ευανάγνωστες γραμματοσειρές που ταιριάζουν με το σχέδιο και το θέμα των γραμμάτων σας. Εάν θέλετε, οι γραμματοσειρές μπορούν επίσης να σχεδιαστούν σε οποιοδήποτε χρώμα. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη!

Ανοίξτε όταν γράμματα – χειροτεχνίες με χαρτί και μοτίβα

άνοιγμα-όταν-γράμματα-μοτίβο-γροθιά-διακόσμηση

Με τις γροθιές μοτίβου μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχα σχέδια και μοτίβα και να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε ευχετήριες κάρτες, γενέθλια και προσκλητήρια. Είναι επίσης τέλεια για να κάνετε όμορφα το Open me if γράμματα. Στο κατάστημα χειροτεχνίας μπορείτε να βρείτε μοτίβα με οποιοδήποτε μοτίβο και να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση για τα γράμματα και τους φακέλους σας. Τα διάτρητα μοτίβα φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα και διακοσμητικά σε έγχρωμο χαρτί και δημιουργούν ατμοσφαιρικές διακοσμήσεις.

Ανοίξτε όταν διακοσμείτε γράμματα – σφραγίδα αλφαβήτου

ανοιχτό-όταν-γράμματα-αλφάβητο-γράμμα-σφραγίδα

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε ετικέτες και να τις επισημάνετε όμορφα. Αντί για το χέρι, μπορείτε να τα επισημάνετε με γραμματόσημα. Αυτά είναι διαθέσιμα μεμονωμένα ή ως σύνολο αλφαβήτου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε όμορφα τους φακέλους χωρίς να εκτυπώσετε τα γράμματα. Αυτή η ιδέα λειτουργεί καλά για όσους δεν έχουν όμορφο χειρόγραφο και δεν θέλουν να γράφουν στους φακέλους με το χέρι. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε σφραγίδες με γράμματα μόνοι σας χρησιμοποιώντας διάφορα οικιακά υλικά. Οι φελλοί του κρασιού, οι γόμες ή το αφρώδες ελαστικό, για παράδειγμα, είναι πολύ κατάλληλοι για αυτό.