Ιδέες χειροτεχνίας

Τυλίξτε τα πασχαλινά δώρα με αυτές τις 23 πρωτότυπες ιδέες

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-χαρτόνι-πασχαλινό λαγουδάκι-κάνε-μόνος-πασχαλινό γρασίδι-πράσινο-πλαστικό-αυγά

Όχι μόνο τα ίδια τα δώρα του Πάσχα, αλλά και η συσκευασία θα πρέπει να κάνουν μεγάλη εντύπωση. Εξάλλου, εξασφαλίζει ότι η περιέργεια και έτσι η προσμονή αυξάνεται. Εάν δεν θέλετε να επιλέξετε το κλασικό χαρτί περιτυλίγματος αυτή τη φορά, αλλά μάλλον άλλες υπέροχες παραλλαγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες μας για σήμερα Τυλίξτε τα πασχαλινά δώρα σκεφτείτε, το οποίο μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας. Υπάρχουν ενδιαφέροντα παραδείγματα ετικετών, καθώς και πασχαλινά καλάθια και πρωτότυπα κουτιά. Κάντε τους αγαπημένους σας ξεχωριστούς φέτος!

Συσκευάστε πασχαλινά δώρα σε κουτιά με αυγά

Πακέτο δώρων Πάσχα πρωτότυπο-αυγό-κουτί-διακόσμηση-κορδέλα-λουλούδια

Ας ξεκινήσουμε με μια ιδιαίτερα απλή ιδέα για το τύλιγμα των πασχαλινών δώρων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κουτιά με αυγά. Είναι καλύτερο να τα αναζητήσετε σε έντονο χρώμα. Συνηθισμένο, μπεζ φτιάξτε το επίσης. Μπορείτε επίσης να τα διακοσμήσετε ζωγραφίζοντας ή κολλώντας τα. Οι παραλλαγές είναι αμέτρητες: Αποξηραμένα ανοιξιάτικα λουλούδια, τόξα, ετικέτες με μηνύματα, χάρτινο γρασίδι και ό, τι άλλο σας έρχεται στο μυαλό. Στη συνέχεια, μπορείτε να γεμίσετε τα κουτιά όχι μόνο με πασχαλινά αυγά, αλλά και με μικρότερα δώρα και γλυκά.

Τύλιγμα πασχαλινών δώρων – πασχαλινό καρότο

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-καρότο-τρίγωνο-κουτί-σκάφη-ιδέα-πράσινη-κορδέλα

Γιατί μια σακούλα ζάχαρης πρέπει να είναι χρήσιμη μόνο για εγγραφή στο σχολείο; Η τριγωνική ή κωνοειδής συσκευασία είναι επίσης κατάλληλη ως δοχείο για τα γλυκά που θέλετε να χαρίσετε για το Πάσχα. Για να αναδημιουργήσετε την ιδέα να τυλίξετε τα δώρα του Πάσχα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω οδηγίες ή να διαμορφώσετε έναν απλό κώνο.

Διακοσμήστε με μια ετικέτα

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-χαιρετισμός-πινακίδα-κόκκινο-λευκό-κορδόνι-ρομαντικό στυλ-vintage

Perhapsσως θα θέλατε επίσης να προσθέσετε ένα σήμα ονόματος ή μια ετικέτα χαιρετισμού στο πασχαλινό δώρο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα για να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα προφορά μετά τη συσκευασία των πασχαλινών δώρων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ετικέτα για να επισημάνετε τη συσκευασία από ένα κουτί αυγών όπως περιγράφεται παραπάνω.

Υφασμάτινη πινακίδα για το Πάσχα

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-μασάζ-πινακίδα-υφάσματα-ράψιμο-πασχαλινό λαγουδάκι

Το περιτύλιγμα της ετικέτας ως διακόσμηση για τα πασχαλινά δώρα μπορεί να σχεδιαστεί με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο εάν χρησιμοποιείται ύφασμα ως υλικό. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε διαφορετικά πασχαλινά μοτίβα και να χρησιμοποιήσετε αποκόμματα υφάσματος που δεν θέλετε να πετάξετε.

Ασπίδα κουκουβάγιας

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-κουκουβάγια-χαρτί-πινακίδα-ευχετήρια κάρτα-μπεζ-συσκευασία-χαρτί-νήματα

Τα μοτίβα κουκουβάγιας είναι επί του παρόντος μάλλον μοντέρνα, όπως ίσως γνωρίζετε. Για το λόγο αυτό, η κουκουβάγια είναι επίσης κατάλληλη για το τύλιγμα των πασχαλινών δώρων. Είτε με τη μορφή ετικέτας είτε ως διακόσμηση για να κολλήσετε στη συσκευασία, η ιδέα είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση.

Συσκευάστε το μπουκάλι κρασί

συσκευασία-πασχαλινό-δώρα-κρασί-μπουκάλι-συσκευασία-χαρτί-πράσινο-διαφανές-κορδέλες

Εάν θέλετε να χαρίσετε κρασί το Πάσχα, το μπουκάλι χρειάζεται επίσης κατάλληλη συσκευασία. Μπορείτε να τυλίξετε χαρτί περιτυλίγματος γύρω από το μπουκάλι όπως φαίνεται και να το δέσετε στην περιοχή του λαιμού. Για τη διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα τεχνική. Για παράδειγμα, προσθέστε σταγόνες κόλλας οποιουδήποτε μεγέθους και πασπαλίστε με λάμψη πριν στεγνώσει η κόλλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να σχεδιάσετε χαρτί περιτυλίγματος για πασχαλινά δώρα με όποιον τρόπο θέλετε.

Συσκευασία πασχαλινών δώρων – χάρτινη σακούλα

συσκευασία-πασχαλινό-δώρα-τσάντα-χαρτί-τουλίπες-πινακίδα-μαυροπίνακας-μπογιά-πλαστικό-αυγά

Για αυτήν την ετικέτα δώρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκτυπώσιμο πρότυπο στις παρακάτω οδηγίες. Με χρώμα μαυροπίνακα, έχετε την επιλογή να γράψετε στην πινακίδα και στη συνέχεια να τη σβήσετε μετά από λίγο. Με τη σειρά του, μπορείτε να φτιάξετε ένα τέτοιο κουνέλι από μια χάρτινη σακούλα.

Λαγουδάκια γεμιστά

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-ύφασμα-κουνέλι-τσίμπημα-πολύχρωμα-τόνους

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την ιδέα της χάρτινης τσάντας από ύφασμα. Ωστόσο, κάποια ράψιμο είναι η σειρά της ημέρας. Αλλά αυτό γίνεται γρήγορα και εύκολα και είναι επίσης πολύ κατάλληλο για αρχάριους. Με λίγο τσόχα και πολύχρωμα υπολείμματα υφάσματος, δημιουργήσατε γρήγορα τέτοια συσκευασία για να τυλίξετε τα πασχαλινά δώρα.

Συσκευασία με χρυσές πινελιές

συσκευασία-Πάσχα-δώρα-κορδέλες-διακόσμηση-κουτιά-χαρτόνι-σχέδιο-diy

Αυτές οι ιδέες συσκευασίας φαίνονται πολύ αριστοκρατικές και προσωπικές. Πάρτε οποιοδήποτε κουτί (για παράδειγμα ένα κουτί παπουτσιών) και τυλίξτε χαρτί περιτυλίγματος με χρυσές κουκίδες πάνω του. Αν σας αρέσει, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις χρυσές κουκίδες μόνοι σας με ένα αντίστοιχο χρώμα.

Χρυσές κορδέλες

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-συσκευασία-χαρτί-χρυσές-κουκκίδες-κορδέλα-φτιάξτε-μόνοι σας

Δεν βρίσκετε το τόξο ιδιαίτερα όμορφο; Στη συνέχεια, φτιάξτε μόνοι σας. Μπορείτε να μάθετε πώς ακριβώς στις παρακάτω οδηγίες. Θα χρειαστείτε χαρτί διακοσμημένο με χρυσή λάμψη. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα λάμψης.

Φτιάξτε μια τσάντα δώρου

Με αυτήν την ιδέα δεν μπορείτε μόνο να τυλίξετε το δώρο μόνοι σας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η συσκευασία μετατρέπεται επίσης σε πρακτικό δώρο. Είναι στην πραγματικότητα μια τσάντα που μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί για ψώνια ή παραλία. Μπορείτε να μάθετε πώς δημιουργείται αυτή η ιδέα στο βίντεο.

Πασχαλινό καλάθι από χαρτόνι

Τα πασχαλινά καλάθια είναι επίσης κατάλληλα για το τύλιγμα των πασχαλινών δώρων. Μπορείτε να τα φτιάξετε από χαρτί ή χαρτόνι, αλλά είναι καλύτερο να επιλέξετε χαρτόνι με όμορφα, πολύχρωμα μοτίβα για να σας φέρει ανοιξιάτικη διάθεση. Τα πασχαλινά καλάθια είναι εξαιρετικά εύκολο να αναπαραχθούν.

Πασχαλινό λαγουδάκι καλάθι ως συσκευασία

συσκευασία Πάσχα παρουσιάζει Πασχαλινό καλάθι-ιδέα-λαγουδάκι-ύφασμα-πλαστικό-αυγά-moehre-μορφή

Με λίγο ράψιμο μπορείτε να φτιάξετε αυτό το συμπαθητικό λαγουδάκι, που είναι πασχαλινό καλάθι. Είναι μια μεγάλη παραλλαγή του παραπάνω παραδείγματος από χαρτί και στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ δύσκολο να μιμηθεί κανείς. Δοκιμάστε το και δημιουργήστε μια ιδέα για τη συσκευασία δώρων του Πάσχα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρόνια αργότερα.

Πυραμιδική συσκευασία

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-τσάντα-πυραμίδα-διαφανή-παράθυρο-κουτί-χαριτωμένο

Αυτή η ιδέα για το τύλιγμα των πασχαλινών δώρων φαίνεται περίπλοκη, αλλά μπορεί να αναδιαμορφωθεί γρήγορα. Τα διαφανή παράθυρα που προστίθενται έτσι ώστε ο παραλήπτης να ρίξει μια μικρή ματιά είναι πολύ αποτελεσματικά. Το όμορφο τόξο δίνει στη συσκευασία την τελευταία πινελιά.

Παραλλαγή για συσκευασία πυραμίδας

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-πυραμίδα-σχήμα-κουνέλια-πισινό-φούσκα-αυτιά

Αυτά τα αστεία κουνέλια είναι κατασκευασμένα στο ίδιο σχήμα. Επιπλέον, στην ιδέα του τυλίγματος των πασχαλινών δώρων δίνεται χάρτινα αυτιά και μια ουρά φούσκα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε μια ουρά από βαμβάκι.

Ιδέες για κουτιά

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-κουτί-αυγό-παστέλ-χρώμα-μπεζ-γροθιά-γκόμενα

Όπως μπορείτε να δείτε, τα κουτιά μπορούν να κατασκευαστούν σε διαφορετικά σχήματα. Τα κουτιά στα αριστερά σε σχήμα πασχαλινών αυγών είναι πολύ πρωτότυπα και κατάλληλα για το Πάσχα. Το κουτί στα αριστερά έχει κλασικό σχήμα κύβου. Για να μην φαίνεται πολύ βαρετό, μπορείτε να τρυπήσετε τους τοίχους χρησιμοποιώντας μια γροθιά. Μπορείτε να αφήσετε τις τρύπες ανοιχτές. Ωστόσο, εάν συσκευάζετε μικρότερα πράγματα που μπορεί να πέσουν έξω, μπορείτε να τα καλύψετε με χαρτόνι διαφορετικού χρώματος.

Τρυπήστε πασχαλινά μοτίβα

συσκευασία-πασχαλινό-δώρα-διάτρητο-χαρτόνι-χρωματιστό-νήματα-κορδέλα

Εδώ μπορείτε να δείτε μια ιδέα για το τύλιγμα των πασχαλινών δώρων χωρίς να καλύπτετε την τρύπα. Ως εναλλακτική λύση στο παραπάνω παράδειγμα, μπορείτε επίσης να συσκευάσετε τα γλυκά σε μια επιπλέον σακούλα που είναι διαφανής και στη συνέχεια να τα βάλετε στην τσάντα δώρου.

Κάδοι και τσάντες για τα πασχαλινά δώρα

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-κάδος-διακόσμηση-πολύχρωμα-σχέδια-ζωγραφική-κουνέλια-χαρτοσακούλα

Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά μια πρωτότυπη ιδέα για πασχαλινές τσάντες, καθώς και ένα παράδειγμα συσκευασίας πασχαλινών δώρων με κουβάδες. Οι κάδοι μπορούν να σχεδιαστούν με όποιον τρόπο σας αρέσει. Χρησιμοποιήστε χρώμα ή χαρτί και αυτοκόλλητα για να κολλήσετε στην επιφάνεια. Με πασχαλινό γρασίδι ή περγαμηνή, μπορείτε να κλείσετε το άνοιγμα σαν σακούλα ζάχαρης.

Φτιάξτε απλή συσκευασία

συσκευασία-πασχαλινά-δώρα-κούπα-ασημένιο-λαγουδάκι-πομπόν-βάτα-πρόσωπο-κούνημα-μάτια-τσόχα

Ακόμα και μεγαλύτερα χάρτινα ποτήρια είναι ιδανικά για χειροτεχνίες. Μπορείτε να χαρίσετε διάφορα γλυκά σε αυτό. Για την ιδέα του τυλίγματος πασχαλινών δώρων, το μόνο που χρειάζεστε είναι χαζά μάτια, πομπόν, βαμβάκι και τσόχα ή χαρτί για τα αυτιά. Όλα αυτά τα πράγματα κολλούνται στη συνέχεια στην κούπα όπως φαίνεται.

Φτιάξτε τσάντες για το Πάσχα

συσκευασία-πασχαλινό-δώρο-τσάντες-πασχαλινά-μοτίβα-νεοσσούς-πασχαλινό-λαγουδάκι-πασχαλινό-αυγά-βρόχους

Τέτοιες πασχαλινές τσάντες γίνονται γρήγορα. Ένα απλό σχέδιο σε λευκό χρώμα μπορεί να αρωματιστεί υπέροχα με μερικά πασχαλινά μοτίβα. Για να το κλείσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε μια όμορφη κορδέλα μέσα από τρύπες που μπορείτε να προσθέσετε με μια γροθιά.

Ασπίδα με τη μορφή λαγού

Πάσχα-δώρα-συσκευασία-πασχαλινό-λαγουδάκι-πινακίδα-ρουστίκ-χαρτί περιτυλίγματος

Μπορείτε να δείτε μια ιδιαίτερα απλή πινακίδα για τη συσκευασία εδώ. Το λαγουδάκι είναι μόνο ένα παράδειγμα και μπορεί επίσης να αντικατασταθεί από νεοσσούς, πασχαλινό αυγό ή άλλα πασχαλινά μοτίβα. Απλά ζωγραφίστε την επιλεγμένη φιγούρα σε χαρτί σε οποιοδήποτε χρώμα και κόψτε το μοτίβο.

Οδηγίες ετικέτας δώρου εδώ.

Πασχαλινή συσκευασία σε σχήμα πυραμίδας – οδηγίες εδώ.

Συσκευασία πασχαλινών δώρων σε κουτί σε σχήμα αυγού – οδηγίες εδώ.

Τσάντα παιχνιδιού – οδηγίες εδώ.

Χάρτινη σακούλα σε σχήμα κουνελιού – οδηγίες εδώ.

Διακόσμηση δώρου λαγουδάκι – οδηγίες εδώ.

Πυραμιδική συσκευασία κουνελιού για καραμέλες – οδηγίες εδώ.

Πολύχρωμο κουτί από χαρτόνι με διάτρητο μοτίβο – οδηγίες εδώ.

Χάρτινο κουτί δύο επιπέδων με διάτρητο μοτίβο – οδηγίες εδώ.

Τσάντα παιχνιδιού για εκτύπωση – οδηγίες εδώ.

Δωροκάρτες για εκτύπωση με οδηγίες εδώ.

Υφασμάτινη συσκευασία κουνελιού – οδηγίες εδώ.

Μπουκάλι δώρου κουβά – οδηγίες εδώ.

Πασχαλινό καλάθι λαγουδάκι – οδηγίες εδώ.

Συσκευασία με χρυσές κουκίδες – οδηγίες εδώ.

Κάνοντας χρυσά τόξα – οδηγίες εδώ.

Τσάντες με πασχαλινά μοτίβα – οδηγίες εδώ.

Κουτί σε σχήμα καρότου – οδηγίες εδώ.

Κούπα λαγουδάκι – οδηγίες εδώ.