Ιδέες χειροτεχνίας

Κάνοντας κούνια με παιδιά για τα Χριστούγεννα – 7 ιδέες με οδηγίες

Βρεφικό κρεβατάκι με παιδικές ιδέες οδηγίες DIY φυσικά υλικά ξύλινο χαρτί

Η σκηνή της γέννησης είναι ένα από εκείνα τα στοιχεία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που δεν πρέπει να λείπει σε πολλά νοικοκυριά. Και παρόλο που υπάρχουν όλα τα είδη μοντέλων για να αγοράσετε, μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα απόγευμα και να φτιάξετε μια όμορφη σκηνή για τα Χριστούγεννα με τα παιδιά. Μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως χαρτί, τσόχα ή ξύλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Και ενώ φτιάχνετε τη σκηνή της γέννησης και τα ειδώλια της γέννησης, μπορείτε να εξηγήσετε τη θρησκευτική σημασία των Χριστουγέννων στα μικρά. Σας αρέσει και θα θέλατε να κάνετε μια κούνια με παιδιά αμέσως; Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν από τους παρακάτω οδηγούς, προμηθευτείτε τις προμήθειες και ξεκινήστε!

Κάνοντας κούνια με παιδιά – οδηγίες με ξύλινες φιγούρες

Κρεβάτι κρεβατιού με παιδικό χαρτόνι πάγκου οικοδόμηση ξύλινες φιγούρες φροντιστήριο

Μπορείτε εύκολα να βρείτε τέτοιες ξύλινες φιγούρες στο κατάστημα χειροτεχνίας. Έχουν σχήμα παίζοντας φιγούρες, καθώς χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι “Mensch, ärger dich nicht” και μπορούν να βαφτούν και να σχεδιαστούν όπως επιθυμείτε. Χρειάζεστε 7 μεγάλα (περίπου 7,5 εκατοστά), δύο περίπου 5 εκατοστά μεγάλες φιγούρες και ένα ακόμη μικρότερο, σύμφωνα με το οποίο το τελευταίο μπορεί επίσης να έχει πιο ίσιο σχήμα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Χρειάζεστε επίσης μια μεγάλη (περίπου 3,8 εκατοστά) και δύο μικρότερες ξύλινες μπάλες (2,5 εκατοστά), καθώς και ένα μικρό ξύλινο μπολ και χαρτόνι. Επίσης, έχετε έτοιμες οδοντογλυφίδες, ξυλάκια ξυρίσματος, ακρυλικά χρώματα, λευκή τσόχα, καφέ χάρτινη σακούλα, γυαλόχαρτο και ζεστή κόλλα.

Γαλάκτωμα σκηνής γέννησης με παιδικές φιγούρες ζωγραφίζουν ξύλινες μπάλες οδηγίες για χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

Αν θέλετε να φτιάξετε αυτή τη σκηνή της γέννησης με παιδιά, ετοιμάστε πρώτα τις διάφορες φιγούρες που θα φτιάξετε από τις ξύλινες φιγούρες. Μπορείτε να σχεδιάσετε το πρόσωπο και τα χέρια με ένα μολύβι. Τρίψτε τις μπάλες λίγο ίσια από τη μία πλευρά, έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν σταθερά και να μην κυλήσουν όλη την ώρα αργότερα. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε τις φιγούρες σε οποιοδήποτε χρώμα. Είστε ευπρόσδεκτοι να το χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο.

Χριστουγεννιάτικο μαστίγιο κρεβατιού με παιδιά ακρυλικά χρώματα ιδέες χειροτεχνίας ζεστής κόλλας

Κόψτε τις άκρες των ξυλάκια και κολλήστε τα στο ξύλινο μπολ για να φτιάξετε ένα λίκνο. Μπορείτε επίσης να βάψετε λευκά τα πόδια της κούνιας. Μπορείτε να αφήσετε το λίκνο όπως είναι ή να το σχεδιάσετε με ένα ωραίο μοτίβο. Το ίδιο ισχύει και για τις φιγούρες. Η επιλογή είναι δική σου. Οι μπάλες σχεδιάζονται με τη σειρά τους σε σχήμα ζώων. Ορισμένα χρώματα μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθούν ξανά μετά το στέγνωμα, ώστε να καλύψουν καλύτερα. Απομένουν μόνο μερικά τελικά στοιχεία όταν φτιάχνετε αυτήν την κούνια με παιδιά.

Παιδικά μωροκούνια κρεβατιών ακινητοποιούν χαρτόνι με απλές οδοντογλυφίδες

Τέλος, πρέπει ακόμα να φτιάξετε ή να μπερδέψετε μόνοι σας τον στάβλο της κούνιας. Για αυτό θα χρησιμοποιήσετε το χαρτόνι που κόψατε όπως φαίνεται. Σχεδιάστε μια στέγη και ένα παράθυρο και μην ξεχνάτε το αστέρι! Άλλωστε, οι τρεις βασιλιάδες δεν θα είχαν βρει τον Ιησού χωρίς αυτόν. Μπορείτε να κάνετε το αστέρι γρήγορα και εύκολα από τις οδοντογλυφίδες. Τέλος, χρειάζεστε δύο λευκά φτερά για τον άγγελο από τσόχα και λίγο καλαμάκι για το λίκνο από κομμάτια από την χάρτινη σακούλα. Τώρα μπορείτε να στήσετε την κούνια των Χριστουγέννων με τις φιγούρες.

Φτιάξτε μια κούνια από φυσικά υλικά με παιδιά

Crib tinker παιδικά φυσικά υλικά ζωγραφίζουν πέτρες ακρυλικά μοτίβα

Αυτή η παραλλαγή είναι επίσης ιδιαίτερα εύκολη και διασκεδαστική. Αν θα θέλατε να γίνετε δημιουργικοί με τα παιδιά και να φτιάξετε μια τέτοια κούνια μόνοι σας, πρώτα απ ‘όλα μαζέψτε πέτρες κάνοντας μια βόλτα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να βρείτε κατάλληλα μοντέλα σε οποιοδήποτε μέγεθος στο κατάστημα υλικού. Και οι πέτρες στη συνέχεια βάφονται απλά. Το ακρυλικό χρώμα και το στυλό είναι κατάλληλα. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποιες φιγούρες σχεδιάζετε ακριβώς. Στο τέλος οι πέτρες πρέπει απλά να συναρμολογηθούν σωστά και τελειώσατε.

Δημιουργήστε μια βρώσιμη σκηνή γέννησης ως χριστουγεννιάτικη τέχνη

Crib tinker παιδικά βρώσιμα μελόψωμα μπισκότα σπίτι τσίχλα φρούτων

Όπως μπορείτε να φτιάξετε ένα μελόψωμο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας ένα βρώσιμο παχνί. Αν θέλετε να φτιάξετε τέτοιες κούνιες με παιδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε καραμέλα. Για τον πάγκο, χρησιμοποιήστε μεγάλα μπισκότα ή τραγανό ψωμί ή οτιδήποτε άλλο έχετε στο χέρι. Τα επιμέρους στοιχεία είναι κολλημένα μαζί με φυστικοβούτυρο ή κλασικό γλάσο, κατά βούληση.

Παιδιά παιδικής κούνιας φτιάχνουν γλυκά μόνα τους καραμέλες με έμπνευση χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Maybeσως βρείτε άλλη επιλογή! Σίγουρα θα βρείτε τα ζώα έτοιμα και στο μαγαζί. Εάν όχι, μπορείτε εύκολα να τα ψήσετε μόνοι σας όταν έρθει η ώρα για τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες κούνιες μόνοι σας από τούβλα Lego

Παιδικό κρεβατάκι tinker lego φτιάξτε το μόνοι σας παιχνίδι διακόσμησης

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το Lego μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Έτσι, τα δημοφιλή δομικά στοιχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν υπέροχα αν θέλετε να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο παχνί. Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε ποιες πέτρες πρέπει να συναρμολογήσετε με ποιον τρόπο για να πάρετε τη σπιτική διακόσμηση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες φιγούρες.

Δημιουργία σκηνών γέννησης με παιδιά – ιδέες με χαρτί

Παιδιά παχνί παλτό εκτύπωση εκτύπωσης πρότυπο χαρτί απλά κόλλα κώνου

Υπάρχουν επίσης μερικές φιγούρες που ταιριάζουν με αυτό το μοντέλο και μπορείτε να τις κόψετε και να τις εκτυπώσετε. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για αυτό στο τέλος του άρθρου. Αφού το κόψετε, απλά κολλήστε τις φιγούρες μεταξύ τους στην προβλεπόμενη θέση και θα πάρετε κώνους. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια καλύβα από χαρτόνι, ξύλο ή οτιδήποτε άλλο έχετε στη διάθεσή σας. Αν θέλετε να φτιάξετε μια γρήγορη κούνια με παιδιά από χαρτί, αυτό είναι εξαιρετικά κατάλληλο.

Παιδιά tinker tinker χαρτί σχεδιάζουν μόνοι τους χαρτί κόλλα χαρτόκουτο

Τα παιδιά μπορούν επίσης να σχεδιάσουν τα ίδια τα σχήματα. Για να γίνει αυτό, είναι απλά βαμμένα σε ένα φύλλο λευκού χαρτιού. Φυσικά, τα μικρά αποφασίζουν μόνα τους με μαύρο στυλό ή έγχρωμο.Πιθανότατα, θα πρέπει να πείτε στα παιδιά τι φιγούρες και ζώα χρειάζονται. Στη συνέχεια, οι σχεδιαζόμενες φιγούρες κόβονται χοντρικά. Ένα μικρό κουτί από χαρτόνι μπορεί στη συνέχεια να χρησιμεύσει ως στάβλος. Οι φιγούρες είναι κολλημένες σε αυτό. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυτήν την ιδέα με μικρά παιδιά.

Χριστουγεννιάτικη κούνια Tinker με παιδιά για να κλείσει το τηλέφωνο

Παιδιά φάτνη κρεμαστά κρεμαστά παγωτά μπαστούνια χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμήματα Ιησούς

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι πολύ δημοφιλή για την κατασκευή χριστουγεννιάτικων χειροτεχνιών με παιδιά. Έτσι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κούνια των Χριστουγέννων ως θέμα. Εάν θέλετε να φτιάξετε μια κούνια με παιδιά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξυλάκια με παγωτά. Αυτές είναι κολλημένες μεταξύ τους όπως επιθυμείτε με τη μορφή τριγώνου ή τετραγώνου και στη συνέχεια παρέχονται με το μωρό Ιησού και ένα αστέρι. Μπορείτε να πάρετε το παιδί από ένα απλό κομμάτι ύφασμα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινες φιγούρες όπως στο παραπάνω παράδειγμα. Βάλτε το παιδί σε λίγο άχυρο. Εάν θέλετε να φτιάξετε μια κούνια από κλαδιά, μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε τους μίσχους με αυτά. Σε γενικές γραμμές, είναι καλή ιδέα να κάνετε χειροτεχνίες με φυσικά υλικά για τα Χριστούγεννα για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Φτιάξτε ένα χριστουγεννιάτικο παχνί από χαρτί – πρότυπο για εκτύπωση εδώ.