Ιδέες χειροτεχνίας

Φτιάξτε μόνοι σας κέικ από γλυκά – 9 ιδέες με και χωρίς ψήσιμο

Κέικ από καραμέλες λευκό-γάνωμα-παιδική μπάρα -inderjoy-αυγά έκπληξη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να το αποκτήσετε Κέικ από γλυκά εξουσία? Τέτοια κέικ φαίνονται πάντα όμορφα και προκαλούν τη λαχτάρα για κάτι γλυκό. Η απάντηση στην ερώτηση μπορεί να βρεθεί σε αυτό το άρθρο. Παρουσιάζουμε τις δύο παραλλαγές για ένα κέικ καραμελών παρουσιάζοντας πρώτα τις ιδέες για χειροτεχνίες και στη συνέχεια μερικές συνταγές για ψήσιμο.

Φτιάξτε ένα κέικ από γλυκά για παιδιά

Κέικ από καραμέλα δώρο-παιδί-παιδί-μπαρ-πλοίο-σχέδιο

Η πιο δημιουργική παραλλαγή για το κέικ είναι σίγουρα χειροτεχνίες. Ένα όμορφο σχέδιο είναι ιδανικό για παιδικά πάρτι και γενέθλια. Έχετε επίσης ελευθερία στην επιλογή του σχήματος, καθώς υπάρχουν πολλές ιδέες για τη βάση της τούρτας. Για σχήμα πλοίου, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι ή σκληρότερο χαρτί που μπορεί να λυγίσει. Υποτίθεται ότι θα δέσετε δύο φύλλα του ίδιου μεγέθους μαζί, το πλάτος των οποίων εξαρτάται από το πόσο βάθος υποτίθεται ότι είναι το πλοίο.

Φτιάξτε μια τούρτα από γλυκά για γενέθλια

Tinker cake από γλυκά-κουτί-παιδική σοκολάτα-κρεπ χαρτί-διακόσμηση

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ από καραμέλα με κλασικό σχήμα για παιδικό πάρτι γενεθλίων, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο στρογγυλό κουτί ως την πρώτη βαθμίδα της τούρτας γενεθλίων. Μια στρογγυλή πλάκα φελιζόλ ή ένα μικρότερο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο επίπεδο. Τα γλυκά στην άκρη είναι καλύτερα κολλημένα σε ταινία διπλής όψης. Στη συνέχεια, το μικρότερο άνω μέρος πρέπει να στερεωθεί στο προηγουμένως διακοσμημένο καπάκι του μεγάλου κουτιού με μια ισχυρή κόλλα. Δεδομένου ότι πρόκειται για τούρτα γενεθλίων, χρειάζεστε κεριά γενεθλίων και, αν θέλετε, συγχαρητήρια με το όνομα του παιδιού γενεθλίων.

Φτιάξτε ένα κέικ από παιδική σοκολάτα – χάρτινα λουλούδια με πραλίνες ως διακόσμηση

Τούρτα από γλυκά διακόσμηση-κρέπα χαρτί-χαρτί τριαντάφυλλο-πραλίνα-παιδιά-σοκομπόνια

Εάν έχετε αποφασίσει για μια τούρτα φτιαγμένη μόνο από παιδική σοκολάτα, τότε τα χειροποίητα τριαντάφυλλα από χαρτί κρέπ είναι μια ωραία ιδέα διακόσμησης. Προκειμένου να ταιριάζουν τα χρώματα της συσκευασίας, συνιστούμε τη χρήση κόκκινου και λευκού χαρτιού. Στη μέση των τριαντάφυλλων μπορείτε να τοποθετήσετε παιδικές καραμέλες σοκολάτας που ταιριάζουν με το μοτίβο της τούρτας.

Υλικά για την παρασκευή ενός κέικ από μπάρες σοκολάτας

Κέικ από υλικά καραμελών-γενεθλίων-κέικ-καλούπι-καραμέλες-υλικά-υλικά

Τώρα θα παρουσιάσουμε μια ιδέα για κέικ δύο επιπέδων με διαφορετικούς τύπους καραμελών που είναι κατάλληλη για τους λάτρεις της σοκολάτας όλων των ηλικιών. Για αυτό το έργο DIY χρειάζεστε δύο σχήματα κέικ με διαφορετικά μεγέθη, ταινία διπλής όψης, ψαλίδι, πιστόλι θερμής κόλλας, φιόγκο, χαρτόκουτο ως βάση και φυσικά μπάρες σοκολάτας και γλυκά της επιλογής σας.

Ένα κέικ από γλυκά είναι επίσης κατάλληλο για ενήλικες

κέικ-γλυκά-κάνε-μόνος-ενήλικες-γενέθλια-λάτρεις της σοκολάτας

Πρώτα η μεγάλη φόρμα κέικ είναι κολλημένη στο χαρτόνι, στη συνέχεια η μικρή φόρμα στο μεγάλο. Στη συνέχεια, τα επιδόρπια στερεώνονται στην άκρη των δύο σχημάτων και στην κορυφή με την ταινία διπλής όψης. Δέστε το φιόγκο γύρω από τα σκαλοπάτια του κέικ έτσι ώστε να κρατηθούν επιπρόσθετα οι μεμονωμένες μπάρες. Είτε πρόκειται για παιδιά γενεθλίων 13 ή 30 ετών- αυτή η τούρτα φτιαγμένη από καραμέλες είναι σίγουρο ότι θα φέρει χαρά.

Πώς να φτιάξετε ένα κέικ πολλαπλών επιπέδων από καραμέλες – υλικά και σύντομες οδηγίες

Κέικ από καραμέλες tinker-βάζα μπισκότων-μέταλλο-ταινία-βρόχο-βήματα

Τα βάζα μπισκότων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα κέικ πολλαπλών επιπέδων από καραμέλες. Είναι σημαντικό μόνο τα μεγέθη να είναι διαφορετικά αφού τα δοχεία τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τα γλυκά, σημειώστε μόνο ότι μπορεί να χρειαστείτε μικρότερες μπάρες ή καραμέλες για να καλύψετε τυχόν γωνίες.

Το τελειωμένο κέικ καραμελών

κέικ-καραμέλα-τσίμπημα-βάζα-βάση-σοκολάτα-μπαρ-γλειφιτζούρι-γλυκά-κέικ βαθμίδας

Μια σύσταση για την κορυφή του κέικ είναι να φτιάξετε ένα χάρτινο κύπελλο και να το γεμίσετε με γλειφιτζούρια, για παράδειγμα.

Κέικ με πολλούς βρόχους για να φτιάξετε τον εαυτό σας

κέικ-γλυκά-χωρίς-ψήσιμο-παιδικά-σοκολατένια-έκπληξη-αυγά-ραφαέλο-βρόχους

Το παιδικό κέικ μπαρ μπορεί να κονκερτοποιηθεί γρήγορα και να σχεδιαστεί δημιουργικά από τον εαυτό σας. Για αυτήν την παραλλαγή, χρησιμοποιούνται δύο στρογγυλές πλάκες φελιζόλ, στις οποίες οι παιδικές ράβδοι είναι προσαρτημένες με κολλητική ταινία διπλής όψης. Οι άδειοι χώροι είναι γεμάτοι με σοκολάτες όπως Raffaello, Schokobons ή Ferrero Rocher και είτε ένα αυγό έκπληξη maxi είτε αρκετά μικρά αυγά είναι κατάλληλα για την κορυφή.

Ιδέα για πολύχρωμο κέικ φτιαγμένο από γλυκά

κέικ-γλυκά-τσίμπημα-παιδιά-μπαρ-τσουπά-τσουπ-γλειφιτζούρια-μαστιχωτά καραμέλες

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να γεμίσετε το κέικ φτιαγμένο από παιδικές μπάρες με μαστιχωτά ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύχρωμο κέικ χωρίς ψήσιμο που μπορεί να γίνει γρήγορα.

Το παρακάτω βίντεο είναι μια άλλη καλή ιδέα για μια τούρτα φτιαγμένη από παιδικές μπάρες και μπαστούνια σοκολάτας Twix:

Δύο ωραίες ιδέες σχεδιασμού για ένα M.&Μ τούρτα

cake-candy-variations-multi-tiered-kitkat-mnm-effect-make-yourself

Τώρα ερχόμαστε στις ιδέες συνταγής. Και πάλι, είναι εύκολο να προετοιμαστούν μόνοι σας, αλλά πρέπει να ψήσετε το κέικ. ΕΙΜΑΙ&Το κέικ Μ είναι πολύχρωμο και διασκεδαστικό – ιδανικό για παιδικό πάρτι γενεθλίων. Δύο ιδέες για το σχεδιασμό τους φαίνονται στην εικόνα. Το πρώτο είναι το δημοφιλές κέικ με χείλος KitKat και M.&Κυρία πλήρωση, αλλά σε πολλούς ορόφους. Η δεύτερη ιδέα είναι για κέικ ψευδαίσθησης που μοιάζει με τα καρύδια σοκολάτας που έπεσαν από την πλωτή τσάντα. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ένα πλαστικό καλαμάκι και λιωμένη κουβερτούρα, οπότε το Μ&Επισυνάπτονται οι κυρίες.

Πολύχρωμο κέικ με KitKats και Μ&Προετοιμάστε την κα

κέικ-καραμέλα-χρώμα-σοκολάτα-φακές-mnm-kitkat-μεγάλη-κορδέλα

Αυτό είναι το Μ&Κέικ M και KitKat δύο σε ένα-με δύο βάσεις κέικ, γκανάζ σοκολάτας, σοκολάτες KitKat για την άκρη και με πολύχρωμο Μ&Κυρία γεμάτη. Ο σχεδιασμός τελειώνει με μια κορδέλα με φιόγκο, έτσι ώστε το σχέδιο να φαίνεται πιο ωραίο και τα KitKats να κρατιούνται σφιχτά.

Πρώτα βήματα για την προετοιμασία του Μ&Μ κέικ φτιαγμένο από γλυκά

τούρτα-γλυκά-ψήσιμο-ψήσιμο-ψήσιμο-φούρνο-φύλλο-ζύμη-μείγμα-ψήσιμο

Για τις βάσεις του κέικ μπορείτε είτε να ετοιμάσετε τη ζύμη μόνοι σας είτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα ψησίματος. Συνιστάται να τοποθετήσετε χαρτί ψησίματος στο ταψί. Όταν ψηθούν οι βάσεις του κέικ, πρέπει να παγώσουν και να κοπούν οριζόντια.

Οδηγίες για το σχεδιασμό της τούρτας

τούρτα-γλυκά-σοκολάτα-γκανάς-κηλίδες-κιτκάτ-θέσεις

Οι βάσεις του κέικ λιπαίνονται με τη γκανάς σοκολάτας και τα KitKats είναι προσαρτημένα στην άκρη. Ανάλογα με το ύψος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μπάρες του κατάλληλου μεγέθους, ώστε να υπάρχει χώρος για τις φακές σοκολάτας.

Κέικ Pinato με μια γέμιση από κουμπιά σοκολάτας 

κέικ-καραμέλα-πινάτο-κέικ-ολόκληρο-κομμένο-ψηλό-κέικ-στάση-ζάχαρη ψεκάζει-mms

Μια καλή ιδέα για ένα κέικ φτιαγμένο από καραμέλα είναι το κέικ πινιάτα, το οποίο φαίνεται φυσιολογικό όταν είναι ολόκληρο, αλλά αποτελεί πραγματική έκπληξη για τον παραλήπτη μετά την κοπή.

Κέικ από μπισκότα Oreo – οποιαδήποτε ιδέα για μικρούς και μεγάλους

κέικ-γλυκά-oreos-διακόσμηση-νόστιμο-επιδόρπιο-φτιάξτε μόνοι σας

Τα Oreos είναι τα πιο διάσημα μπισκότα στον κόσμο που μπορούν ήδη να βρεθούν σε μορφή παγωτού, πουτίγκας, muffins, τάρτας και πολλά άλλα.

Cakeηλό κέικ από γλυκά – μπισκότα oreo για διακόσμηση και γέμιση

Κέικ-γλυκά-προετοιμασία-oreo-μπισκότο-ζύμη-διακόσμηση-κέικ-βάση

Δεδομένου ότι τα μπισκότα Oreo είναι δημοφιλή σε παιδιά και ενήλικες, είναι ιδανικά για μια τούρτα από καραμέλες. Μπορείτε να τα προσθέσετε κατά την προετοιμασία της ζύμης και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά για μια όμορφη και δημιουργική διακόσμηση.

Κέικ από γλυκά με όμορφο σχέδιο

κέικ-καραμέλα-σοκολάτα-μπάρα-σοκολάτα-σταγόνες-μμς-σοκολάτα-φακές-διακόσμηση

Τα κέικ με γλυκά μπορούν να σχεδιαστούν δημιουργικά αλλά γρήγορα. Όμορφες διακοσμήσεις και ακόμη και γράμματα μπορούν να γίνουν με σοκολάτες, πραλίνες, σταγόνες και σταγόνες σοκολάτας.

Κέικ με καραμέλα και μπάρες σοκολάτας Snickers

κέικ-καραμέλα-snickers-κέικ-γλυκό-νόστιμο-καραμέλα-σοκολάτα-μπαρ

Εάν εσείς ή οι φίλοι σας είστε λάτρεις των Snickers, τότε η προετοιμασία μιας τούρτας με τις σοκολάτες πλούσιες σε καραμέλα είναι μια καλή απόφαση για το επόμενο πάρτι σας.

Κέικ με διακόσμηση από γλυκά

κέικ-καραμέλα-κέικ-προετοιμασία-κιτκάτ-μπιχλιμπίδια-μμς-σοκολάτα-γλάσο-διακόσμηση

Έχετε μια αγαπημένη απλή συνταγή κέικ που συνήθως φτιάχνετε; Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, μπορείτε να αγοράσετε μερικά γλυκά της αρεσκείας σας και να τα τοποθετήσετε στην τούρτα με τη βοήθεια μιας κουβερτούρας. Έτσι παίρνετε ένα νέο γλυκό χωρίς να αλλάξετε τη συνταγή.