Ιδέες χειροτεχνίας

DIY ράφι κρασιού από συρταριέρα για όλους τους λάτρεις του κρασιού

ντουλάπα αναδιαμορφώστε ιδέες ράφι κρασιού έπιπλα

Εάν είστε λάτρης του καλού κρασιού και θα θέλατε να καμαρώνετε τα πολύτιμα κομμάτια σας, αυτό είναι όλο DIY ράφι κρασιού από μια παλιά συρταριέρα και πλακάκια οροφής ακριβώς για εσάς! Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές δεξιότητες για το έργο. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να αναδημιουργήσετε το ράφι.

Σε περίπτωση που δεν έχετε μια παλιά συρταριέρα που χρειάζεστε για το DIY ράφι κρασιού σταματήστε σε ένα μεταχειρισμένο ή παλαιοπωλείο ή αγοράστε ένα νέο αμέσως. Όλα εξαρτώνται από τα γούστα σας και τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει μόνοι σας.

DIY ράφι κρασιού κατασκευασμένο από ένα παλιό κομμό

DIY συρτάρια ραφιών συρταριών κρασιού χτίζουν εραστές

Στο κομοδίνο, στοιβάζετε τα τούβλα το ένα πάνω στο άλλο. Ένα μικρό μειονέκτημα του συρταριού στο παράδειγμα ήταν το γεγονός ότι χωρίστηκε για τα μεμονωμένα συρτάρια και ότι δεν αντιπροσώπευε ένα κενό πλαίσιο μετά την αφαίρεση των συρταριών. Για το λόγο αυτό, τα τούβλα δεν μπορούν να τοποθετηθούν το ένα πάνω στο άλλο όπως θέλετε, επειδή περιορίζεστε από το ύψος κάθε διαμερίσματος. Οπότε πρέπει να πας για αυτό DIY ράφι κρασιού είτε αγοράστε μια συρταριέρα που δεν χωρίζει μόνο τις σανίδες ή μπορείτε απλά να την αφαιρέσετε έτσι ώστε να απομένει μόνο το εξωτερικό πλαίσιο. Or μπορείτε να αφήσετε μόνο δύο διαμερίσματα συνολικά και να τα γεμίσετε με τούβλα. Αυτή θα ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή, καθώς με αυτόν τον τρόπο το βάρος των τούβλων μπορεί να διατηρηθεί καλύτερα. Τώρα μπορείτε να τακτοποιήσετε τα κεραμίδια της στέγης όπως σας αρέσει.

DIY ράφι κρασιού – τακτοποιήστε τα κεραμίδια

Τακτοποιήστε πλακάκια οροφής φτιάξτε μπουκάλια κρασιού συρτάρι ράφι μόνοι σας

Η διάταξη του συρταριού εμπόδισε τα τούβλα για αυτό DIY ράφι κρασιού στοιβάζετε το ένα πάνω στο άλλο συνεχώς, κάτι που συμβαίνει και πάλι στην επόμενη εικόνα.

ράφι κρασιού το κάνετε μόνοι σας πλακάκια οροφής

Τακτοποιήστε τα μπουκάλια κρασιού όπως θέλετε

Επαναχρησιμοποιώντας μια παλιά συρταριέρα και παλιά πλακάκια οροφής, όχι μόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά προστατεύετε και το περιβάλλον με κάποιο τρόπο. Το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεστε καν καρφιά, βίδες ή εργαλεία για αυτό το έργο DIY ράφι κρασιού να μιμηθούμε, είναι τόσο απλό. Και το σύνθημα αυτού του έργου είναι: “Εμπιστευτείτε το φθηνό στη σχάρα κρασιού, αλλά όχι στο ίδιο το κρασί”.

Διασκεδάστε χτίζοντας το! Σας ευχόμαστε ζεστά βράδια σε καλή παρέα με υπέροχο κρασί!

Ράφι κρασιού από τούβλο ρουστίκ μεταλλικό πλαίσιο DIY απομίμηση

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα μεταλλικό ράφι κρασιού

τούβλα συλλογής οίνου diy αντίγραφο έπιπλο

Ένα ράφι κρασιού για την ειδική συλλογή κρασιού