Ιδέες χειροτεχνίας

Δημιουργήστε μια διακόσμηση τραπεζιού DIY από ένα μπουκέτο λουλούδια

κέντρο-κομμάτι-ιδέα-τραπέζι-ντεκό-ρουστίκ

Τα λουλούδια για τη διακόσμηση σε γάμους, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμήσεων τραπεζιού, δεν είναι το πιο σημαντικό μέρος των προετοιμασιών για όλους. Μερικοί το προτιμούν πιο απλό και δεν θέλουν να τους δώσουν μεγάλη προσοχή. Και ένα απλό βάζο ή ακόμη και ένα βάζο με λίθους και μερικά όμορφα λουλούδια σε αυτό μπορούν πραγματικά να κάνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά δεν χρειάζεται πολύς χρόνος ή προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό DIY διακόσμηση τραπεζιού να διαμορφωθεί από λουλούδια. Ομοίως, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα και να επιλέξετε οποιοδήποτε εξωτικό, εξαιρετικά ακριβό λουλούδι. Με λίγο κίνητρο και απλά αλλά όμορφα λουλούδια, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις δικές σας ανθοδέσμες για τα τραπέζια χωρίς να σπαταλήσετε πολύ χρόνο και χρήμα γιατί DIY διακόσμηση τραπεζιού το να το συνδυάσεις δεν είναι ούτε ανώτερη επιστήμη ούτε τρομακτικό, αντίθετα. Μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικό να πειραματίζεστε. Και οι καλεσμένοι σας θα σας λατρέψουν!

Δημιουργήστε μια διακόσμηση τραπεζιού DIY από ένα μπουκέτο λουλούδια με ανεμώνες

DIY-τραπέζι-διακόσμηση-ιδέα-σχέδιο

Ο ακόλουθος οδηγός για α DIY διακόσμηση τραπεζιού θα σας βοηθήσει να συνθέσετε ένα υπέροχο μπουκέτο ανεμώνες που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για το δικό σας γάμο. Τα άνθη ανθίζουν τον Μάιο. Αν λοιπόν ο γάμος σας γίνει αυτή την ώρα, μπορείτε εύκολα να τον παραγγείλετε.

Τι χρειάζεστε για τη διακόσμηση τραπεζιού DIY:

floral-τραπέζι-διακόσμηση-γάμος-πάρτι-diy

 • Λουλούδια της επιλογής σας

  Διαφορετικοί τύποι τριαντάφυλλων χρησιμοποιήθηκαν για το δείγμα της ανθοδέσμης. Ανεμώνη; ροζ ranunculus? λευκό ranunculus? ροζ πιμελέα? πράσινο, κρεμασμένο αμάραντο και σκούπα κρεοπωλείου.

 • ένα ψαλίδι λουλουδιών
 • Ανθικός αφρός
 • ένα δοχείο για τα λουλούδια (στην περίπτωση αυτή ένα μπολ με ένα πόδι)

Οι οδηγίες για τη διακόσμηση τραπεζιού DIY:

γαμήλια-διακόσμηση-ανεμώνη-όμορφα-λουλούδια-μπουκέτο

 1. Προετοιμάστε τα λουλούδια σας για καρφίτσα DIY διακόσμηση τραπεζιού πριν. Αφαιρέστε αγκάθια, χαμηλά φύλλα και τυχόν σπασμένα πέταλα. Κάτω από τρεχούμενο, χλιαρό νερό, κόψτε 2,5 έως 5 εκατοστά των στελεχών υπό γωνία 45 μοιρών. Στη συνέχεια, κόψτε τα κάτω φύλλα που μπορεί αργότερα να αγγίξουν το νερό στο βάζο σας. Αποθηκεύστε τα λουλούδια σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως ή τα ρεύματα. Ποτίστε τα λουλούδια για τουλάχιστον τέσσερις έως έξι ώρες.
 2. Κόψτε τον λουλουδάτο αφρό έτσι ώστε να χωρέσει στο δοχείο για το DIY διακόσμηση τραπεζιού ταιριάζει Βουτήξτε τον αφρό σε ένα μείγμα νερού και κόψτε την ανθοφορία. Απλά βάλτε τον αφρό σε ένα κουβά με νερό που περιέχει κομμένη τροφή με λουλούδια. Μην πιέζετε τον αφρό κάτω από το νερό, αφήστε τον να βυθιστεί από μόνος του. Ο αφρός είναι έτοιμος μόλις είναι κάτω από το νερό και δεν βγαίνουν άλλες φυσαλίδες αέρα από αυτόν.
 3. Σχεδιάστε το σχήμα και τη βάση της ανθοδέσμης για το DIY διακόσμηση τραπεζιού, χρησιμοποιώντας το συνδετικό πράσινο. Για να το κάνετε αυτό, απλά κολλήστε τους μίσχους στον αφρό. Σημειώστε ότι η γωνία που επιλέγετε για αυτό θα καθορίσει πώς θα σταθεί η πράσινη γραβάτα. Η σκούπα του κρεοπωλείου είναι η τέλεια επιλογή για αυτό. Γιατί είναι αρκετά σταθερό για να καθορίσει το σχήμα και ταυτόχρονα αρκετά ρευστό για να δημιουργήσει μια vintage τεχνική.
 4. Προσθέστε ως ανθοδέσμη στο μπουκέτο DIY διακόσμηση τραπεζιού προσθέστε τον κρεμαστό αμάραντο. Χρησιμοποιήστε τον αμάραντο στην αρχή για να επιτρέψετε στα κρεμαστά στοιχεία να περάσουν από τα κύρια λουλούδια.
 5. Πρώτα, προσθέστε τα μεγαλύτερα λουλούδια για αυτό DIY διακόσμηση τραπεζιού προστέθηκε. Αυτά πρέπει να είναι τα τριαντάφυλλα με τις μεγαλύτερες ανθοφορίες. Κολλήστε τα στον αφρό και θα υπάρχει αρκετός χώρος για τα επόμενα λουλούδια, συμπεριλαμβανομένων των ανεμώνων και του ρυγχώδους.
 6. Έτσι, τώρα είναι η σειρά των ανεμώνων και του ranunculus. Εάν σχεδιάζετε μόνοι σας μια ανθοδέσμη, είναι χρήσιμο εάν επιλέξετε ένα μεγάλο κύριο λουλούδι, δευτερεύοντα λουλούδια, πληρωτικά και δεσμευτικό πράσινο εκ των προτέρων. Σε αυτή την περίπτωση τα κύρια λουλούδια είναι τα τριαντάφυλλα, η ανεμώνη και το ranunculus είναι τα μικρότερα, δευτερεύοντα λουλούδια, η ροζ πιμελέα είναι το πληρωτικό και η σκούπα του αμάραντου και του κρεοπωλείου είναι το πράσινο που δεσμεύει.
 7. Τα λουλούδια που θα χρησιμοποιηθούν ως πληρωτικά έρχονται στο τέλος. Θα πρέπει να συμπληρώσουν τα κενά κενά. Χρησιμοποιήστε τα για να γεμίσετε τυχόν γυμνές περιοχές, καθώς και εκείνες που περιέχουν πολύ πράσινο ή όπου φαίνεται ο αφρός. Κοιτάξτε το μπουκέτο από όλες τις πλευρές και ελέγξτε ότι έχετε καλύψει όλους τους χώρους. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχήμα και το μέγεθος της ανθοδέσμης σας, είστε με αυτό DIY διακόσμηση τραπεζιού Έγινε.

Τα απαραίτητα βήματα 

anenome-σύνθεση-ιδέα-τραπέζι-διακόσμηση-diy

Διακόσμηση γάμου σε λευκό

λευκό-πορτοκαλί-ανεμώνη-διακόσμηση-λουλούδι-γάμος

Διακόσμηση τραπεζιού με ανοιξιάτικα λουλούδια

λευκό-μπλε-ανεμώνη-ιδέα-τραπέζι-διακόσμηση-γάμος

 Λευκές ανεμώνες

λευκή-ανεμώνη-διακόσμηση-γάμος-ιδέα-φτιάξτο μόνος σου

 Για τα καλοκαιρινά πάρτι

κομψό-τραπέζι-διακόσμηση-ανεμώνη-πορτοκαλί-τριαντάφυλλα

 Μια λεπτή ιδέα 

άνοιξη-λουλούδια-λευκό-κίτρινο-ανεμώνη-γάμος

Κεντρικό σε λευκό χρώμα

Μπρούκλιν-σχέδιο-ανεμώνη-ιδέα-λευκό-γάμος

 Καλή ιδέα  

ανεμώνη-λευκό-σικ-σχέδιο-νύφη-διακόσμηση

 Ανεμώνες – γάμος

Ανεμώνη-έμπνευση-στυλ γάμου-κολάζ-ιδέα

 Ωραία διακόσμηση

ανεμώνη-άνοιξη-λουλούδι-διακόσμηση-τραπέζι-ιδέα