Ιδέες χειροτεχνίας

DIY Hello Kitty φανάρι φτιάξτε ιδέες για την παρέλαση του φαναριού και δωρεάν πρότυπα

Η ετήσια παρέλαση του φαναριού στο Sankt Martin πλησιάζει και σιγά -σιγά αλλά σίγουρα οι άνθρωποι αναζητούν το καλύτερο φανάρι ή, ακόμα καλύτερα, για υπέροχες ιδέες με τις οποίες να φτιάξουν ένα απλό φανάρι. Ένα σπιτικό μοντέλο έχει τα πλεονεκτήματα ότι είναι μοναδικό και ότι τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή, κάτι που είναι φυσικά πολύ διασκεδαστικό. Σήμερα έχουμε μια υπέροχη ιδέα ειδικά για τις μικρές πριγκίπισσες: “Hello Kitty” ως μότο. Έχουμε επίσης όμορφες ιδέες φανάρι Hello Kitty που ταιριάζουν.

Ιδέες για φανάρι Hello Kitty για χειροτεχνίες με παιδιά για την παρέλαση του φαναριού

Αν λοιπόν θα θέλατε να φτιάξετε μόνοι σας παιδικά φανάρια Hello Kitty, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις οδηγίες μας για το σκοπό αυτό. Και για να της αρέσει η κόρη σας, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλος θαυμαστής αυτής της καλτ φιγούρας. Σίγουρα κάθε κορίτσι θα χαρεί για ένα τέτοιο φανάρι για την παρέλαση του Santa Martins, γι ‘αυτό και οι ιδέες μας για φανάρι Hello Kitty είναι σίγουρα ότι θα αποτελέσουν μια μεγάλη έμπνευση για DIY έργα.

Hello Kitty ιδέες φανάρι – κάντε τα φανάρια εύκολα και γρήγορα

Hello Kitty φανάρι ιδέες και οδηγίες για DIY με παιδιά και νήπια

 • σφαιρικό χάρτινο φανάρι σε λευκό χρώμα
 • χαρτοκιβώτιο
 • Ραβδί φανάρι
 • Ένιωσε κόκκινο, μαύρο και κίτρινο
 • ψαλίδι
 • Κόλλα
 • ταινία διπλής όψης
 • προαιρετικό: πρότυπο από το Hello Kitty για εκτύπωση, σύρμα, κόπτες σύρματος

Κόψτε τα μεμονωμένα στοιχεία του προσώπου από ένα πρότυπο χειροτεχνίας για το φανάρι Hello Kitty. Φυσικά, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε και να κόψετε αυτά τα ελεύθερα χέρια, καθώς αυτό είναι ένα σχετικά απλό μοτίβο. Χρειάζεσαι μάτια, μουστάκια, αυτιά, μύτη και τόξο. Μεταφέρετε τα στοιχεία σε ένα χαρτόνι και κόψτε τα. Στη συνέχεια, κολλήστε τα μέρη του χαρτονιού στα αντίστοιχα χρώματα τσόχας (μύτη σε κίτρινο, μουστάκια, μάτια και περιγράμματα για τόξο και αυτιά σε μαύρο και το τόξο σε κόκκινο).

Ιδέες για φανάρι Hello Kitty με τελειωμένο χάρτινο φανάρι και τσόχα

Τώρα ξεδιπλώστε το φανάρι και εξοπλίστε το με το κλειστό μεταλλικό στήριγμα. Τώρα μπορείτε να κολλήσετε το πρόσωπο Hello Kitty στο φανάρι χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης. Η κολλητική ταινία είναι καλύτερη γιατί μπορείτε να την αφαιρέσετε ξανά χωρίς να σκιστεί το χαρτί του φαναριού εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη διάταξη και θέλετε να μετακινήσετε ένα ή περισσότερα στοιχεία. Τέλος, στερεώστε τα στοιχεία στη θέση τους με κόλλα.

Ιδέες για φανάρι Hello Kitty με κερί, λαμπάδα LED ή ραβδί φανάρι - συμβουλές για κηροπήγια

Τελειώσατε με τις πρώτες ιδέες μας για φανάρι Hello Kitty. Απλά κρεμάστε το στο ραβδί φανάρι και είστε έτοιμοι. Or μπορείτε να φτιάξετε μια βάση για ένα πραγματικό κερί από σύρμα. Πώς να το φτιάξετε για το φανάρι Hello Kitty, δείτε τις οδηγίες. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό που είναι ελαφρώς πιο φαρδύ από το κερί για να τυλίξετε το σύρμα γύρω του και να αποκτήσετε ένα είδος ελατηρίου. Τα δύο άκρα πρέπει να είναι αρκετά μακριά για να ξεχωρίζουν και ταυτόχρονα να μπορούν να προσαρτηθούν στο μεταλλικό στήριγμα μέσα στο φανάρι.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα μικρό φανάρι Hello Kitty – οδηγίες

Hello Kitty ιδέες για φανάρι για νήπια με μίνι χάρτινο φανάρι και αφρώδες ελαστικό

 • Μίνι φανάρι σε λευκό χρώμα
 • Καουτσούκ αφρού σε μαύρο, κίτρινο, λευκό και ροζ
 • ψαλίδι
 • Κόλλα

Μπορείτε να φτιάξετε ένα φανάρι Hello Kitty με ένα πρότυπο ακόμα πιο εύκολο αν επιλέξετε αυτήν την ιδέα. Είναι τέλειο αν φτιάχνετε το φανάρι με ένα μικρό παιδί και μπορείτε να αναζητήσετε πρότυπα για αυτόν τον σκοπό στο Διαδίκτυο ή να επιλέξετε ένα από τα μοτίβα μας στο τέλος του άρθρου, να το εκτυπώσετε και να κόψετε τα στοιχεία. Το μέγεθος του φαναριού είναι επίσης ιδανικό για νήπια.

Hello Kitty φανάρι ιδέες με πρότυπα για εκτύπωση για στένσιλ

Κόψτε τα μουστάκια για τη γάτα από το μαύρο αφρώδες ελαστικό. Ξεκινήστε με το πρώτο μουστάκι και χρησιμοποιήστε το ως πρότυπο για τους άλλους, έτσι ώστε να είναι εξίσου μακρύ και φαρδύ. Χρειάζεστε 6 κομμάτια συνολικά. Επαναλάβετε το ίδιο πράγμα με τα δύο μάτια, μετά από το οποίο θα κόψετε επίσης μια κίτρινη μύτη. Κολλήστε τα πάντα στο φανάρι. Κόψτε δύο λευκά αυτιά και ένα ροζ φιόγκο και συνδέστε τα επίσης με το χάρτινο φανάρι.

Η κατασκευή φαναριών με πρότυπα είναι εύκολη και για όλους

Φτιάξτε μόνοι σας φανάρια με απλά βήματα και πρότυπα για εκτύπωση

Κατ ‘αρχήν, μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε από τις ιδέες του φαναριού Hello Kitty και να τις σχεδιάσετε ανάλογα με το γούστο σας. Για παράδειγμα, ένα λουλούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για το ροζ φιόγκο. Δεν έχει σημασία ούτε το μέγεθος του φαναριού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσαρμόσετε το μέγεθος των στοιχείων για το πρόσωπο. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν άνετα να φέρουν ένα μεγάλο φανάρι, ενώ τα νήπια μπορούν να κάνουν καλύτερα με ένα μικρότερο.

Εκτύπωση προτύπου για φαναράκια για την παρέλαση του Αγίου Μαρτίνου τον Νοέμβριο

Αν και υπάρχουν και κυλινδρικά φανάρια προς πώληση, μια στρογγυλή έκδοση είναι καλύτερη επιλογή, καθώς μοιάζει περισσότερο με το σχήμα του κεφαλιού του Hello Kitty. Αλλά φυσικά η απόφαση εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ακόμα κι αν αρχικά χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά κεριά για την παρέλαση του φαναριού, προτείνουμε κεριά LED για παιδιά ή μπαστούνια φανάρι ειδικά εφευρεμένα για το σκοπό αυτό. Τα κεριά ειδικότερα μπορούν να μιμηθούν το φυσικό τρεμόπαιγμα των κεριών.

Εναλλακτικές ιδέες χειροτεχνίας

Για την παρέλαση του φαναριού με τα παιδιά, φτιάξτε μια γάτα με τόξα ως πρότυπο

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τις ιδέες μας για φανάρι Hello Kitty εντελώς από χαρτί και απλά να εκτυπώσετε, να κόψετε και να κολλήσετε τα πρότυπά μας. Τα στοιχεία φαίνονται επίσης υπέροχα σε διαφανές χαρτί περγαμηνής. Τα μουστάκια μπορούν επίσης να φτιαχτούν υπέροχα από μαύρο καθαριστικό σωλήνων, όπως και τα αυτιά και το τόξο. Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Maybeσως και τα παιδιά σας να έχουν πολύ καλή ιδέα.

Hello Kitty φανάρι ιδέες και πρότυπα για εκτύπωση

Μεγάλο εκτυπώσιμο τόξο για μεγάλα, σπιτικά φανάρια