Ιδέες χειροτεχνίας

Εργασία από το σπίτι με παιδιά: Δροσερές ιδέες για παιχνίδια ρόλων και αισθητήρων με το παιδικό τραπέζι “Flisat” από την Ikea

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του Corona, ένα μεγάλο μέρος του εργατικού πληθυσμού εξαρτάται από το γραφείο του σπιτιού. Για τους γονείς, η εργασία από το σπίτι με παιδιά αποδεικνύεται μια μεγάλη πρόκληση. Ενώ οι έφηβοι μπορούν να είναι απασχολημένοι μόνοι τους, τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου ή του δημοτικού εξακολουθούν να χρειάζονται φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο. Για τους ενήλικες που πρέπει να εργαστούν ταυτόχρονα, αυτό σημαίνει διπλό βάρος. Και παρόλο που επί του παρόντος υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με το βαθμό κατά τον οποίο μπορούν να χαλαρώσουν οι περιορισμοί εξόδου, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει ακόμα να ασχοληθείτε μόνοι σας με τη δουλειά και τους απογόνους. Επειδή το γραφείο στο σπίτι είναι εξαντλητικό, χαοτικό και σίγουρα δεν είναι μια «ωραία οικογενειακή ώρα». Ακόμα κι έτσι, είναι δυνατό να κρατάτε τα νήπια απασχολημένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Αποκαλύπτουμε μερικά κόλπα και ιδέες χειροτεχνίας με τις οποίες η εργασία από το σπίτι είναι λίγο πολύ επιτυχημένη. Χρειάζεστε παιδικό τραπέζι με αφαιρούμενο επιτραπέζιο και κουτιά για παιχνίδια. Το παιδικό τραπέζι “Flisat” από την Ikea, για παράδειγμα, το οποίο μπορεί να εξοπλιστεί με κουτιά Trofast, είναι ιδανικό.

Εργασία από το σπίτι: συνδυασμός φροντίδας παιδιών και γραφείου στο σπίτι

Παιδικό τραπέζι από την Ikea παίζουν ιδέες για νήπια

Συνήθως φροντίζει ζευγάρια με παιδιά σε περιστρεφόμενες βάρδιες. Αυτό που ακούγεται στην πραγματικότητα ως καλή λύση είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Οι γονείς των μικρών παιδιών γνωρίζουν ότι οι απόγονοί τους σπάνια μένουν σε ένα δωμάτιο. Αντίθετα, στα μικρά παιδιά αρέσει να τρέχουν και να παίζουν σε ολόκληρο το διαμέρισμα ή το σπίτι χωρίς να κοιτούν τον συνεργάτη τους. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε στα παιδιά ηλικίας 1 έως 6 ετών γιατί ο μπαμπάς ή η μαμά βρίσκονται σε άλλο δωμάτιο και δεν επιτρέπεται να ενοχλούνται. Οι μονογονείς το έχουν ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να απασχολείτε τα παιδιά και να εργάζεστε ταυτόχρονα. Μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπιστεί με δημιουργικότητα. Ακολουθούν μερικά απλά κόλπα και ιδέες παιχνιδιών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να μείνουν σε ένα δωμάτιο. Είναι επίσης δυνατό να μαγειρέψετε μεσημεριανό στο μεταξύ. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Κρατήστε τα παιδιά απασχολημένα με το Oobleck: κάντε το Oobleck και πραγματοποιήστε πειράματα με αυτό

Η εργασία από το σπίτι με παιδιά χρησιμοποιεί ιδέες παιχνιδιού Oobleck Slime

Τι είναι το Oobleck? Το Oobleck είναι ένα υγρό που έχει ειδικές ιδιότητες. Μοιάζει με λάσπη. Όταν τα παιδιά της ασκούν πίεση, γίνεται σκληρή. Όταν το αφήσετε ξανά, γίνεται ρευστό. Το Oobleck είναι φτιαγμένο από άμυλο καλαμποκιού και νερό. Απλώς ανακατέψτε 1,5 φλιτζάνια άμυλο καλαμποκιού σε ένα μεγάλο μπολ με ένα φλιτζάνι νερό μέχρι το μείγμα να έχει μια σύσταση σαν μέλι. Μπορείτε να προσθέσετε χρωματισμό τροφίμων σε αυτό, αλλά μπορεί να λεκιάσει τα ρούχα και τα χέρια των παιδιών.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτήν την ιδέα παιχνιδιού? 40 λεπτά πριν το μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια, τα παιδιά έχουν κάτι να κάνουν ενώ ένας σύντροφος μπορεί να ετοιμάσει το γεύμα. Ταυτόχρονα, τα μικρά πρέπει να βρίσκονται σε ένα δωμάτιο επειδή παίζετε με τον Oobleck στο τραπέζι της τραπεζαρίας. Υπάρχει επίσης ένα άλλο αποφασιστικό πλεονέκτημα: πρέπει να πλένετε τα χέρια των παιδιών πριν φάτε ούτως ή άλλως.

Παιχνίδια αισθητήρων για παιδιά με ιδέες Oobleck do-it-yourself

Το Oobleck είναι κατάλληλο για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας? Το Oobleck είναι μια ιδέα παιχνιδιού για παιδιά από 4 έως 10 ετών, επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι παιχνιδιού. Είναι ιδανικό για οικογένειες με πολλά παιδιά, επειδή όλοι μπορούν να παίξουν μαζί χωρίς να μαλώνουν. Για νήπια ηλικίας νηπιαγωγείου, το να αγγίζεις τη θαυματουργή μάζα είναι πολύ διασκεδαστικό, γιατί αντιστέκεται στην πίεση των παιδικών χεριών. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να τοποθετήσουν το μπολ με το υγρό σε δονούμενες επιφάνειες και να παρακολουθήσουν πώς συμπεριφέρεται.

Προσπάθεια για τους γονείς: Μέτριος. Πρέπει πρώτα να αναμίξετε το υγρό μαζί με τα παιδιά και στη συνέχεια να καθαρίσετε το τραπέζι πριν από το μεσημεριανό γεύμα. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Oobleck μπορεί να αφαιρεθεί από τις επιφάνειες αρκετά γρήγορα και χωρίς κόπο και συνήθως δεν αφήνει λεκέδες, θα πρέπει να περιμένετε μια μέτρια προσπάθεια..

Εργασία από το σπίτι με παιδιά: παιχνίδι με μαγνήτες μαυροπίνακα

Ιδέες παιχνιδιού από το σπίτι με μαγνήτες από πίνακα κιμωλίας

Πως παιζεται?? Στο πρώτο κουτί, βάλτε κύπελλα στοίβαξης σε χρώματα ουράνιου τόξου: κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο, μοβ και μπλε. Γεμίστε το δεύτερο κουτί με μαγνήτες μαυροπίνακα στα χρώματα κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο, μοβ και μπλε. Τα παιδιά είτε πρέπει να «πιάσουν» τους μαγνήτες του μαυροπίνακα με μαγνητικό καλάμι ψαρέματος (το οποίο μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους από ραβδί, κορδόνι και μαγνήτη ψυγείου) είτε με μαγνητικό φτυάρι και να τους βάλουν στο κατάλληλο κύπελλο. Οι κίτρινοι μαγνήτες μπαίνουν στην κίτρινη κούπα, οι πράσινοι – στους πράσινοι κ.ο.κ.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτήν την ιδέα παιχνιδιού? Πρωινό, γιατί χρειάζεται αρκετή μισή ώρα για να ταξινομήσετε όλους τους μαγνήτες της σανίδας.

Το παιχνίδι αισθητήρων είναι κατάλληλο για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας? Παιδιά ηλικίας τριών και άνω μπορούν να παίξουν με αυτό. Είναι κατάλληλο μόνο υπό ορισμένες συνθήκες για οικογένειες με πολλά παιδιά, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος τα παιδιά να μαλώσουν δυνατά για το ποιος έπιασε και ταξινόμησε περισσότερους μαγνήτες μαυροπίνακα.

Προσπάθεια για τους γονείς: Μικρή ποσότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξηγήσετε τους κανόνες στα παιδιά και να τα αφήσετε να παίξουν. Παρ ‘όλα αυτά, τα νήπια πρέπει να παίζουν μόνο υπό την επίβλεψη των γονέων, επειδή μπορούν να καταπιούν τους μικρούς μαγνήτες.

Εργασία από το σπίτι με παιδιά: παιχνίδια αισθητήρων για παιδιά 2 και 3 ετών

Γραφείο στο σπίτι με παιδιά και ιδέες για παιχνίδια αισθητήρων για παιδιά 2 ετών

Πως παιζεται?? Χρωματίστε το ρύζι με χρωματισμό τροφίμων (πλύνετε καλά το ρύζι πρώτα!) Και βάλτε το στο μεγαλύτερο κουτί. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε 8 φλιτζάνια αλεύρι, 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο και χρωματισμό τροφίμων και ανακατέψτε αργά όλα τα συστατικά μέχρι η συνοχή να είναι παρόμοια με την άμμο. Γεμίστε ένα δεύτερο κουτί με αυτό. Απλώστε κομφετί, ραντίσματα ζάχαρης, κεριά κέικ και αρκετά μικρά μπαλόνια στα δύο κουτιά. Στο τρίτο και τελευταίο κουτί μπορείτε να βάλετε ένα χωνί, ένα πλαστικό φλιτζάνι, ένα κουτάλι μέτρησης και ένα σουρωτήρι τσαγιού.

Φτιάξτε άμμο από αλεύρι μόνοι σας, δημιουργώντας ιδέες για παιχνίδια αισθητήρων για νήπια

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε ένα παιχνίδι αισθητήρων για τα νήπια? Όποτε χρειάζεστε μισή ώρα για να πραγματοποιήσετε ένα τηλεφώνημα. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα παιδιά. Επειδή τα μικρά παιδιά μπορούσαν να καταπιούν μικρά σωματίδια στα κουτιά.

Προσπάθεια για τους γονείς: Μέτριος. Φυσικά πρέπει να φτιάξετε μόνοι σας την “άμμο” από αλεύρι και να φροντίζετε πάντα τα παιδιά. Το παιχνίδι είναι εγγυημένο ότι θα δημιουργήσει χάος στο τραπέζι, αλλά μπορείτε να μαζέψετε γρήγορα το ρύζι και την «άμμο».

Γραφείο στο σπίτι με παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου: ιδέα παιχνιδιού με σαπουνόνερο

Ιδέα παιχνιδιού εργασίας από το σπίτι με παιδικά μεταλλικά πιάτα

Πως παιζεται?? Η επόμενη ιδέα δεν χρειάζεται εξήγηση. Χρειάζεστε χλιαρό νερό στο οποίο μπορείτε να διαλύσετε υγρό πλύσης, σφουγγάρια και πιάτα. Είναι καλύτερο να επιλέξετε πιάτα από μέταλλο ή πλαστικό. Το γυαλί και η πορσελάνη είναι ακατάλληλα επειδή τα παιδιά θα μπορούσαν να τα σπάσουν και να τραυματιστούν κατά τη διαδικασία.

Κατάλληλο για: Παιδιά από 1 έτος

Διάρκεια: Ανάλογα με την ηλικία, 30 λεπτά έως 40 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μικρή ποσότητα

Εργασία από το σπίτι με παιδιά: παιχνίδι ρόλων με αγρόκτημα σε κουτί

Τα παιδιά ασχολούνται με παιχνίδια αισθητήρων και παιχνίδια ρόλων για μεγαλύτερα παιδιά

Θα θέλατε να απασχολείτε τα παιδιά σας με παιχνίδια ρόλων ενώ εργάζεστε από το σπίτι; Η επόμενη ιδέα παιχνιδιού είναι κατάλληλη για παιδιά στο δημοτικό σχολείο. Για το κουτί στα αριστερά χρειάζεστε μπιζέλια, ρεβίθια και φιγούρες ζώων, για το κουτί στα αριστερά χρειάζεστε χώμα (φτιάξτε άμμο σύμφωνα με την παραπάνω συνταγή και χρωματίστε το καφέ με κακάο), μικρές πέτρες, μπλε γυάλινες χάντρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ζώα από τις πασχαλινές διακοσμήσεις ή άλλα παιχνίδια. Για παράδειγμα, μια αγελάδα, γκόμενα, γουρούνι, καρότα και ένα άλογο μπορούν να διανεμηθούν στο αγρόκτημα.

Κατάλληλο για: Τα παιδιά ηλικίας τριών ετών πρέπει να επιτρέπεται να παίζουν μόνο υπό την επίβλεψη των γονέων τους!

Διάρκεια: 40 λεπτά το πολύ

Προσπάθεια για τους γονείς: Μέτρια, θα χρειαστείτε 15 λεπτά για να προετοιμαστείτε

Εσωτερικό γραφείο με παιδιά στο δημοτικό σχολείο: σαπούνι από φυσικά υλικά

Γραφείο στο σπίτι Τα παιδιά θέλουν να παίζουν ιδέες με το τραπέζι παιχνιδιών Ikea

Η επόμενη ιδέα του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά απλή. Χρειάζεστε χλιαρό νερό και φρέσκα πέταλα λουλουδιών της επιλογής σας. Στο δεύτερο κουτί βάζετε μικρά ποτήρια μιας χρήσης, κατά προτίμηση από πλαστικό, καθώς και κουτάλια διαφόρων μεγεθών και χωνιών για το παιδί. Η διασκέδαση για τα παιδιά στο δημοτικό είναι εγγυημένη!

Κατάλληλο για: Παιδιά από 1 έτους

Διάρκεια: 20 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μικρή ποσότητα

Οικιακό γραφείο με παιδιά: σκάμμα με θέμα την παραλία

Ιδέες παιχνιδιού από το σπίτι με άμμο και κοχύλια και γυάλινες χάντρες

Τα παιδιά χρειάζονται ποικιλία. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βρίσκετε μια νέα χρήση για το παλιό παιχνίδι. Στο σκάμμα με θέμα την παραλία, υπάρχουν επίσης μπλε γυάλινες χάντρες και ένα ξύλινο παζλ με θέμα “θάλασσα” εκτός από την άμμο από αλεύρι και τα κοχύλια από τις τελευταίες σας διακοπές. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με τις εικόνες των θαλάσσιων πλασμάτων ή να τακτοποιήσουν τα κοχύλια στο «σκάμμα».

Κατάλληλο για: Παιδιά από 2 ετών

Διάρκεια: 30-40 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μέτριος

Εργασία από το σπίτι με παιδιά: το «υποβρύχιο» κουτί

Δουλεύοντας στο σπίτι με παιδιά και μια ιδέα παιχνιδιού με ένα τραπέζι παιχνιδιών από την Ikea

Μια ωραία ιδέα για το σύντομο διάλειμμα για καφέ το απόγευμα. Αγοράστε ένα σετ από πλαστικά υποβρύχια φυτά και θαλάσσια άλογα, ψάρια και χταπόδια και γεμίστε τα δύο κουτιά με νερό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξηγήσετε στα μικρά παιδιά τι είδη ζώων και φυτών ζουν στον ωκεανό. Τα παιδιά μπορούν στη συνέχεια να «πιάσουν» τα ψάρια με ένα μεγάλο κόσκινο και να τα αφήσουν στο άλλο κουτί. Οι δυνατότητες του παιχνιδιού είναι ατελείωτες και έχετε εγγυημένα τουλάχιστον 40 λεπτά για να εργαστείτε.

Κατάλληλο για: Παιδιά από 4 ετών

Διάρκεια: 50 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μικρή ποσότητα

Κρατώντας τα παιδιά απασχολημένα: Παιχνίδι αισθητήρων “Polar ice caps”

Εργασία από το σπίτι με παιδικά παιχνίδια πολικών πάγων

Το επόμενο παιχνίδι αισθητήρων είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου, δηλαδή μεταξύ 3 και 5 ετών. Χρειάζεστε πολύ λίγα συστατικά: μπλε γυάλινες χάντρες, νερό, μπλε χρωματισμός τροφίμων, ένα μπουκάλι σπρέι με χλιαρό νερό και σφαιρικά παγάκια και φιγούρες πιγκουίνου. Γεμίστε το μεγάλο παγοθήκη με λίγο χρωματιστό νερό, ώστε να καλύπτει το κάτω μέρος. Τακτοποιήστε τα παγάκια σε μια γωνία και μοιράστε τους πιγκουίνους στο νερό.

Κατάλληλο για: Παιδιά από 3 ετών

Διάρκεια: 40 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τελείως τα παγάκια

Προσπάθεια για τους γονείς: Μικρή ποσότητα

Εργασία από το σπίτι: Παιχνίδι “Πού ζουν αυτά τα ζώα” για παιδιά από 4 ετών

Παιχνίδια ρόλων και παιχνίδια αισθητήρων για παιδιά που εργάζονται από το σπίτι

Η επόμενη ιδέα για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι είναι να μάθετε πού ζουν διαφορετικά ζώα. Χρειάζεστε ένα κίτρινο, ένα μπλε, ένα πράσινο γρασίδι και ένα σμαραγδένιο πράσινο φύλλο από τσόχα. Διπλώστε όλα τα φύλλα στη μέση και τακτοποιήστε τα. Ένα δάσος δημιουργείται από τα πράσινα φύλλα και τις φέτες δέντρων, καθώς και ένα τεχνητό κουτάκι, πολλές πέτρες και το πράσινο μαλλί προβάτου. Μια παραλία δημιουργείται από τα κίτρινα και μπλε φύλλα, τις υπόλοιπες πέτρες και τις μπλε γυάλινες χάντρες. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι διαφορετικές φιγούρες ζώων που το παιδί πρέπει να κανονίσει ανάλογα. Στη συνέχεια, μπορεί να αναπαράγει το αγαπημένο του παραμύθι με ζώα ή απλώς να φτιάξει ένα παιχνίδι ρόλων.

Κατάλληλο για: Παιδιά από 3 ετών

Διάρκεια: 40 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μικρή ποσότητα

Τα παιδιά απασχολούνται κατά τη διάρκεια των περιορισμών εξόδου από τον κορονοϊό: παιχνίδι αισθητήρων “σαφάρι”

Ιδέες παιχνιδιών με τραπέζι Ikea Flisat για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού

Με ρεβίθια, μπιζέλια, κίτρινο τσόχα, φιγούρες ζώων αφρικανικών ζώων όπως λιοντάρια, ζέβρες, ελέφαντες κ.λπ. μπορείτε να φτιάξετε ένα ευφάνταστο παιχνίδι αισθητήρων για παιδιά από 4 ετών. Χρησιμοποιήστε πλαστικά δέντρα, ξύλινα παζλ ουράνιου τόξου και μικρές πέτρες για να ολοκληρώσετε την σαφάρι της διακόσμησης στο κουτί. Τώρα είναι η σειρά των μικρών και μπορούν να βρουν διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια ρόλων με τα ζώα.

Κατάλληλο για: Παιδιά από 4 ετών

Διάρκεια: 45 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μέτριος. Πρέπει να χρωματίσετε τα ρεβίθια πράσινα.

Εργασία από το σπίτι και απασχόληση των παιδιών: παιχνίδι αισθητήρων για παιδιά 4 ετών

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού ασχολούνται με ιδέες για παιχνίδια

Η επόμενη πρόταση είναι πολύ διασκεδαστική για τα νήπια. Είναι όμως σημαντικό τα παιδιά να παίζουν πάντα υπό την επίβλεψη των γονέων, γιατί υπάρχουν μικρά κομμάτια που θα μπορούσαν να καταποθούν. Θα χρειαστείτε χρωματισμό τροφίμων και ρεβίθια για αυτή την ιδέα. Χωρίστε τα ρεβίθια στα τέσσερα και χρωματίστε το πρώτο με μπλε, το δεύτερο με κόκκινο, το τρίτο με πράσινο και το τέταρτο με μοβ. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα χωνί και ένα ρολό χαρτοπετσέτας στο επόμενο κουτί. Το τρίτο κουτί διαθέτει χώρο για εργαλεία για λεπτές κινητικές δεξιότητες. Βάλτε τα παιδιά να κονσερβοποιήσουν τα ρεβίθια χρησιμοποιώντας τα εργαλεία, τη χοάνη και το ρολό χαρτοπετσέτας.

Κατάλληλο για: Παιδιά από 4 ετών

Διάρκεια: 30 λεπτά

Προσπάθεια για τους γονείς: Μέτριος

Εάν εργάζεστε από το σπίτι και πρέπει να φροντίζετε παιδιά ταυτόχρονα, τότε σίγουρα αντιμετωπίζετε μια μεγάλη πρόκληση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα παιδικό τραπέζι με αφαιρούμενη επιφάνεια τραπεζιού και κουτιά για παιχνίδια αποδεικνύεται πραγματικός. Χρειάζεστε μόνο λίγη δημιουργικότητα για να βρείτε παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία. Περιηγηθείτε στη συλλογή εικόνων μας, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις άλλες προτάσεις και είναι σίγουρο ότι θα έχετε περισσότερες ιδέες. Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά σας χωρίς επίβλεψη ενώ παίζουν, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να καταπιούν μικρά σωματίδια.

Κόψτε τον αριθμό από χαρτόνι. Βάλτε τα παιδιά να τα αναζητήσουν και να τα μοιράσουν σε αριθμημένες θήκες για μάφιν

Εργασία από το σπίτι και παιδικά παιχνίδια βρείτε και ταξινομήστε αριθμούς

Νερό με χρωματισμό τροφίμων στο δεξί και Oobleck στο αριστερό κουτί

Χρησιμοποιώντας παιχνίδια αισθητήρων για νήπια κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού και αφήνοντας χρόνο στην εργασία από το σπίτι

Φτιάξτε ένα παγωμένο κάστρο με μαγνητικά μπλοκ

Παίξτε ιδέες για παιδιά Συνδυάστε παγωμένα δομικά στοιχεία, πομπόν και νιφάδες χιονιού από πλαστικό

Ρίξτε πασπαλιστές σοκολάτας και marshmallows σε κόπτες μπισκότων

Παιχνίδια εργασίας από το σπίτι με σοκολάτες και καλαμάκια

Βάλτε νερό και φέτες λεμονιού ή λάιμ σε ένα κουτί

Οι ιδέες παιχνιδιού για παιδιά στο σπίτι συνδυάζουν λεμόνια και νερό

Γεμίστε μαργαριτάρια νερού σε φλιτζάνια στοίβαξης

Εργασία από το σπίτι παίζοντας με μαργαριτάρια νερού για νήπια