Ιδέες χειροτεχνίας

Nicholas tinker με παιδιά – απλές χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με οδηγίες

nicholas tinker with children ιδέες οδηγίες απλά χαρτί

Τόσο ο Άγιος Βασίλης όσο και ο Νικόλαος είναι σημαντικές φιγούρες κατά την έλευση και τα Χριστούγεννα. Γι ‘αυτό απλά ανήκετε σε έργα χειροτεχνίας. Αν λοιπόν έχετε προγραμματίσει ένα απόγευμα χειροτεχνίας, αφιερώστε χρόνο για τον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά είναι εγγυημένα ευτυχισμένα! Υπάρχουν επίσης διάφορες χριστουγεννιάτικες ιδέες χειροτεχνίας για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά που διευκολύνουν το τσίμπημα για τα μικρά. Στα παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ωραίες ιδέες χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν φτιάχνετε Άγιο Βασίλη με παιδιά. αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Nicholas tinker με παιδιά – ιδέες με χάρτινα πιάτα

nicholas tinker με παιδικά χάρτινα πιάτα χάρτινες λωρίδες βαμβακερό μαλλί ακρυλικό χρώμα

Αν θέλετε να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη με ένα χάρτινο πιάτο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο παρακάτω ιδέες χειροτεχνίας του Άγιου Βασίλη. Για αυτό το πρώτο έργο έχετε επίσης έτοιμο κόκκινο χαρτί κατασκευής, βαμβάκι, ακρυλικό χρώμα και λωρίδες λευκού χαρτιού, καθώς και κόλλα, βούρτσα, ψαλίδι και ραβδί ή στυλό. Η πλάκα βάφεται πρώτα με ακρυλικό χρώμα. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε χρώμα δέρματος για αυτό. Στη συνέχεια, αφήστε το χρώμα να στεγνώσει. Στο μεταξύ, συνεχίστε με το καπέλο όταν φτιάχνετε τον Άγιο Βασίλη με παιδιά. Σχεδιάστε αυτά στο κόκκινο χαρτί και κόψτε τα. Κολλήστε τα στην άκρη του πιάτου.

Στη συνέχεια, ζωγραφίστε κύκλους στην πλάκα χαρτιού κάτω από το καπέλο. Δύο λευκοί κύκλοι προορίζονται για τα μάτια, ενώ δύο σε ροζ χρώμα μιμούνται τα μάγουλα. Ένας πέμπτος κύκλος σε σκούρο ροζ χρώμα αντιπροσωπεύει τη μύτη.Μόλις στεγνώσει το λευκό χρώμα, προσθέστε δύο ακόμη μαύρες κουκίδες για τις κόρες. Χρησιμοποιήστε ένα ραβδί ή στυλό για να τυλίξετε τις λωρίδες χαρτιού και στη συνέχεια να τις κολλήσετε στο κάτω μέρος της πλάκας. Ξεκινήστε από την κάτω σειρά και συνεχίστε. Δη παίρνεις ένα σγουρό μούσι. Εάν φτιάχνετε τον Άγιο Βασίλη με παιδιά, το μόνο που λείπει είναι οι τελευταίες πινελιές και αυτό είναι η γούνα και τα μπουμπούκια για το καπέλο, καθώς και ένα μικρό σνάουζερ, όλα από βαμβάκι.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά Tinker

nicholas tinker με παιδικο χαρτι πιάτο ιδέα χριστουγεννιάτικο χαρτί tinker

Μια άλλη παραλλαγή είναι αυτός ο απλός Άγιος Βασίλης. Κόψτε το πάνω μέρος της πλάκας χαρτιού. Χρωματίστε το εσωτερικό της πλάκας με το χρώμα του δέρματός σας. Το λευκό εξωτερικό άκρο αντιπροσωπεύει επίσης τη γενειάδα. Ενώ αφήνετε το χρώμα να στεγνώσει, μπορείτε να προετοιμάσετε το υπόλοιπο που θα χρειαστείτε όταν φτιάχνετε αυτόν τον Άγιο Βασίλη με παιδιά. Είναι ένα μεγάλο τρίγωνο από κόκκινο κατασκευαστικό χαρτί. Μια λωρίδα και δύο κύκλοι λευκού χαρτιού, με έναν από τους κύκλους να κόβεται στη μέση. Κολλήστε την πλάκα στο τρίγωνο. Ολόκληρος ο κύκλος έρχεται στην άκρη, ενώ δημιουργείτε το πρόσωπο από γκουγκλά μάτια, κόκκινο μπουμπούκι και ημικύκλια. Η λευκή λωρίδα είναι η γούνα του καπέλου.

Nicholas tinker με βαμβακερό μαλλί και ξυλάκια popsicle

nicholas tinker παιδικά βαμβακερά γένια άγιος Βασίλης τσιμπήματα ιδέες μπαστούνια παγωτού

Τα μπαστούνια Popsicle είναι ένα άλλο υλικό που είναι υπέροχα κατάλληλο για να φτιάξετε έναν αστείο Άγιο Βασίλη. Αν θέλετε να φτιάξετε αυτόν τον Άγιο Βασίλη με παιδιά, χρειάζεστε 8 μίσχους, καθώς και χρώμα δέρματος, πινέλο, βαμβάκι, γκουγκλά μάτια, κόκκινη τσόχα, κόκκινα πομπόν, ψαλίδι και κόλλα. Ξεκινήστε με τα στελέχη που θα χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε το κεφάλι. Σαν δοκιμή, απλά βάλτε τα μαζί χωρίς να τα κολλήσετε. Πρώτα τοποθετήστε δύο κοτσάνια παράλληλα μεταξύ τους στο τραπέζι και στη συνέχεια τα υπόλοιπα κάθετα από πάνω. Τα δύο κάτω είναι λίγο πολύ μακριά. Τώρα μπορείτε να σημειώσετε πού πρέπει να κοπούν τα ξυλάκια.

τα παιδιά του Νικολάου τσιμπουριού κουνάνε τα μάτια αισθάνθηκαν ότι ήταν μπελάδες

Στη συνέχεια, μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα για άλλη μια φορά και να τα κολλήσετε μαζί και αυτή τη φορά. Χρωματίστε τους μίσχους στο χρώμα του δέρματος και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το βαμβάκι για να δημιουργήσετε μια γενειάδα, καθώς και το πρόσωπο από τα γκουγκλά μάτια και μια φούσκα για τη μύτη. Εάν χρησιμοποιείτε ταλαντευόμενα μάτια διαφορετικών μεγεθών, ο Άγιος Βασίλης θα έχει μια ιδιαίτερα αστεία εμφάνιση. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα καπέλο Άγιου Βασίλη από το ύφασμα από τσόχα. Παρέχετε επίσης αυτά βαμβακερά μαλλιά για γούνα και μπουμπουκιές και τα κολλάτε στο επάνω άκρο των μπαστουνιών παγωτού. Και τίποτα περισσότερο δεν χρειάζεται να γίνει αν φτιάχνετε αυτόν τον Άγιο Βασίλη με παιδιά.

Nicholas tinker με παιδιά – οδηγίες με χαρτόνι και αποτύπωμα χειρός

Nicholas tinker παιδικά χαρτόνια δακτυλικά αποτυπώματα χρωστικές χριστουγεννιάτικες ιδέες χειροτεχνίας

Τα παιδιά λατρεύουν τα δάχτυλα. Ως εκ τούτου, αυτή η ιδέα για χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες είναι εγγυημένη ότι είναι κατάλληλη για ένα απόγευμα χειροτεχνίας. Αν θέλετε να φτιάξετε αυτόν τον Άγιο Βασίλη με παιδιά, χρειάζεστε χαρτόνι, λευκές μπογιές, κόκκινο χαρτί και κόλλα. Βάψτε τα χέρια των παιδιών με τη λευκή μπογιά. Τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στο χαρτόνι. Στη συνέχεια, δώστε λίγο χρόνο στο χρώμα για να στεγνώσει. Το αποτύπωμα χειρός στη συνέχεια κόβεται χοντρικά, με το άκρο του να κωνώνει προς το δάχτυλο. Στη συνέχεια κόψτε ένα τρίγωνο από το κόκκινο χαρτί για να χωρέσει το τρίγωνο στο χαρτόνι. Ένας κύκλος με τη σειρά του χρησιμεύει ως μύτη. Το αποτύπωμα είναι τώρα το μούσι του Νικολάου. Στη συνέχεια, μπορείτε να κρεμάσετε αυτές τις αστείες φιγούρες στον τοίχο ή στο παράθυρο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας γιρλάντας. Μια υπέροχη ιδέα για χειροτεχνίες για τον Άγιο Βασίλη με παιδιά!

Nicholas tinker με ρολά από χαρτί υγείας

nicholas tinker παιδική τουαλέτα roll fold συσκευασία χριστουγεννιάτικα δώρα

Όλοι οι Άγιοι Βασίληδες που έχουν ήδη παρουσιαστεί είναι πραγματικά αστείοι. Αυτές οι τρισδιάστατες φιγούρες, οι οποίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως συσκευασία, δεν αποτελούν εξαίρεση. Παρεμπιπτόντως, η “συσκευασία” είναι μια καλή λέξη -κλειδί. Αν θέλετε να κάνετε χριστουγεννιάτικα δώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα για να φτιάξετε Άγιο Βασίλη με παιδιά. Χρησιμοποιούνται ρολά τουαλέτας. Πρώτο τέταρτο ένα κομμάτι κόκκινο χαρτί. Κάθε τέταρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντύσει ένα ρολό τουαλέτας. Μετά από αυτό, τα άκρα διπλώνονται προς τα μέσα και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, πιέστε τις άκρες της μιας πλευράς προς τα έξω και βάψτε τις με ένα μαύρο στυλό. Έχετε ήδη τα παπούτσια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο στυλό για να βάψετε μια ζώνη. Τέλος, κόψτε ένα τρίγωνο από λευκό χαρτί στο οποίο θα βάψετε ένα πρόσωπο. Κολλήστε και αυτό το πρόσωπο στο ρολό.

Ο Νικόλας κάνει χειροτεχνίες με παιδιά ως origami

nicholas kids tinker origami χαρτι κόκκινο χιονάνθρωπο οδηγίες βίντεο

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έναν Άγιο Βασίλη με παιδιά χρησιμοποιώντας μια τεχνική αναδίπλωσης όπως αυτό το origami. Χρησιμοποιήστε ένα τετράγωνο κομμάτι χαρτί που είναι κόκκινο από τη μία πλευρά και λευκό από την άλλη και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Φυσικά, άλλες χειμωνιάτικες και χριστουγεννιάτικες φιγούρες μπορούν επίσης να σχεδιαστούν με αυτόν τον τρόπο. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε πράσινο χαρτί, μπορείτε να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο ξωτικό. Το καφέ χαρτί είναι κατάλληλο για ταράνδους και πορτοκαλί ή άλλο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χιονάνθρωπο. Απλώς διαφέρει ανάλογα με το πρόσωπο. Ο χιονάνθρωπος παίρνει μια μύτη καρότου, ο άλκος μια κόκκινη μύτη και κέρατα και το ξωτικό παίρνει όμορφα ροζ μάγουλα. Λίγη φαντασία απαιτείται επίσης εδώ.