Ιδέες χειροτεχνίας

Χειροτεχνία με λωρίδες χαρτιού για τα Χριστούγεννα – ιδέες για τη μοντέρνα κουλ

μπερδεμένο με λωρίδες χαρτιού quilling poinsettia-ιδέα-χαρτόνι-tinkering-ιδέες

Το δημοφιλές και ελκυστικό quilling από χαρτί κατακτά όλο και περισσότερους θαυμαστές των τεχνών. Και δεν είναι περίεργο! Τα μοτίβα που προκύπτουν με αυτήν την τεχνική χειροτεχνίας είναι φανταστικά όμορφα και είναι υπέροχα κατάλληλα ως διακόσμηση για τον τοίχο ή για το σχεδιασμό ευχετήριων καρτών. Αυτό γίνεται με λωρίδες χαρτιού. Με ορισμένα εργαλεία ως βοήθημα, αυτές οι λωρίδες χαρτιού τυλίγονται στη συνέχεια και συναρμολογούνται σε οποιοδήποτε μοτίβο. Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικά μοτίβα για το θέμα των Χριστουγέννων Χειροτεχνία με λωρίδες χαρτιού φανταστείτε ως έμπνευση που μπορείτε να μιμηθείτε.

Χειροτεχνίες με λωρίδες χαρτιού – ιδέες για κουλτούρα

μπερδεμένο με λωρίδες από χαρτί quilling-χριστουγεννιάτικο δέντρο-διακόσμηση-ιδέα-κουδούνια

Για χειροτεχνίες με χάρτινες λωρίδες, προσφέρεται ειδικό χαρτί quilling, το οποίο έχει ήδη κοπεί σε λωρίδες για να διευκολύνει το έργο. Οι αρχάριοι μπορούν επίσης να δοκιμάσουν μια τέτοια ιδέα πρώτα. Διαμορφώστε τα βασικά στοιχεία για τις εικόνες και χρησιμοποιήστε τα μόνο για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια, αντί να ανησυχείτε για ένα περίπλοκο μοτίβο.

Χειροτεχνία με λωρίδες χαρτιού για τα Χριστούγεννα

βερνίκι-χαρτί-λωρίδες-κουλ-απλώς-νεραϊδόφωτα-πολύχρωμοι-λαμπτήρες

Μια εξίσου απλή ιδέα για αρχάριους είναι αυτή η σειρά φώτων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα με λωρίδες χαρτιού ή να τα χρησιμοποιήσετε ως μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας. Εάν φτιάχνετε φώτα νεράιδας από λωρίδες χαρτιού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε χαρτί διαφορετικού χρώματος για να αποκτήσετε ένα πιο πολύχρωμο μοτίβο.

Τι μπορείς να κάνεις με τις λωρίδες χαρτιού?

μπερδεμένο με λωρίδες από χαρτί quilling-άγγελος-λευκό-δέντρο διακοσμήσεις-φτερά

Τι θα λέγατε αν φτιάχνατε έναν άγγελο από λωρίδες χαρτιού; Βεβαίως, είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά με λίγη εξάσκηση σίγουρα θα το πάρεις γρήγορα. Στο τέλος του άρθρου έχουμε επίσης έναν οδηγό quilling με τη μορφή βίντεο για έναν απλούστερο άγγελο που μπορείτε να προσπαθήσετε να επεκτείνετε με την πάροδο του χρόνου. Και εσείς σίγουρα θα εθιστείτε γρήγορα στη χειροτεχνία με λωρίδες χαρτιού.

Quilling για τα Χριστούγεννα με χριστουγεννιάτικα δέντρα

Tinker-paper-strips-quilling-fir-greeting-card-christmas-diy-ιδέα

Όταν πρόκειται για τυπικά χριστουγεννιάτικα μοτίβα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έρχεται φυσικά στο μυαλό. Μπορείτε να το διασκεδάσετε με διαφορετικούς τρόπους με λωρίδες χαρτιού και να έχετε διαφορετική εμφάνιση. Επιπλέον, το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να σχεδιαστεί τόσο σε 2D όσο και σε 3D. Διακοσμήστε ευχετήριες κάρτες ή δημιουργήστε πρωτότυπες διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Απλό έλατο

tinker-paper-strips-quilling-μοτίβο-ιδέες-δώρα-christmas-tree-teddy

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένο από πολύπλοκες λωρίδες χαρτιού για να είναι ελκυστικό. Για αυτό το δέντρο, οι λωρίδες είναι απλά σχεδιασμένες σε σχήμα σταγόνων. Εάν κάνετε το quilling με λωρίδες χαρτιού για να φτιάξετε ευχετήριες κάρτες, χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν λεπτότερες λωρίδες ώστε το σχέδιο να μην γίνει πολύ παχύ και να χωρέσει επίσης σε ένα φάκελο.

Περίτεχνα μοτίβα

tinker-paper-strips-quilling-μοτίβο-έμπνευση-χριστουγεννιάτικο δέντρο-κύκλοι-ευχετήρια κάρτα

Για να στερεώσετε τα σχήματα σε ένα φύλλο χαρτιού, απλώς εφαρμόζεται λίγη κόλλα. Οι διαμορφωμένες λωρίδες τοποθετούνται στη συνέχεια από πάνω. Για να είναι επιτυχής στο ΣΙ.Για να έχετε κόμπους με λωρίδες χαρτιού, εξοπλίστε τον εαυτό σας με τα απαραίτητα εργαλεία εκ των προτέρων. Το τσιμπιδάκι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Υπάρχουν επίσης στυλό με διαφορετικά εξαρτήματα, χτένες και άλλα χρήσιμα πράγματα.

Φτιάξτε αστέρια με λωρίδες χαρτιού

μπερδεμένο με λωρίδες από διακοσμητικά χαρτιού quilling-star-christmas-blue-tree

Τα αστέρια είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Οι παραλλαγές εδώ είναι αμέτρητες. Το υπέροχο με τα αστέρια είναι ότι μοιάζουν επίσης με νιφάδες χιονιού ταυτόχρονα και με αυτόν τον τρόπο αντιπροσωπεύουν μια κατάλληλη διακόσμηση για το χειμώνα γενικότερα. Τα αστέρια μπορούν να γίνουν από σχήματα και κύκλους δακρύων. Ετοιμάστε τα καλούπια με λωρίδες χαρτιού όταν φτιάχνετε χειροτεχνίες και στη συνέχεια διπλώστε τα όπως θέλετε.

Χειροτεχνία με φαντασία

tinker-paper-strips-quilling-paper-star-stick-yourself-tree-διακοσμούν

Το μπέρδεμα με λωρίδες χαρτιού συνδέεται με πολλή φαντασία. Δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά τα σεμινάρια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στα βασικά. Πάνω μπορείτε να δείτε μια άλλη παραλλαγή για ένα αστέρι ή μια νιφάδα χιονιού, η οποία είναι υπέροχα κατάλληλη για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα ή συνδυάστε πολλά μαζί.

Quilling αστέρια

μπερδεμένο με λωρίδες από χαρτί quilling-christmas-stars-do-it-yourself-πολύχρωμο

Για αυτά τα ενδιαφέροντα αστέρια, ως βάση χρησιμοποιήθηκαν μενταγιόν σε σχήμα νιφάδων χιονιού. Τα τελειωμένα αστέρια, τα οποία αποτελούνται από διαφορετικά χρώματα, κολλήθηκαν στη συνέχεια σε αυτό. Αν θέλετε να μπερδέψετε με χάρτινες λωρίδες για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα διακοσμητικά δέντρων.

Tinker poinsettia

tinker-paper-strips-quilling-poinsettia-blood-stimulation-red-green

Ένα σύμβολο των Χριστουγέννων που δεν πρέπει να υποτιμάται είναι η poinsettia. Τα χρώματα έχουν μεγάλη σημασία, ώστε να φαίνεται επίσης τι είδους μοτίβο είναι. Συνδυάστε κόκκινο και πράσινο και κάντε το κέντρο κίτρινο. Για να μπερδέψετε αυτό το μοτίβο με λωρίδες χαρτιού, συνδυάστηκαν τρία στρώματα μεταξύ τους.

Ιδέες για χάρτινες χειροτεχνίες για τα Χριστούγεννα

μπερδεμένο-χαρτί-λωρίδες-quilling-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-προτάσεις-χιονάνθρωπος-κεριά

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες ιδέες για μοτίβα που αποτελούνται από σχετικά απλά σχήματα. Φτιάξτε ευχετήριες κάρτες με χιονάνθρωπους, κεριά, χριστουγεννιάτικες μπάλες ή γκι. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις πολλές ιδέες και δοκιμάστε φιγούρες που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας όταν τσακώνετε με λωρίδες χαρτιού.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με χαρτί

tinker-paper-strips-quilling-christmas-wreath-poinsettia-γκι-diy

Αυτό το στεφάνι ως ιδέα για χειροτεχνίες με λωρίδες χαρτιού είναι επίσης πολύ πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Μόλις φτιάξετε τα μεμονωμένα στοιχεία, απλά πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους. Με ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο στεφάνι θα δημιουργήσετε αναμφίβολα ένα πραγματικό βλέμμα στην πόρτα, τον τοίχο ή το παράθυρο. Διακοσμήστε το σπίτι σας με σπιτικά πράγματα.

Απλό στεφάνι

tinker-paper-strips-quilling-wreath-diy-rings-balls-tinkering οδηγίες

Αυτό το χριστουγεννιάτικο στεφάνι γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Αποτελείται από αρκετούς κύκλους ή χαλαρές σπείρες που είναι κολλημένες σε οποιοδήποτε φόντο σε ένα δαχτυλίδι. Μπάλες και κουδούνια από χαρτί χρησιμοποιούνται για το υπόλοιπο σχέδιο. Έτσι, αν ασχολείστε με χαρτοταινίες, μπορείτε να τις συνδυάσετε με άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Διακόσμηση τοίχου από τσίμπημα

tinker-paper-strips-quilling-arrangement-bells-ribbon-tinkering ideas

Επιπλέον διακοσμήσεις δίνουν επίσης σε αυτό το όμορφο μοντέλο την τελευταία πινελιά. Για το quilling, μεμονωμένα στοιχεία σε σχήμα φύλλου ήταν κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο σε δύο στρώσεις. Το συμπέρασμα σχηματίζεται από κόκκινα κουδούνια και μια κορδέλα. Αυτό είναι το πόσο γρήγορα μπορείτε να κάνετε μια διακόσμηση με λωρίδες χαρτιού! Αυτό το έργο quilling μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Quilling για έναν Άγιο Βασίλη

tinker-paper-strips-quilling-inspiration-santa-claus-face-hat

Ούτε για αυτόν τον Άγιο Βασίλη δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας χομπίστας με λωρίδες χαρτιού. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι πάντα ένα και το αυτό στοιχείο. Όλα τα επιμέρους μέρη συνδέονται απλά μεταξύ τους. Ένα “πλαίσιο” κατασκευάζεται επίσης από μια λωρίδα για το καπέλο. Διακοσμήστε αυτήν την ιδέα κατασκευής λωρίδων χαρτιού με επιπλέον πράγματα όπως πομπόν.