Ιδέες χειροτεχνίας

Χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο & για τις Απόκριες με οποιοδήποτε υλικό

τσιμπούρι με παιδιά το φθινόπωρο αλεπού-πεύκο-κώνος-τσόχα-εύκολο

Όπως κάθε άλλη εποχή, έτσι και το φθινόπωρο ενθαρρύνει τη δημιουργία και τη δημιουργία. Και με την επιλογή των όμορφων, κατάλληλων χρωμάτων και υλικών, δεν είναι περίεργο που νιώθετε αμέσως να περάσετε μια ευχάριστη απογευματινή χειροτεχνία με τα παιδιά. Επιπλέον, ο καιρός χειροτερεύει αυτή την εποχή του χρόνου και σημαίνει ότι πρέπει να απασχολείστε σε κλειστούς χώρους. Το φθινόπωρο προσφέρει διάφορες εκδηλώσεις για έργα χειροτεχνίας, όπως το Halloween, η παρέλαση του φαναριού ή το Φεστιβάλ των Ευχαριστιών και η επιλογή φυσικών υλικών που κάνουν κάθε διακόσμηση ή άλλη φθινοπωρινή χειροτεχνία ακόμη πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα. Εάν εξακολουθείτε να σας λείπει η φαντασία να βρείτε ιδέες χειροτεχνίας για το φθινόπωρο, χρησιμοποιήστε τις οδηγίες μας για χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο και για τις Απόκριες και δημιουργήστε μοναδικές διακοσμήσεις και πράγματα που είναι απλά διασκεδαστικά.

Τι μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο?

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-χαρταετός-διακόσμηση-επιδόρπιο-κουκκίδα-μοτίβο

Οι παραλλαγές είναι άπειρες! Εκτός από τις κλασικές φιγούρες και τις ιδέες χειροτεχνίας με κάστανα, βελανίδια και άλλα φρούτα δέντρων, είναι επίσης κατάλληλα διακοσμητικά από κολοκύθες, μήλα ή άλλα φρούτα, μπαστούνια, χαρτί, χαρτόνι ή σύρμα. Χρησιμοποιήστε τυπικά μοτίβα φθινοπώρου όπως αυτά που ήδη αναφέρθηκαν ή χαρταετός, φύλλα και άλλα για να περάσετε ένα ωραίο απόγευμα και να κάνετε όμορφα πράγματα για το φθινόπωρο. Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες, μερικές από τις οποίες χρησιμοποιούν επίσης φυσικά υλικά.

Χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο με κουκουνάρια

χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο κουκουβάγια-κουκουνάρι-τσόχα-ενήλικες-διακοσμούν

Αν και η κουκουβάγια μπορεί να φαίνεται περίπλοκη στην αρχή, δεν είναι καθόλου. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία μπορούν να κοπούν από την τσόχα μόνο του ή να προετοιμαστούν από έναν ενήλικα. Τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι γκουγκλά μάτια και ενδεχομένως κορδόνια, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τις κουκουβάγιες αργότερα για να συνδυάσετε ένα πρωτότυπο φθινοπωρινό μπουκέτο. Για αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε κλαδιά που έχουν σχεδιαστεί με τα μενταγιόν και γιατί όχι με πολύχρωμα φύλλα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και άλλα διακοσμητικά του φθινοπώρου. Εάν μερικά από τα κλαδιά έχουν μούρα, τόσο το καλύτερο!

Χειροτεχνία με παιδιά 2 ετών-20 ιδέες με διαφορετικά υλικά

Φθινοπωρινές χειροτεχνίες με παιδιά – ιδέες, οδηγίες και πρότυπα

Χειροτεχνίες με νήπια – 17 υπέροχες ιδέες και προτάσεις για τα μικρά

Φτιάξτε γαλοπούλα ως φθινοπωρινή διακόσμηση με παιδιά

χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο γαλοπούλα-κορδέλες-ουρά-απλή-αστεία-διακόσμηση

Η γαλοπούλα δεν πρέπει να λείπει, ειδικά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Μπορείτε επίσης να το φτιάξετε γρήγορα από ένα κουκουνάρι με παιδιά το φθινόπωρο. Επιπλέον, θα χρειαστείτε μερικά κομμάτια κορδέλας δώρου σε φθινοπωρινά χρώματα και τσόχα. Διαμορφώστε τις κορδέλες σε ένα βρόχο και στη συνέχεια κολλήστε τις στις τεντόνες. Έτσι δημιουργείτε μια λαχταριστή και πολύχρωμη ουρά. Στη συνέχεια, χρειάζεστε ακόμα ένα ράμφος, μάτια και κεφάλι από μια φούσκα και τα παιδιά έχουν ήδη φτιάξει μόνα τους μια χαριτωμένη φθινοπωρινή διακόσμηση. Πολλά άλλα ζώα μπορούν επίσης να μετακινηθούν με αυτόν τον τρόπο. Ο σκαντζόχοιρος, για παράδειγμα, ταιριάζει πολύ με το φθινόπωρο. Απλά καταλήξτε σε κάτι.

Χειροτεχνία με μπαστούνια και άλλα πράγματα από τη φύση

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-ραβδί-φιγούρα-ραβδιά-φτιάξτε-φύλλα-φιγούρες-μόνοι σας

Τα μπαστούνια και τα φύλλα είναι εξίσου κατάλληλα για χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο. Αυτό συμβαίνει επειδή διαφορετικά αρσενικά μπορούν να γίνουν από αυτό. Τα ραβδιά διαμορφώνονται απλά σε οποιαδήποτε εικόνα σε ένα φύλλο χαρτιού. Δεν χρειάζεται να είναι μια φιγούρα. Άλλα μοτίβα είναι επίσης κατάλληλα. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να τσιμπήσετε μερικά στοιχεία με φύλλα. Εδώ απαιτείται φαντασία και, ως γνωστόν, τα παιδιά έχουν πολλά από αυτά. Συλλέξτε μαζί τα απαραίτητα υλικά ενώ κάνετε μια βόλτα και ετοιμάστε τα για να σας απασχολήσουν μια βροχερή μέρα. Με τον ίδιο τρόπο, τα παιδιά μπορούν επίσης να κάνουν χειροτεχνίες με βελανίδια και κάστανα ή άλλα φυσικά υλικά.

Tinker kites με παιδιά

χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο φτιάξτε-τα-δικά σας-μίνι-χαρταετούς-χαρτί-μπαστούνια

Τι είναι πιο διασκεδαστικό για τα παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες, από το να πετάς χαρταετό; Ο κατά τα άλλα ενοχλητικός άνεμος είναι επίσης πολύ πιο ευχάριστος και χρήσιμος. Ο δράκος είναι επομένως ένα υπέροχο φθινοπωρινό μοτίβο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για χειροτεχνίες το φθινόπωρο των διακοσμήσεων. Διακοσμήστε τους τοίχους με ένα μικρό μίνι δράκο το φθινόπωρο ή χρησιμοποιήστε τα μοτίβα ως φθινοπωρινή διακόσμηση για παράθυρα χρησιμοποιώντας διαφανές χαρτί. Είναι επίσης κατάλληλα για την κατασκευή γιρλάντων.

χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο στολίζουν γιρλάντα χαρταετού

Μπορείτε να αποκτήσετε μίνι χαρταετούς γρήγορα και εύκολα κόβοντας ένα τυπικό σχήμα χαρταετού από έντονα χρωματιστό και χαρούμενο χαρτί χειροτεχνίας. Στη συνέχεια, του παρέχετε ένα σταυρό από ξύλινα μπαστούνια ή καλαμάκια. Εάν ο χαρταετός πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδι, δέστε το νήμα στο σημείο διασταύρωσης των ράβδων. Αν θέλετε αντίθετα εικόνες τοίχου ή παραθύρου για το φθινόπωρο, το νήμα είναι περιττό. Τέλος, δημιουργήστε μια ουρά. Διάφορα υλικά όπως κορδόνι ή ύφασμα είναι κατάλληλα.

Χειροτεχνία με παιδιά το φθινόπωρο – Αστεία ρομπότ φτιαγμένα από κολοκύθες

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-κολοκύθα-ρομπότ-χρυσό-ασήμι-βίδα-παξιμάδια

Τα παιχνιδιάρικα μοτίβα ή οι φιγούρες είναι εξαιρετικές ιδέες για χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο. Έτσι τα πιτσιρίκια είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσουν με αυτό το έργο χειροτεχνίας. Είναι διασκεδαστικά ρομπότ φτιαγμένα από οποιαδήποτε κολοκύθα. Χρειάζεστε επίσης βίδες, παξιμάδια, σύρμα και παρόμοια αντικείμενα από το εργαστήριο του Papa για να φτιάξετε το πρόσωπο και τα χέρια. Τα googly μάτια είναι επίσης κατάλληλα.

χειροτεχνίες-παιδιά-φθινόπωρο-οδηγίες-απλά-πολύχρωμα-υλικά

Χρειάζεται βοήθεια ενηλίκων παρά την απλότητα του έργου. Θα πρέπει να βάψετε τις κολοκύθες και τα μικρά αντικείμενα. Δεδομένου ότι τα ρομπότ είναι κυρίως κατασκευασμένα από μέταλλο, το ασήμι ή ο χρυσός είναι το καλύτερο για τα φθινοπωρινά φρούτα. Τα μικρά αξεσουάρ μπορούν, με τη σειρά τους, να γίνουν όμορφα πολύχρωμα. Μόλις στεγνώσουν τα χρώματα, τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν και να βρουν οποιαδήποτε πρόσωπα. Δεν υπάρχουν κανόνες.

Φτιάχνοντας φανάρια με παιδιά το φθινόπωρο

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-φανάρι-φανάρι-παρέλαση-μπουκάλι-κρέπα-χαρτί

Η παρέλαση του φαναριού είναι φυσικά μια σημαντική μέρα για τα μικρά. Και αν τα παιδιά σας έχουν φτιάξει και τα ίδια τα φανάρια, θα διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο μαζί τους και θα κουβαλήσουν το φανάρι με μεγάλη υπερηφάνεια. Μια απλή παραλλαγή είναι να χρησιμοποιείτε άδεια πλαστικά μπουκάλια. Τα σχεδιάζετε είτε με χρώματα που δεν είναι πολύ αδιαφανή είτε με χαρτί κρεπ, έτσι ώστε το φως να λάμπει. Στη συνέχεια, διαμορφώστε μια λαβή από σύρμα. Κάντε δύο τρύπες στο φανάρι και δέστε τη λαβή. Στη συνέχεια, μπορείτε να δέσετε τη ράβδο για να κρατήσετε το φανάρι σε αυτό. Εάν θεωρείτε ότι τα κεριά είναι πολύ ανασφαλή για να ανάψουν, χρησιμοποιήστε απλά τα ηλεκτρικά «καλάμια ψαρέματος» με λαμπτήρες που προσφέρονται.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις φθινοπώρου – σκιάχτρο φτιαγμένο από ξυλάκια παγωτού

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-παγωτά μπαστούνια-σκιάχτρο-οδηγίες

Εάν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σκιάχτρο ως μοτίβο και να το χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τοίχους, πόρτες ή άλλους χώρους. Είναι επίσης κατάλληλο ως διακόσμηση τραπεζιού για το φθινόπωρο από φυσικά υλικά. Μια άλλη ωραία και απλή ιδέα είναι αυτή όπου χρησιμοποιείτε μόνο χρώματα, ξυλάκια και χαρτόνι. Κόψτε ένα ορθογώνιο χαρτόνι και απλώστε κόλλα πάνω του. Στη συνέχεια, στερεώστε τους μίσχους στη θέση τους.

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-βύσμα-υπαίθρια-διακόσμηση-διέγερση

Βάψτε το πάνω μέρος των στελεχών και ένα επιπλέον μίσχο καφέ. Κολλήστε την επιπλέον λαβή διαγώνια στο ορθογώνιο. Τώρα μπορείτε να ζωγραφίσετε στο πρόσωπο. Εναλλακτικά, ένα σκιάχτρο μπορεί επίσης να κολληθεί με παιδιά το φθινόπωρο χρησιμοποιώντας γκουγκλά μάτια για το πρόσωπο και μια καραμέλα αποκριών για τη μύτη. Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα υλικά όπως βελανίδια, φύλλα και παρόμοια.

Απόκριες ιδέες χειροτεχνίας

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-αράχνη-βελούδινο σύρμα-καθαριστικό σωλήνων-κώνος πεύκου-κούνημα μάτια

Δεν μπορείτε μόνο να φτιάξετε μόνοι σας μάσκες ή κοστούμι αποκριών, αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Τι θα λέγατε αν κάνετε επίσης μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση αποκριών. Αυτό είναι εγγυημένο ότι θα είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά, γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που μπορούν να δημιουργήσουν οι ίδιοι τα μικρά. Εδώ είναι μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες αποκριών για να δοκιμάσετε.

Απλώς μπερδέψτε με φυσικά υλικά

χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο καραμέλες-καλαμπόκι-πορτοκαλί-λευκό-κίτρινο-ζωγραφική-κουκουνάρια

Το καλαμπόκι καραμελών είναι απλά μέρος του Halloween. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες για το Halloween και να κάνετε μια διακόσμηση, αυτό το μοτίβο είναι υπέροχα κατάλληλο. Αν θα θέλατε επίσης μια διακόσμηση τραπεζιού για το φθινόπωρο από φυσικά υλικά, συνδυάστε τα δύο μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε κουκουνάρια που βάφετε με τα αντίστοιχα χρώματα. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο κανονικά χρώματα, αλλά και λάμψη. Χρειάζεστε λευκό, πορτοκαλί και κίτρινο. Στη συνέχεια, βάλτε μια όμορφη διάταξη για το τραπέζι και διακοσμήστε με φυσικά υλικά το φθινόπωρο.

Κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά για το Halloween – κολοκύθες από βρώσιμη πλαστελίνη

tinker-children-fall-diy-plasticine-edible-frosting-pumpkin-halloween

Οι κολοκύθες δεν είναι γενικά ένα κατάλληλο μοτίβο το φθινόπωρο, αλλά κυρίως για την περίοδο των αποκριών. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό. Και αν τα παιδιά είναι ακόμα πολύ μικρά για να χαράξουν πραγματικές κολοκύθες, πρέπει να σκεφτείτε ιδέες φτιαγμένες από άλλα υλικά. Τι θα λέγατε αν αφήνατε τα μικρά να παίζουν ανεξάρτητα με τον πηλό μοντελοποίησης και να κάνουν χειροτεχνίες; Ωστόσο, δεν προορίζεται να είναι συνηθισμένη ζύμη, αλλά ακόμη και βρώσιμη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για αυτό. Απλά ετοιμάστε την παρακάτω συνταγή για αυτό και μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορες ιδέες χειροτεχνίας για το Halloween. Perhapsσως τα παιδιά θα ήθελαν να φτιάξουν άλλες φιγούρες εκτός από τις ίδιες τις κολοκύθες. Στη συνέχεια, ετοιμάστε επίσης πηλό σε διαφορετικά χρώματα.

  • 1 φλιτζάνι σπιτικό παγωτό σε οποιαδήποτε γεύση
  • 2 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
  • Πορτοκαλί χρωματισμός τροφίμων (ή άλλα χρώματα)
  • Ξύλινο ραβδί για το στέλεχος
  • πράσινο κορδόνι για μίμηση φύλλων (ή άλλου υλικού)
  • πιθανώς βοηθήματα από την κουζίνα για μίξη, διαμόρφωση και χειροτεχνίες

Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη με το γλάσο. Κάνετε αυτό σιγά -σιγά και ελέγχετε το στόκο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όσο είναι ακόμα κολλώδες, πρέπει να προστεθεί περισσότερη ζάχαρη άχνη. Εάν η “ζύμη” δεν είναι πλέον κολλώδης, προστίθεται ο χρωματισμός τροφίμων. Στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά την κολλητικότητα και προσθέστε περισσότερη ζάχαρη άχνη αν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε διακόσμηση αποκριών με παιδιά και ακόμη και να την χαρίσετε.

Φτιάξτε φωτογραφίες από όσπρια με παιδιά το φθινόπωρο

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-όσπρια-εικόνες-αποκριές-νυχτερίδα

Τα όσπρια έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αυτό τα καθιστά ιδανικά για όμορφες εικόνες. Τα πρότυπα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα εδώ. Οι εικόνες χρωματισμού μπορούν να σχεδιαστούν με όσπρια αντί για χρώματα. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και τις δικές σας φωτογραφίες. Συνδυάστε φακές, φασόλια, μπιζέλια ή μπαχαρικά και δημιουργήστε ιδιαίτερα συμπαθή μοτίβα σε ένα φύλλο χαρτί ή σε ένα κομμάτι ύφασμα. Τέλος, πλαισιώστε τις εικόνες των παιδιών σας για να κάνετε τους τοίχους φθινοπωρινούς και ρουστίκ.

Αποκριάτικο τσίμπημα με ρολά loo

Tinker-kids-φθινόπωρο-κολοκύθα-ρολά-δαχτυλίδια τουαλέτας-έμπνευση

Μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την αστεία κολοκύθα για το Halloween από μόλις 4 ρολά τουαλέτας. Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας αυτή τη διακόσμηση αποκριών, τρία από τα ρολά κόβονται σε λωρίδες πλάτους περίπου 2 εκατοστών και στη συνέχεια βάφονται με πορτοκαλί χρώμα. Πάλι βάψτε το τέταρτο ρολό με πράσινο χρώμα. Θα πρέπει να χρησιμεύσει ως στέλεχος. Όταν στεγνώσουν τα χρώματα, περάστε τα δαχτυλίδια χαλαρά στη χορδή και δημιουργήστε ένα δαχτυλίδι. Θα χρειαστείτε περίπου το ένα τρίτο ή το μισό του πράσινου ρολού. Κόψτε τις λωρίδες από τις υπόλοιπες. Και με αυτό, η διακόσμηση τελείωσε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε άλλα κατάλληλα φρούτα με παιδιά το φθινόπωρο.

Φτιάξτε μια γιρλάντα αποκριών – οδηγίες

tinker-children-fall-halloween-garland-pennant-chain-frankenstein-cat-pumpkin

Εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο και για το Halloween, μια τέτοια αλυσίδα γιρλάντας ή σημαίας δεν είναι επίσης κακή ιδέα, επειδή είναι γρήγορη και εύκολη. Δημιουργούνται αρκετά τρίγωνα που αντιπροσωπεύουν οποιοδήποτε μοτίβο αποκριών. Ένα φάντασμα αποκριών, αράχνες, Φρανκενστάιν, κολοκύθες, μαύρες γάτες, αλλά και κουκουβάγιες ή ένα αστείο βαμπίρ αποκριών είναι κατάλληλα. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να κάνετε μάγισσα. Τα τρίγωνα στη συνέχεια τρυπιούνται με μια τρύπα, περνώντας νήματα μέσα από τις τρύπες. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε τα τρίγωνα απευθείας στη χορδή. Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε οποιαδήποτε περιοχή. Το τζάκι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο, αλλά παράθυρα ή τοίχοι φαίνονται επίσης πολύ πιο γιορτινά μαζί του.

Χειροτεχνίες φανάρι αποκριών με παιδιά το φθινόπωρο

τσιγκούνη-παιδιά-φθινόπωρο-χαρτί μάσκα-φανάρι-φανάρι-κολοκύθα-μπαλόνι

Για αυτό το φανάρι πρέπει πρώτα να φτιάξετε μια κολοκύθα αποκριών από χαρτί. Μπορείτε να το πάρετε γρήγορα και εύκολα με τη βοήθεια κρεπ χαρτιού, μπαλονιού και κόλλας. Κόψτε το πορτοκαλί χαρτί κρέπα σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια, φουσκώστε το μπαλόνι σε οποιοδήποτε μέγεθος και βουτήξτε το σε κόλλα ή επικαλύψτε το με κόλλα. Τώρα μοιράστε τα κομμάτια χαρτιού πάνω από το μισό μπαλόνι. Αυτά πρέπει να επικαλύπτονται εδώ και εκεί, ώστε να μην υπάρχουν τρύπες. Στη συνέχεια, αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά, τρυπήστε το μπαλόνι, αφαιρέστε το και σχεδιάστε ένα πρόσωπο πάνω του με ένα μαύρο στυλό ή βερνίκι. Είναι τόσο εύκολο να φτιάξετε ένα φανάρι ή ένα φανάρι για τις Απόκριες.

Ιστός αράχνης ως διακοσμήσεις παραθύρων για τις Απόκριες

χειροτεχνίες-παιδιά-φθινόπωρο-ιστός αράχνης-παγωτό-μπαστούνια-μαλλί-αράχνες-σχέδιο-σπίτι-κήπος

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ με τις απογευματινές χειροτεχνίες εάν τα έργα δεν είναι μόνο ενδιαφέροντα, αλλά και διευκολύνονται. Αυτοί οι χαριτωμένοι ιστό αράχνης είναι υπέροχα κατάλληλοι για χειροτεχνίες με παιδιά το φθινόπωρο και για τις Απόκριες. Θα χρειαστείτε πάλι ξυλάκια με παγωτό, καθώς και λευκό μαλλί και αράχνες παιχνιδιών. Τρία ξυλάκια παγωτού είναι κολλημένα μεταξύ τους σαν ένα αστέρι. Στη συνέχεια, το νήμα από μαλλί περνά με σπείρωμα γύρω από τους μίσχους, έτσι ώστε να δημιουργείται μια καθαρή εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια σταγόνα κόλλας εδώ και εκεί για να κρατήσετε το νήμα στη θέση του ώστε να μην γλιστρήσει. Μην κόβετε το άκρο του νήματος από μαλλί πολύ κοντά! Θα πρέπει να μπορεί να κρεμάσει λίγο. Κολλήστε μια αράχνη και διακοσμήστε το σπίτι.