Ιδέες χειροτεχνίας

Ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα για μικρούς και μεγάλους – χαριτωμένα κουνελάκια & άλλα μοτίβα

Ιδέες χειροτεχνίας για Πάσχα-αυγά-σχέδιο-κουνέλια-λουλούδια-τεχνητά

Οι χειροτεχνίες του Πάσχα είναι διασκεδαστικές και θα τις απολαύσετε όλο το Πάσχα. Για το λόγο αυτό, σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές υπέροχες ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ή με τα παιδιά σας. Υπάρχουν μεγάλες εμπνεύσεις για το λαγουδάκι του Πάσχα, καθώς και για άλλες φιγούρες και ιδέες διακόσμησης που ταιριάζουν με το δημοφιλές φεστιβάλ. Αν λοιπόν θέλετε πραγματικά να μπείτε στο πασχαλινό κλίμα, μην χάσετε τα παρακάτω παραδείγματα!

Ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα – λαγουδάκι

μύτη-ιδέες-πασχαλινός-κήπος-διακόσμηση-ιδέα-ξύλο-πασχαλινό-λαγουδάκι-ροζ-λευκό-λουλούδι-διακόσμηση

Οι χειροτεχνίες του Πάσχα μπορούν να γίνουν με πολλά διαφορετικά υλικά. Το ξύλο είναι επίσης πολύ δημοφιλές για αυτό. Ωστόσο, οι ξύλινες διακοσμήσεις του Πάσχα είναι συχνά πιο δύσκολο να γίνουν και περιλαμβάνουν τη χρήση εργαλείων όπως πριόνι. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε μια διακόσμηση, μπορείτε επίσης να μιμηθείτε αυτά τα κουνέλια. Εκτός από ξύλο, χρησιμοποιήστε βερνίκι και σύρμα.

Χειροποίητες ιδέες για πασχαλινό πάρτι καπέλο-λαγουδάκι-χωνί-μουστάκι-χαρτί

Τι θα λέγατε αν φτιάχνατε αστεία καπέλα για πάρτι για το Πάσχα που πρέπει να φορούν όλοι κατά τη διάρκεια του δείπνου την ημέρα του Πάσχα; Τα παιδιά σας συγκεκριμένα θα το βρουν πολύ αστείο. Για να το κάνετε αυτό, απλά φτιάχνετε ένα χωνί από χαρτί, το οποίο στη συνέχεια προσθέτετε αυτιά, μάτια, μύτη και μουστάκια. Απλώς χρησιμοποιήστε χαρτί και για αυτό. Με ένα μολύβι, ζωγραφίστε το στόμα, μετά το οποίο προσθέτετε ένα λαστιχάκι για να μην γλιστράει το καπέλο από το κεφάλι σας.

Ιδέες χειροτεχνίας για πασχαλινή κάλτσα-πασχαλινό λαγουδάκι-ροζ-γκρι-κορδέλες

Αν ψάχνετε για πασχαλινές χειροτεχνίες με παιδιά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτήν την ιδέα για να σχεδιάσετε ένα λαγουδάκι του Πάσχα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάλτσα, όμορφες κορδέλες, γκουγκλά μάτια, μια φούσκα για την ουρά και τσόχα από την οποία μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας μύτη, δόντια και στομάχι. Η κάλτσα γεμίζει με συνθετική βάτα και στη συνέχεια δένεται όπως φαίνεται για να διαμορφώσει το σώμα.

Ιδέες χειροτεχνίας-Πάσχα-καμβάς-ξύλο-ντύσιμο-κουνέλι-καρφιά-νήματα-ρέσα-τοιχογραφία

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτήν την πασχαλινή διακόσμηση από ξύλο. Μπορείτε να βάψετε έναν πίνακα σε οποιοδήποτε χρώμα ή να τον καλύψετε με ύφασμα ή χαρτί. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε ένα στένσιλ για να δημιουργήσετε ένα λαγουδάκι με καρφιά. Στη συνέχεια, τα συνδέετε με νήμα. Αν θέλετε να κάνετε αυτή τη διακόσμηση για το Πάσχα, μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε έναν καμβά και καρφίτσες.

Ιδέες χειροτεχνίας για πασχαλινά δοκάρια-ξύλο-πασχαλινά κουνελάκια-φτιάξτε μόνοι σας-σφουγγάρι από καουτσούκ

Αυτά τα χαριτωμένα κουνελάκια, που φτιάχτηκαν από κομμάτια δοκών διαφορετικών μεγεθών, είναι επίσης εξαιρετικές ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα από ξύλο. Τα ξύλινα δοκάρια ήταν απλά βαμμένα χοντρικά με λευκό χρώμα. Το πρόσωπο είναι κατασκευασμένο από αφρώδες ελαστικό για τη μύτη και τα δόντια, ασπρόμαυρο χρώμα για τα μάτια και σύρμα για τα μουστάκια. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τα κουνέλια με τόξα.

Ιδέες χειροτεχνίας για πασχαλινή γιρλάντα-κουνέλια-χρώμα-χαρτί-κόψιμο-κόλλα

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε όμορφα το σπίτι σας φτιάχνοντας πασχαλινές γιρλάντες. Χρησιμοποιήστε ένα στένσιλ και για αυτό, έτσι ώστε όλα τα μοτίβα να είναι τα ίδια. Perhapsσως θα βρείτε επίσης μια κατάλληλη γροθιά στο κατάστημα χειροτεχνίας για να σας διευκολύνει ακόμη περισσότερο. Χρησιμοποιήστε χαρτί διαφορετικών χρωμάτων και με έντονα χρώματα μοτίβα. Κάντε τρύπες στα αυτιά (με μια τρύπα), περάστε με κλωστή και μπορείτε να κρεμάσετε τη γιρλάντα.

τσιμπήματα-ιδέες-Πάσχα-βοήθεια-φύση-κουκουνάρια-φυσικά-υλικά-τσόχα-μάτια

Στους ανθρώπους αρέσει επίσης να κάνουν χειροτεχνίες με φυσικά υλικά. Μπορείτε να φτιάξετε μια πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού, για παράδειγμα με ένα λαγουδάκι του Πάσχα από ένα κουκουνάρι. Και πάλι, χρησιμοποιήστε τσόχα για τα αυτιά, τα οποία στη συνέχεια απλά κολλάτε στους κώνους. Μπορείτε να αποκτήσετε μάτια ιδιαίτερα γρήγορα και εύκολα αποκτώντας χαζά μάτια. Η μύτη, με τη σειρά της, αποτελείται από μια ξύλινη χάντρα.

Χειροτεχνία-ιδέες-πασχαλινά-φυσικά-υλικά-πασχαλινό λαγουδάκι-φύλλα-αυτιά-μπομπί-μύτη

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα πασχαλινά στολίδια με τη βοήθεια της φύσης με αυτόν τον τρόπο. Αυτό το κουνέλι πήρε απλά πόδια από τους κώνους των βελανιδιών, ενώ τα αυτιά είναι κατασκευασμένα από φύλλα. Εδώ χρησιμοποιήθηκε μια φούσκα για τη μύτη. Διακοσμήστε κάθε πιάτο με ένα κουνέλι και χρησιμοποιήστε τη διακόσμηση ως ένα χαριτωμένο δώρο που θα χαρούν όλοι στην οικογένεια!

Χειροτεχνία-ιδέες-Πάσχα-ξύλο-ενήλικες-ζωγραφική-σιλουέτα-κουνέλι-αυτιά

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με ξύλο για το Πάσχα. Μια τέτοια σιλουέτα ενός κουνελιού, η οποία σχεδιάστηκε σε ένα τετράγωνο κομμάτι ξύλου. Για να το κάνετε αυτό, σχεδιάστε το κουνέλι με ένα μολύβι. Ένα στένσιλ μπορεί να έρθει ξανά χρήσιμο. Καλύψτε την περιοχή που δεν πρόκειται να βαφτεί με χαρτοταινία και βάψτε τον πίνακα σε οποιοδήποτε χρώμα. Αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία πριν στεγνώσει το χρώμα.

Ιδέες χειροτεχνίας-Πάσχα-στεφάνι-κουνέλι-αυτιά-τσόχα-faux-γούνα-φτερά

Αυτό το στεφάνι είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τελειωμένο δαχτυλίδι από σύρμα, φελιζόλ ή ξύλο ή μπορείτε να το φτιάξετε από χαρτόνι. Κόψτε τα αυτιά από ροζ τσόχα και προσθέστε βελούδινα σε αυτά. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το δαχτυλίδι. Κολλήστε τα αυτιά και το χαριτωμένο λαγουδάκι είναι έτοιμο και μπορεί να ντυθεί.

DIY-ιδέες-πασχαλινό-σπίτι-πόρτα-διακοσμούν-πασχαλινό-λαγουδάκι-απλό-κίτρινο-κορδέλα

Ένα τέτοιο κουνέλι είναι μια ωραία εναλλακτική λύση στο κλασικό στεφάνι πόρτας και μπορεί επίσης να γίνει γρήγορα. Προετοιμάστε ένα φύλλο χαρτιού, χαρτόνι, ταινία πλύσης, μαύρο μαρκαδόρο, κορδέλα και κίτρινο σπρέι. Μπορείτε να αρχίσετε να τσιμπάτε αμέσως. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα στένσιλ που θα φτιάξετε από το φύλλο χαρτιού.

Χειροτεχνία-ιδέες-Πάσχα-πρότυπο-κοπή-χαρτί-χαρτόνι-οδηγίες-παιδιά-ενήλικες

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το κουνέλι απευθείας στο χαρτόνι και στη συνέχεια να το κόψετε. Αποφασίστε μόνοι σας τι είναι πιο εύκολο για εσάς. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε το σώμα και το κεφάλι του λαγού είναι να χρησιμοποιήσετε μια πυξίδα. Πρώτα σχεδιάστε έναν μεγάλο κύκλο και μετά έναν μικρότερο που τέμνει τον μεγάλο. Σχεδιάστε τα αυτιά ελεύθερα.

Χειροποίητες ιδέες-Πασχαλινή πόρτα-διακοσμήστε-καλωσόρισμα-χαρτόνι-άκρη-ντύστε-χαρτί-μοτίβο

Στη συνέχεια, ψεκάστε το κομμένο κουνέλι με το σπρέι. Μετά από αυτό, αφήστε τα να στεγνώσουν καλά πριν συνεχίσετε. Τώρα είναι η σειρά της κασέτας washi. Αυτό θα κρύψει την αντιαισθητική άκρη του χαρτονιού. Κολλήστε τη λωρίδα κατά μήκος της άκρης έτσι ώστε να βγει έξω. Τώρα κόβεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια διπλώνεται σταδιακά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τις πτυχώσεις που εμφανίζονται όταν κολλάτε στρογγυλεμένες περιοχές.

μούχλα-ιδέες-πασχαλινό-λουλούδι-γλάστρα-μούχλα-ροζ-κουνέλι-χαρτί-κουνάει τα μάτια

Τα κουνελάκια από γλάστρες είναι επίσης εξαιρετικές ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα για τα παιδιά. Χρησιμοποιήστε ένα προχρωματισμένο ή βάψτε το μόνοι σας σε οποιοδήποτε χρώμα. Τα αυτιά μπορούν τώρα να κατασκευαστούν από χαρτί, τσόχα ή αφρώδες καουτσούκ, μετά το οποίο μπορείτε να τα κολλήσετε στο βελούδινο σύρμα και στη συνέχεια να το κολλήσετε στο γλάστρα. Το μόνο που λείπει είναι μια φούσκα για την ουρά, καθώς και το πρόσωπο από μολύβια και γκουγκλά μάτια.

tinkering-ideas-easter-kids-bobbles-wool-bunnies-tinker

Τα παιδιά μπορούν επίσης να φτιάξουν μόνα τους πομ πομ. Και μετά από αυτό, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για χειροτεχνίες του Πάσχα με παιδιά. Τι λέτε για τόσο χαριτωμένα λαγουδάκια του Πάσχα; Το καθένα αποτελείται από μια μεγάλη φούσκα για το σώμα και μια μικρότερη για το κεφάλι. Μπορείτε να σχεδιάσετε το πρόσωπο και τα αυτιά από τελειωμένα μίνι πομπόν, καθώς και από τσόχα και γκουγκλά μάτια.

Χειροτεχνία-ιδέες-Πάσχα-Πάσχα-μάσκες-μεταμφίεση-ιδέες-τσόχα-ράψιμο

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το καπέλο πάρτι που εμφανίζεται παραπάνω με τέτοιες μάσκες. Είναι υπέροχες ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα φτιαγμένες από τσόχα και θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τα παιδιά. Μπορείτε είτε να ράψετε τις μάσκες είτε απλά να τις σχεδιάσετε με κόλλα. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της εργασίας με τσόχα αντί για άλλα υφάσματα.

Χειροτεχνία-ιδέες-πασχαλινό-τσόχα-οδηγίες-μάσκες-κουνέλι-λάστιχο

Εδώ μπορείτε να δείτε τα μεμονωμένα μέρη που χρειάζεστε για μάσκα κουνελιού. Κόβονται εύκολα από την τσόχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια μαλλιού ή καθαριστικά σωλήνων για τα μουστάκια, ή μπορείτε να βρείτε κάτι μόνοι σας. Μπορεί επίσης να επιλεγεί οποιοδήποτε χρώμα. Ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να πάρουν αυτήν την ιδέα εύκολα.

Χειροτεχνία-ιδέες-Πάσχα-χαρτί υγείας-λαγουδάκι-παιδάκια-τσιμπήματα

Οι ιδέες από χαρτί για το Πάσχα είναι εξίσου δημοφιλείς. Ένα λαγουδάκι του Πάσχα μπορεί να γίνει εξίσου γρήγορα και εύκολα με χαρτί περιτυλίγματος ψωμιού και ρολό τουαλέτας. Ο ρόλος καλύπτεται απλά με το χαρτί. Μπορείτε να φτιάξετε τα αυτιά από ένα συνηθισμένο φύλλο χαρτιού. Μπορείτε να πάρετε λωρίδες για τα μουστάκια από τον τεμαχιστή χαρτιού και τη μύτη από ροζ χαρτί.

DIY-ιδέες για πασχαλινές σωλήνες-καθαριστές-ροζ-πασχαλινές-λαγουδάκια-κάμψεις

Αυτά τα κουνέλια είναι επίσης πολύ ευγενικά. Έτσι, αν ψάχνετε για ιδέες χειροτεχνίας για κουνελάκια το Πάσχα και έχετε ακόμα διαθέσιμο βελούδινο σύρμα, μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα τέτοια κουνελάκια μαζί με τα παιδιά. Τυλίξτε ένα κομμάτι γύρω από ένα ξύλινο ραβδί, μολύβι ή οτιδήποτε άλλο έχετε στο χέρι. Από ένα δεύτερο κομμάτι, σχηματίστε το γράμμα Μ. Στη συνέχεια, βάλτε τα δύο άκρα μέσω της σπείρας και σχηματίστε πόδια. Το μόνο που λείπει είναι τα πομπόν για τη μύτη και την ουρά και τα γκουγκλά μάτια.

Ιδέες χειροτεχνίας για πασχαλινά βελούδινα σύρματα-μωβ-κουνέλι-diy-easy-παιδιά

Αυτό το κουνέλι είναι φτιαγμένο με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, θα χρειαστείτε τρία κομμάτια εδώ – ένα για το σώμα, ένα για τα πόδια και ένα άλλο για τα αυτιά. Οι ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα με οδηγίες είναι υπέροχα κατάλληλες για αυθόρμητα απογεύματα γιατί γίνονται γρήγορα και εύκολα. Αυτά τα κουνελάκια είναι επίσης τέλεια ως δώρο για τους επισκέπτες.

Άλλες ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα

Πασχαλινές ιδέες χειροτεχνίας πορτοκαλί-καθαριστικό σωλήνων-καρότο-καρότο-καρότο

Και γιατί δεν φτιάχνεις ένα κατάλληλο καρότο για το κουνέλι; Και για αυτό, χρειάζεστε μόνο καθαριστικά σωλήνων σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα. Καθώς διαμορφώνετε την σπείρα, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα σχήμα χοάνης έτσι ώστε το καρότο να στενεύει προς το κάτω μέρος. Στη συνέχεια, φτιάξτε το πράσινο του καρότου και κολλήστε το στη σπείρα.

Ιδέες χειροτεχνίας για πασχαλινή φωλιά-κλαδιά-μπουμπούκια-αυγά-διακόσμηση

Αν θέλετε να τσιμπήσετε με φυσικά υλικά, μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα πασχαλινό καλάθι από κλαδιά. Ο καλύτερος τρόπος για να τα διατηρήσετε ενωμένα και σε φόρμα είναι να τα συνδέσετε εδώ και εκεί με ένα λεπτό κορδόνι. Η φωλιά είναι στενή στο κάτω μέρος και διευρύνεται προς την κορυφή. Μετά από αυτό, μπορείτε να το γεμίσετε με ό, τι πασχαλινό αυγό θέλετε. Ακόμα και το τεχνητό γρασίδι δεν χρειάζεται απαραίτητα να μπει εδώ.

ιδέες για πασχαλινές κούπες χαλκού-σύρματος-φωλιάς-τσιμπήματος-αυγών

Η φωλιά γίνεται ιδιαίτερα μοντέρνα αν χρησιμοποιείτε απλά χάλκινο σύρμα αντί για κλαδιά. Παίρνετε μια όμορφη, μινιμαλιστική διακόσμηση που μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα με άλλες διακοσμήσεις. Και η ιδέα λειτουργεί πολύ καλά, ειδικά με σκυρόδεμα. Perhapsσως θα βρείτε ένα αυγό από σκυρόδεμα ή θα θέλατε να φτιάξετε ένα αυγό μόνοι σας και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε στην τελική φωλιά.

Ιδέες χειροτεχνίας για πασχαλινές οδηγίες-χαλκός-σύρμα-πένσα-κάμψη-μοντέρνα-μινιμαλιστική-διακόσμηση

Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύρμα χαλκού. Τυλίξτε πρώτα μια μερίδα γύρω από ένα αυγό για να πάρει το σωστό μέγεθος. Τώρα μπορείτε να κάνετε την περιφέρεια ευρύτερη προς το κάτω μέρος για να μιμηθείτε μια φωλιά. Το υπέροχο είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε ακριβώς ευθείες γραμμές κατά την κάμψη. Σχεδιάστε κύματα όπως θέλετε. Όσο πιο μπερδεμένος, τόσο το καλύτερο! Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη φωλιά, απλώς κόψτε το υπόλοιπο σύρμα με μια πένσα.

μαστορέματα-ιδέες-πασχαλινό-μαλλί-μπουμπουκιά-τσιμπώντας-πρόβατα-εύκολο

Τι πιστεύετε για τα χαριτωμένα μικρά πρόβατα ως πασχαλινές ιδέες; Μπορείτε να τα πάρετε πολύ γρήγορα από πομπόν και ακόμη πιο γρήγορα αν χρησιμοποιείτε έτοιμα πομπόν. Μπορείτε να φτιάξετε πρόβατα οποιουδήποτε μεγέθους. Και σε ομάδες φαίνονται ιδιαίτερα ωραία ως διακόσμηση. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τα πόδια και το κεφάλι του προβάτου από μαύρο πηλό.

Χειροτεχνία-ιδέες-Πάσχα-πρόβατα-οδηγίες-σύρμα-πόδια-παιχνίδια-διακόσμηση

Μόλις πάρετε το μπόμπαλ σας, ανεβείτε στα άκρα, το κεφάλι και, αν θέλετε, ένα ζευγάρι αυτιά. Μόλις τα σμιλεύσετε από τον πηλό, κολλήστε σύρμα μέσα τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε καλύτερα τα μεμονωμένα μέρη στο σώμα του προβάτου. Το σύρμα απλώς τοποθετείται στη φούσκα. Δεν είναι τα πρόβατα πραγματικά υπέροχες ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα?

Ιδέες χειροτεχνίας-πασχαλινές-πασχαλινές χειροτεχνίες-γιρλάντα-πασχαλινά-αυγά-βροχή-πάτωμα-πολύχρωμα-χρώματα

Σε πολλά σχήματα και χρώματα, οι γιρλάντες είναι τέλειες ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα. Έχετε ήδη δει μια παραλλαγή φτιαγμένη από λαγουδάκια του Πάσχα. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα μοτίβα που είναι χαρακτηριστικά για το Πάσχα. Τι λέτε για τα πασχαλινά αυγά, για παράδειγμα; Μπορούν να είναι μονόχρωμα, με μοτίβο ή, όπως φαίνεται εδώ, σε συγχωνεύσεις χρωμάτων για να δημιουργήσουν ένα μοτίβο ουράνιου τόξου.

tinkering-ideas-easter-pattern-wall-paint-ombre-tinkering

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τα πασχαλινά αυγά από δείγματα καρτών για χρώματα τοίχων. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο επειδή δεν χρειάζεται να βάψετε μόνοι σας το ombre. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συνηθισμένο χαρτί χειροτεχνίας. Αποφασίζετε μόνοι σας. Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο ή ακόμα και μια γροθιά για αυγά του ίδιου μεγέθους και σχήματος. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις τρύπες και περάστε μια κορδέλα μέσα τους.

Craft-ideas-easter-styrofoam-egg-blossom-design-pins

Βρίσκουμε επίσης πολύ ωραία αυτή την ιδέα για τα πασχαλινά αυγά. Είναι φτιαγμένα από αυγά φελιζόλ. Στη συνέχεια, χρειάζεστε μερικά μικρά λουλούδια σε οποιοδήποτε χρώμα και καρφίτσες. Είναι μια ωραία εναλλακτική λύση στα γνωστά αυγά από πούλιες. Ξεκινήστε από οπουδήποτε και καρφιτσώστε ένα λουλούδι στη θέση του. Το επόμενο θα πρέπει να καλύψει λίγο το προηγούμενο για να μην φαίνεται το φελιζόλ στο τέλος.

DIY ιδέες για πασχαλινές κορνίζες-μίνι-αυγά-πολύχρωμο-σχέδιο-εικόνα

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μια όμορφη τοιχογραφία πολύ εύκολα. Πάρτε μια κορνίζα και μίνι πασχαλινά αυγά. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να κολλήσετε τα αυγά μέσα στο πλαίσιο. Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα ή οποιαδήποτε άλλη κόλλα που θα κολλήσει στο γυαλί. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το γυαλί και να εργαστείτε απευθείας με το φόντο ή να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα φόντο από έγχρωμο χαρτί.

μπερδεμένες ιδέες για πασχαλινή ξύλινη σανίδα-στρογγυλή-εύθυμη-τζάκι-διακόσμηση

Εδώ μπορείτε να δείτε μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα από ξύλο. Μπορείτε να δείτε τον κύκλο σε μέγεθος μόνοι σας, να τον κόψετε σε μέγεθος στο κατάστημα υλικού ή μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή σανίδα κοπής για αυτό το σκοπό. Βάψτε την επιφάνεια σε οποιοδήποτε χρώμα. Εδώ χρησιμοποιήθηκε παλιό ροζ. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε ό, τι γράμμα θέλετε.

Craft-ideas-easter-carrot-orange-idea-give-away-bag

Αν θέλετε να κάνετε ένα ενδιαφέρον πασχαλινό δώρο, πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Θα χρειαστείτε μια τσάντα σε σχήμα χωνιού όπως αυτή που χρησιμοποιείται για μερικά γλυκά. Τώρα γεμίστε την άκρη με λίγο χαρτί πορτοκαλί κρέπα και στη συνέχεια με πορτοκάλια. Πριν δέσετε την τσάντα, προσθέστε λίγο πράσινο χαρτί κρέπα για να μιμηθείτε τα φύλλα του καρότου.

μύκητες-ιδέες-πασχαλινά-νήπια-παιχνίδια-βιβλίο-εικόνες-τσόχα-ήσυχα-βιβλίο-λεπτές κινητικές δεξιότητες

Για το Πάσχα, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια Πασχαλινή γκόμενα και να τη χρησιμοποιήσετε για ένα ήσυχο βιβλίο. Κάνετε τη γκόμενα από τσόχα, γιατί τότε το μικρό παιδί δεν μπορεί να τραυματιστεί ενώ παίζει. Ένα πασχαλινό αυγό ή οποιοδήποτε άλλο πασχαλινό μοτίβο είναι εξίσου κατάλληλο. Πάρτε δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα και σχεδιάστε ένα παιδικό βιβλίο με αυτό το θέμα.

ιδέες για πασχαλινές τουλίπες-τεχνητά-λουλούδια-στυλό-στυλό-δώρο-ιδέα

Πασχαλινές χειροτεχνίες σημαίνει επίσης χειροτεχνίες την άνοιξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι επίσης κατάλληλα για το Πάσχα. Αυτό το πρωτότυπο Kulli είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα δώρου και δεν χρειάζεται καν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Θα χρειαστείτε στυλό, τεχνητή τουλίπα, λευκό νήμα και χοντρό κορδόνι, καθώς και ψαλίδι, κόλλα και κόπτες σύρματος.

Ιδέες δημιουργίας για πασχαλινό δώρο-τσίμπημα-ζεστή κόλλα-άνοιξη-ιδέα

Το κοίλο στέλεχος της πλαστικής τουλίπας έχει σύρμα που δεν πρέπει να αφαιρέσετε. Τα φύλλα στην τουλίπα μπορούν να αφαιρεθούν ή να αφεθούν. Αποφασίζετε μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεστε από το κουλί είναι το καλαμάκι με το μελάνι. Εφαρμόστε την κόλλα σε αυτό, οπότε την κολλάτε γρήγορα στο κοίλο στέλεχος της τουλίπας. Τυλίγεις το κάτω μέρος πρώτα με κορδόνι και μετά με σπάγκο, προσθέτοντας λίγη κόλλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

tinkering-ideas-Easter-easter-φωλιά-ιδέα-φράχτη-λευκό-πασχαλινό γρασίδι

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα πασχαλινό καλάθι, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στο κλασικό σχήμα φωλιάς · μπορεί να βρείτε τέτοιους φράχτες ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας από ξυλάκια παγωτού. Στη συνέχεια, χρειάζεστε ακόμα ένα μαξιλάρι από οποιοδήποτε υλικό. Κολλήστε τους φράχτες σε αυτό. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, μπορείτε να διακοσμήσετε τους φράχτες με κορδέλες και άλλα πράγματα. Γεμίστε με πασχαλινό γρασίδι και πασχαλινά αυγά.

μύτη-ιδέες-πασχαλινό-χαρτόνι-πασχαλινό-αυγό-τσιμπώντας-πολύχρωμο-μαλλί-τοίχο-διακόσμηση

Τα πασχαλινά αυγά είναι υπέροχες ιδέες χειροτεχνίας που φτιάχνετε μόνοι σας για το Πάσχα. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτήν την ιδέα είναι ένα αυγό από χαρτόνι οποιουδήποτε μεγέθους και μαλλί σε διαφορετικά χρώματα. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να σχεδιάσετε το αυγό σε ένα χρώμα. Προσθέστε πρώτα μια τρύπα και δέστε μαλλί για κρέμασμα. Τώρα απλώστε κομμάτια μαλλιού και κολλήστε το πρώτο κομμάτι στο χαρτόνι. Μετά από αυτό, πάρτε άλλο χρώμα. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να καλυφθεί όλο το χαρτόνι.

tinkering-ideas-easter-easter-easter-tinker-bobbles-κόλλα-πλαστικό-αυγό

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυθεντικά πασχαλινά αυγά με μικρά πομπόν. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πλαστικό αυγό ή ένα φελιζόλ. Και εδώ, συνδέστε πρώτα το βρόχο για να το κλείσετε ξανά. Στο ίδιο σημείο, τότε αρχίζετε να κολλάτε τα πρώτα πομπόν στη θέση τους. Προχωρήστε σταδιακά μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το αυγό. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λωρίδες ή ένα ετερόκλητο μοτίβο με αυτόν τον τρόπο.

Ιδέες χειροτεχνίας-πασχαλινό-στεφάνι-χαρτονένιο δαχτυλίδι-αυγά-κόλλα-νήματα-τυλίξτε-στεφάνι πόρτας

Και πάλι, αυτό το στεφάνι γίνεται πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Για ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα όπως αυτό, χρησιμοποιήστε ένα δαχτυλίδι από χαρτόνι που μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας. Αυτό πρέπει να είναι λίγο πιο στενό από τα αυγά. Τώρα κολλήστε τα αυγά κοντά μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε πρώτα τα αυγά στο χαρτόνι για να πάρουν το σωστό μέγεθος, έτσι ώστε να εμφανιστεί ο αριθμός και να μην παραμείνει ελεύθερο κανένα αντιαισθητικό σημείο στο τέλος. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, ξεκινήστε να τυλίγετε σπάγκο γύρω από το στεφάνι, πάντα εκεί που αγγίζουν τα αυγά.