Ιδέες χειροτεχνίας

Φτιάξτε όμορφα αστέρια με παιδιά για τα Χριστούγεννα και άλλες περιστάσεις

αστέρια tinker με τα παιδιά ιδέες εύκολο tinker χαρτί κουμπιά

Τα αστέρια είναι υπέροχα μοτίβα που μπορούν όχι μόνο να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση τα Χριστούγεννα, αλλά και να φαίνονται υπέροχα σε άλλες περιστάσεις και εποχές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλείς ως απλές ιδέες χειροτεχνίας. Δημιουργήστε ένα απόγευμα χειροτεχνίας με τα παιδιά σας ανά πάσα στιγμή και στη συνέχεια δοκιμάστε μία από τις παρακάτω οδηγίες και ιδέες χειροτεχνίας. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να αλλάξει ξεχωριστά, ανάλογα με την περίσταση που κάνετε τα αστέρια με παιδιά. Για παράδειγμα, αν προορίζονται για τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιήστε απλά χρώματα που ταιριάζουν όπως κόκκινο, πράσινο, λευκό, χρυσό ή ασημί ή μια χειμερινή μπλε απόχρωση. Πάρτε τα υλικά που χρειάζεστε αμέσως και ξεκινήστε!

Φτιάξτε απλά αστέρια με παιδιά από πηλό χειροτεχνίας

αστέρια tinker με παιδιά χειροποίητα πήλινα αλάτι ζύμη χρυσά μενταγιόν λάμψη

Απλώνετε τον πηλό χειροτεχνίας σαν ζύμη στο επιθυμητό πάχος, μετά από τον οποίο κόβετε τα αστέρια με έναν κόπτη μπισκότων. Αυτό είναι εγγυημένο ότι θα είναι μεγάλη διασκέδαση για τα παιδιά. Στη συνέχεια, προσθέστε μια τρύπα σε ένα από τα πτερύγια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα ή ένα σουβλάκι κεμπάπ για αυτό. Τώρα δουλέψτε με τον πηλό όπως περιγράφεται στις οδηγίες του κατασκευαστή και, ανάλογα με το μοντέλο, αφήστε τον να στεγνώσει στον αέρα ή στο φούρνο.

Εάν είναι απαραίτητο, αφήστε τον πηλό να κρυώσει για να τελειώσει με το φύλλο χρυσού. Οδηγίες για το πώς να εργαστείτε με αυτό το χαρτί όταν φτιάχνετε τα αστέρια με χρυσό χαρτί πρέπει να δίνονται στη συσκευασία του χαρτιού. Αντί για χρυσό χαρτί, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί λάμψη. Για να το κάνετε αυτό, απλώστε υγρή κόλλα στο αστέρι, πασπαλίστε το με το glitter και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, απλώς αποτινάξτε την περίσσεια. Περάστε μια συμβολοσειρά μέσα από την τρύπα και δημιουργήστε έναν βρόχο. Τώρα το αστέρι μπορεί να κρεμαστεί οπουδήποτε.

Φτιάξτε αστέρια από οδοντογλυφίδες με παιδιά για τα Χριστούγεννα

star tinker with children οδοντογλυφίδα ξύλο απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμητικά διακοσμητικά

Οι διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων και οι διακοσμήσεις από φυσικά υλικά είναι πολύ δημοφιλείς. Και αν χρησιμοποιείτε επίσης υλικά από την καθημερινή ζωή, τίποτα δεν εμποδίζει ένα αυθόρμητο απόγευμα χειροτεχνίας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα τέτοιο κρεμαστό κόσμημα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από απλές οδοντογλυφίδες ή σουβλάκια κεμπάπ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ξύλινα μπαστούνια από το κατάστημα. Ωστόσο, εάν πρόκειται να κάνετε μια βόλτα πριν κάνετε τις χειροτεχνίες, μπορείτε επίσης να εξετάσετε κλαδιά. Απαιτούνται πέντε οδοντογλυφίδες ή κλαδιά ανά αστέρι.

Αυτά είναι τώρα κολλημένα μεταξύ τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τον οποίο μπορείτε να δείτε στις παραπάνω οδηγίες. Χρησιμοποιήστε ταινία washi ή κάθε είδους κόλλα για να συνδέσετε τις οδοντογλυφίδες μεταξύ τους και στη συνέχεια διακοσμήστε ένα χριστουγεννιάτικο μπουκέτο, παράθυρο ή χριστουγεννιάτικο δέντρο με το τελειωμένο αστέρι. Εάν φτιάχνετε πολλά αστέρια με παιδιά, θα πάρετε μια ιδιαίτερα φθηνή διακόσμηση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο.

Φτιάξτε αστέρια για το παράθυρο με παιδιά

αστέρια tinker με παιδικό πάρτι βαφή πολύχρωμα pompons μπαστούνια παγωτού

Εάν θέλετε να φτιάξετε αστέρια με παιδιά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξυλάκια παγωτού. Και αν τα αστέρια είναι κατάλληλα για τα Χριστούγεννα, για ένα παιδικό πάρτι ή ως διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το συνδυασμό χρωμάτων. Επίσης, πάρτε μπομπονιέρες στα χρώματα που θέλετε και ετοιμάστε κόλλα. Τα ξυλάκια του παγωτού βάφονται με μπογιά και στη συνέχεια συνδέονται μεταξύ τους όπως στις παραπάνω οδηγίες, μόνο που αυτή τη φορά χρησιμοποιείτε κόλλα. Αφήστε το να στεγνώσει. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε μερικά ακόμη αστέρια με παιδιά.

Μόλις το αστέρι είναι έτοιμο, ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε. Τα πομπόν που πήρατε είναι υπέροχα για ετερόκλητα ή μονόχρωμα σχέδια. Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα διακοσμητικά στοιχεία όπως κουμπιά, στρας και παρόμοια. Για μια χειμερινή εμφάνιση, οι αποχρώσεις του μπλε και γιατί όχι κάποιες λάμψεις είναι υπέροχες.

Φτιάξτε αστέρια από χαρτί με παιδιά

αστέρια tinker παιδιά ψωμί χαρτί ράψιμο κόλληση συσκευασία δώρου

Αυτά τα αστέρια από χαρτί δεν είναι μόνο μια μοναδική διακόσμηση. Είναι επίσης ιδανικά ως συσκευασία για δώρα. Μπορείτε να φτιάξετε τα αστέρια με λαδόχαρτο, αλλά είναι κατάλληλα και άλλα είδη χαρτιού. Υπάρχουν δύο επιλογές χειροτεχνίας. Ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε, τα μικρά σίγουρα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Μπορείτε να φτιάξετε τα αστέρια από χαρτί κολλώντας ή ράβοντάς τα μεταξύ τους. Πάρτε το χαρτί και κόψτε δύο αστεράκια διαφορετικού μεγέθους. Επομένως, δεν πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος, έτσι ώστε όταν είναι κολλημένα ή ραμμένα μεταξύ τους, να δημιουργηθεί μια κοιλότητα στη μέση στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί το δώρο.

Τώρα τοποθετήστε τα δύο αστέρια το ένα πάνω στο άλλο και βεβαιωθείτε ότι οι άκρες και των δύο συμπίπτουν ακριβώς. Το μεγαλύτερο αστέρι σηκώνεται λίγο. Τώρα αρχίστε να κολλάτε ή να ράβετε τις άκρες μεταξύ τους. Απλά μην ξεχάσετε να αφήσετε μια αρκετά μεγάλη περιοχή για να βάλετε το δώρο μέσα. Αντί για δώρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βαμβακερό μαλλί ή κάποιο άλλο υλικό πλήρωσης εάν φτιάχνετε τέτοια πρωτότυπα τρισδιάστατα αστέρια με παιδιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να κλείσετε εντελώς το αστέρι.

Tinker αστέρι σε ένα κουμπί

star tinker παιδική κεφαλή διακόσμηση κορδέλα κίτρινη φτιάξτε διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου μόνοι σας

Αυτό το κουμπί με ένα αστέρι είναι πολύ εύκολο και γρήγορο. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε κουμπί μεγέθους που έχει τουλάχιστον πέντε τρύπες. Το νήμα ή μια ωραία κορδέλα περνά στη συνέχεια μέσα από αυτές τις τρύπες με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα σχήμα αστεριού. Δέστε έναν κόμπο σε ένα από τα άκρα και βάλτε το κορδόνι μέσα από την πρώτη τρύπα. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σε μια αντίθετη τρύπα ή να επιλέξετε την τρύπα δίπλα της. Απλώς πειραματιστείτε για να έχετε διαφορετική εμφάνιση!

Διπλώστε το αστέρι

αστέρια tinker παιδιά πολύχρωμα χρώματα διπλώστε οδηγίες βίντεο tinkering

Τι θα λέγατε για ένα σπιτικό origami; Τότε δεν χρειάζεστε άλλα υλικά εκτός από το χαρτί όταν φτιάχνετε αστέρια με παιδιά. Το χαρτί χειροτεχνίας κόβεται πρώτα σε λωρίδες για τέτοια τρισδιάστατα αστέρια. Όσο πιο φαρδιά είναι η λωρίδα, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το αστέρι.

Μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς πρέπει στη συνέχεια να διπλωθεί η ταινία χαρτιού στις παραπάνω οδηγίες βίντεο. Αρχικά, δείξτε στα παιδιά πώς λειτουργεί. Σίγουρα θα το πιάσεις γρήγορα.

αστέρια tinker παιδικά μενταγιόν στολίδια χριστουγεννιάτικες χάντρες διακόσμηση τοίχου διακόσμηση παραθύρου

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τελειωμένα αστέρια για να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία διακοσμήσεων. Μοιράστε τα στο τραπέζι του δείπνου σε ένα πάρτι ή για τα Χριστούγεννα, κρεμάστε τα στο παράθυρο ή συνδυάστε τα με μαργαριτάρια όπως στο παραπάνω παράδειγμα για να φτιάξετε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια που μπορείτε στη συνέχεια να τα κλείσετε. Είναι επίσης σκόπιμο να χρησιμοποιείτε κατάλληλα χριστουγεννιάτικα χρώματα ή όμορφο χαρτί με χριστουγεννιάτικα μοτίβα.

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ιδέες χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα με χαρτομάντηλο

αστέρια tinker παιδιά όμορφη διακόσμηση φτιάξτο μόνος σου diy χαρτί τεχνητό χιόνι

Μπορείτε επίσης να διπλώσετε όμορφα αστέρια με το λεπτό χαρτομάντιλο. Οι οδηγίες για να κάνετε τα αστέρια με παιδιά να φαίνονται λίγο περίπλοκα με την πρώτη ματιά. Αλλά μόλις το συνηθίσετε, θα λάβετε γρήγορα και εύκολα χάρτινες ποϊνσέτιες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση και για τις οποίες τα παιδιά σας ιδιαίτερα μπορούν να είναι πολύ περήφανα. Θα χρειαστείτε ένα τετράγωνο κομμάτι χαρτί για χειροτεχνία.

αστέρια tinker παιδιά χαρτί υφάσματος origami ανοιχτό μπλε οδηγίες

Εάν δεν έχετε χαρτομάντηλο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλό χαρτί ή χαρτί origami. Μπορείτε ακόμη να δουλέψετε υπέροχα με χαρτοπετσέτες. Έτσι, εξακολουθείτε να ψάχνετε για ωραίες προφορές για το τραπέζι, καλέστε τα παιδιά σας μαζί και αφήστε τα να βοηθήσουν στο σχέδιο, διπλώνοντας μόνοι σας τις χαρτοπετσέτες. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε χρώμα.

αστέρια tinker παιδιά διπλώνουν χαρτοπετσέτα ιδέα απλά διακοσμούν

Μπορείτε να δείτε τα μεμονωμένα βήματα στις οδηγίες. Συνιστάται να προετοιμάσετε ένα ή ακόμα και πολλά αστέρια για τα πιτσιρίκια πριν συνεχίσουν μόνοι τους. Θα δείτε ότι αυτή η ιδέα είναι επίσης πολύ κατάλληλη αν κάνετε αστέρια με παιδιά. Είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε συμβολοσειρά στα τελικά αστέρια και να τα χρησιμοποιήσετε για κρέμασμα.