Ιδέες χειροτεχνίας

Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι κάνουν χειροτεχνίες με παιδιά για να στολίσουν για τα Χριστούγεννα

tinker Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι με παιδιά απλές ιδέες χάρτινες οδηγίες

Οι άγγελοι είναι υπέροχες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, γι ‘αυτό μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για ένα διασκεδαστικό απόγευμα χειροτεχνίας με τα παιδιά. Ακόμα κι αν αρχικά πιστεύετε ότι πρόκειται για περίπλοκα έργα, θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να υλοποιήσετε μερικές ιδέες χειροτεχνίας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιείτε διαφορετικά υλικά και αντικείμενα από την καθημερινή ζωή όταν φτιάχνετε Χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά. Είμαι βέβαιος ότι τώρα σας άρεσε. Στη συνέχεια, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω ιδέες χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα. Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, τότε έχετε αρκετές επιλογές για αρκετές απογευματινές χειροτεχνίες.

Φτιάχνοντας Χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά – διπλώνοντας αγγέλους από χαρτί

Χριστουγεννιάτικος άγγελος tinker με παιδιά ξύλινη χάντρα από χαρτί διπλώνει εύκολη ιδέα

Για τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες χρειάζεστε μια ξύλινη χάντρα, κλωστή και χαρτί σε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά αυτά είναι τα καλύτερα για τα Χριστούγεννα. Πρώτα προετοιμάστε το μαργαριτάρι όταν φτιάχνετε τον Χριστουγεννιάτικο άγγελο με παιδιά. Βάψτε ένα πρόσωπο σε αυτό και περάστε νήματα από την τρύπα. Τώρα χρειάζεστε το χαρτί. Πάρτε δύο τετράγωνα φύλλα χαρτιού (το χαρτί origami πωλείται έτοιμο σε τετράγωνο σχήμα) και διπλώστε τα σε έναν ανεμιστήρα. Στη συνέχεια, συντομεύστε το ένα από τα δύο διαμερίσματα στο ένα άκρο πριν απομακρύνετε την “φυσαρμόνικα”.

Διπλώστε το μεγαλύτερο κομμάτι στο μισό και κολλήστε τα δύο άκρα μεταξύ τους. Αυτό δημιουργεί μια μικρή τρύπα στο δίπλωμα μέσω της οποίας περνάτε ένα από τα άκρα του νήματος. Κολλήστε τον άλλο ανεμιστήρα στο μεγαλύτερο και τυλίξτε το νήμα γύρω του και, στη συνέχεια, βάλτε το άκρο πίσω μέσα από τη χάντρα. Τραβήξτε το νήμα σφιχτά και δέστε έναν κόμπο πάνω από την ξύλινη μπάλα. Εάν φτιάχνετε αυτούς τους χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά, μπορείτε τώρα να προσθέσετε μαλλιά και φωτοστέφανο αν θέλετε. Τα νήματα από μαλλί είναι πολύ κατάλληλα για μαλλιά, για παράδειγμα, ενώ το φωτοστέφανο μπορεί να καλυφθεί με σύρμα ή λαμπερό καθαριστικό σωλήνων.

Tinker angels με φίλτρα καφέ για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικος άγγελος tinker με παιδιά φίλτρο καφέ diy χαρτί φλιτζάνι διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου

Για αυτό το έργο χρειάζεστε τρία φίλτρα καφέ, ένα χάρτινο φλιτζάνι, χρυσό κορδόνι, οδοντογλυφίδες και μια μικρή μπάλα φελιζόλ. Μόλις τα έχετε όλα έτοιμα, μπορείτε να φτιάξετε τον Χριστουγεννιάτικο άγγελο με τα παιδιά. Τοποθετήστε το χάρτινο φλιτζάνι ανάποδα και τοποθετήστε το φίλτρο καφέ ανάποδα σαν φόρεμα. Στη συνέχεια, βάλτε την οδοντογλυφίδα στη μέση του κάτω μέρους του κυπέλλου και στη συνέχεια ξανά την μπάλα. Τώρα τοποθετήστε ένα άλλο φίλτρο καφέ πάνω από τη μπάλα. Τυλίξτε ένα κομμάτι από το χρυσό κορδόνι γύρω από το «λαιμό» που προκύπτει κάτω από την μπάλα.

Πρώτα διπλώστε το τρίτο φίλτρο καφέ στο μισό. Στη συνέχεια χτυπάτε το διπλωμένο φίλτρο στη μέση και δένετε ένα κομμάτι κορδόνι γύρω από αυτό για να πάρετε τα δύο φτερά, τα οποία στη συνέχεια κολλάτε στο πίσω μέρος του αγγέλου. Στο τέλος, μένει μόνο το φωτοστέφανο. Για να το κάνετε αυτό, σχηματίστε ένα δαχτυλίδι από ένα κομμάτι χρυσού κορδονιού και κολλήστε το στο κεφάλι του αγγέλου. Τώρα μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα πρόσωπο, αν θέλετε.

Οι άγγελοι κάνουν χειροτεχνίες για τα Χριστούγεννα με παιδιά – ιδέα με μανταλάκια και ύφασμα

Χριστουγεννιάτικος άγγελος tinker με παιδικά μανταλάκια ξύλινα υφασμάτινα δαντελωτά βρόχους

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα υπολείμματα υφάσματος επιλέγοντας αυτήν την ιδέα χειροτεχνίας. Ακόμα και τα μικρότερα παιδιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τις χειροτεχνίες εδώ. Χρησιμοποιήστε ξύλινα μανταλάκια ως βάση και, με μερικά άλλα πράγματα, μετατρέψτε τα σε χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα στελέχη. Κατά την κατασκευή των ξύλινων αγγέλων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ύφασμα, συμπεριλαμβανομένων των λινών και της δαντέλας. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τις αγκύλες με άλλες διακοσμήσεις αν θέλετε. Και πάλι, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε το φωτοστέφανο είναι με ένα καθαριστικό σωλήνων. Αν φτιάξετε τους Χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά, μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως στολίδια χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά και ως κούκλες για τα παιδιά. Μπορείτε να βγάζετε τα ανθεκτικά διακοσμητικά κάθε χρόνο και να τα χρησιμοποιείτε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι μπερδεύονται με χαρτί

Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι μαστίγιο παιδικά μενταγιόν χαρτί χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες κλαδιά

Με τη βοήθεια των προτύπων για εκτύπωση, που μπορείτε να βρείτε στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να φτιάξετε τέτοιους πολύχρωμους Χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά. Είναι καλύτερο να τα εκτυπώσετε απευθείας στο χαρτί κατασκευής ή να μεταφέρετε το σχήμα, μετά από το οποίο τα κόβετε σύμφωνα με τις γραμμές που εμφανίζονται. Μετά από αυτό, διαμορφώστε τον κώνο για το φόρεμα. Τα φτερά και η κεφαλή δημιουργούνται αυτόματα.

tinker Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι παιδιά οδηγίες κάντε το μόνοι σας εκτυπώστε το πρότυπο

Εάν δεν έχετε εκτυπωτή, μπορείτε να κόψετε τα επιμέρους στοιχεία ξεχωριστά και να τα κολλήσετε μεταξύ τους. Απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά δεν είναι πολύ πιο δύσκολο. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να βάλετε ένα βρόχο στον άγγελο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μενταγιόν. Εάν χρησιμοποιείτε χριστουγεννιάτικο χαρτί, αν φτιάχνετε τους Χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά, οι άγγελοι θα είναι ακόμα πιο ατμοσφαιρικοί.

Οι άγγελοι φτιάχνουν χειροτεχνίες από χαρτί και επενδύσεις για cupcake

Χριστουγεννιάτικος άγγελος tinker παιδικό χωνάκι μάφιν χαρτί καλούπια καθαριστικό σωλήνων

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα χωνάκι από χαρτί για έναν τέτοιο Χριστουγεννιάτικο άγγελο με παιδιά. Δύο καλούπια μάφιν χρησιμεύουν ως φτερά, τα οποία διπλώνετε στη μέση όπως τα φτερά του φίλτρου καφέ και κολλάτε στον κώνο. Τώρα κόψτε έναν άλλο κύκλο στον οποίο θα βάψετε το πρόσωπο. Κολλήστε ένα φωτοστέφανο από καθαριστικά σωλήνων στο πίσω μέρος. Συνδέστε το κεφάλι στον κώνο και αν θέλετε, τραβήξτε τα χέρια στον κώνο.

Τα παιδιά φτιάχνουν απλούς αγγέλους από χαρτί

παιδιά χριστουγεννιάτικοι άγγελοι tinker χρυσά φτερά χαρτιού αρχάριοι νήπια

Αυτές οι φιγούρες αγγέλου για χειροτεχνίες Χριστουγέννων, που είναι κατασκευασμένες από χαρτί, είναι απλές και ταυτόχρονα όμορφες. Αποτελούνται από έναν κύκλο για το κεφάλι, δύο κύκλους από χρυσό χαρτί για τα φτερά και έναν στρογγυλεμένο κύλινδρο για το σώμα. Σχεδιάζετε το πρόσωπο με στυλό, ενώ είτε ένα στυλό λάμψης, μαλλί ή άλλο υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα μαλλιά. Τα επιμέρους στοιχεία είναι απλά κολλημένα μεταξύ τους. Είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό σχήμα για τα φτερά. Εδώ τα πιτσιρίκια μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη ενώ κάνουν χειροτεχνίες για τα Χριστούγεννα.

Κάντε χειμερινά διακοσμητικά με χάρτινα πιάτα

tinker Χριστουγεννιάτικοι άγγελοι παιδιά χαρτί πιάτο έμπνευση χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες κόψτε κόλλα

Ακόμα και τα χάρτινα πιάτα είναι κατάλληλα για γρήγορες και εύκολες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Έτσι μπορείτε επίσης να φτιάξετε αγγέλους με παιδιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε ένα κομμάτι από το πιάτο και να το χρησιμοποιήσετε ως φόρεμα. Μια άλλη παραλλαγή είναι να κόψετε το πιάτο στη μέση και, στη συνέχεια, το ένα από τα δύο μισά να το χρησιμοποιήσετε ξανά ως φτερό. Απλά δοκιμάστε και τις δύο παραλλαγές μία φορά. Ο περαιτέρω σχεδιασμός των Χριστουγεννιάτικων αγγέλων μπορεί επίσης να επιλεγεί ξεχωριστά. Στις δύο οδηγίες για να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικους αγγέλους με παιδιά, θα βρείτε μόνο κάποια έμπνευση.

Πρότυπο για χάρτινο άγγελο εδώ.