Ιδέες χειροτεχνίας

Ενισχύστε τα Χριστούγεννα – φτιάξτε τρισδιάστατες χριστουγεννιάτικες κάρτες και ετικέτες

σφραγίδα για χριστουγεννιάτικη κάρτα-ιδέες-αστέρι-χειροτεχνία-ιδέες-δώρο

Η Stampin up είναι στην πραγματικότητα κατασκευαστής αξεσουάρ χειροτεχνίας σε διάφορες μορφές. Προσφέρονται γραμματόσημα, μπουνιές και επίσης μεγάλη ποικιλία χαρτιού scrapbooking, με τα οποία είναι δυνατά εξαιρετικά όμορφα χειροτεχνήματα. Αυτή η εταιρεία χειροτεχνίας έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία 20 χρόνια, επειδή τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία και τα οποία περιλαμβάνουν επίσης κατάλληλα εργαλεία κάνουν τις χειροτεχνίες ακόμη πιο διασκεδαστικές και αυτό για κάθε περίσταση. Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες για αυτό Στάμπινγκ τα ΧριστούγενναΦανταστείτε το n, το οποίο περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες κάρτες και συσκευασία δώρου. Εμπνευστείτε από αυτά και κάντε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ξεχωριστά!

Στάμπιν για τα Χριστούγεννα – εικόνες για μίμηση

stampin up για τα Χριστούγεννα diy Χριστουγεννιάτικη κάρτα τρισδιάστατα έλατα

Υπάρχουν αναρίθμητες παραλλαγές των χριστουγεννιάτικων καρτών Stampin up χωρίς υπερβολές. Προσφέρονται πολλά μοτίβα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν σε οποιαδήποτε κάρτα για να δημιουργήσουν μοναδικά και προσωπικά μοτίβα. Αρκετά στοιχεία ήταν κολλημένα μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον 3D εφέ από μοτίβα χαρτιού.

Φτιάξτε κάρτες με Stampin για τα Χριστούγεννα

stampin up for christmas fir-tree-red-white-paper-motifs-christmassy

Ωστόσο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιλέξετε ένα πλούσιο σχέδιο για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα για να κάνετε μια καλή εντύπωση. Η χρήση στοιχείων όπως η απλή συμβολοσειρά είναι επίσης πολύ καλές ιδέες. Για το Stampin για τα Χριστούγεννα, εκτυπώστε οποιοδήποτε μοτίβο σε χαρτόνι και στη συνέχεια διακοσμήστε τις κάρτες με απλά υλικά.

Απλή ιδέα χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα

stampin up για χριστουγεννιάτικο string-bow-bells-simple-design

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, δεν πρέπει να παραγγείλετε τα πάντα από την εταιρεία για να είναι επιτυχημένο το Stampin ‘τα φετινά Χριστούγεννα. Μπορείτε να συνδυάσετε πράγματα από το σπίτι με υλικά από το πλάι. Αυτή η ελκυστική χριστουγεννιάτικη κάρτα έχει ένα όμορφο μοτίβο που τονίζεται με κόκκινο κορδόνι, μικρά κουδούνια και κασέτα με σχέδια. Η ταινία Washi λειτουργεί καλά.

Μπερδεύοντας με τρισδιάστατα στοιχεία

stampin επάνω για τα Χριστούγεννα χριστουγεννιάτικη κάρτα-τσιγκούνη-έλατο

Ευχηθείτε σε κάποιον Καλά Χριστούγεννα με το Stampin ‘up. Αυτή η χριστουγεννιάτικη κάρτα ως ιδέα για το Stampin up for Christmas αποτελείται από πολλά στρώματα. Το επάνω μέρος τρυπήθηκε για να του δώσει ένα αντίστοιχο χριστουγεννιάτικο μοτίβο, το οποίο αποκαλύπτει το στρώμα με μοτίβο από κάτω. Εάν θέλετε τα στρώματα να κολλήσουν έτσι, μπορείτε απλά να τα κολλήσετε μαζί με παχύτερη κολλητική ταινία διπλής όψης.

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με χαρτί

stampin-up-christmas-original-handicraft-οδηγίες-χαρά-συγγενείς-δώρα

Παίξτε με το χαρτί! Διπλώστε και κόψτε το, καλύψτε την επιφάνεια με διάφορα στοιχεία και πείτε τις καλύτερες ευχές στο Stampin για τα Χριστούγεννα. Οι ιδέες χειροτεχνίας είναι μοντέρνες παραλλαγές, αλλά εξακολουθούν να αποπνέουν την απαραίτητη νοσταλγία και το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Διπλώστε και σχεδιάστε χαρτί

stampin-up-christmas-snowflake-turquoise-blue-rhinestone-make-yourself

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κάρτες Stampin για τα Χριστούγεννα διπλώνοντας επιπλέον μοτίβα κοπής για να δημιουργήσετε μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα υφή. Με λίγη λάμψη, μπορεί επίσης να σχεδιαστεί χαρτί. Μπορείτε να δείτε ένα υπέροχο παράδειγμα εδώ με αυτήν την ιδέα για το Stampin ‘up για τα Χριστούγεννα. Οι νιφάδες χιονιού σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε χρησιμεύουν ως μοτίβα.

Trailer για το Stampin ‘up για τα Χριστούγεννα

stampin-up-christmas-stars-christmas-motifs-tinker-kids-ιδέα

Έπρεπε επίσης να σας δείξουμε αυτήν την πρωτότυπη ιδέα για το Stampin για τα Χριστούγεννα. Η κάρτα αποτελείται και πάλι από διαφορετικά στρώματα, με τα αστέρια να τρυπιούνται σε ένα από αυτά. Με τη βοήθεια του νήματος, κρεμάστηκαν περισσότερα αστέρια στις τρύπες που δημιουργήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, δημιουργώντας μια πρωτότυπη εμφάνιση. Το συμπέρασμα είναι μια λωρίδα με χαιρετισμό στην κάρτα των Χριστουγέννων.

Μάθετε Stampin ‘στα μαθήματα

stampin-up-christmas-car-christmas-card-forest-motif

Για το Stampin up, προσφέρονται επίσης μαθήματα που εξηγούν τον καλύτερο τρόπο εργασίας με τα υλικά και τα εργαλεία. Σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, αυτά τα μαθήματα δεν είναι δωρεάν. Πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορούν επίσης να βρεθούν στους καταλόγους. Αν λοιπόν θέλετε περισσότερες ιδέες για το Stampin ‘up για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να τις παραγγείλετε.

Χειροτεχνία με παιδιά

stampin-up-christmas-children-motifs-sticking-3d-card-ideas

Το Stampin για τα Χριστούγεννα είναι εγγυημένο ότι θα είναι διασκεδαστικό και για τα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να οργανώσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα, δημιουργώντας και σχεδιάζοντας υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάρτες για φίλους και συγγενείς. Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη φαντασία που έχουν τα μικρά. Ανάλογα με την ηλικία τους, βοηθήστε να κόψετε και να κολλήσετε για να διευκολύνετε τα παιδιά.

Χριστουγεννιάτικα κεριά ως μοτίβα

stampin-up-christmas-3d-effect-candles-merry-ευλογημένο-κόλλα

Αυτή η χριστουγεννιάτικη κάρτα, στην οποία απεικονίζονται τρία κεριά σε διαφορετικά χρώματα, είναι μια πολύ απλή ιδέα που είναι επίσης πολύ κατάλληλη για αρχάριους. Το χαρτί scrapbooking σε οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο χρώμα είναι κατάλληλο, συμπεριλαμβανομένου του αστραφτερού χαρτιού. Τα διαφορετικά μεγέθη και θέσεις δημιουργούν ένα ενδιαφέρον 3D εφέ για το Stampin τα Χριστούγεννα.

Σφραγίδες και χειροτεχνίες

stampin-up-christmas-3d-star-inspiration-red-gold

Αυτή η χριστουγεννιάτικη κάρτα αποτελείται, αφενός, από τρυπημένο χαρτί και αφετέρου από μια τέτοια ανακούφιση. Το κύριο μοτίβο είναι η poinsettia σε διαφορετικά μεγέθη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κορδέλες δώρων στο Stampin up για τα Χριστούγεννα για να δώσετε έμφαση. Ένα απλό τόξο ήταν δεμένο εδώ, το οποίο δίνει στο όλο πράγμα την τελευταία πινελιά.

Σφραγίδα από χαρτί για τα Χριστούγεννα

stampin-up-christmas-stripes-paper-christmas-tinker

Μπορείτε επίσης να επαναχρησιμοποιήσετε υπολείμματα ή να ανακυκλώσετε παλιές κάρτες για το Stampin για τα Χριστούγεννα. Εδώ, για παράδειγμα, λωρίδες χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κολλήσετε ταινία washi στην επιφάνεια. Για το εφέ 3D, προτείνουμε αντ ‘αυτού χαρτόνι, το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε ξανά με κολλητική ταινία διπλής όψης.

Πρόσθετες διακοσμήσεις

stampin-up-christmas-christmas-stockings-red-white-colors-clips-clips

Παίξτε με διαφορετικά στοιχεία όταν φτιάχνετε με το Stampin για τα Χριστούγεννα. Κολλήστε ένα κομμάτι κορδόνι στην κάρτα και κρεμάστε μοτίβα όπως χριστουγεννιάτικες κάλτσες με τη βοήθεια μικρών κλιπ. Είναι καλύτερο να στερεώσετε τις κάλτσες με κολλητική ταινία. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε νήματα και μερικά κουδούνια.

Κρεμαστά για δώρα

stampin-up-christmas-drops-christmas-tree-διακοσμηση-πορτοκαλι-μπλε

Δεν μπορούν να σχεδιαστούν μόνο κάρτες με το Stampin για τα Χριστούγεννα. Μικρές ετικέτες που κρέμονται στα δώρα είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για να κάνετε κάποιον ευτυχισμένο αυτά τα Χριστούγεννα. Τέτοιες ετικέτες στην παραπάνω εικόνα μπορούν επίσης να επικαλυφθούν με ξυλάκια παγωτού. Και πάλι μια υπέροχη ιδέα για τη χρήση καθημερινών υλικών!

3D εικόνες Tinker

stampin-up-christmas-window-design-πούλιες-διακόσμηση-πρωτότυπο-diy

Ένα τέτοιο μοτίβο παραθύρου προσφέρεται επίσης για το Stampin για τα Χριστούγεννα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χριστουγεννιάτικη κάρτα. Από τη μία πλευρά, το φόντο παραμένει ορατό αφού κολληθεί, ακριβώς όπως ένα πραγματικό παράθυρο, και από την άλλη πλευρά, οι πούλιες ή τα τρυπημένα στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτό και να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετη διακόσμηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικες κάρτες σε αυτό το άρθρο.

Σφραγίστε τη συσκευασία για τα Χριστούγεννα

stampin-up-christmas-wrapping-christmas-gift-ribbon-paper

Εάν δεν έχετε το ταλέντο να τυλίγετε δώρα με χαρτί περιτυλίγματος, μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο με το Stampin για τα Χριστούγεννα. Ακόμη και μια απλή σακούλα ψωμιού γίνεται μια ελκυστική και ευφάνταστη συσκευασία. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με μια αυτοσχέδια ετικέτα που λειτουργεί ως χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Από παλιά σε νέα

stampin-up-christmas-trailer-sign-δώρο-ιδέες-στεφάνι-ελάφια

Πάρτε παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες με σχέδια που σας αρέσουν και κόψτε τις. Readyδη έχετε μερικά αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Stampin ‘Christmas χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα. Μπορείτε να συνδυάσετε τα στοιχεία και να κάνετε ετικέτες δώρων ή χριστουγεννιάτικες κάρτες με και για όλη την οικογένεια.

Στάμπες με ξύλο

stampin-up-christmas-tinker-3d-στοιχεία-δώρο-σημάδια

Μπορείτε να σχεδιάσετε τις χειροτεχνίες σας ακόμη και με υλικά που δεν είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Για παράδειγμα, μερικές από τις παραπάνω ετικέτες ήταν διακοσμημένες με ξύλινες νιφάδες χιονιού για το Stampin για τα Χριστούγεννα. Κουμπιά, στρας, αυτοκόλλητα ή μενταγιόν για κοσμήματα είναι επίσης εξαιρετικά για την υλοποίηση υπέροχων ιδεών για τα Χριστούγεννα.

Εφευρετική συσκευασία

stampin-up-christmas-gift-ideas-candy-santa-claus-beard-paper

Μια κάπως πιο περίτεχνη ιδέα, αλλά που σίγουρα αξίζει τον κόπο, είναι αυτή η πρωτότυπη συσκευασία για τα Χριστούγεννα. Αντιπροσωπεύει τη φορεσιά του Άγιου Βασίλη στην οποία τοποθετείται ένα κουτί με γλυκά. Το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη με γένια είναι προσαρτημένο σε αυτό, το οποίο θα πρέπει να κρέμεται από τη συσκευασία μετά τη συσκευασία. Αστείο δεν είναι?